Гост Публикувано: 21 януари, 2016 Сподели Публикувано: 21 януари, 2016 Rainy, ако се чудиш дали да тръгваш натам, не прави грешни ходове и резервирай автобус! Задави ме... Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 (редактирано) Между Терминал 2 и 1 в София върви малко безплатно микробусче с 10 места на половин час,които се пълни веднага и трябваше да чакам за следващия курс ,и ако не нахалствах пак го изтървах.И докато беше паркирано пред Т2 падна огромна купчина сняг от покрива върху него.Който идва с метро и оттам до Т1 трябва с 84 за 1 лев. Редактирано 22 януари, 2016 от dimitrov6 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Е dimitrov6, какви бусове, разбира се, че с 84 и чиста работа - питайте ги тези работи 1 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Аз пък винаги го хващам бусчето и в 2-те посоки, от как са го пуснали не съм имал проблем да се кача без да чакам 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Е dimitrov6, какви бусове, разбира се, че с 84 и чиста работа - питайте ги тези работи да, ама в обратната посока ( Т1>>>T2) не става 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Що пък да не става? Аз всеки път го хващам, че да ида до метрото. Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Еми е за т'ва - щото вие всичките го хващате, за него не остава място! 1 Връзка към коментар
Zara Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 84 върви само в посока Т2-Т1 , не става дума за шатъла 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Когато се върна в София, вече не ми пука за нищо и пеша мога да се прибера, важно е занимаването Е почти винаги ме чака кола де 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Когато се върна в София, вече не ми пука за нищо и пеша мога да се прибера, важно е занимаването Е почти винаги ме чака кола де Аз пеша не мога, но ... Мен пък ме чакат много коли! И всичките са жълти! 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 Що пък да не става? Аз всеки път го хващам, че да ида до метрото. За кое говориш? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 22 януари, 2016 Сподели Публикувано: 22 януари, 2016 За кое говориш? Явно не за това, за което ти пишеш . Говоря за шатъла между терминалите, ама то и dimitrov6 пише за него. Иначе с 84 не става наистина или по точно става, ама иска прекачване . 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Дискусията за плащането на Lux Express е отделена тук: http://magelanci.com/topic/6125-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%89%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D1%81-luxexpress/ Връзка към коментар
Цвета Публикувано: 25 януари, 2016 Сподели Публикувано: 25 януари, 2016 Да се оплача, че Jungle train от Гемас до Тумпат в Малайзия въобще не е толкова интересен. Очаквах нещо кънтри, с отворени прозорци, 12-часова гледка към джунглата и колоритно местно население. Оказа се занемарен нощен влак с климатик, настроен на -273 градуса по Целзий, неотваряеми мръсни прозорци и на всичкото отгоре все още невъзстановена след миналогодишните наводнения линия, та от Гуа Мусанг нататък се пътува с автобус. 1 Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 (редактирано) E, дойде и моя ред в тази тема. Преди малко ни съобщиха, че полетът до Сао Пауло се отлага за утре сутринта. Следователно си губя връзката до Буенос Айрес, поне ден време о рвзервацията в хотела. Някой има ли идея дали мога да си поискам обезщетение, освен нощувката, която ни дават в Sheraton тази вечер? Редактирано 7 февруари, 2016 от Vanko 1 Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 Aа защо не опиташ да си презавериш билета за следващ полет до Буенос Айрес ? Връзка към коментар
mililia Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 E, дойде и моя ред в тази тема. Преди малко ни съобщиха, че полетът до Сао Пауло се отлага за утре сутринта. Следователно си губя връзката до Буенос Айрес, поне ден време о рвзервацията в хотела. Някой има ли идея дали мога да си поискам обезщетение, освен нощувката, която ни дават в Sheraton тази вечер? Каква е причината за закъснението? И всичко до Буенос Айрес на един билет ли ти е? Връзка към коментар
Vanko Публикувано: 7 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 7 февруари, 2016 Причината е повреда в климатичната система. Самолетът от Чили не излита, следователно и ние не излитаме. Цялата ми резервация е до Буенос Айрес, така че трябва да напаснат билетите, поне така казаха, но ще ми дадат информация утре сутрин. Летим в 12 на обяд. Мисля, че ще презаверят доста билети, понеже имаше доста хора за БА. Все пак ще държа на обезщетение (поне някакви мили). Реално губя поне ден (засега) времево, резервация в хотел, уговорки и т.н. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 В Пном Пен нещата по Ривърсайда загрубяват. Миналата година по любимите ми кафенета едно еспресо беше $1,50, сега е $3.50. Манджите са x2. Същевременно по вътрешните улици цените са почти същите както преди и същите по местните капанчета, а на централния пазар дават дори по-добри цени от преди. Явно (очаквано) и тук вече нещата се делят на туристически зони и всичко останало. Край с негледането на менюто преди поръчка. 7 Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Полет на wizz от fco - sof. 4 билета купени през сайтовете за отстъпки, с безплатен чек-ин на летището. Италианската служителка си нямаше и идея че има и безплатен чек ин. Резултата е 114 евро назад и качване на борда в последният момент. Сега започва драмата да си върна платената сума. Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Безплатен чек-ин на летище при Уиз? 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 (редактирано) Оооооф и аз да се оплача. Пак имам проблеми с Малейша. Купих билети Дарвин- Куала Лумпур, дръпнаха парите, билети няма. Booking Reference Number: Е94D4 Ticket Number Queued for Ticketing Ей тва пратиха :blush: :blush: Някой имал ли е такъв случай? Какво да направя, освен да почакам? Редактирано 9 февруари, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
Зани Публикувано: 9 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Оооооф и аз да се оплача. Пак имам проблеми с Малейша. Купих билети Дарвин- Куала Лумпур, дръпнаха парите, билети няма. Booking Reference Number: Е94D4 Ticket Number Queued for Ticketing Ей тва пратиха :blush: :blush: Някой имал ли е такъв случай? Какво да направя, освен да почакам? Аз съм си контактувала с тях относно резервация закупена от Румбо на този мейл - resvns@malaysiaairlines.com . Пробвай, ако искаш да им пишеш. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 9 февруари, 2016 Аз съм си контактувала с тях относно резервация закупена от Румбо на този мейл - resvns@malaysiaairlines.com . Пробвай, ако искаш да им пишеш. Много ти благодаря, написах. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Преди няколко дни ми се случи нещо, което се чудя дали не е за хумор, няма такъв некадърен служител на рецепция и то в топ хотел: - Добър ден, търся хотел за един приятел, каква е цената на делукс стая за 15ти март? - $80 за вечер. - А при престой над седмица имате ли намаление? - Да, мога да Ви дам стаята за $65. Момент пак да проверя... О, не! Хотелът тогава е на 80% пълен, мога да Ви я дам на $70. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега