lyusi Публикувано: 22 декември, 2015 Сподели Публикувано: 22 декември, 2015 И аз да се оплача, ама всъщност първо да се похваля- детенцето ни снощи благополучно се прибра от Глазгоу след цял ден пътуване с прекачване в Дюселдорф и Виена. Лошата новина- загубили са й багажа някъде по трасето и към момента още няма информация къде е и кога ще бъде доставен. За нас е важно, че тя си е тук и не се разстроихме особено, но тя още фучи, тъй като там са и всички подаръци, които е купила за приятели и близки. Гадна работа, досега не беше се случвало да ни губят багаж. 1 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 22 декември, 2015 Сподели Публикувано: 22 декември, 2015 Голяма лудница е при мен, нещо не мога да се оргазнизирам откъде да почна.Всичко е нагоре с краката- куфари, чудесии, в трепетна подготовка за предстоящето пътуване 5 Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 22 декември, 2015 Сподели Публикувано: 22 декември, 2015 Голяма лудница е при мен, нещо не мога да се оргазнизирам откъде да почна.Всичко е нагоре с краката- куфари, чудесии, в трепетна подготовка за предстоящето пътуване Повече такива оплаквания да се виждат! П.С. И да пишеш от мястото на събитията! 3 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Красотата на действителността в България.Да ти разбият колата през деня в центъра на София и от багажника да ти вземат всички покупки за празниците,сака с дрехите за спорт,та чак и всички инструменти,дори и чистилката за сняг.Класика Връзка към коментар
Тони Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Много неприятно, наистина. Но това е...Освен да махнеш с ръка, не виждам друго. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Добре,че поне билетите за концерта се обадих да не ми ги носят на адреса,а че ще ги взема от офиса на DHL вечерта.Иначе щях и с тях да изгоря Връзка към коментар
Mary Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 (редактирано) Branko, съжалявам за случката... Често срещана е особено преди празници. Редактирано 23 декември, 2015 от Mary Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Ох, че гадно. Дано това да е най-лошото въпреки че е неприятно като изживяване. Връзка към коментар
Kraska Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Съжалявам, изключително неприятно и то преди празниците. Връзка към коментар
Branko Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Е здраве,няма да се ядосвам повече.Да си остане в тази година. 8 Връзка към коментар
Desi75 Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 (редактирано) Branko, че е много гадно е повече от ясно, но като се оплачеш на Магеланците и ти става малко по-леко ......... Редактирано 23 декември, 2015 от Desi75 3 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Branko, изчерпал си си квотата с гадостите! Тази тема предполага бутон "Съжалявам", защото няма какво да хареса човек. 1 Връзка към коментар
Branko Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Деси,права си,споделена мъка половин мъка 2 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 А и като ти вземат нещо, обикновено получаваш от друго място...Така че чакай положителни изненади! Връзка към коментар
Branko Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Дано наистина съм си изчерпал квотите с гадостите и има положителни изненади.Благодаря.Пазаруването е направено на ново,Сипвам си едно вино и забравям за действителността в бг.Мисля за Исландия и така 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 (редактирано) Красотата на действителността в България.Да ти разбият колата през деня в центъра на София и от багажника да ти вземат всички покупки за празниците,сака с дрехите за спорт,та чак и всички инструменти,дори и чистилката за сняг.Класика Оф, много ти съчувствам Преди години и на нас ни се случи същото - на пъпа на града, пред РТЦ, посред бял ден. Освен коледните торби с подаръци, бяха взели и чантата с фирмени документи и печати. Обадихме се в полицията, ясно ти е колко са съпричастни. Добре че на другия ден един дядо, като си разхождал кучето на Сахат Тепе, видял разпилени документи, събрал ги в една торбичка и ни се обади по телефона да отидем да си ги вземем. Всичко беше събрал добрият човек, та ни спести куп разправии за нови документи. Почерпихме го с шише ракийка, дето обичал, а на кучо - цяло парче луканка. Тогава, като върнах лентата, се сетих, че двама ми се набиха в очи няколко пъти и вероятно са ни проследили до колата. Друга кола не беше разбита, значи са знаели какво има. Редактирано 23 декември, 2015 от AlexandraKo 1 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 23 декември, 2015 Сподели Публикувано: 23 декември, 2015 Ох, това с БГ reality - brutality е гадно, наистина. Но си здрав, снабден отново с покупки за празниците (аз мразя да пазарувам - има и такива жени - и само факта, че трябва да го правя наново би ме побъркал), имаш си билети, магеланска подкрепа в тежък ден - какво повече! Наистина май ти се е било понасъбрало гадория за изконсумиране през тази година, догодина - на чисто! 5 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 29 декември, 2015 Сподели Публикувано: 29 декември, 2015 Като видях прогнозата за времето от утре, съжалих, че се минах тази година с билет само за месец на топло. От догодина връщам схемата, минимум два месеца зимата на човешки температури. 11 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Оказа се, че е днес пощите не работят и ще си взема дългоочаквания коледен подарък на 4-ти! Много ме хвана яд.. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 31 декември, 2015 Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Оказа се, че е днес пощите не работят и ще си взема дългоочаквания коледен подарък на 4-ти! Много ме хвана яд.. Ти чувал ли си за дуалистичния характер на битието... по Кант май беше Днес се оплакваш, но на четвърти ще се хвалиш... 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 31 декември, 2015 Оказа се, че е днес пощите не работят и ще си взема дългоочаквания коледен подарък на 4-ти! Много ме хвана яд..Олеее, ако съм на твое място, до 4-ти,така ще ме оглозга любопитството, че ще стана като рибешки скелетКато видях прогнозата за времето от утре, съжалих, че се минах тази година с билет само за месец на топло. От догодина връщам схемата, минимум два месеца зимата на човешки температури. Ааааа, то е само докато заминеш,после става пак като за плаж 2 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 Искам не само да се оплача, ами направо да се ожаля. Такъв кърък покрай придвижването на дъщеря ни от Глазгоу до София и обратно за първата й студентска ваканция не ни се е случвал никога. На идване летя с Луфтханза през Дюселдорф и Виена - резултат - загубиха й багажа /досега не беше се случвало на никой от нас при всичките ни пътувания/. Намериха го и го доставиха след три дни, навръх Бъдни вечер /което все пак беше добре, тъй като за малко не успяха да ни провалят плановете за пътуване за Коледа/. Днес я изпратихме обратно с Бритиш /с едно прекачване през Лондон, на един билет с повече от два часа за трансфер/ и пак проблем - излетяха с половин час закъснение, пренасочиха полета през Дюселдорф за зареждане на гориво /оказа се че летят с по-малък самолет и повече багаж от предвиденото/, закъсняха с два часа и като резултат си изпусна полета за Глазгоу. Докато разбера тази информация цял ден съм на нокти /в търсачките за полети и на сайта на Хийтроу, където трябваше да кацнат полетът се водеше анулиран, информацията от летище София беше, че са излетели и ще закъснеят само половин час, с нея не мога да свържа, изобщо драмата беше пълна, а аз хич не съм от спокойните/. В крайна сметка преди половин час успях да разбера, че вместо вече да си е в Глазгоу ще лети утре, а сега ще я настанят в хотел. Сега чакам да пристигне в хотела, за да си включи телефона да се зарежда и да разбера какво точно става. Направо съм бясна - когато ходя да я виждам аз пътувам с Уиз до Лондон и оттам с Раян до Глазгоу, сменям летища, мъкна багаж, но никога не съм имала проблем. За нея търся по-удобни варианти - един билет, с багаж, без смяна на летища, с уж нормални компании и в двата опита досега - греда. Май "нормалните авиокомпании" все повече се държат по-зле от ниско тарифни. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 lyusi, гледай положително. Поне изглежда, че компенсацията в размер на 400 евро и е в кърпа вързана 9 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 14 януари, 2016 Сподели Публикувано: 14 януари, 2016 И на мен така ми изглежда. Тя даже вече ги е наместила А ние с баща й май ще трябва да събираме за самолет и да се учим да го управляваме лично, за да обслужваме безпроблемно дестинацията 3 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 15 януари, 2016 Сподели Публикувано: 15 януари, 2016 Красотата на действителността в България.Да ти разбият колата през деня в центъра на София и от багажника да ти вземат всички покупки за празниците,сака с дрехите за спорт,та чак и всички инструменти,дори и чистилката за сняг.Класика 100% някой те е следил още от мястото, където си пазарувал /МОЛ или нещо такова/ или просто е видял как слагаш в багажника много торби, и е дебнал да спреш и да отидеш някъде. Кофти ситуация, но няма смисъл да се ядосваш, така или иначе нищо вече не може да се направи. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега