Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Coo каза:

Пътуването ми за вторите дълги почивни дни в края на м. септември пропадна днес по ред причини. Супер тъпо ми е. Изрових интернета да мисля накъде да поемем. Дори тур.пакети гледах, но като звъннах на няколко и за тогава всички са "ще видим ще има ли". 😞 Цифрите на Ковид положителните тестове в България ще растат в следващите седмици, септември може да сме в червена зона, а ако има мерки, може да влезем и да излезем от нея до тогава. Не ми останаха вече лехи с боб за гадаене. 😞 Ние сме ваксинирани, кел файда от това, ако приемащата дестинация освен ваксина иска и допълнителни PCR тестове, ХХ дни карантина или трето. 😞

@Coo, аз междуконтиненталния полет до България го купих след като ми излязоха резултатите от PCR-a (според текущата заповед трябваше да сме в карантина и доста се чудих, но реших, че иначе ще трябва да чакам една година и няма смисъл, пък и PCR-a отива зян. Чак след това излезе новия вариант, че може да се направи втори тест на място за освобождаване).

Ако не беше ковида, е абсурд да има нормални цени един ден преди полета. Пак по тоя случай връщането ми е с безплатна смяна и почти всеки ден минавам през manage my booking и разцъквам с кеф, досега не съм виждал това на нормална тарифа.

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 2 часа, neuromancer каза:

@Coo, аз междуконтиненталния полет до България го купих след като ми излязоха резултатите от PCR-a (според текущата заповед трябваше да сме в карантина и доста се чудих, но реших, че иначе ще трябва да чакам една година и няма смисъл, пък и PCR-a отива зян. Чак след това излезе новия вариант, че може да се направи втори тест на място за освобождаване).

Ако не беше ковида, е абсурд да има нормални цени един ден преди полета. Пак по тоя случай връщането ми е с безплатна смяна и почти всеки ден минавам през manage my booking и разцъквам с кеф, досега не съм виждал това на нормална тарифа.

Хахаха, стратегия е. И аз преди като си правех PCRи и после бях на принципа така и така го имам, дай една разходка до 72 часа да не отива зян 🙂

Да. Всичко изглежда ще се прави в последен момент, което усложнява работните процеси, кое ли не е сложно последните 18 месеца... Аман.

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз искам да се оплача от @Hollywood, защото ми предстои 9 дневно пътуване в планината, и само 2 дни в жегата, нямам много багаж. Понеже той се подиграва на жените с туристически сандали и рокля, сега не знам какво да си сложа в раницата 😭 

• Смея се 10
Публикувано:

Днес научих че имало екосексуални хора:

Има и екосексуални хора. За какво се борят те - Любопитно | Vesti.bg

За тях много не ме е грижа, но са нарушени правата на Земята. Без да я питат се женят за нея или за нейни части.

И друго. При консумирането на брака, ако земята получи оргазъм?

Това ще са някакви земетресения, вулканични изригвания или в най-добрия случай - леки потрепервания т.е. цунамита. А това вече ме касае. Против съм!

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 23 часа, Lindt каза:

Аз искам да се оплача от @Hollywood, защото ми предстои 9 дневно пътуване в планината, и само 2 дни в жегата, нямам много багаж. Понеже той се подиграва на жените с туристически сандали и рокля, сега не знам какво да си сложа в раницата 😭 

Тай не е писал от 14 месеца  и може и да си е променил вече мнението, ама оплакването ще остане актуално ...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , Таньо каза:

Тай не е писал от 14 месеца  и може и да си е променил вече мнението, ама оплакването ще остане актуално ...

Но му е във фейсбук и е от скоро 😄

А щом не е писал, трябва да пробваме да го призовем.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , Lindt каза:

Но му е във фейсбук и е от скоро 😄

А щом не е писал, трябва да пробваме да го призовем.

Не го познавам лично, но ми липсва присъствието му.

/Оплаках се, за да съм по темата./

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 минута , Таньо каза:

Не го познавам лично, но ми липсва присъствието му.

/Оплаках се, за да съм по темата./

Според мен ни трябва още един призовател и ще стане магията 😉

А защо не го познаваш, ти на никакви сбирки ли не ходиш?

Публикувано:
преди 1 минута , Lindt каза:

А защо не го познаваш, ти на никакви сбирки ли не ходиш?

По темата и аз - оплаквам се, че Таньо е идвал само на една сбирка. :smile:

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 3 минути , Mary каза:

По темата и аз - оплаквам се, че Таньо е идвал само на една сбирка. :smile:

Записвам се с удоволствие.

Ще се радвам.  🙂

Благодаря!

• Харесвам 3
Публикувано:

Искам да се оплача, че ни махнахте реакцията с усмихнатото личице. Не разбирам защо го направихте. Тези, които злоупотребяваха с нея и се изявяваха в темата, която заключихте са шепа хора. Защо заради тях "наказвате" всички останали? Това беше най-хубавата реакция, а форума освен, че дава полезна информация е и място за смях, закачки и добро настроение!

В знак на протест ще цитирам всяко забавно мнение и ще пиша "Ха-ха"!😛

• Харесвам 15
  • Шок 2
  • Браво 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 11 минути , iMari каза:

Искам да се оплача, че ни махнахте реакцията с усмихнатото личице. Не разбирам защо го направихте. Тези, които злоупотребяваха с нея и се изявяваха в темата, която заключихте са шепа хора. Защо заради тях "наказвате" всички останали? Това беше най-хубавата реакция, а форума освен, че дава полезна информация е и място за смях, закачки и добро настроение!

В знак на протест ще цитирам всяко забавно мнение и ще пиша "Ха-ха"!😛

В онази тема повече ме дразнеше дежурното шок за каквато и да е новина от света. Кой и защо е докладвал за реакцията смях, мога само да гадая ... и от двата “лагера” има представители.

Надявам се, че ще има решение със смея се, защото някои теми, постове, авторски изяви😉, без такава реакция се инвалидизират 🙂

Дотогава за баланс предлагам и шок да се махне😄

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:

Най добре всички да се махнат, така, никой няма да се оплаква и да докладва,  а всички вместо да реагираме, ще се обясняваме защо така реагираме. Аман от тънкообидни, като не можеш да понесеш реакциите на мнението ти, не го пиши.

• Харесвам 5
  • Браво 3
Публикувано:
На 17.08.2021 г. в 13:25, Lindt каза:

Вчера ако знаеш една украинка колко рокли и народни носии извади от раницата си да се преоблича за фотосесии на фона на баирите в Дурмитор. Обаче, евала, беше си направила два часа преход до мястото 😉

• Харесвам 5
  • Шок 2
Публикувано:
преди 2 часа, slujitel каза:

Най добре всички да се махнат, така, никой няма да се оплаква и да докладва,  а всички вместо да реагираме, ще се обясняваме защо така реагираме. Аман от тънкообидни, като не можеш да понесеш реакциите на мнението ти, не го пиши.

Някъде, съвсем в началото на писането ми във форума, в отговор ,  на някаква тъжна новина, слагах плачещо личице. Няколко  пъти. И в един момент, някой избухна и остро ме нахока, защото, това човече ревяло…ама от смях.

Пък на мен си ми беше плачещо:((((Добре, че тогава съфорумец ме спаси от линчуване, като позна , че не съм довидяла:))Няма да казвам кой е, той си знае, пък аз съм му вечно благодарна:))))

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

Някъде, съвсем в началото на писането ми във форума, в отговор ,  на някаква тъжна новина, слагах плачещо личице. Няколко  пъти. И в един момент, някой избухна и остро ме нахока, защото, това човече ревяло…ама от смях.

Пък на мен си ми беше плачещо:((((Добре, че тогава съфорумец ме спаси от линчуване, като позна , че не съм довидяла:))Няма да казвам кой е, той си знае, пък аз съм му вечно благодарна:))))

Мен съфорумка ме пита 2 седмици и мърмори, защо съм реагирала с засмяното човече на нейн коментар. Бях забравила вече на кой коментар и защо съм се засмяла. Беше в онази, заключената тема, която растеше с десет страници в час, нямах нито времето,  нито желанието да се връщам да търся, за да се обяснявам. Няма реакции - няма засегнати,  чиста работа. 

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Смятам, че е изключително обидно да реагираш с подигравка на някой, който е видно, че не се шегува. Никога не съм си го позволявала, независимо от абсурдните тъпотии, които все някой ражда. Големи и възпитани хора сме, а идеята на иконката е да носи положителен заряд. Не виждам защо да се отказваме от реакции, заради някой, който не може да се контролира.

• Харесвам 14
Публикувано:
преди 7 минути , iMari каза:

Смятам, че е изключително обидно да реагираш с подигравка на някой, който е видно, че не се шегува.

За мен точно в това  е проблема-за някои може и да е очевадно, че другия не се шегува, но за други абсолютно не и да го намират за смешно. Но не разбирам защо трябва веднага да се търси обидата и подигравката в ситуацията. И цялото това вторачване и задълбаване ми се струва толкова абсурдно, колкото и споделеното от @slujitel как съфорумка и е търсила обяснение за реакция! Отново се връщаме към ситуация мнозинството да се съобразява с чувствата и умствените (не)възможности на шепа хора. 

• Харесвам 7
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 12 минути , iMari каза:

Защо ли си мисля, че не е толкова трудно да разбереш кога автора е сериозен и кога се шегува? 🙂

Е, това какво си представя авторът, че е създал и как всъщност въздейства произведението му на наблюдаващите, са две различни неща. Защо моята реакция трябва да е съобразена с егото на някой? 

Аз се усещам напоследък, че се затруднявам да избера реакция и наблюдавам критично реакциите на моя пост, а всъщност това е жалко и пореден начин да си усложним простичкия и хубав живот с безсмислици.

• Харесвам 6
  • Замислям се 1
Публикувано:

Близо до нас има масив с десертно грозде и сега в продължение на месец на всеки 20-30 секунди се чува гърмеж като оръдие от електронно плашило за птици.Само нощем го спират.

• Харесвам 1
  • Шок 7
  • Браво 1
Публикувано:
преди 46 минути , bobole4e каза:

За мен точно в това  е проблема-за някои може и да е очевадно, че другия не се шегува, но за други абсолютно не и да го намират за смешно. Но не разбирам защо трябва веднага да се търси обидата и подигравката в ситуацията. И цялото това вторачване и задълбаване ми се струва толкова абсурдно, колкото и споделеното от @slujitel как съфорумка и е търсила обяснение за реакция! Отново се връщаме към ситуация мнозинството да се съобразява с чувствата и умствените (не)възможности на шепа хора. 

Само аз ли, не гледам и не се дразня, кой как е реагирал?Не че не ме  интересува, ама, човекът, така решил, това сложил. Негово си право.
Казвам, каквото има да казвам и толкова. 

Чак съм учудена, на това, което @slujitelказва:(

• Харесвам 12
Публикувано:

Мили големи, умни хора, защо приемате всичко толкова навътре? Вие сериозно ли? Сигурно в живота си не сте имали наистина големи проблеми и изпитания, което ме радва!

Ако животът ви зависеше от някаква картинка за реакция, бих разбрала.

Но не разбирам как може егото да влияе толкова силно, че да спорите за/против реакция на някого, когото е възможно дори да не познавате!

• Харесвам 12
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.