Zaro Публикувано: 3 януари, 2023 Сподели Публикувано: 3 януари, 2023 На 14.12.2022 г. в 10:40, EliDion каза: А, елате в Русе да тествате нерви. Целият град е разкопан. Основните кръстовища са затворени или изцяло или наполовина. Международното /околовръстно/ е цялото в тирове с километри и няма мърдане с часове. За да отидеш на работа тръгваш 2 часа по-рано. Не съм ходила до някои от фирмите от месец, добре че мога и онлайн да работя. Взех билети от Букурещ за детето на 30ти и как ще стигна до летището бедна ми е фантазията. В края на 80-те целият Пловдив беше разкопан. Бяха започнали тунела под пощата и като намериха отдолу разкопките, всички замря, а децата станахме археолози. Та ... в онзи момент се появиха два анекдота. Радой Ралин беше казал: Пловдив, Пловдив, град градина. Само че няма откъде да мина. Други зевзеци пък измислиха японското име на Пловдив - Самоями. 1 12 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 3 януари, 2023 Сподели Публикувано: 3 януари, 2023 преди 2 часа, Брани каза: Искам да се оплача от така модерни станалите изкуствени интелекти. Нивото на неуважение, което се достига, е прекомерно дори за търпеливи тъмни хора като нас! /cdn-cgi/mirage/62c40a8feab6d8bcf3927118f9219e2e41b33ac5333bb3c21c9831c29acddfa4/1280/https://magelanci.com/uploads/monthly_2023_01/image.png.93e4e8602730bed7dff3040b0c97dfc0.png Преди време се опитах да те предупредя, че шопите са злопаметни и отмъстителни към тези, които злословят за някой от великите градове в ТЕХНАТА Империя. Пак добре, че не каза нещо за Перник....че с тая желЕзна каска....! 😃 3 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 3 януари, 2023 Сподели Публикувано: 3 януари, 2023 преди 2 часа, Zaro каза: В края на 80-те целият Пловдив беше разкопан. Бяха започнали тунела под пощата и като намериха отдолу разкопките, всички замря, а децата станахме археолози. Та ... в онзи момент се появиха два анекдота. Радой Ралин беше казал: Пловдив, Пловдив, град градина. Само че няма откъде да мина. Други зевзеци пък измислиха японското име на Пловдив - Самоями. Ааа и ние си имаме "японски инжинер - ВиКто Ниготури" 9 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 3 януари, 2023 Сподели Публикувано: 3 януари, 2023 преди 7 часа, Lindt каза: Благодарение на описанието ми за този пост, Жижо разбра, че нямам никаква представа кое е "онова черното човече, дето Брани го харесва" Възможно е някой да страда в следствие на това твое мнение. Ще се опитам да направя така, че да не си нито ти, нито Жижо, а да прехвърлим вината на някой третостепенен, но не мога да го гарантирам на 100% ... 5 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 3 януари, 2023 Сподели Публикувано: 3 януари, 2023 В момента, Брани каза: Възможно е някой да страда в следствие на това твое мнение. Ще се опитам да направя така, че да не си нито ти, нито Жижо, а да прехвърлим вината на някой третостепенен, но не мога да го гарантирам на 100% ... Ако намерим все пак виновника определени видове информация да ме заобикалят години наред, ще е добре да го накажем 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 3 януари, 2023 Сподели Публикувано: 3 януари, 2023 преди 5 часа, iMari каза: Преди време се опитах да те предупредя, че шопите са злопаметни и отмъстителни към тези, които злословят за някой от великите градове в ТЕХНАТА Империя. Пак добре, че не каза нещо за Перник....че с тая желЕзна каска....! 😃 О, аз в Перник имам много приятели - вашите кукери всяка година се опитват да ги прогонят, ама все не успяват! 4 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 5 януари, 2023 Сподели Публикувано: 5 януари, 2023 Няколко пъти вече се опитвам да купя билет за вътрешен полет в Колумбия, попълвам коректно каретата в сайта на Avianca , всичко ми светва на зелено, но когато вкарам и данните от дебитната ми карта, VISA, вкл. и трицифрения пин код, ми излиза прозорче, че плащането е неуспешно. Защо??? Връзка към коментар
elmapl Публикувано: 5 януари, 2023 Сподели Публикувано: 5 януари, 2023 Пробвайте с кредитна карта. И питайте в банката си дали виждат неуспешни транзакции с дебитната карта. Уведомете ги, че ще плащате в Южна Америка. Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 6 януари, 2023 Сподели Публикувано: 6 януари, 2023 преди 11 часа, muchachote каза: Няколко пъти вече се опитвам да купя билет за вътрешен полет в Колумбия, попълвам коректно каретата в сайта на Avianca , всичко ми светва на зелено, но когато вкарам и данните от дебитната ми карта, VISA, вкл. и трицифрения пин код, ми излиза прозорче, че плащането е неуспешно. Защо??? Защото сайта не приема дебитни карти. Имах същия проблем още преди години, когато аз ходих. Откриха го от колцентъра на банката. С кредитна карта стана. 1 Връзка към коментар
Monika_Koko Публикувано: 6 януари, 2023 Сподели Публикувано: 6 януари, 2023 Голяма мъка е с тази Авианка. Преди месец и ние бяхме зациклили с тях. Пробвахме поне 6 вида карти и не става и не става. Писахме и на съпорта … нищо. Накрая аз купих през посредник , а Ивайла май на 185- тия опит успя. После другите полети ги купихме с Латам. 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 6 януари, 2023 Сподели Публикувано: 6 януари, 2023 Оффф, да, Авианка. Има го тоя проблем с всякакви карти и дебитни и кредитни. След 2 мейла със спорта им, ме накараха да им дам последните 4 цифри от картата (КК). После плащането мина ок. Обяснението беше, че тя трябва да дадат разрешение за картата, защото страдали от крадени номера на карти и много charge back. През посредник цената беше нещо 20на % отгоре, mucho dinero. Идиоти, сър. Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 6 януари, 2023 Сподели Публикувано: 6 януари, 2023 преди 2 часа, Monika_Koko каза: Голяма мъка е с тази Авианка. Преди месец и ние бяхме зациклили с тях. Пробвахме поне 6 вида карти и не става и не става. Писахме и на съпорта … нищо. Накрая аз купих през посредник , а Ивайла май на 185- тия опит успя. После другите полети ги купихме с Латам. И аз така направих. Вместо безсмислени и дълги чатове, купих от раз в сайта на LATAM. При това, една идея по- евтино. 1 Връзка към коментар
Victoria Публикувано: 27 януари, 2023 Сподели Публикувано: 27 януари, 2023 Бордните карти ми изчезнаха от приложението на Уиз, добре че си ги запазих... 3 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 2 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2023 И аз да се оплача. Полета ни Ел Калафате-Ушуая в един час преди полета преместен от 8.45 за 16.45. Вие се оплакват от Уиз, но Аржентинските авиолинии не са по добри. Изядоха ни един ден в Ушуая. Местните ми казаха, че това не се случва рядко. Искам и да попитам, мога ли да ползвам застраховка на Дайнерс в случая? 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2023 Abv поща има проблеми тези дни. https://www.actualno.com/society/abv-poshta-predupredi-che-njama-da-raboti-reguljarno-news_1906205.html 2 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 18 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2023 Днес е Задушница и на гробищата видяхме,че плочата на вуйниния баща е съборена. Съмнявам се във фирмата, която прави тези плочи,за да им платят още веднъж. 4 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 18 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2023 На 16.02.2023 г. в 11:43, dimitrov6 каза: Abv поща има проблеми тези дни. https://www.actualno.com/society/abv-poshta-predupredi-che-njama-da-raboti-reguljarno-news_1906205.html Преди 3 дни много се нервирах, че не можех да си влезна в пощата..... Дано вече нямаме подобни проблеми. 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 18 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2023 преди 18 минути , Иван Попов каза: Преди 3 дни много се нервирах, че не можех да си влезна в пощата..... Дано вече нямаме подобни проблеми. Имало е хакерска атака. https://www.dnevnik.bg/tehnologii/2023/02/17/4450951_poshta_abv_tova_e_nai-mashtabnata_ddos_ataka_podobna/ 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 18 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2023 преди 55 минути , dimitrov6 каза: Имало е хакерска атака. https://www.dnevnik.bg/tehnologii/2023/02/17/4450951_poshta_abv_tova_e_nai-mashtabnata_ddos_ataka_podobna/ Благодаря, не знаех за нея. 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 22 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2023 На летището в София съм и имам билет с Уиз за Бергамо, от където по-късно трябва да летя за Майорка. Вчера направих онлайн чек-ин и ми изпрати документ, на който пише, че не е бординг карта. Преди малко се чекирах и ми казаха, че най-вероятно няма да летя, защото Уиз изпратили по-малък самолет. Трябвало да чакам до последно, за да се види дали има някой отказал се или недошъл, че евентуално да ме качат. 😡 Тоест - почти сигурно няма да летя. Сега ще седя и ще чакам, но ситуацията е тъпа, защото най-малкото ми гори полета от Бергамо до Майорка, а евентуално и цялото пътуване. Знам за обезщетението от 250 евро, но какво от това!!! Това трябваше да е за мен откриването на туристическия сезон за 2023. ☹️ 13 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 22 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2023 BGY-PMI с Раянци ли е ? 1 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 22 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 11 минути , stanislavpp каза: BGY-PMI с Раянци ли е ? Да Може и опция до Барселона да търся, защото пък от там за Майорка имам също днес билет с Вуелинг, който принципно щеше да изгори отново по вина на Уиз. Полетът е 22:30 днес. Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 22 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2023 Колко човека е групата ви ? Двама ? Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 22 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2023 В момента, stanislavpp каза: Колко човека е групата ви ? Двама ? 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 22 февруари, 2023 Сподели Публикувано: 22 февруари, 2023 (редактирано) Единствените разумни опции, които намирам за днес са тези : SOF-MUC-PMI за 304€ кеш цена с Луфти и Юроуингс , на един билет , 13.45-22.10 * SOF-MUC-BCN , 240€ крайна цена с мили или 340€ цена с мили в бизнес класа , един билет , 13.45-17.40, Луфтханза * за двупосочен цената е почти същата : 319€ с ритърн PMI-VIE-SOF , на един билет , дати от 03. март, 02.03 - 349€ , 01.03 -500€ за двупосочен билет Редактирано 22 февруари, 2023 от stanislavpp 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега