AlexandraKo Публикувано: 12 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Много ти благодаря, написах. Зани, знаеш ли какво се случи - веднаааага пратиха билетите и аз се опулихДруг път се утрепвам от писане - за забравената си парола съм написала точно 5 мейла и никой не ме отразява. От комуникациите ми с разни АК на първо място по смотаност са Търкиш, Малейшата се борят за второ място. БГ еърите не ги броя. 3 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 12 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 12 февруари, 2016 Зани, знаеш ли какво се случи - веднаааага пратиха билетите и аз се опулих Друг път се утрепвам от писане - за забравената си парола съм написала точно 5 мейла и никой не ме отразява. От комуникациите ми с разни АК на първо място по смотаност са Търкиш, Малейшата се борят за второ място. БГ еърите не ги броя. Важното е, че целта е постигната ☺! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 февруари, 2016 Автор Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 (редактирано) Важното е, че целта е постигната ☺!Ехееееей, че и нова парола ми пратиха ))Сигурно четат и те във форума, та са видЕли оплакваниците ми по техен адресЩом така се разпъргавиха Редактирано 13 февруари, 2016 от AlexandraKo Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 13 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 проверявам АТМ паркинг за наличност през април и през юли; и за двата периода които гледам излиза, че няма наличност; много не ми се вярва, да не се е случило нещо с паркинга? някой да има прясно инфо? Връзка към коментар
IVM Публикувано: 13 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2016 За АТМ паркинга звъни на посочените телефони в сайта им.Имат места, но явно нещо не работят вече със сайтовете за резервиране. 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 14 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 14 февруари, 2016 Звънни в хотела.Аз бях забравил да си запазя паркинг и през ParkVia ми даваше,че няма места.Звъннах и си запазих.И като оставях колата преди две седмици и в петък катоя вземах половината паркинг беше празен. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2016 Баси олигофрените, стойте си в Европа. Вече трета група сънародници хващат само за тази зима. http://www.phnompenhpost.com/national/another-bulgarian-caught-atm-theft 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 17 февруари, 2016 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2016 Оплаквам се, ама много. С остър синузит съм, а ще летя след 2 дни. На торба лекарства съм, вкл. силен антибиотик и лекарят каза, че не бива да летя Връзка към коментар
Георги Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Така и не мога да разбера защо по апартаменти (пак в сходство с другата тема), заведения и т.н. е необходимо да имаш парола за Wi-Fi, колкото половин "Война и Мир". Сигурен съм, че тия хора за онлайн банкирането си ползват рождените дни на децата или подобни, ама стане ли дума за парола за интернет се почва qwuiie@#@SDFdfvsd^dfgdgRTRT 11 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Почти 1 час чакам в магазина на Есте Лаудер жената да разгледа и да си избере подарък за 8 март и се възмущавам как едно червило струва повече от двупосочен билет на Раян например. Ама иди обяснявай... 6 Връзка към коментар
Niceday Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Почти 1 час чакам в магазина на Есте Лаудер жената да разгледа и да си избере подарък за 8 март и се възмущавам как едно червило струва повече от двупосочен билет на Раян например. Ама иди обяснявай... Че какъв е този подарък без елемент на изненада?! Да бе взел 2 билета с Раян за уикенда 2 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 (редактирано) Измъкнахме се вече, мина по-безболезнено отколкото очаквах. Ще има и за саке другия месец Важното е, че накрая всички сме щастливи. Редактирано 5 март, 2016 от oli_mali Връзка към коментар
Mary Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Почти 1 час чакам в магазина на Есте Лаудер жената да разгледа и да си избере подарък за 8 март и се възмущавам как едно червило струва повече от двупосочен билет на Раян например. Ама иди обяснявай... Бъди доволен, че от днес имат 30%-но намаление! Можеше и да те е завела вчера в магазина... 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Бъди доволен, че от днес имат 30%-но намаление! Можеше и да те е завела вчера в магазина... Айде сега, идеи да се върнат за още?! Връзка към коментар
Mary Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Айде сега, идеи да се върнат за още?! Неее, намек за останалите е! Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 5 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Почти 1 час чакам в магазина на Есте Лаудер жената да разгледа и да си избере подарък за 8 март и се възмущавам как едно червило струва повече от двупосочен билет на Раян например. Ама иди обяснявай... Ееее, това твоето си е черна неблагодарност Ти да си доволен, че само червило, а не И нещо друго, че ,ако знаеш мазилата на какви са ценичкиии.Направо като за круиз)) 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Почти 1 час чакам в магазина на Есте Лаудер жената да разгледа и да си избере подарък за 8 март и се възмущавам как едно червило струва повече от двупосочен билет на Раян например. Ама иди обяснявай...Аз затова реших първо да пообиколя по света преди следващата сериозна връзка. :D 13 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Спестените 30 % от червилото вероятно ще стигнат поне за едно пътуване с Раян 1 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Ееее, това твоето си е черна неблагодарност Ти да си доволен, че само червило, а не И нещо друго, че ,ако знаеш мазилата на какви са ценичкиии.Направо като за круиз )) Ааа, точно заради намалението не се разминах само с червило, И гланц има Круиза е спасен... или по-скоро JR пасовете 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Аз затова реших първо да пообиколя по света преди следващата сериозна връзка. :D Ооо, братче, изчакай да ти се родят деца! Тогава ще правиш резервациите с калкулатор в ръка! 9 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 5 март, 2016 Сподели Публикувано: 5 март, 2016 Аз затова реших първо да пообиколя по света преди следващата сериозна връзка. :D Много хубаво правиш!!! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 6 март, 2016 Автор Сподели Публикувано: 6 март, 2016 Ооо, братче, изчакай да ти се родят деца! Тогава ще правиш резервациите с калкулатор в ръка! Недей плаши хубавото момче, че ще останат момите нещастви) 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 6 март, 2016 Сподели Публикувано: 6 март, 2016 (редактирано) Оплаквам се, ама много. С остър синузит съм, а ще летя след 2 дни. На торба лекарства съм, вкл. силен антибиотик и лекарят каза, че не бива да летя Рецептата с хряна знаеш ли я - настърган хрян, оцет и брашно се омесва на тесто и се лепи на синусите. Преди да го мацнеш, мажеш дебело с крем кожата, че гори. Редактирано 6 март, 2016 от bibi 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 6 март, 2016 Сподели Публикувано: 6 март, 2016 Тъпо оплакване, но е факт (и няма нищо общо с форума и тематиката му) - на сравнително прясно боядисана стена разляхме червено вино. Фамилията каза "Вчера беше Задушница, някой е бил жаден", но на мен още ми е криво. Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 6 март, 2016 Сподели Публикувано: 6 март, 2016 Пробвай с "вълшебните" гъбички. При някои петна наистина имат вълшебен ефект. http://nemski-centar.com/magicheska-gaba-Cleany 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега