Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:

Хич не я обичам тази тема,ама снощи се подхлъзнах на стълбите до басейна и левият ми крак ме наболява.Освен,че трябва да шофирам,бяхме планирали и вечеренБалос. Може ли някой да ми каже как е пътеката в сравнение с seytan limenia beach?Не ми се ще да шофирам по черен път и да не мога да сляза до плажа.  @ven62 , @DaBo , @jul?

Публикувано:

Долу на Сейтан Лимани не слязох след като бях издрапала Балос няколко дни преди това. Само като я видях и се отказах. На Балос е дълга и стръмна на моменти, но пък не е нуждно да слизаш до долу. Може само до първия view point да се отиде и да се види отгоре. До там е полегато/равно. Питай в някоя аптека за накакъв крем за такива контузии, гърците имат хубави продукти.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 56 минути , ivan69 каза:

Хич не я обичам тази тема,ама снощи се подхлъзнах на стълбите до басейна и левият ми крак ме наболява.Освен,че трябва да шофирам,бяхме планирали и вечеренБалос. Може ли някой да ми каже как е пътеката в сравнение с seytan limenia beach?Не ми се ще да шофирам по черен път и да не мога да сляза до плажа.  @ven62 , @DaBo , @jul?

Доста по-лека и толкова по-дълга. 

До Сейтан от паркинга до плажа ние слязохме буквално по някаква урва. Имах чувството, че е 60 градуса наклон. Камънак, почти неразличима пътечка, но е относително малко разстояние.

До Балос е дълга пътека, по спомени 20-30 мин. но е лек или среден наклон. Не е нещо екстремно стръмно, а и си е пътека.

• Харесвам 4
Публикувано:

Стълби има към Балос също така. @ivan69, ти си знаеш положението, но ако тръгнеш - задължително пристегнати обувки, не е за по джапанки. 

Публикувано:

Не я знам пътеката, но подкрепям @jul в препоръките. Допълнително, не е лошо да си направиш някакъв компрес вечерно време на глезена или като алтернатива, ако няма сериозен оток, потърси Counterpain. 

Лекарство е, в Гърция го има по аптеките (проверено - €8), дано го има и в Кипър. Съдържа противовъзпалително (натриев салицилат плюс етерични масла и при леки травми има добър ефект). 

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Чудех се в коя тема да напиша и мисля , че тази е най- подходяща . Цял ден се опитвам да си купя билет през трип.бг , тъй като там ми дава най-ниска цена , но не ми минава плащането. Излиза съобщение, че е възникнала грешка при обработването на заявката и че трябва да рефрешна. След това пак така. Пробвах през телефон, комп., различни браузъри, но навсякъде едно и също. С апъл пей също не мога да платя. Много странно! Някой имал ли е подобен проблем и какво решение би могло да има? В останалите сайтове, цената на билетите са с по 100-150 лв нагоре, а трябва да се вместя в определена сума. 

Публикувано:

За да има такава разлика, явно е бъг и няма да мине никога плащането. Не съм чувал трип.бг да имат супер намаление, камо ли толкова по-надолу от всички останали.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

За да има такава разлика, явно е бъг и няма да мине никога плащането. Не съм чувал трип.бг да имат супер намаление, камо ли толкова по-надолу от всички останали.

Пробвах и през страницата на авиокомпанията, и там не мога да платя. 

Публикувано:
преди 8 часа, liliya каза:

Пробвах и през страницата на авиокомпанията, и там не мога да платя. 

Има проблем със сайта, това установих. Купих билетите на отделни отсечки от авиокомпаниите и пак излязоха на същата цена на trip.bg 🙂 

• Харесвам 7
Публикувано:

Добре е 🙃 Така ми харесва, неслучайно му казват село Припечене.  

-rh3Z9Rix0Yqt4MCsOD2K2pOGEW75tl643gymakybGn-m-SF396uo4JEm42zPAPs-09FpVVDRcq8x_6U1IJR7mLUkL9ICx85jbCsTg2IagW6t9pnVxfpM6juXzxFksmE3dfEg7qY6bsKkpsyzv2rdWY1fWXEpVM7mgUx7kgoeRdq7HtmtVDB5V0OkqjGct4QXyxDJi-4S39lI16YLTYjaHcH5JgoJQcG0_G6elMQBgjMzrNDl1om0OxSEqvtNB32nl5qW8yeIQQdD4makr_PIExfkdeELUrBfo4a8KfkhIMaNtQXRq074v8v77c3JtAX8mw8kpHdS6YYg0Nz96NsfdcGjT6647SH9uaJwSlbQ9WqJfQyFG5zc2b6ozs7s5RphMUrIuOsmdrdTNmRDh0Ljzks0Wr7BcTu1kbD6B_anQPu0jbggHNG22zW81PHA92lifrQTjnYMFKVA1FJkhHPBEAd9nBIslSlmU-OiwKKJ--k_hAIrmaLfAgthoyTvf3PJZy9Pw_J8d3x8oeeVSjIS_gxhXdi_x_pTdnPGCh-EVR8q8SwYfVOVAoDySdyoKtrqI18zmwLfpjavtT2dek0GZXQzIPysnB_Coqinr91PDxs0una1dhsH-gPvFN-obdKfTVrTMKZlhH2D1hIvigscKTFFkZhhMIhwRIHEkT8M33NZdYWbYBHUjkjE3zRImePumr8h1Qmdq-r_fY_h8t-EHX5Xq4UFqfNa-UJjJprHOmdq9vA7HTJah6DirAl=w493-h657-no?authuser=0

• Харесвам 1
  • Шок 7
Публикувано:
преди 1 минута , iaia_mama каза:

Долните цифри 32.9 да не са нещо прИмоция  😎

Тази температура е вътре (in) в помещението 😉

Промоцията на долните цифри е с климатик 😃

• Смея се 3
Публикувано:
преди 10 минути , Иван Попов каза:

Добре е 🙃 Така ми харесва, неслучайно му казват село Припечене.  

-rh3Z9Rix0Yqt4MCsOD2K2pOGEW75tl643gymakybGn-m-SF396uo4JEm42zPAPs-09FpVVDRcq8x_6U1IJR7mLUkL9ICx85jbCsTg2IagW6t9pnVxfpM6juXzxFksmE3dfEg7qY6bsKkpsyzv2rdWY1fWXEpVM7mgUx7kgoeRdq7HtmtVDB5V0OkqjGct4QXyxDJi-4S39lI16YLTYjaHcH5JgoJQcG0_G6elMQBgjMzrNDl1om0OxSEqvtNB32nl5qW8yeIQQdD4makr_PIExfkdeELUrBfo4a8KfkhIMaNtQXRq074v8v77c3JtAX8mw8kpHdS6YYg0Nz96NsfdcGjT6647SH9uaJwSlbQ9WqJfQyFG5zc2b6ozs7s5RphMUrIuOsmdrdTNmRDh0Ljzks0Wr7BcTu1kbD6B_anQPu0jbggHNG22zW81PHA92lifrQTjnYMFKVA1FJkhHPBEAd9nBIslSlmU-OiwKKJ--k_hAIrmaLfAgthoyTvf3PJZy9Pw_J8d3x8oeeVSjIS_gxhXdi_x_pTdnPGCh-EVR8q8SwYfVOVAoDySdyoKtrqI18zmwLfpjavtT2dek0GZXQzIPysnB_Coqinr91PDxs0una1dhsH-gPvFN-obdKfTVrTMKZlhH2D1hIvigscKTFFkZhhMIhwRIHEkT8M33NZdYWbYBHUjkjE3zRImePumr8h1Qmdq-r_fY_h8t-EHX5Xq4UFqfNa-UJjJprHOmdq9vA7HTJah6DirAl=w493-h657-no?authuser=0

Тежко е! След 10-дневните над 40-градусови жеги в Индия този април/май жегите сега са ми просто лека версия. Но 43 градуса си е - "Абе, я затворете фурната!"🤪

• Смея се 7
Публикувано:
преди 20 минути , Pantelej Putnik каза:

Тежко е! След 10-дневните над 40-градусови жеги в Индия този април/май жегите сега са ми просто лека версия. Но 43 градуса си е - "Абе, я затворете фурната!"🤪

Да, тежко е, ама се свиква с топлината. 😉 

Ама ти си свикнал вече, нямаш проблем с тези горещини, щом в Индия си преминал вече всичко ще ти е лека версия. 😇

Иначе и на хората не им пука в нашия край, и те си се движат без проблем 🙂 Ама било 14/15/16 часа, карай да е весело 😊

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 9 минути , Иван Попов каза:

Да, тежко е, ама се свиква с топлината. 😉 

Ама ти си свикнал вече, нямаш проблем с тези горещини, щом в Индия си преминал вече всичко ще ти е лека версия. 😇

Иначе и на хората не им пука в нашия край, и те си се движат без проблем 🙂 Ама било 14/15/16 часа, карай да е весело 😊

Никак не бих могла да свикна. Направо си умирам. Приятелче от Русе не й пука ни на жега, ни на екстремен студ, била свикнала.

Ако  ще ходя някъде, гледам да не е над 35 градуса, само мисълта и представата за горещини предварително ме депресира 😌 

Погледнах Припечене на картата. Ще ида по някое време към с.Ключ и Струмица, и там ще да е така. Значи около октомври 🤔

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , Anna Kalinovska каза:

Никак не бих могла да свикна

При всеки е различно.

преди 20 минути , Anna Kalinovska каза:

Ще ида по някое време към с.Ключ и Струмица, и там ще да е така. Значи около октомври

След септември е супер времето 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, Иван Попов каза:

Тази температура е вътре (in) в помещението 😉

Промоцията на долните цифри е с климатик 😃

Сетих се за един виц

Руснак звъни на приятел в Сибир

- Абе как сте там, нещо адски студ било?

- А, нищо особено, -15 някъде...

- По телевизията казаха -50?

- Еее, това е навън!

• Харесвам 1
  • Смея се 15
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Днес си платих сметката за топла вода на газ 70 лв. за Юли.Една седмица бяхме на Крит,за Август сигурно ще е 150лв. Май пак ще има'Честита Баня'. 

• Шок 8
Публикувано:

На 06.08. чакахме за преминаване на сръбско- хърватска граница девет часа и половина (от 12 ч. на обяд) при температура над 30 С. И понеже съпругът ми е примерен, не се опита да мине в колоната с тирове, както мнозина направиха и изпревариха опашката. Бяхме 4 колони автомобили, тирове, автобуси...Стълпотворението започваше на 3 км преди границата. На сръбските митничари им отнемаше около 6 часа да обработят документите на преминаващите, на хърватските- около 3. Имаше малки деца, кучета. Минаваха да продават вода, но не и да осигурят поне на децата... За тоалетна трябваше да се ходи пеш между бълващите жега автомобили поради включените климатици 1-2 км. И там прибираха по 1 евро за тоалетна. Не минаваме за пръв път тези граници и то през август, когато минават турските гастарбайтери, но никога не сме чакали повече от 2- 3 часа. 

Нещо се обърках с темата, щото не е за хвалене, ама не можах да намеря "Искам да се оплача." Ако може, админът да прехвърли поста.

• Харесвам 1
  • Шок 6
Публикувано:

Донесохме си ковид от Крит миналата седмица. Като истински албански реотани сме от последните ни познати, които още не го бяха хващали. След ден-два зор нещата тръгнаха на оправяне.

• Харесвам 6
  • Шок 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 4.08.2022 г. в 20:03, ivan69 каза:

Днес си платих сметката за топла вода на газ 70 лв. за Юли.Една седмица бяхме на Крит,за Август сигурно ще е 150лв. Май пак ще има'Честита Баня'. 

Бре, само за вода ли? От топлофикация Сф? Аз съм на газ изобщо и платих 32лв. С готвенето, защото няма парно още. С него зимата бях ма 160, но пак зависи колко топлиш, ама за вода само 70лв? Е хайде, " честита баня"!

Публикувано:
преди 13 минути , bad kid каза:

Ваксинирани ли сте?

Само аз и то преди девет месеца някъде, тъкмо ми изтича сертификатът тези дни.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 33 минути , Argentique каза:

Донесохме си ковид от Крит миналата седмица. Като истински албански реотани сме от последните ни познати, които още не го бяха хващали. След ден-два зор нещата тръгнаха на оправяне.

Донесли сте си подарък?

Шегата настрана, добре, че сте се разболели тук, а не там ✌️

Бързо оздравяване!

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.