AlexandraKo Публикувано: 17 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 По темата - мъжа ми ще го оперират по спешност и ще пропусне пътуването ни до Лондон следващия уикенд. За втори път тази година отменяме пътуване (в случая част от него) по здравословни причини Роца,дано да не е нещо сериозно и да мине леко! Връзка към коментар
Роца Публикувано: 17 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Александра, благодаря ти. Не е сериозно (камъни в жлъчката), но ни е яд, понеже пътуването ни в Лондон беше запланувано за празнуване на рождения ден на Камбанката другия вторник и годишнината ни от сватбата два дни по късно Но пък може да е всяко зло за добро, тъкмо догодина пак ще идем, да наваксаме, а сега ще пътуваме по женски на шопинг 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 17 ноември, 2016 Александра, благодаря ти . Не е сериозно (камъни в жлъчката), но ни е яд, понеже пътуването ни в Лондон беше запланувано за празнуване на рождения ден на Камбанката другия вторник и годишнината ни от сватбата два дни по късно Но пък може да е всяко зло за добро, тъкмо догодина пак ще идем, да наваксаме, а сега ще пътуваме по женски на шопинг Виж сега, а я си представи, че вече сте там и започнат кризи Да се чудиш какво да правиш. Лондон няма да избяга 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 18 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2016 Защо толкова скъпо? Или просто предните пъти си купувал билетите много евтино? По темата - мъжа ми ще го оперират по спешност и ще пропусне пътуването ни до Лондон следващия уикенд. За втори път тази година отменяме пътуване (в случая част от него) по здравословни причини Преди е било максимално евтино, а сега обратно, защото са по нова година. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 23 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2016 (редактирано) Да се оплача колко зверски се прецаках. Взех връщане от Рим с Ryan през Чампиано за 10 евро на човек - това супер. Отиването беше 30 евро с пристигане в 07:35 там. А аз с целия си акъл реших да проверя и Wizz, защото видях, че имат Чампиано в опциите от София,а пък имам и кредит за ползване - цената беше колкото на Райън - 30 евро и го купих с кредита. После обаче какво виждам - нямат полети до Чампиано, а автоматично ми е изкарало резултати за Филмучино - това съм купил. И сега освен, че пристигам на по-далечното летище, освен че нямам достатъчно голям ръчен багаж (както щях да имам с Райън) полета ми пристига в 14:55, а не в 07:35 - и това само за да си ползвам тъпия кредит.... Умирам от яд. Eто така изглежда картинката: Редактирано 23 ноември, 2016 от П.Кръстев Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 23 ноември, 2016 Да се оплача колко зверски се прецаках. Взех връщане от Рим с Ryan през Чампиано за 10 евро на човек - това супер. Отиването беше 30 евро с пристигане в 07:35 там. А аз с целия си акъл реших да проверя и Wizz, защото видях, че имат Чампиано в опциите от София,а пък имам и кредит за ползване - цената беше колкото на Райън - 30 евро и го купих с кредита. После обаче какво виждам - нямат полети до Чампиано, а автоматично ми е изкарало резултати за Филмучино - това съм купил. И сега освен, че пристигам на по-далечното летище, освен че нямам достатъчно голям ръчен багаж (както щях да имам с Райън) полета ми пристига в 14:55, а не в 07:35 - и това само за да си ползвам тъпия кредит.... Умирам от яд. Eто така изглежда картинката: Capture.JPG Ееее, не се ядосвай , де. Стават такива неща. Те до тогава и Райън ще направят промени в разписанието или пък Уизовете ще променят нещо и ще можеш да направиш промяна. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2016 Да се оплача колко зверски се прецаках. Тъпо е, ама не се ядосвай за дреболии! 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 За n-ти път тегля кеш от банкомат с кредитна карта вместо с дебитната :D Псувам леко. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 За n-ти път тегля кеш от банкомат с кредитна карта вместо с дебитната :D Псувам леко. Дръж ги с различен пин код, идиотоустойчиво 3 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 27 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 Да не са на ПИБ? Моите са еднакви 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 Дръж ги с различен пин код, идиотоустойчиво Ценен съвет !!! Да не са на ПИБ? Моите са еднакви Да , затова ги бъркам понякога. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 (редактирано) За n-ти път тегля кеш от банкомат с кредитна карта вместо с дебитната :D Псувам леко. Е е, ти пък - това ли ти е оплакването.Нали даде пари банкоматчо , туй е важно.) Редактирано 27 ноември, 2016 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 27 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 За n-ти път тегля кеш от банкомат с кредитна карта вместо с дебитната Асоциацията на банките харесва това Нали даде пари банкоматчо , туй е важно. ) Ама и той е дал пари на банката 6 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 27 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 Да , затова ги бъркам понякога. Странно... И моите са от ПИБ, но Дебитната е зелена, докато кредитната - лилава... Никакъв шанс да ги объркам! Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 27 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 С Маестрото , тъмни са и двете и понякога механично вадя Визата , ако съм им разменил местата при документите където ги държа. За щастие в България таксата е само 3 лева ...и 1% от сумата де , но беше малка. Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 27 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 27 ноември, 2016 С Маестрото , тъмни са и двете и понякога механично вадя Визата , ако съм им разменил местата при документите където ги държа. За щастие в България таксата е само 3 лева ...и 1% от сумата де , но беше малка. А ако беше направил упражнението в чужбина?! Май си е за радост, нали?И за да те успокоя, че не си сам, аз понякога набирам ПИН-а на друга карта, и добре че се осъзнавам преди да е "глътната". Връзка към коментар
Гост Публикувано: 28 ноември, 2016 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2016 Пък ми смениха вътрешен полет в Бразилия... Неприятно, защото една камара рокади трябва да направя (почти сколасах) и ми се развалиха някои чудни планчета. (Дано за добро, ама ми стана криво). Сега разбирам какви акробатики правят магеланци, като ги сюрпризират така. Хубавото е, че забелязах навреме промяната, че щеше да стане мазало иначе... Лошото е, че изобщо не бях забелязала. Щото Azul си ми пратиха потвърден полет преди няколко дни - без дума да обелят в мейл, че е сменен (полет, купен пролет) Да се представя: Патка Дългошиестова Гъскова П.П. Кефя се на спътничката ми Руми. Няма драми, ще се оправим. Точка. Обичам някой да ме блансира... Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 ноември, 2016 Автор Сподели Публикувано: 29 ноември, 2016 Пък ми смениха вътрешен полет в Бразилия... Неприятно, защото една камара рокади трябва да направя (почти сколасах) и ми се развалиха някои чудни планчета. (Дано за добро, ама ми стана криво). Сега разбирам какви акробатики правят магеланци, като ги сюрпризират така. Хубавото е, че забелязах навреме промяната, че щеше да стане мазало иначе... Лошото е, че изобщо не бях забелязала. Щото Azul си ми пратиха потвърден полет преди няколко дни - без дума да обелят в мейл, че е сменен (полет, купен пролет) Да се представя: Патка Дългошиестова Гъскова П.П. Кефя се на спътничката ми Руми. Няма драми, ще се оправим. Точка. Обичам някой да ме блансира... Уф, много неприятно,ама няма как.Оказва се, че като купи човек билети за някъде, все трябва да седи на тръни и да ги държи под око за промени.Аз си правя една табличка и периодично ги проверявам. Особено, ако са купени доста по-рано. Права е Руми - все някак ще се натъкми. Пожелавам ви да няма повече неприятни изненадки. ))И да си прекарате чудесно. 2 Връзка към коментар
Евгени Димитров Публикувано: 3 декември, 2016 Сподели Публикувано: 3 декември, 2016 (редактирано) Смениха ни полета за Кутаиси от 13:55 на 20:05 Редактирано 3 декември, 2016 от Евгени Димитров 1 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 3 декември, 2016 Сподели Публикувано: 3 декември, 2016 Смениха ни полета за Кутаиси от 13:55 на 20:05 Разбрах,че към 17 часа ще дават храна или ваучери за нея. Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 3 декември, 2016 Сподели Публикувано: 3 декември, 2016 Смениха ни полета за Кутаиси от 13:55 на 20:05 ГадАсть !!!Хем там ще сте по късни доби, хем развалени планове, хем пропуснат мач на Реал Мадрид!!Бе вие кацнете ,ще се оправите все някак си. Само здраве да има!! Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 Развали ми се фотоапарата Не му работи дисплея. Май бях до тук със снимките от това пътуване... Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 (редактирано) Не можеш ли да го дадеш на ремонт? Къде си в момента? Апаратът каква марка и модел е? В зависимост от апарата имаш няколко възможни аварийни решения: http://www.digitaltrends.com/photography/tested-apps-that-turn-your-smartphone-into-a-photo-assistant/ http://appcrawlr.com/android-apps/best-apps-remote-viewfinder Или хардуерно решение - външен визьор: http://www.ebay.com/bhp/external-viewfinder Редактирано 4 декември, 2016 от captain_oveur Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 Развали ми се фотоапарата Не му работи дисплея. Май бях до тук със снимките от това пътуване... Много съжалявам! Сигурно си на много красиво място! Поне снимай с телефона, нали и това е вариант? Връзка към коментар
airborne Публикувано: 4 декември, 2016 Сподели Публикувано: 4 декември, 2016 И аз искам да се оплача. Тази година така се стекоха обстоятелствата, че не съм пътувал никъде извън България (ходих до Сърбия, но вече не го броя за пътуване в чужбина). Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега