Pantelej Putnik Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 22 минути , stanislavpp каза: Единствените разумни опции, които намирам за днес са тези : SOF-MUC-PMI за 304€ кеш цена с Луфти и Юроуингс , на един билет , 13.45-22.10 * SOF-MUC -ZRH- BCN за 270€ цена с мили , един билет , 13.45-19.15 SOF-VIE-ZRH-BCN , 270€ крайна цена с мили или 370€ цена с мили в бизнес класа , един билет , 12.45-19.15 * за двупосочен цената е почти същата : 319€ с ритърн PMI-VIE-SOF , на един билет , дати от 03. март, 02.02 е 349€ , 01.03 -500€ за двупосочен билет Благодаря за това, че се опитваш да ми помогнеш! Наистина ценя това. 🙂 Сега се чудя за ето тази опция Но, ако закъснее полета на Вуелинг от Рим и ...... Тогава ще съм поне по-близо до Майорка и мога от пристанището да се хвърля и да го преплувам. 🤣🤣🤣 Полудявам майче! П.П. Преди малко обявиха и закъснение на полета до Бергамо. Мъчението и неизвестността се удължават. 😮💨 1
stanislavpp Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 Два различни билета са , затова не я предложих. Гониш вечерта и трети полет , единствено ти може да прецениш риска и възможността да се обърка нещо. 1
Pantelej Putnik Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 26 минути , stanislavpp каза: SOF-MUC-BCN , 240€ крайна цена с мили или 340€ цена с мили в бизнес класа , един билет , 13.45-17.40, Луфтханза Това къде го откриваш? Изглежда що-годе разумно.
stanislavpp Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 4 минути , Pantelej Putnik каза: Това къде го откриваш? Това е крайната цена в Аероплан, която аз мога да ти предложа , ако при необходимост купя билета за теб 👍 1
Pantelej Putnik Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 След закъснението сега викат за бординг. Да видим аз в коя посока ще продължа. 🤔 4 1
Pantelej Putnik Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 Борднаха ме последен. 😬 11 23
Lyubina Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 Късмет! Лек полет и приятно пътешествие! 2 1
dimitrov6 Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 Кабелна телевизия на А1 ,снощи изчезнаха програмите. И друг път се е случвало и след няколко часа само се оправя,но този път им писах в сайта. След 2 часа се обадиха и казаха какви настройки да направим в телевизора. Но след това се появиха само 4 програми, така че днес ще идем до офиса в града и ще им кажем да пратят хора. 1
Argentique Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 6 часа, Pantelej Putnik каза: Вчера направих онлайн чек-ин и ми изпрати документ, на който пише, че не е бординг карта. Не че е панацея, но вероятно е по-добре да се чекираш с уиз възможно най-рано (от 48 часа преди полет без купено място). Може да звучи като ЕЖК, но при овърбукинг или по-малък самолет приоритетно май се качват хора с по-малки поредни номера на чекиране. Ти разправяше, че не ти вървят по план предварително оповестени пътувания... Може би трябва да направиш някое заклинание. Примерно, преди заминаване да качиш снимка „В Приморско съъъм“. 😉 Всичко ще е наред. 1 8
dimitrov6 Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 8 минути , Argentique каза: Ти разправяше, че не ти вървят по план предварително оповестени пътувания... Може би трябва да направиш някое заклинание. Примерно, преди заминаване да качиш снимка „В Приморско съъъм“. 😉 И аз забелязах подобно нещо при мен.Когато пиша къде съм в момента, почват да ми се случват разни неща. Например пуснах снимка направена преди 5 минути в Тенерифе и ми спря мобилния интернет за час. Вече ще пускам след седмица или месец от завръщането. 10
ven62 Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 30 минути , dimitrov6 каза: И аз забелязах подобно нещо при мен.Когато пиша къде съм в момента, почват да ми се случват разни неща. Например пуснах снимка направена преди 5 минути в Тенерифе и ми спря мобилния интернет за час. Вече ще пускам след седмица или месец от завръщането. Не, не, пускай си. Само че, докато ъплоадваш снимката си кръстосай краката и заключи пръстите и на двете ръце. (навигирай ъплоадването само с палец). 16
neuromancer Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 Преди 1 час, Argentique каза: Не че е панацея, но вероятно е по-добре да се чекираш с уиз възможно най-рано (от 48 часа преди полет без купено място). Може да звучи като ЕЖК, но при овърбукинг или по-малък самолет приоритетно май се качват хора с по-малки поредни номера на чекиране. Ти разправяше, че не ти вървят по план предварително оповестени пътувания... Може би трябва да направиш някое заклинание. Примерно, преди заминаване да качиш снимка „В Приморско съъъм“. 😉 Всичко ще е наред. май е така, по ред на чекиране като свършат местата почват да дават бордна карта без места и чакаш накрая 4 1
Victoria Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 Не съм съвсем убедена дали това работи във всички случаи. Давам пример с януарския полет София-Лисабон, където изглежда бяха сменили самолета с по-малък. Една магеланка се беше чекирала и беше получила мейл, че няма място за нея. По написаното от нея изглежда се беше чекирала в близко време около моето чекиране, но при мен бордните карти бяха с номера около 75. Не вярвам за няколко часа (ако е имало чак такава разлика въобще) между чекиранията ни да са напълнили самолета (доколкото виждам, трябва да е бил над 180 места). Разбира се, може да има други условности, които пропускам (примерно закупено конкретно място в самолета, което да е липсвало и да я е "прецакало"). Предполагам ранно чекиране все пак дава някаква по-голяма сигурност, но на база горното мисля, че не е гаранция. Иначе преди вече бая години бяхме уцелили овърбукнат полет на бгеър/австрийските, като се чекирахме много в последния момент (последните 5 минути). Част от групата (първите чекирани) бяха с места, другата част ни казаха, че на гейта ще се знае дали ще ни качат, та тогава ще да е било по ред на чекиране.
Pantelej Putnik Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 Благодаря на всички, че бяхте с мен в това мое затруднение. 😘 Специално бих желал да благодаря на @stanislavpp, че се отзова бързо и ми помогна. Изхождам оттам, че никой не ни е длъжен за нищо, и когато някой ми помогне, ценя помощта много и не я забравям. 🙂 25 1
ven62 Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 59 минути , Pantelej Putnik каза: Благодаря на всички, че бяхте с мен в това мое затруднение. 😘 Специално бих желал да благодаря на @stanislavpp, че се отзова бързо и ми помогна. Изхождам оттам, че никой не ни е длъжен за нищо, и когато някой ми помогне, ценя помощта много и не я забравям. 🙂 Ако знаеш той какво уиски пие ... ще си мечтаеш за моите приключения с водката и басейна. --- Радвам се, че всичко се размина по най-добрия начин. И в тази връзка да попитам. В такива случаи, ако си платиш място или чекиран багаж (допълнително), шансовете да те качат на самолета увеличават ли се? 1 9
neuromancer Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 13 минути , ven62 каза: В такива случаи, ако си платиш място или чекиран багаж (допълнително), шансовете да те качат на самолета увеличават ли се За багаж не знам, но ако платиш място можеш да се чекираш по-рано, т.е. да си по напред в горния списък (a.k.a. pecking order) 4 1
Pantelej Putnik Публикувано: 22 февруари, 2023 Публикувано: 22 февруари, 2023 преди 1 час, ven62 каза: Ако знаеш той какво уиски пие ... ще си мечтаеш за моите приключения с водката и басейна./cdn-cgi/mirage/a26e776516b3ed8c009615d6875e6be030517b2b416ae00ffac4d0580a965580/1280/https://magelanci.com/uploads/emoticons/grin.gif --- Радвам се, че всичко се размина по най-добрия начин. И в тази връзка да попитам. В такива случаи, ако си платиш място или чекиран багаж (допълнително), шансовете да те качат на самолета увеличават ли се? Точно така мисля - Уиз сякаш ни дават сигнали да купуваме места или приорити. И както каза @Argentique, много е важно да се чекираш по-рано, защото т.н. сикуенс номер е от значение при свободни места. Поздрави от Майорка! Достигнах крайна дестинация. 🙂 12 8
Victoria Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 Имам едни 70 паунда вкъщи, които се оказа, че вече са извън обращение.
aleksandrina Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 преди 18 минути , Victoria каза: Имам едни 70 паунда вкъщи, които се оказа, че вече са извън обращение. Някъде (по спомен в група във ФБ) бяха писали, че все още могат да се обменят, но само на място в централна банка в Лондон. Ще потърся инфото. Edit: намерих инфо и изпратих ЛС. 🙂
stanimir Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 19 minutes ago, Victoria said: Имам едни 70 паунда вкъщи, които се оказа, че вече са извън обращение. Само в Централната банка в Лондон. Никар също ще ти ги купят за няколко стотинки по-малко.Скоро сменях такива там : http://nikar.net/index_files/Page303.htm
Victoria Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 преди 1 час, stanimir каза: Само в Централната банка в Лондон. Никар също ще ти ги купят за няколко стотинки по-малко.Скоро сменях такива там : http://nikar.net/index_files/Page303.htm Има и около пет пощенски клона в района на Лондон, ама при всички случаи е занимавка. 2
Lyubina Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 Аз моите май ще си ги задържа като сувенири 🙂. 3
ivan69 Публикувано: 24 февруари, 2023 Публикувано: 24 февруари, 2023 На бензиностанция преди Шарлероа ми дръпна 125Е без да мога да заредя. Обадих се на банката и ми казаха, че парите били блокирани и ако до 10 дни не ги отблокират да пусна жалба. На следващата бензиностанция успях да заредя за 50Е , но пак ми дръпна 125Е , като разликата отново била блокирана. @zon , @Vency помагайте , кога да очаквам да ми отблокират парите или да си подготвям жалбата. 6
Тони Публикувано: 25 февруари, 2023 Публикувано: 25 февруари, 2023 На мен лично са ми ги отблокирали до 2-3 дни. 2
Monika_Koko Публикувано: 25 февруари, 2023 Публикувано: 25 февруари, 2023 Във Франция и Швейцария , когато зареждал на колонка с карта, винаги дърпат подобна сума , като за пълен резервоар. След няколко дена системата отчита зареденото гориво и ти отблокират парите. Ако зареждаш на бензиностанция обслужвана от хора, може да си кажеш , колко зареждаш. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега