Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 11 минути , neuromancer каза:

Тя е отделна. Нали сме 2022?

A, вярно 🙈

Съжалявам, @funny. Явно днес имам сериозни трудности с възприемането на информация :don-t_mention:

• Смея се 5
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Искам да се оплача от трафика и задръстваният в столицата!

Все си мисля, че е възможна по-добра организация на движението и в нормални и в извънредни режими ...

• Харесвам 8
  • Замислям се 2
Връзка към коментар
преди 11 часа, Брани каза:

Искам да се оплача от трафика и задръстваният в столицата!

Мерси подобно!!! Моя милост снощи от Практикер на Цариградски шосе до х-л Хемус, демек местодомуването, цифром и словом 1час и 25 минути ( 85 минути). Такава лудница съм виждал последно около Мехрабад - едно от летищата на Техеран. Но за разлика от тук там с ръкомахания и клаксони се оправят по-добре ( по-бързо), отколкото в тапите тук в София. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Говорете ми..... за трафик. На всичкото отгоре, като заваля сняг и всички луди (не знам дали преди са се качвали на коли или не са, скрити и явни) се покатериха по автомобилите. Днес освен всичко друго имаше и слалом-майстори. И тъй като бях и "дежурен шофьор" тази сутрин, та пообиколих малко София, по бул. България и след това наляво по Гешов (а бе все съм виждала задръствания по тези участъци) беше "Уау"

• Харесвам 1
Връзка към коментар
В момента, stanimir каза:

Един от любимите ми филми! 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, stanimir каза:

като сте се забили всички в тая София ! 

Като военен летец живях 7 ( седем ) години на село - гарадок, разположен след стопанството и боклука. Вода имаше от време на време, както и други екстри от битов характер.  След това колкото и да гледах гражданско летище до село не намерих. Не, че ми е голяма тръпка да живея в центъра на София.   

• Харесвам 3
Връзка към коментар

А, елате в Русе да тествате нерви. Целият град е разкопан. Основните кръстовища са затворени или изцяло или наполовина. Международното /околовръстно/ е цялото в тирове с километри и няма мърдане с часове. За да отидеш на работа тръгваш 2 часа по-рано. Не съм ходила до някои от фирмите от месец, добре че мога и онлайн да работя. Взех билети от Букурещ за детето на 30ти и как ще стигна до летището бедна ми е фантазията. 

• Харесвам 1
  • Шок 3
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Като сте тръгнали да се оплаквате, да се оплача и аз, но от трафика в Лондон. Не ,че ще ви изненадам, но трафика тук дори и през уикенда и то след полунощ почти не се различава от останалото време🙂

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар

От трафик се оплаквате - голям праз! Аз имам по-битови и перманентни оплаквания - хладилникът ми се развали 😫😫😫 /в гаранция е/. Миналата Коледа бях без фурна, тази без хладилник. Това бие трафика 😏

П. С. И Русе ли е разкопан? Аз си мислех, че само по нашите ширини така. В Пловдив едновременно пробиви, обходни колектори и какво ли не. Чак такова блокиране не съм предполагала. Виси се с часове и няма никакво значение времето от деня. 

• Шок 2
Връзка към коментар
преди 1 минута , jul каза:

От трафик се оплаквате - голям праз! Аз имам по-битови и перманентни оплаквания - хладилникът ми се развали 😫😫😫 /в гаранция е/. Миналата Коледа бях без фурна, тази без хладилник. Това бие трафика 😏

Искрено съчуствам, ама моя проблем бие вашите :grin:. На мен ми се развали миялната вчера. Човек без фурна и хладилник ( в тоя студ) може, ама да мие на ръка :girl_cray2:

• Шок 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
11 minutes ago, funny said:

Искрено съчуствам, ама моя проблем бие вашите /cdn-cgi/mirage/56922e9e9ddfaedd755fc01bb2857d8bee04132e4e93449588ca97a559e2cc1c/1280/https://magelanci.com/uploads/emoticons/grin.gif. На мен ми се развали миялната вчера. Човек без фурна и хладилник ( в тоя студ) може, ама да мие на ръка /cdn-cgi/mirage/56922e9e9ddfaedd755fc01bb2857d8bee04132e4e93449588ca97a559e2cc1c/1280/https://magelanci.com/uploads/emoticons/girl_cray2.gif

Като се оплакваш от подобно нещо не забравяй че за милиони хора това често е първата стъпка в осъществяването на една мечта ! 

Връзка към коментар
преди 5 минути , jul каза:

Надцака ме 😂 Вече се чувствам по-добре 🤣🤣🤣

Приемам залога и наддавам... В Малайзия през два дена се развалиха пералня, сушилня и съдомиялна. В този порядък. И като си под наем чакаш хазяина да организира ремонта. И при трите се оказа, че е необходимо да се смени някаква част, за която се чака още. Добре, че имаше едно българско семейство в съседния блок в кондото, та на всеки 3-4 дни ходих у тях хем да пием кафе, хем да си изпера и изсуша. Не искам и да се сещам дори.

Дано бързо решите проблемът с техниката, че и празници идват!

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 6 минути , stanimir каза:

Като се оплакваш от подобно нещо не забравяй че за милиони хора това често е първата стъпка в осъществяването на една мечта ! 

Това означаваа ли, че не се оплакваме от променени полети, защото някои нямат възможност да летят изобщо или от задръстване по улиците, защото повечето хора нямат коли ... ?

Ама не ми отговаряй де.

Връзка към коментар

Мда. Зима е и съм наредила тенджерите по перваза на терасата, както навремето правеше баба ми преди да има хладилник. Ама за фризера.... 

В момента полетите не са ми приоритет. 

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 8 минути , jul каза:

Мда. Зима е и съм наредила тенджерите по перваза на терасата, както навремето правеше баба ми преди да има хладилник. Ама за фризера.... 

Е, аз имам хладилник. Но пък нямам фризер и тераса...😜

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 1 час, jul каза:

И Русе ли е разкопан? Аз си мислех, че само по нашите ширини така.

Да не би да наближават местни избори? В противен случай всякаква ремонтна дейност (особено в Русе) е силно подозрителна...

Връзка към коментар
8 hours ago, bobole4e said:

Да не би да наближават местни избори? В противен случай всякаква ремонтна дейност (особено в Русе) е силно подозрителна...

Чак догодина наесен, но пък парламентарните са постоянни.

П.П. Системата на финансиране е такава, чe обикновено в последните месеци на годината започва ударно усвояване на отпуснатите средства.Така е всяка  година.Едва ли е само в Русе.

Връзка към коментар

Имаме си воден цикъл, т.е. подмяна и рекунструкция на целия ВиК, т.е. така щи е в следващите няколко години и е така вече втора /май ми се размива времето вече/, но не знам по каква причина решиха, че ще разкопаят ударно и почти едновременно почти всички големи кръстовища, и целия трафик е през малки квартални улички и имайки предвид, че голяма част от улиците в града са еднопосочни.....хората предпочитат да обиколят пред мождународното за да стигнат до другия кра на града. Да, ама Не. Трафика от камиони към и от дунав мост е толкова силен и неконтролируем, че тировете задръстват и двете платна и няма мърдане. Минаваше се през селата, но камионджиите се усетиха и сега и от там и трудно. Да не говорим , че от съседните села и градчета хората работят в Русе. За Софиянци - все едно границата за Гърция лятото по прациници, но постоянно, ежедневно.

преди 9 часа, bobole4e каза:

Избори идват - да. Хич не е подозрителна като трява да се "усвоят" едни пари. Какво казал Мечо Пух? - "Колкото повече, толково повече".  Ако "милите" ми съграждани отново изберат тоя самовлюбен дебил.....не знам. Такова чудо не сме имали.

Ако на някой му е интересно. Това е само един участък - подхода към Варна и 3 квартала - затворен вече.....не помня колко месеца. Организация на движението липсва. Минава се през пътя за София и въпросното околовръстно. +10км. за да се прибереш. https://kiss13.net/news/ruse/kakav-e-progresat-po-edin-ot-nai-kliuchovite-remonti-azz-na-vik-ruse-i-zashto-ima-zabavyane

Относно съдомиялната, да ти кажа свиква се 😂, моята беше на ремонт 2 месеца, след което ми казаха, че не могат да разберат какво и има. Теглих им една и от три седмици съм с нова - най-после. 

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Искам да се оплача от така модерни станалите изкуствени интелекти. Нивото на неуважение, което се достига, е прекомерно дори за търпеливи тъмни хора като нас!

image.png.93e4e8602730bed7dff3040b0c97dfc0.png

• Смея се 9
Връзка към коментар
преди 9 минути , Брани каза:

Искам да се оплача от така модерни станалите изкуствени интелекти. Нивото на неуважение, което се достига, е прекомерно дори за търпеливи тъмни хора като нас!

image.png.93e4e8602730bed7dff3040b0c97dfc0.png

Благодарение на описанието ми за този пост, Жижо разбра, че нямам никаква представа кое е "онова черното човече, дето Брани го харесва" :wink:

• Шок 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.