Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 6 минути , AlexandraKo каза:

Хайде, холан, всичкото сме втасали, само тЕ тоз емотикон ни е големият дерт:)

Ето, нали и това е усмивка:))))

Да се ползва това:)

Не става. Аз исках да реагирам с усмивка на коментара ти към Венчо преди малко,  и как да го направя,  а много се смях? Трябваше да те цитирам и да напиша "ха ха ха", а ти да отвориш да видиш какво съм написала,  и като отвориш- една глупост. Да ме извинят докладващите, ама от лиготии, развалиха форума. Ми който иска да се подиграва, пак го прави. Ма ще взема и аз да докладвам вече,  че да не си пият с кеф питието модераторите,  че като се върна назад, много съм пропуснала. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Аз пък се оплаквам, че има няколко много, ама много тънко обидни люде тук. Толкова тънко обидни, че решиха че моят хумор не им понася. Но това не им пречи да се шегуват с други. 

А това, уважаеми съфорумци, си е демонстрация на двойни стандарти. 

Сега, да не си помислите че съм се засегнала 🤣

Споделям наблюдение. 

Ако и това е обидно, опасявам се, че ще ми е последния пост. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , Lyubina каза:

Аз пък се оплаквам, че има няколко много, ама много тънко обидни люде тук. Толкова тънко обидни, че решиха че моят хумор не им понася. Но това не им пречи да се шегуват с други. 

А това, уважаеми съфорумци, си е демонстрация на двойни стандарти. 

Сега, да не си помислите че съм се засегнала 🤣

Споделям наблюдение. 

Ако и това е обидно, опасявам се, че ще ми е последния пост. 

Еее, ти па, да не прихвана тънкообидност?:)))

Ние, с нашата професия, би трябвало да сме бронирани, че срещаме, какво ли не, но все пак , е добре да има справедливост:))

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Не съм, и го казах. Пациентите ни са си пациенти. На тях всичко им е простено. И разбираемо. 

Но не понасям двойните стандарти, както в работата, така и в ежедневието. 

Много е лесно да иронизираш околните, когато иронията няма опасност да рефлектира в теб (не в теб, Алекс, а по принцип). 

Номерът е да имаш силата да се срещнеш с нея и да я приемеш/преглътнеш. 

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 6 минути , Lyubina каза:

Не съм, и го казах. Пациентите ни са си пациенти. На тях всичко им е простено. И разбираемо. 

Но не понасям двойните стандарти, както в работата, така и в ежедневието. 

Много е лесно да иронизираш околните, когато иронията няма опасност да рефлектира в теб (не в теб, Алекс, а по принцип). 

Номерът е да имаш силата да се срещнеш с нея и да я приемеш/преглътнеш. 

Еее, лицемерието и двойните стандарти си ги има, откак свят светува :)))Ако ние ги изкореним от форума, ще сме мнооооого напред, ама, надали:((((

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 8 часа, iMari каза:

Защо ли си мисля, че не е толкова трудно да разбереш кога автора е сериозен и кога се шегува? 🙂

Ами при мен понякога е трудно, защото често аз самият не знам дали се шегувам или не, представям си какво им е на другите.

И в тоя ред на мисли, искам да се оплача, че понякога се случва да реша да се пошегувам с някой, а друг да подскача ужилен. Може би трябва да развия по-прецизен хумор. Но стига толкова за мен ...

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , Брани каза:

Ами при мен понякога е трудно, защото често аз самият не знам дали се шегувам или не, представям си какво им е на другите.

И в тоя ред на мисли, искам да се оплача, че понякога се случва да реша да се пошегувам с някой, а друг да подскача ужилен. Може би трябва да развия по-прецизен хумор. Но стига толкова за мен ...

Ми стреляй персонално де, да няма обърквация:(((Ще ме умориш, ма те, Великите, винаги са били недоразбрани:))))от нас, плебеите:))

Нямам нищо против шегички. Имам против, за обиди, квалификации и агресия .

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 5 часа, AlexandraKo каза:

Глезанчоооо, едно време, преди триста години, като тропах с крак, мама, с два шамара ми ъпдейтваше софтуера:)))))

Късметлии сме с теб, @AlexandraKo, че са ни възпитавали преди 295 години (да бъдем точни).

Сега, ако бяхме деца, социалните щяха да ни вземат от майките ни и да ни дадат в приемни семейства.

---

И сериозно:

Вярно ли усмивката е отпаднала от възможните опции за лайкване, заради някоя от Ковид темите.

Ако е така - това е сериозно отстъпление от духа на форума.

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
Мирослав Василев

Добре де, не е ли по-лесно темата за Ковид да бъде затворена, за постоянно? Мисля че, всеки каза какво мисли, няма да може да се промени мнението на другите, така че, ще има само дразнения.

Емотиконката със смеещото човече се връща и всичко си е по-старому.

Реално погледнато, тука дискусията тръгна заради емотиконката, не заради темата че е заключена. А и като е заключена, другите теми си вървят нормално, поне аз не виждам повече смисъл от нея.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Аз наистина не знам кой какво и за какво го докладва, но съм сигурна, че не е основната причина за " разваляне " на форума.

Поне лично за мен, която преди влизах постоянно и винаги ми беше супер интересно. 

Сега - страници наред обяснения от типа " дай ми куклата, на ти парцалите", "Кой е по-по-най" и подобни.

Само прочетете последните две три страници на тая тема...

Някой нещо като си е решил, че ще дудне по него, го разнася навсякъде и е супер отегчително/ предполагам не само за мен/

С едно изречение- оплаквам се от пишещите в тая тема.

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Аз не без известна ирония (дори огромна, но за пред хората да речем, че е малка) да отбележа с почуда как хем онази тема е затворена и всички уж сме много доволни от това хем пак не спираме да пишем за нея ама в друга тема 🙂 Хайде малко да дойдем на себе си, а 🙂 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Голямо недоволство настана заради едно ухилено човече.Което е по скоро махнато за да се осъзнаят някои,за какво и кога го пускат ( не визирам никой,дори не съм запознат,кой на кого и кога ) .Как ли се живееше без емотикони преди,когато с думи трябваше да се изразиш.Но някак си с думи по трудно може да се завоалира лицемерието ,без да останеш прозрачен в изказа си и какво имаш в предвид,докато с някоя двузначна картинка е в пъти по лесно.
Да си призная и мен в началото ме дразнеха двете чаши бира за благодаря,но отдавна го приех и гледам в повечето пъти да напиша благодаря ,вместо да използвам тях.
Не исках да го пиша,но доста по гадни неща има от една от премахната картинка.

Половин следобед в спешното по добре ли е?20210821_173548.jpg

И да допълня Брани,да се осъзнаем и да не бъдем толкова дребнави.

• Харесвам 7
  • Шок 1
  • Браво 5
Връзка към коментар
преди 11 часа, AlexandraKo каза:

като тропах с крак, мама, с два шамара ми ъпдейтваше софтуера:)))))

Преди много, много години, когато с жена ми още бяхме гаджета , а тя студентка в МА-София, имаше един асистент по незнамкакво си, който казваше: '' Не се бият само грънци, защото се чупят''.  

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Моля ви се отключете темата за Ковида да се концентрира народната любов там, че е плъзнала и тук 🙂 Оплаквам се, че не разбрах това с емотиконите, но все тая.

Нещо друго за оплакване, че ми е по-належащо да измрънкам: в Гърция се готвят лекинко да затегнат мерките, ваксинирани, тествани, свободни души, всички щели да се носят маски на открито от 30.8... уж 😞 По този повод решихме да запалим колата тази седмица и да отскочим до Солун. По селата маските на открито може и да не се спазват (юни преди да отменят наредбата за маски на открито беше така), но в големите градове се носят. Ние Солун го пропускаме цяло лято и му се точехме за септемврийски разходки с коктейли край морето.

Така става като отлага човек - препланира и в последния момент и ще дава газ преди да лепне маска на 32+ градуса 😷

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

@Coo, на 30 км на изток от Солун, хубаво малко градче с крайбрежна улица, хубави кръчми и коктейли на плажа. Маските са само на закрито. Носят се, дори ни предупредиха, че има глоби. Хората са хубави. 

Безкрайна плажна ивица. 

Неа Каликратия 😊

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 17 минути , Coo каза:

Моля ви се отключете темата за Ковида да се концентрира народната любов там, че е плъзнала и тук 🙂 Оплаквам се, че не разбрах това с емотиконите, но все тая.

Нещо друго за оплакване, че ми е по-належащо да измрънкам: в Гърция се готвят лекинко да затегнат мерките, ваксинирани, тествани, свободни души, всички щели да се носят маски на открито от 30.8... уж 😞 По този повод решихме да запалим колата тази седмица и да отскочим до Солун. По селата маските на открито може и да не се спазват (юни преди да отменят наредбата за маски на открито беше така), но в големите градове се носят. Ние Солун го пропускаме цяло лято и му се точехме за септемврийски разходки с коктейли край морето.

Така става като отлага човек - препланира и в последния момент и ще дава газ преди да лепне маска на 32+ градуса 😷

Това си е за сериозно оплакване. И аз планирах късен септември в Гърция... но това с маските... :fie:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
В момента, Lyubina каза:

@Coo, на 30 км на изток от Солун, хубаво малко градче с крайбрежна улица, хубави кръчми и коктейли на плажа. Маските са само на закрито. Носят се, дори ни предупредиха, че има глоби. Хората са хубави. 

Сега не, след 30ти и на открито щели да ги искат, но официалното решение ще излезе тази седмица. В малките градчета и селца вярвам, че тази наредба няма да се спазва особено в първите дни като я въведат, но Солун, е голям град, вероятно ще се следи. Ние затова заминаваме до Солун специално "по спешност", после ще видим кое околно село за плажни игри. Можеше и по-зле. По-добре маски на открито, отколкото излизане с пускане на СМС 😉  

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 минути , funny каза:

Това си е за сериозно оплакване. И аз планирах късен септември в Гърция... но това с маските... :fie:

Паниката води само до повече плаж: Много се качват бройките там? Отиваме преди да затворят! Май слагат локдаун? Отиваме пак преди да затворят 🙂

Може и да е гръцка туристическа стратегия, за да ходят повече хора веднага от страх да не отидат изобщо 🙂

😉 Ако можете, палете сега, а ако късен септември се размине с маски на открито, ще ходите пак. И пак. ❤️

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 минута , Coo каза:

Паниката води само до повече плаж: Много се качват бройките там? Отиваме преди да затворят! Май слагат локдаун? Отиваме пак преди да затворят 🙂

Може и да е гръцка туристическа стратегия, за да ходят повече хора веднага от страх да не отидат изобщо 🙂

😉 Ако можете, палете сега, а ако късен септември се размине с маски на открито, ще ходите пак. И пак. ❤️

Хареса ми този начин на мислене. Открадвам си го и ако мъжа каже нещо - ще викам " форумен експерт препоръча таз тактика" :mosking:

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 14 часа, Mary каза:

Засега ще останем без него, пък кой знае, може по-натам да се върне отново, когато се научим да го използваме като усмивка, а не като начин за омаловажим, подценим или дори се подиграем на чуждо мнение.

Само ще помоля, еднолично взети административни принудителни мерки, да не се обясняват в множествено число с назидателен тон, че силно ми напомнят едни отминали времена, а съм крайно чувствителен към подобни препратки... 😉

Надявам се ще бъда разбран правилно! Не целя да разпалвам излишни спорове, но искрено вярвам, че времената на произволен административен контрол заради които бях спрял да пиша в този форум са безвъзвратно отминали...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз също съм против модераторите да си пият питието с кеф ,  докато ние пием с отвращение , но ако темата остане затворена завинаги не бих имал нищо против.  

Махането на някакво емотиконче , щото евентуално някой можел да се обиди е нелепо. Напомня ми за разни безумни политкоректни правила обземащи света в последните години.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 15 часа, Mary каза:

Мисля, че дискусията тук бързо даде отговор защо изчезна този емотикон.

Засега ще останем без него, пък кой знае, може по-натам да се върне отново, когато се научим да го използваме като усмивка, а не като начин за омаловажим, подценим или дори се подиграем на чуждо мнение.

Не става въпрос за реакции на мои постове - аз съм над тези неща - не броя виртуални реакции, събирам реални усмивки, добро отношение и приятелство!

Хубава работа. А какво правим с тези, които директно си публикуват подигравателното мнение, ясно съзнавайки, че е такова? И тях ли махаме? И мен ме дразнят някои тенденциозни мнения, ама ... да махнем емотиконче, щото някой нещо, някога, по някакъв повод се обидил... айде няма нужда.

Искам си емотикончето! Темата за хумора е скучна без него.

• Харесвам 13
Връзка към коментар

Не мога да разбера, защо се осъжда това, че някой се е обидил, вместо профанската реакция да се подиграваш, чрез весело човече. Още повече, че няколко пъти през годините беше уточнено, че това е против правилата на форума и тези, които си го позволяваха оставаха без право на реакции. Заради тях е махната реакцията, а не заради тези, които са се обидили!

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.