Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 3 минути , stanimir каза:

често съм се чудил кой би избрал от цяла Италия да почива точно в Римини ?

Твоите либими китайчета, може би? :grin:
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/4927226

Image_4927234_40_0.jpg

• Шок 3
  • Смея се 10
Връзка към коментар

Стана обратното. Ходете в Гърция е рай, а Созопол празен. :crazy: Майтапът настрана, освен петък-събота, места в Созопол бол и дори уикенда щом намирам места в 8 вечерта в любимите ми кръчми, без да се обаждам, значи не е проблем. На плажа също доволно място и платено, и и безплатно. 

• Харесвам 14
Връзка към коментар
преди 1 минута , T.E.Lawrence каза:

Стана обратното. Ходете в Гърция е рай, а Созопол празен. :crazy: Майтапът настрана, освен петък-събота, места в Созопол бол и дори уикенда щом намирам места в 8 вечерта в любимите ми кръчми, без да се обаждам, значи не е проблем. На плажа също доволно място и платено, и и безплатно. 

Така е. Дъщеря ми в момента е в Созопол. Каза, че е празно и по плажове и по кръчми.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 3 минути , T.E.Lawrence каза:

Майтапът настрана, освен петък-събота, места в Созопол бол и дори уикенда щом намирам места в 8 вечерта в любимите ми кръчми...

Споделете ги тези кръчми, моля. :smile3:

• Харесвам 3
Връзка към коментар

За мен критерият е тарамата, защото не си падам много по пържени риби, но нея мога да я ям денонощно. Та най-добрата, която съм опитвал, а съм тествал сигурно 90% от заведенията, където се предлага, е "Морски Дяволи" на стълбите към новия град в края на плажа. Държи се от местни,  част от рибите също са пресни ,трябва да се пита кое е наскоро уловено. 

• Харесвам 6
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 27 минути , iMari каза:

Сега си давам сметка, че сме обиждали Китен като сме го сравнявали години наред с Паралия Катерини. 😄😄След всичкия хейт, който отнася нашето Черноморие, време е да признаем, че дори в Гърция може да бъде по-зле.

Аз от няколко години виждам, че на Гърция масовият туризъм хич не й се отразява добре и всяко по-красиво кътче и откроило се плажче предполага неприятно изживяване в сезон. 

Но Катерини си е смотано по всяко време на годината.

• Харесвам 10
  • Смея се 2
Връзка към коментар

В момента до края на месеца българските хотели по Черноморието са полупразни. Усетиха отлива на туристи и някои от тях свалиха цените на all-inclusive. Може да се намерят добри хотели на нормална цена за този уикенд и за следващите две седмици. Студия и апартаменти също бол. Та призивът ми е: Да се върнем на родното море!

(честно да ви кажа от 25години не съм стъпвала в Китен и ме е налегнала носталгия за вечерите на Атлиман...)

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 1 минута , etty каза:

В момента до края на месеца българските хотели по Черноморието са полупразни. Усетиха отлива на туристи и някои от тях свалиха цените на all-inclusive. Може да се намерят добри хотели на нормална цена за този уикенд и за следващите две седмици. Студия и апартаменти също бол. Та призивът ми е: Да се върнем на родното море!

(честно да ви кажа от 25години не съм стъпвала в Китен и ме е налегнала носталгия за вечерите на Атлиман...)

В Китен винаги съм оставала цялостно доволна. Както и в Царево и по южното Черноморие въобще.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Нормално е,  когато масово хората се втурнат в една посока да е така.За мен така изглеждат и прословутите тук "инвазии".

Всяко лято гледаме и драмите от "Кулата - Промахон".

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, stanimir каза:

Без да меря сантиметрите , често съм се чудил кой би избрал от цяла Италия да почива точно в Римини ? 

SAVE_20230713_111755.jpg

Дам, аз преди 10 години и...ми хареса

IMGP0077.JPG.jpg

В момента, ива валя каза:

Дам, аз преди 10 години и...ми хареса

IMGP0077.JPG.jpg

Е,😀 имаше и пазар на плажа, но....🙃 Италия. 

IMGP0073.JPG.jpg

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Снимката на Римини сме я коментирали вече. Както и да изглежда от високо, плажовете са изключително добре уредени и комфортни, с достатъчно разстояние между комплектите шезлонги. Само дето не са особено евтини .Освен това плажната ивица е дълга с километри и колкото повече се отдалечаваш от централната част, толкова по-малко населени са плажовете, докато не стигнеш до хотелчета със собствени  шезлонги съвсем до морето. А Римини е изключително красиво-романтичен град. Прекрасен и като база за еднодневни разходки. С удоволствие бих отишла пак. 🙂

Ако трябва да се оплача от нещо, това е закуската в хотела, която беше с такова кулинарно изпълнение, че въобще не ни се ставаше. А да, и една двойка така страстно се обичаше първата нощ, че първоначално помислихме, че убиват някой. 😄

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Връзка към коментар
преди 7 часа, stanimir каза:

Нормално е,  когато масово хората се втурнат в една посока да е така.За мен така изглеждат и прословутите тук "инвазии".

Всяко лято гледаме и драмите от "Кулата - Промахон".

В Империята също много харесваме инвазиите и много често ги правим. Но имам чувството, че говорим за различни неща ...

😛

• Смея се 8
Връзка към коментар
преди 10 часа, Фил каза:

Твоите либими китайчета, може би? :grin:
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/4927226

Image_4927234_40_0.jpg

Весело изглежда. Само дето не знам колко е вярно. Била съм 2 пъти в Саня и си беше супер. То дори празно с километри на плажа. Ама тази снимка това сигурно е като да снимаш плажа на Дърбан точно на 01.01. Няма нищо оБщо с обичайното положение. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искам да се оплача от Букинг!  Преди няколко дни (09.07) имахме направена резервация в Букурещ. Обявените часове за настаняване бяха 15:00-22:00!Около 11:30 часа писах на домакина дали е възможно да се настаним по-рано-отговори ми:“17:00 е добре!"

Аз му писах:" Не, 14:30!"

Тук поиска да се прехвърли разговора в Wattsup.Писах веднага и на Букинг! Приятелят ми, който пътуваше с мен пое чата, защото аз шофирах... 

Започна да обяснява, че са имали гости, било много мръсно и, че не могат да смогнат! Ние бяхме на концерт  и писахме, че трябва само да ни отворят, за да оставим багажа и да се преоблечем, пък да си чистят! Отговориха, че не е възможно настаняване преди 17 и ако искаме да отменим резервацията... Оттук нататък спряха да отговарят в Booking! 

Приятелят ми звънна на обявения номер, но разговора от чата се повтори и там! После спряха да вдигат, а само пишеха в Wattsup - как не сме разбирали, че е много мръсно ;късно са си тръгнали предишните гости;пишещият отговаря само за почистването и ключа и тем подобни глупости... 

Ако искаме-може да се настаним след 17:00 часа или да канселираме! Резервирахме друго място, където беше възможно настаняване веднага... 

От Букинг съответно отговориха чак в понеделник и след дълга кореспонденция,с приложени скрийншоти, днес ми писаха, че домакинът се е съгласил да ми върне 98,97 RON, при положение, че сме платили 243!

Подготвил съм още едно писъмце, но се чудя дали да оспорвам плащането пред банката... 

Вие какво ще ме посъветвате? 

Връзка към коментар

Ами те не са ти казали, че ще ти върнат парите доколко разбирам? Вероятно и в букинг ти е изписало каква сума ще платиш. Не знам какъв полезен ход можеш да имаш. Освен да ги врънкаш собствениците да върнат всичко.

Връзка към коментар

Вчера си наточих зъбките да отида до узбекския анклав Шахимардан в Памиро-Алтайската долина на Киргизстан. Запазих си място в групата и пратих колега да доуреди въпроса с резервацията. Тази сутрин в телеграм намирам съобщение, че не могат да ме вземат. Иностранец съм, а се минавало през граничен пункт дето не пускат такива като мен. Пфууу, пак греда.

За планираното ходене до Самарканд групата се разпадна по две причини- супер горещо е и колегата ни организатор едва оцеля след жестока катастрофа. Ще ходим есента натам.

Ще си остана тоя път само с дачния отдих на басейн в Узбекистан май, а ми се щеше нещо още да включа. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Поръчахме 2 канапета от Мебели Виденов,но качването с асансьор и монтаж на всяко е по 90 лв.Можех да опитам поне монтажа да направя и спестя по 45 на бройка,но майка искаше от фирмата да направят.

• Шок 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, dimitrov6 каза:

Поръчахме 2 канапета от Мебели Виденов,но качването с асансьор и монтаж на всяко е по 90 лв.Можех да опитам поне монтажа да направя и спестя по 45 на бройка,но майка искаше от фирмата да направят.

Да не наливам масло в огъня, ама скоро ми се наложи да ползвам услугата качване до етаж (на ръце) в Нидерландия - Jysk 5 (пет) евро, Ikea 17 евро до 4 етажа. Друг е въпросът, че платихме и 130 евро за платформа, да качим един диван, но то си е наш пропуск. 😎

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 25 минути , bibi каза:

... в Нидерландия...

Те старите къщи в Нидерландия (пък и не само старите) неслучайно имат на уличната фасада най-горе една стърчаща греда с ролка, въже и кука, че иначе по тесните стълбища много трудно се качват мебели и разни други неща:

house-building-window-door-architecture-

• Харесвам 15
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Миналият  месец  се връщам  от Унгария  с Уиз до Бургас и съм на място Е,а от двете  ми страни са едно дете  и майка му унгарка.  Тя ми предлага да съм седнал до пътеката, но отказах,защото  това ми е най-неприятното място.Аз поисках до прозореца, но не ставало.После пък друга майка от място С ми предлага да съм отишъл няколко реда напред пак до пътеката, а синът й тийнейджър да дойде на моето  място. Абсурд. Много нахални са тия унгарци.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 14 минути , dimitrov6 каза:

Миналият  месец  се връщам  от Унгария  с Уиз до Бургас и съм на място Е,а от двете  ми страни са едно дете  и майка му унгарка.  Тя ми предлага да съм седнал до пътеката, но отказах,защото  това ми е най-неприятното място. После пък друга майка от място С ми предлага да съм отишъл няколко реда напред пак до пътеката, а синът й тийнейджър да дойде на моето  място. Абсурд. Много нахални са тия унгарци.

Аз не бих разделял майка от детето ѝ. Особено при положение, че вероятно ще си говорят през мен през целия полет. Ти не предложи ли да ти дадат мястото до прозореца, а те да седнат на пътека и среда?

Иначе националността едва ли е фактор в този случай.

• Харесвам 9
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 27 минути , dimitrov6 каза:

Миналият  месец  се връщам  от Унгария  с Уиз до Бургас и съм на място Е,а от двете  ми страни са едно дете  и майка му унгарка.  Тя ми предлага да съм седнал до пътеката, но отказах,защото  това ми е най-неприятното място.Аз поисках до прозореца, но не ставало.После пък друга майка от място С ми предлага да съм отишъл няколко реда напред пак до пътеката, а синът й тийнейджър да дойде на моето  място. Абсурд. Много нахални са тия унгарци.

Едва ли щеше да ти стане нещо от размяната! А щеше да представиш българина като кавалер в очите на унгарките.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.