Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

На 14.12.2022 г. в 10:40, EliDion каза:

А, елате в Русе да тествате нерви. Целият град е разкопан. Основните кръстовища са затворени или изцяло или наполовина. Международното /околовръстно/ е цялото в тирове с километри и няма мърдане с часове. За да отидеш на работа тръгваш 2 часа по-рано. Не съм ходила до някои от фирмите от месец, добре че мога и онлайн да работя. Взех билети от Букурещ за детето на 30ти и как ще стигна до летището бедна ми е фантазията. 

В края на 80-те целият Пловдив беше разкопан. Бяха започнали тунела под пощата и като намериха отдолу разкопките, всички замря, а децата станахме археолози.

Та ... в онзи момент се появиха два анекдота. Радой Ралин беше казал:

Пловдив, Пловдив, град градина.

Само че няма откъде да мина.

Други зевзеци пък измислиха японското име на Пловдив - Самоями.

• Харесвам 1
  • Смея се 12
Връзка към коментар
преди 2 часа, Брани каза:

Искам да се оплача от така модерни станалите изкуствени интелекти. Нивото на неуважение, което се достига, е прекомерно дори за търпеливи тъмни хора като нас!

/cdn-cgi/mirage/62c40a8feab6d8bcf3927118f9219e2e41b33ac5333bb3c21c9831c29acddfa4/1280/https://magelanci.com/uploads/monthly_2023_01/image.png.93e4e8602730bed7dff3040b0c97dfc0.png

Преди време се опитах да те предупредя, че шопите са злопаметни и отмъстителни към тези, които злословят за някой от великите градове в ТЕХНАТА Империя. Пак добре, че не каза нещо за Перник....че с тая желЕзна каска....! 😃

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, Zaro каза:

В края на 80-те целият Пловдив беше разкопан. Бяха започнали тунела под пощата и като намериха отдолу разкопките, всички замря, а децата станахме археолози.

Та ... в онзи момент се появиха два анекдота. Радой Ралин беше казал:

Пловдив, Пловдив, град градина.

Само че няма откъде да мина.

Други зевзеци пък измислиха японското име на Пловдив - Самоями.

Ааа и ние си имаме "японски инжинер - ВиКто Ниготури"

• Смея се 9
Връзка към коментар
преди 7 часа, Lindt каза:

Благодарение на описанието ми за този пост, Жижо разбра, че нямам никаква представа кое е "онова черното човече, дето Брани го харесва" :wink:

Възможно е някой да страда в следствие на това твое мнение. Ще се опитам да направя така, че да не си нито ти, нито Жижо, а да прехвърлим вината на някой третостепенен, но не мога да го гарантирам на 100% ...

• Смея се 5
Връзка към коментар
В момента, Брани каза:

Възможно е някой да страда в следствие на това твое мнение. Ще се опитам да направя така, че да не си нито ти, нито Жижо, а да прехвърлим вината на някой третостепенен, но не мога да го гарантирам на 100% ...

Ако намерим все пак виновника определени видове информация да ме заобикалят години наред, ще е добре да го накажем :don-t_mention: 

• Смея се 4
Връзка към коментар
преди 5 часа, iMari каза:

Преди време се опитах да те предупредя, че шопите са злопаметни и отмъстителни към тези, които злословят за някой от великите градове в ТЕХНАТА Империя. Пак добре, че не каза нещо за Перник....че с тая желЕзна каска....! 😃

О, аз в Перник имам много приятели - вашите кукери всяка година се опитват да ги прогонят, ама все не успяват!

• Смея се 4
Връзка към коментар

Няколко пъти вече се опитвам да купя билет за вътрешен полет в Колумбия, попълвам коректно каретата в сайта на Avianca , всичко ми светва на зелено, но когато вкарам и данните от дебитната ми карта, VISA, вкл. и трицифрения пин код, ми излиза прозорче, че плащането е неуспешно. Защо???

Връзка към коментар
преди 11 часа, muchachote каза:

Няколко пъти вече се опитвам да купя билет за вътрешен полет в Колумбия, попълвам коректно каретата в сайта на Avianca , всичко ми светва на зелено, но когато вкарам и данните от дебитната ми карта, VISA, вкл. и трицифрения пин код, ми излиза прозорче, че плащането е неуспешно. Защо???

Защото сайта не приема дебитни карти. Имах същия проблем още преди години, когато аз ходих. Откриха го от колцентъра на банката. С кредитна карта стана.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Голяма мъка е с тази Авианка. Преди месец и ние бяхме зациклили с тях. Пробвахме поне 6 вида карти и не става и не става. Писахме и на съпорта … нищо. Накрая аз купих през посредник , а Ивайла май на 185- тия опит успя. После другите полети ги купихме с Латам. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Оффф, да, Авианка. Има го тоя проблем с всякакви карти и дебитни и кредитни. 

След 2 мейла със спорта им, ме накараха да им дам последните 4 цифри от картата  (КК). После плащането мина ок. 

Обяснението беше, че тя трябва да дадат разрешение за картата, защото страдали от крадени номера на карти и много charge back.  

През посредник цената беше нещо 20на % отгоре, mucho dinero. 

Идиоти, сър. 

Връзка към коментар
преди 2 часа, Monika_Koko каза:

Голяма мъка е с тази Авианка. Преди месец и ние бяхме зациклили с тях. Пробвахме поне 6 вида карти и не става и не става. Писахме и на съпорта … нищо. Накрая аз купих през посредник , а Ивайла май на 185- тия опит успя. После другите полети ги купихме с Латам. 

И аз така направих. Вместо безсмислени и дълги чатове, купих от раз в сайта на LATAM. При това, една идея по- евтино. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

И аз да се оплача. Полета ни Ел Калафате-Ушуая в един час преди полета преместен от 8.45 за 16.45. Вие се оплакват от Уиз, но Аржентинските авиолинии не са по добри. Изядоха ни един ден в Ушуая. Местните ми казаха, че това не се случва рядко.

Искам и да попитам, мога ли да ползвам застраховка на Дайнерс в случая?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Днес  е Задушница и на гробищата  видяхме,че плочата на вуйниния баща е съборена. Съмнявам  се във фирмата, която  прави тези плочи,за да им платят още веднъж.

• Шок 4
Връзка към коментар
На 16.02.2023 г. в 11:43, dimitrov6 каза:

Преди 3 дни много се нервирах, че не можех да си влезна в пощата.....

Дано вече нямаме подобни проблеми.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , Иван Попов каза:

Преди 3 дни много се нервирах, че не можех да си влезна в пощата.....

Дано вече нямаме подобни проблеми.

Имало е хакерска атака.

https://www.dnevnik.bg/tehnologii/2023/02/17/4450951_poshta_abv_tova_e_nai-mashtabnata_ddos_ataka_podobna/

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 55 минути , dimitrov6 каза:

Благодаря, не знаех за нея.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На летището в София съм и имам билет с Уиз за Бергамо, от където по-късно трябва да летя за Майорка. Вчера направих онлайн чек-ин и ми изпрати документ, на който пише, че не е бординг карта. Преди малко се чекирах и ми казаха, че най-вероятно няма да летя, защото Уиз изпратили по-малък самолет. Трябвало да чакам до последно, за да се види дали има някой отказал се или недошъл, че евентуално да ме качат. 😡 Тоест - почти сигурно няма да летя. Сега ще седя и ще чакам, но ситуацията е тъпа, защото най-малкото ми гори полета от Бергамо до Майорка, а евентуално и цялото пътуване. Знам за обезщетението от 250 евро, но какво от това!!! Това трябваше да е за мен откриването на туристическия сезон за 2023. ☹️

• Шок 13
Връзка към коментар
преди 11 минути , stanislavpp каза:

BGY-PMI с Раянци ли е ?

Да 

Може и опция до Барселона да търся, защото пък от там за Майорка имам също днес билет с Вуелинг, който принципно щеше да изгори отново по вина на Уиз. Полетът е 22:30 днес.

Връзка към коментар

Единствените разумни опции, които намирам за днес са тези :

SOF-MUC-PMI за 304€ кеш цена с Луфти и Юроуингс , на един билет , 13.45-22.10 *

SOF-MUC-BCN , 240€  крайна цена с мили или 340€ цена с мили в бизнес класа , един билет , 13.45-17.40, Луфтханза 

* за двупосочен цената е почти същата : 319€ с ритърн PMI-VIE-SOF , на един билет , дати от 03. март,

02.03 - 349€ ,

01.03 -500€ за двупосочен билет

Редактирано от stanislavpp
  • Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.