Светославов Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 9 минути , Дани Магелани каза: Но не разбирам как може егото да влияе толкова силно, че да спорите за/против реакция на някого, когото е възможно дори да не познавате! А де, както завършваше един виц 🙂 1
iMari Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 55 минути , Lindt каза: Защо моята реакция трябва да е съобразена с егото на някой? Защото това е заложено в идеята за цивилизовано общество, може би? 🙂 Винаги е по-добре да не реагираш, отколкото да засегнеш някой. Освен в случаите на агресия и обидно поведение, разбира се. Ние верно ще се изпокараме и по тази тема! 😇 5
дядо Пепи Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 5 часа, iMari каза: В знак на протест ще цитирам всяко забавно мнение и ще пиша "Ха-ха" И аз!🙃 3 1
Radnev Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 Разразилата се дискусия има ли нещо общо с изчезването на смеещия се емотикон??? П. П. Отговорям си сам - Има. 😄 3 2 2
ДиянаВ Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 9 минути , Radnev каза: Разразилата се дискусия има ли нещо общо с изчезването на смеещия се емотикон??? П. П. Отговорям си сам - Има. 😄 А шок е закодираното смея се😄 1 5
AlexandraKo Публикувано: 21 август, 2021 Автор Публикувано: 21 август, 2021 преди 20 минути , Radnev каза: Разразилата се дискусия има ли нещо общо с изчезването на смеещия се емотикон??? П. П. Отговорям си сам - Има. 😄 Докато хапвам ребърца и пийвам винце, мисля да пусна нова тема: “ Липсващият емотикон и разразилите се страсти, вълнения и драми”:))))) 5 3 1
searus Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 И аз да си "туря" мерудията на тази манджа, защото може би @slujitel визира мен, когато посмях веднъж да я попитам какво смешно намира в мнение, с което дори се съгласи ("всички това правим"). Нито е било, за да търся сметка, нито защото съм "тънкообидна", а защото съм забелязала при нея и при още няколко съфорумци, че масово използват тази реакция, за да покажат крайното си несъгласие с някого (да не употребявам думата "подигравка"). Не е вторачване в едно-две изключения, а едва след като капките направиха локва. Някой като не може да реагира с нехаресване, хоп, веднага със смеещата се иконка. На мен лично не ми пука и изобщо няма общо с моето его (понеже, примерно, мнението на хората, които реагират по този начин може би въобще не ме интересува), обаче изглежда малко грозно отстрани, особено на място, където би трябвало да сме малко по-толерантни. Но коя съм аз, че да съдя кой красив, кой грозен 😉 Между другото, на зададения въпрос не получих отговор, но със сигурност не съм питала 2 седмици, нито пък съм "мърморела", ако трябва да сме точни. Ако не става въпрос за мен, не съм видяла някой друг да мърмори и пита по 2 седмици подобно нещо. Може би @slujitel се е пообъркала. 5 1
Pantelej Putnik Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 7 минути , ДиянаВ каза: А шок е закодираното смея се😄 🤣 Да си се посмея на воля аз. А ако не разбереш шокираното ми емотиконче под твоето мение, и не го отнесеш към мнието ти, което коментирам, аз съм готов да отворим тема и да си излеем цялата мъка на света, която ни е обзела в последно време. 🤣. Може също и да си пишем на лични съобщения 3-4 месеца, за да се обясняваме и кой колко се е засегнал от нас двамата. 🤣 2 1
AlexandraKo Публикувано: 21 август, 2021 Автор Публикувано: 21 август, 2021 преди 1 минута , Pantelej Putnik каза: 🤣 Да си се посмея на воля аз. А ако не разбереш шокираното ми емотиконче под твоето мение, и не го отнесеш към мнието ти, което коментирам, аз съм готов да отворим тема и да си излеем цялата мъка на света, която ни е обзела в последно време. 🤣. Може също и да си пишем на лични съобщения 3-4 месеца, за да се обясняваме и кой колко се е засегнал от нас двамата. 🤣 Ми, ако сте по-сЛОбодни, защо пък не?:))))) 2
slujitel Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 3 минути , searus каза: И аз да си "туря" мерудията на тази манджа, защото може би @slujitel визира мен, когато посмях веднъж да я попитам какво смешно намира в мнение, с което дори се съгласи ("всички това правим"). Нито е било, за да търся сметка, нито защото съм "тънкообидна", а защото съм забелязала при нея и при още няколко съфорумци, че масово използват тази реакция, за да покажат крайното си несъгласие с някого (да не употребявам думата "подигравка"). Не е вторачване в едно-две изключения, а едва след като капките направиха локва. Някой като не може да реагира с нехаресване, хоп, веднага със смеещата се иконка. На мен лично не ми пука и изобщо няма общо с моето его (понеже, примерно, мнението на хората, които реагират по този начин може би въобще не ме интересува), обаче изглежда малко грозно отстрани, особено на място, където би трябвало да сме малко по-толерантни. Но коя съм аз, че да съдя кой красив, кой грозен 😉 Между другото, на зададения въпрос не получих отговор, но със сигурност не съм питала 2 седмици, нито пък съм "мърморела", ако трябва да сме точни. Ако не става въпрос за мен, не съм видяла някой друг да мърмори и пита по 2 седмици подобно нещо. Може би @slujitel се е пообъркала. Точно теб визирах. Сега разбра защо не получи отговор. Спорихме, много ясно ти казах какво мисля и с какво не съм съгласна. Щом съм се усмихнала, значи нещо ме е разсмяло, а щом си се засегнала, проблема не знам аз как да ти го реша. Със сигурност няма да ровя назад десетки страници, за да ти се обяснявам за реакцията си, а че не съм била съгласна с мнението ти, си беше ясно и без имотикона. 7
Pantelej Putnik Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 Мили съфорумници, явно, че се получава някакъв вакуууууууууууууууууум след като беше спряна една тема. Недейте така бе! Дайте да се обичаме! 🙂 Онази тема не беше хубава тема, добре, че я спряха. Тя сякаш само даваше поводи да си покажем рогата, а не да си подадем ръка. Защо бях пуснал онази тема за любимите градове в чужбина?!? Ами, за да ви изкарам малко от онази тема, в която само се хапехте. Сега тази тема ли ще ползваме да се хапем?! Моля да спрем, че ще възобновя иначе темата за градовете, та да се размечтаем отново и да започнем пак да показваме добрата си страна, а не онази, с която не се гордеем. 🙂 8
searus Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 3 минути , slujitel каза: Точно теб визирах. Сега разбра защо не получи отговор. Спорихме, много ясно ти казах какво мисля и с какво не съм съгласна. Щом съм се усмихнала, значи нещо ме е разсмяло, а щом си се засегнала, проблема не знам аз как да ти го реша. Със сигурност няма да ровя назад десетки страници, за да ти се обяснявам за реакцията си, а че не съм била съгласна с мнението ти, си беше ясно и без имотикона. И отново не ме разбра. Не си ме засегнала, нямам проблем и не ти искам обяснение за реакцията. Беше тънък намек. За двуседмичните ти преувеличения пък да не говорим... 4 1
slujitel Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 1 минута , searus каза: И отново не ме разбра. Не си ме засегнала, нямам проблем и не ти искам обяснение за реакцията. Беше тънък намек. За теб тънък, за мен-дебел. Тук сме се събрали няколко хиляди човека и всеки гледа и мисли различно. И това по всички въпроси. Това последното не е към теб, но нашия пример е показателен отговор на по горните коментари и за всички спорове тук, във форума. 3
chandni Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 Моля да не се пренасят разправии, скандали и производните им в тази тема или в която и да било друга тема. Има си причина другата тема да е затворена 6
ДиянаВ Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 20 минути , Pantelej Putnik каза: 🤣 Да си се посмея на воля аз. А ако не разбереш шокираното ми емотиконче под твоето мение, и не го отнесеш към мнието ти, което коментирам, аз съм готов да отворим тема и да си излеем цялата мъка на света, която ни е обзела в последно време. 🤣. Може също и да си пишем на лични съобщения 3-4 месеца, за да се обясняваме и кой колко се е засегнал от нас двамата. 🤣 Напълно и на секундата те разбрах🙂 От липсата на емотикончето не се оплаквам, нито от това кой как реагира. Всъщност искам да се оплача, че преди малко първо пазарувах храна и второ платих сметка 95.07 лв. Е това е шок🙀 1 5
Pantelej Putnik Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 14 минути , ДиянаВ каза: Напълно и на секундата те разбрах🙂 От липсата на емотикончето не се оплаквам, нито от това кой как реагира. Всъщност искам да се оплача, че преди малко първо пазарувах храна и второ платих сметка 95.07 лв. Е това е шок🙀 Аз знам с кой да се закачам, че да не се засегне. 😋 Добронамерените хора (като теб) винаги разбират истинския смисъл. 5 1 1
Mary Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 7 часа, slujitel каза: @Mary ти защо не ме попита защо се смея на сериозното ти мнение от заключената тема? Защото аз знам на какво се смееш. 3
Mary Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 Мисля, че дискусията тук бързо даде отговор защо изчезна този емотикон. Засега ще останем без него, пък кой знае, може по-натам да се върне отново, когато се научим да го използваме като усмивка, а не като начин за омаловажим, подценим или дори се подиграем на чуждо мнение. Не става въпрос за реакции на мои постове - аз съм над тези неща - не броя виртуални реакции, събирам реални усмивки, добро отношение и приятелство! 9 1 3
Branko Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 Защо не се наслаждавате на лятото.Пътувайте,почивайте,веселете се,някаква добрина може да свършите. Спрете да се хапете и заяждате по между си,пестете нерви и негативни мисли 🙂 11 2 2
ven62 Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 Аз, все пак си искам усмивката. Искам си я, искам, искам (тук трябва да има икона "тропане с крак") 10 3
AlexandraKo Публикувано: 21 август, 2021 Автор Публикувано: 21 август, 2021 преди 17 минути , ven62 каза: Аз, все пак си искам усмивката. Искам си я, искам, искам (тук трябва да има икона "тропане с крак") Глезанчоооо, едно време, преди триста години, като тропах с крак, мама, с два шамара ми ъпдейтваше софтуера:))))) 10
funny Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 А някаква опция само в Ковид темата да няма усмихнато човече, след като толкова се дразнят хората кой как реагира на мислите им ??? 4
Mary Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 2 минути , funny каза: А някаква опция само в Ковид темата да няма усмихнато човече, след като толкова се дразнят хората кой как реагира на мислите им ??? За съжаление не може да го има или няма в определени теми - или го има навсякъде, или го няма пак навсякъде. 3
jungfraujoch Публикувано: 21 август, 2021 Публикувано: 21 август, 2021 преди 1 час, Mary каза: събирам реални усмивки, добро отношение И аз така! Преди 1 час, Branko каза: Защо не се наслаждавате на лятото.Пътувайте,почивайте,веселете се,някаква добрина може да свършите. Чудесен коментар! 5 1
AlexandraKo Публикувано: 21 август, 2021 Автор Публикувано: 21 август, 2021 преди 28 минути , funny каза: А някаква опция само в Ковид темата да няма усмихнато човече, след като толкова се дразнят хората кой как реагира на мислите им ??? Хайде, холан, всичкото сме втасали, само тЕ тоз емотикон ни е големият дерт:) Ето , две точки и скобичка, нали е усмивка:)))) Да се ползва това:) 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега