Diana Doncheva Публикувано: 13 април, 2022 Сподели Публикувано: 13 април, 2022 НАП едва ли ще помогне. Издадоха фактура и касов бон. А КЗП ще провери качеството на работата ли? Ще пусна едно оплакване, но не се надявам особено... Благодаря за подкрепата. Връзка към коментар
Coo Публикувано: 13 април, 2022 Сподели Публикувано: 13 април, 2022 преди 5 часа, MayaS каза: От горчивия ми опит с фирми за циклене и лакиране, мога само да кажа, че няма читави. Което е жалко. Попари ми всички надежди 😂 В едното ни жилище лятото планирам да ремонтираме паркет+дюшаме и се надявах да го спася с фирма за циклене и лакиране, а не ламинат отгоре 😕 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 13 април, 2022 Сподели Публикувано: 13 април, 2022 Преди 6 г. съм ползвала тези и бях много доволна: Паркетни услуги "Дагоров" | Facebook п.с. ако е реклама, изтрийте го, моля 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 13 април, 2022 Сподели Публикувано: 13 април, 2022 преди 2 часа, Coo каза: Попари ми всички надежди 😂 В едното ни жилище лятото планирам да ремонтираме паркет+дюшаме и се надявах да го спася с фирма за циклене и лакиране, а не ламинат отгоре 😕 А недей с ламинат. За мен това е голяма гадост. Виж дали няма накой да препоръча фирма или човек. Все трябва да е истанал някой читав. 3 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 14 април, 2022 Сподели Публикувано: 14 април, 2022 преди 21 часа, bibi каза: Преди 6 г. съм ползвала тези и бях много доволна: Паркетни услуги "Дагоров" | Facebook п.с. ако е реклама, изтрийте го, моля Запазвам си ги за лятото като дойде време за ремонта! Благодаря! ❤️ Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 Онзи ден реших да си настроя алармата на новия ми телефон (супер-дупер iPhone 13 mini. Вече ви се похвалих) И както е общо прието - натисках "наляво, надясно и стана" Вчера ме събуди алармата. Но започнаха бедите. Привечер телефона се активира - някакси тревожно. Разгледах нотификациите. От някакво си приложение health - колко крачки съм направил, колко часа и минути съм спал (да съм заспивал веднага, ама чакай малко IPhone-е - ти ме събуди) Днес с помоща на google го изключих това приложение "Здраве". Хайде няма нужда и то да ме травмира, че крача от входа до колата (18 крачки) и от колата до офиса (43 крачки), пък колко време спя, колко залъка съм изял, ... Мъка си е с тези технологии. 2 25 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 @ven62 дано догодина ти подарят и часовник към телефона, тогава ще видиш какъв спортяга ще станеш! 10 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 преди 14 минути , Gentleman Basta каза: @ven62 дано догодина ти подарят и часовник към телефона, тогава ще видиш какъв спортяга ще станеш! Защо така ме кълнеш. Какво съм ти направил. Хмм, май @Lindt те настройва пртив мен. 10 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 преди 35 минути , ven62 каза: Защо така ме кълнеш. Какво съм ти направил. Хмм, май @Lindt те настройва против мен. Ние точно днес разбрахме, че на Галапагос няма да е 32 градуса на сянката, дето я няма, а до 25 и спешно кроя планове да обкатерим, претичаме и бутаме/носим и дори караме някакви колела на 3 острова. Въобще нямам време да се занимавам и с твоя фитнес график 1 1 11 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 Преди 1 час, ven62 каза: Онзи ден реших да си настроя алармата на новия ми телефон (супер-дупер iPhone 13 mini. Вече ви се похвалих) И както е общо прието - натисках "наляво, надясно и стана" Вчера ме събуди алармата. Но започнаха бедите. Привечер телефона се активира - някакси тревожно. Разгледах нотификациите. От някакво си приложение health - колко крачки съм направил, колко часа и минути съм спал (да съм заспивал веднага, ама чакай малко IPhone-е - ти ме събуди) Днес с помоща на google го изключих това приложение "Здраве". Хайде няма нужда и то да ме травмира, че крача от входа до колата (18 крачки) и от колата до офиса (43 крачки), пък колко време спя, колко залъка съм изял, ... Мъка си е с тези технологии. Я му кажи "Хей, Сири", да видиш сеир ... 6 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 преди 25 минути , Брани каза: Я му кажи "Хей, Сири", да видиш сеир ... Пропуснал си хвалебствията ми в реципрочната тема, Аз така звъня на жена ми. Нищо не барам. Ръцете ми трябва да са свободни, за да си записвам. А мога и селфита да правя само като си говорим със Сирито. Бог съм станал на iOS-a. Но се замислям. Този телефон явно ме слуша/подслушва. Освен това ме и гледа (лицевото му разпознаване е безупречно) Очевидно не само фейсбук имам, за който не знам. 2 2 1 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 преди 57 минути , Lindt каза: Въобще нямам време да се занимавам и с твоя фитнес график Или липсата му ... 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 преди 44 минути , ven62 каза: Пропуснал си хвалебствията ми в реципрочната тема, Аз така звъня на жена ми. Нищо не барам. Ръцете ми трябва да са свободни, за да си записвам. А мога и селфита да правя само като си говорим със Сирито. Бог съм станал на iOS-a. Но се замислям. Този телефон явно ме слуша/подслушва. Освен това ме и гледа (лицевото му разпознаване е безупречно) Очевидно не само фейсбук имам, за който не знам. Утре ще я погледна, че днес много време ти отделих и може другите да се разсърдят! 😛 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 преди 6 минути , Брани каза: Утре ще я погледна, че днес много време ти отделих и може другите да се разсърдят! 😛 Ти на мен за лични данни не ми говори... Да не те погледна аз. 6 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 19 април, 2022 Сподели Публикувано: 19 април, 2022 преди 5 минути , ven62 каза: Ти на мен за лични данни не ми говори... Да не те погледна аз. Погледни, погледни ... няма да видиш кой знае какво освен сериозна тъмнина 😈 1 4 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 22 април, 2022 Сподели Публикувано: 22 април, 2022 Имах един проблем с единия ми рутер, той е последен в моята стая. Всеки ден влизам и правя тест за "Mbps" и имах някакъв проблем с интернета. То трябва да е над 200, а няма повече от 10 (Downdoad Mbps). Ако примерно днес го рестартирам няма да има проблем 🙄 ама от утре пак започваме с проблемите.... Вчера се ядосах и си взех нов рутер (Рутер TP-LINK ARCHER AX55 /AX3000), обаче сега като се свържа с телефона ми изписва отгоре в десния ъгъл 6. Wi-Fi 6 е стандартът от следващо поколение в Wi-Fi технологията. Wi-Fi 6, известен също като „AX Wi-Fi“ или „802.11ax WiFi“. Сега ще видя дали пак ще имам проблем отново с интернета. 1 Връзка към коментар
Ognyan Публикувано: 30 април, 2022 Сподели Публикувано: 30 април, 2022 Искам да попитам дали мога да се оплача от wizz air в комисията за защита на потребителите? Някой има ли такъв опит? Връзка към коментар
Otnesen Публикувано: 1 май, 2022 Сподели Публикувано: 1 май, 2022 преди 15 часа, Ognyan каза: Искам да попитам дали мога да се оплача от wizz air в комисията за защита на потребителите? Някой има ли такъв опит? Аероиск. Свържи се с тях и подай оплакване.....Като чета май им се отваря доста работа тези дни. 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 4 май, 2022 Сподели Публикувано: 4 май, 2022 Звъняха на майка от номер започващ с +358, който е Финландия,а българските почват с +359. Може и на вас да се случи. 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 4 май, 2022 Сподели Публикувано: 4 май, 2022 За Финландия би трябвало да важат условията за ЕС роуминг. Може наистина да е грешка. Тези с допълнително таксуване са от държави от Африка, например. 2 Връзка към коментар
Myraya Публикувано: 23 май, 2022 Сподели Публикувано: 23 май, 2022 Днес ми анулираха билети от lastminute.de, които бяха Варна-София. Тъкмо се зарадвах, че ги взех за 25 евро, а сега ми излизат на доста по-висока цена /почти двойна/. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете да намеря пак нещо изгодно за 9.06. Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 23 май, 2022 Сподели Публикувано: 23 май, 2022 преди 25 минути , Myraya каза: Днес ми анулираха билети от lastminute.de, които бяха Варна-София. Тъкмо се зарадвах, че ги взех за 25 евро, а сега ми излизат на доста по-висока цена /почти двойна/. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете да намеря пак нещо изгодно за 9.06. А каква е причината за анулацията? Никога не съм имал проблеми с lastminute.de Връзка към коментар
jul Публикувано: 26 май, 2022 Сподели Публикувано: 26 май, 2022 Поръчаната ни нова кола дойде след година чакане. Днес мъжът ми отиде да я вземе от магазина в София. На магистралата е част от днешната верижна катастрофа и чисто новата ни кола е форматирана.... Какъв късмет, радвам се, че е само това при положение, че трите следващи коли са изгорели... 2 29 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 26 май, 2022 Сподели Публикувано: 26 май, 2022 @jul, малкия дявол. И още по-важното е, че сте живи и здрави. Жалко за дългоочаквания автомобил, но (предполагам) това се оправя. 3 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 27 май, 2022 Сподели Публикувано: 27 май, 2022 преди 7 часа, jul каза: Поръчаната ни нова кола дойде след година чакане. Днес мъжът ми отиде да я вземе от магазина в София. На магистралата е част от днешната верижна катастрофа и чисто новата ни кола е форматирана.... Какъв късмет, радвам се, че е само това при положение, че трите следващи коли са изгорели... Значи не е била за вас. Сменяйте я! “Жена и кола са на късмет!” 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега