Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 17.06.2022 г. в 14:34, antony2001 каза:

ВиваКоком се оляха с SMS и непоискани услуги - 24 лв. този месец над месечната ми такса. 

Краткото съобщение за 5 лв., а непоискан абонамент - по 5,01 лв СЕДМИЧНО! Разбира се, това са цени без ДДС! 

Хем си проверявам редовно сметката и пак ме натресоха! 

Има и решение на ВАС от 2019 г. по аналогичен казус и пак не им пука! Надписват и прибират пари! Ако има и други ужилени - пишете на лично да им спретнем един иск!

Да се похваля с развитието и резултата от моето оплакване:

Върнаха ми 18 лева (75%) от таксуваните 24 лева след доста нерви, писма и разправии. Но не Вивааааком, а холандското сайтче, което прибирало парите.

За протокола:

1. ВКом ме отрязаха след като се жалих!

2. КЗП изписа 4 страници аргументи и резултати от проверка, с които на практика ме отсвири- да съм се съдел с ВКом. За 24 лева!?!!!

3. Омбудсманът писал на ВКом и оттам казали, че аз съм си виновен.

4. ЕПЦ препратил жалбата ми в Холандия и сайтът се навил да върне 3х6 лв., само и само да си оттегля жалбата срещу тях. Съгласих се и сумата дойде за 1 ден. 

С полученото ще купя бири на някоя магеланска сбирка!

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 27 минути , antony2001 каза:

Да се похваля с развитието и резултата от моето оплакване:

Върнаха ми 18 лева (75%) от таксуваните 24 лева след доста нерви, писма и разправии. Но не Вивааааком, а холандското сайтче, което прибирало парите.

За протокола:

1. ВКом ме отрязаха след като се жалих!

2. КЗП изписа 4 страници аргументи и резултати от проверка, с които на практика ме отсвири- да съм се съдел с ВКом. За 24 лева!?!!!

3. Омбудсманът писал на ВКом и оттам казали, че аз съм си виновен.

4. ЕПЦ препратил жалбата ми в Холандия и сайтът се навил да върне 3х6 лв., само и само да си оттегля жалбата срещу тях. Съгласих се и сумата дойде за 1 ден. 

С полученото ще купя бири на някоя магеланска сбирка!

Холандци връщат пари!!!

Ти си пърия.

Изнудвай ги за голяма сума. В против случай ще пишеш нонстоп в социалните медии как връщат пари. 

Ако се разчуе ще им вземат гражданството т.е. гаранция, ще се навият.

:grin::rofl::smile:

• Смея се 7
Публикувано:
преди 53 минути , ven62 каза:

Холандци връщат пари!!!

Ти си пърия.

Изнудвай ги за голяма сума. В против случай ще пишеш нонстоп в социалните медии как връщат пари. 

Ако се разчуе ще им вземат гражданството т.е. гаранция, ще се навият.

:grin::rofl::smile:

Хахххххх @ven62, благодаря за съвета, ама не искам да си насилвам късмета и упорството!

Това е втори случай, в който холандците ми връщат пари.

Пък и си искам само моето!

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Докато се натуткаме и за Glow феста в Айндховен цените дръпнаха нагоре, не са непосилни, но реших, че не ми се харчат. А се туткахме, защото детето в края на лятото даваше на заето от пътуване, не искаше да ходи никъде и все още не иска. Днес избирахме ароматизатор, за един каза, че мирише на самолет и го върна. 🙃💩

• Смея се 9
  • Замислям се 1
Публикувано:

Все по-често срещам статии, в които жените, ако са малко по-красиви и не са на 25 са наричани MILF. Даже едноклетъчният автор/авторка си мисли, че им прави комплимент.

Нивото на българската журналистика е потресаващо.

• Харесвам 4
  • Смея се 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Уф да му се не види, заключих една врата вкъщи и сега не мога да я отключа. Запира и не ще да превърти ключа. Пробвах с груба сила и ключа се счупи, но не се завъртя. И сега се чудя дали да викам ключар или направо да разбия вратата. Тя е малко изядена от термити и се канех да я хвърлям, ама не ми се разправя точно сега с нова врата...

Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

Уф да му се не види, заключих една врата вкъщи и сега не мога да я отключа. Запира и не ще да превърти ключа. Пробвах с груба сила и ключа се счупи, но не се завъртя. И сега се чудя дали да викам ключар или направо да разбия вратата. Тя е малко изядена от термити и се канех да я хвърлям, ама не ми се разправя точно сега с нова врата...

Опитай с бормашина да скапеш бравата.

Аз така съм се борил (с успех) с ключалка на гараж.

Възпитан съсед ми беше сложил нещо в патрона, явно след бележка на чистачките от моя страна с дефиниция на думата "гараж" и къде е прието да се паркира и къде не.

Публикувано:

тя е вътрешна, от тия простите ключове, без патрон

просто заяде... 

май ще пробвам с бормашината

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , neuromancer каза:

Е ти като я разбиеш ще трябва да оправяш и касата. Ако ключа не е останал вътре и имаш резервен, може да пробваш с тези спрейове против ръжда, стават и за ключалки. Пръскаш вътре, пръскаш на ключа и пробваш. В БГ ползваме ей това:

https://www.denicom.bg/url-wd-40-multi-use-product-200-ml

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

май само аз си пиша тука 😁

тия реклами на Гугъл удариха дъното. Значи, търсех аз да купя нещо и не намерих (даже го купих, но ми отказаха поръчката, че няма наличност).

И сега Гугъл се е активизирал на таблета (дето нямам адблок) и през час ми излиза - ето го тука това дето го търсиш, купи го. И цъкам аз и пак - "няма наличност".

Еми баси, ще им пиша един фидбек да ги напсувам 

• Харесвам 4
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 18 минути , neuromancer каза:

Еми то колкото по малко се пише в тази тема, може пък да е защото намаляват нещата от които искаме да се оплачем. 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 часа, neuromancer каза:

...

Е, ако е, за да помогна, ще се оплача, че планирах да си купим еднакви жълти маратонки към еднаквите жълти якета, обаче докато изчакаме да се появят фирмените ваучери за този сайт, моят номер свърши. И сега освен да си взема розови и да търся розово яке, нямам други идеи. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Lindt каза:

Е, ако е, за да помогна, ще се оплача, че планирах да си купим еднакви жълти маратонки към еднаквите жълти якета, обаче докато изчакаме да се появят фирмените ваучери за този сайт, моят номер свърши. И сега освен да си взема розови и да търся розово яке, нямам други идеи. 

Че какво им е на розовите маратонки с жълтото яке 🙂 Много свежо даже звучи 🙂 

• Шок 1
Публикувано:
преди 1 минута , Eva eva каза:

Че какво им е на розовите маратонки с жълтото яке 🙂 Много свежо даже звучи 🙂 

Сигурна ли си? Аз май съм много по-задръстена 😄

• Смея се 3
Публикувано:
преди 2 минути , Lindt каза:

Сигурна ли си? Аз май съм много по-задръстена 😄

Хаха, май не съм 🙂 Ама ще е веселко. Аз скоро разбрах, че чанти и обувки "отдавна не се носят еднакви", та може и за обувки и яке да важи 🙂 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 минути , Lindt каза:

Ама и за Жижо розови вземи 😂

• Смея се 11
Публикувано:

И аз да съм солидарна, да се оплача:

1. Вече няколко пъти си поръчвам разни парцалки и връщам 100 % от поръчките. Нищо не ми харесва. Нямам време да отида до магазина. То и да отида сигурно и там нищо няма да си харесам. Та, ходя си със старите дрехи. Днес, при връщането на поредната пратка, казах на куриера, че ще се оплача от него и следващия път да ми донесе хубави дрехи. Той веднага, обаче, ми го върна - ми така е, като не се консултираш с мен преди да поръчаш 😄 

2. Колата ми е счупена вече втора седмица. Карам колата на дребния /моята стара кола/, която най-официално му подарих преди 1 месец 🙂 Той, милия ми се сърди, ама това е положението. Живот, какво да се прави 🙂 

3. Не ми се работи, искам вече да съм в пенсия, да си живея в къщата с гледка към морето и да се занимавам с личните ми интереси и пътувания 🙂 Е, още нямам къща с море-вю, но работя по въпроса 🙂 

• Харесвам 4
  • Смея се 7
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Eva eva каза:

Вече няколко пъти си поръчвам разни парцалки и връщам 100 % от поръчките.

И аз напоследък имам този проблем. Дрехите са свръх уголемени. Винаги поръчвам най-малките номера от модела и пристигат едни торби, две като мен ще влязат вътре. :girl_to_take_umbrage: 

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 4 часа, Фил каза:

уж се оплакват , а всъщност се хвалят колко са стройни

Има нещо вярно , но трябва да призная, че и стоките, които ни предлагат са с доста променени надолу критерии за качество и удобство. Преди няколко дни се засилих да си купувам обувки за есен/пролет. От магазин, в който съм почти редовен клиент. Голямо ми беше учудването да разбера, че нося номер обувки 42. Такъв номер съм носил някъде в началото на средното си образование. А от тогава бая време е изтекло и бая обувки съм изтъркал. Да не говоря за качеството на нещата, които се предлагат, че там темата е без край. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 часа, Фил каза:

А пък някои тук (няма да казвам кои) уж се оплакват , а всъщност се хвалят колко са стройни. :grin:

Не е хвалба. Мъка си е. 🙄 Преди дни поръчах с голям ентусиазъм 10 парцалки и вчера върнах 6 от тях. От останалите 4 само една ми хареса и ми стои прилично, другите компромисно задържам, въпреки, че са леко развлечени. :yes:

Публикувано:

Пък аз съм убедена от години, че магазините (не виртуалните) предлагат само дрехи с размер XS, S.

За такива като мен и по едрички си е предизвикателство и приключение с неприятен вкус да си намерим дрешки, освен ако не сме склонни да ходим с анцуг, тъп клин или нещо наподобяващо чувал.

• Харесвам 8
  • Смея се 1
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.