Прескочи до съдържание

Искам да се оплача

AlexandraKo

Препоръчани мнения

На 27.07.2018 г. в 14:32, mililia каза:

На другата сутрин обаче нещо ме притесни и погледнах вносната бележка и в нея се мъдри непозната сметка.

На 27.07.2018 г. в 8:07, AlexandraKo каза:

Кой знае, къде ги е пратила касиерката, по някоя чужда сметка.За втори път се случва, в различни клонове. Та, за туй проверявам непрекъснато.

Ей сега се обадиха, че били сбъркали и до довечера ще са ми в картата.

Аз затова избягвам всякакви клонове и подобни. Всичко правя онлайн аз лично и не искам да ме "обслужват", вълка затова му е дебел врата (не че моя е де). Да обикалям по жегата, да се редя на опашка за тоя дето духа и накрая някой нещо да обърка, а не. Даже си мисля да си закрия банковата сметка дето плащам месечна такса и да мина на електронна банка, само с приложение...

• Харесвам 6
Връзка към коментар
На 27.07.2018 г. в 13:51, ShaMan-H_Fel каза:

Моето решение на такива проблеми е болничният лист. Или напускане на работа, не искаш да работиш за хора, които просто така не те пускат в отпуска. Друг вариант е ако имаш някакви останали дни от миналата година. Доколкото си спомням, нямат право да ти откажат отпуска с дни от предната година, мисля, че само трябваше седмица по-рано да си пуснеш молбата.

Мисля, че неизползваната отпуска от минала година трябва да се използва максимум до края на март /или април - не съм 100% сигурен/ следващата година. Ако не се използва дотогава, отпуската гори и трябва да се изплати от работодателя.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 12 часа, neuromancer каза:

Аз затова избягвам всякакви клонове и подобни. Всичко правя онлайн аз лично и не искам да ме "обслужват", вълка затова му е дебел врата (не че моя е де). Да обикалям по жегата, да се редя на опашка за тоя дето духа и накрая някой нещо да обърка, а не. Даже си мисля да си закрия банковата сметка дето плащам месечна такса и да мина на електронна банка, само с приложение...

И аз съм на този принцип - колкото по-малко досег със служители и други подобни, по-добре😃 Освен кредитната карта имам и разплащателна сметка към същата банка, на която сметка получавам заплата и други приходи. И много лесно чрез онлайн банкирането прехвърлям суми от едната сметка на другата, без да се занимавам с банковите офиси. Единствената такса, която плащам в офис, е на кабелната телевизия, защото те още не са свързани в системата за онлайн плащания. Даже стола на детето го плащам по интернет и избирам какво да яде през седмицата😂

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Хич не ми е ден днес.

Изнамерих някакви останали британски лири и реших да ги сменя да не стоят залудо, обаче се оказа, че банкнотите по 10 вече не важат... А аз имам £90. Е и затова мразя кеша.

По нова година минавах през Лондон и можеше да ги сменя там, ако знаех.

На връщане от чейнджа реших да измия колата и ей така докато я мият гумата спадна пред очите ми. Как стана тая работа не разбрах. Утре пак ще трябва да ходя и на гумаджия.

И на всичко отгоре жената искаше да свърша една работа, а аз доникъде...

• Шок 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , neuromancer каза:

Хич не ми е ден днес.

Изнамерих някакви останали британски лири и реших да ги сменя да не стоят залудо, обаче се оказа, че банкнотите по 10 вече не важат... А аз имам £90. Е и затова мразя кеша.

Ако намериш начин да ми ги пратиш, ще ти ги сменя. Обменят само в банка, чрез банкова сметка. За някои може да е смешен вариант: Бразилия - Лондон, който може да мине и през България, ама ние сме изроди тук... 

преди 2 минути , neuromancer каза:

На връщане от чейнджа реших да измия колата и ей така докато я мият гумата спадна пред очите ми. Как стана тая работа не разбрах. Утре пак ще трябва да ходя и на гумаджия.

А можеше да стане, докато шофираш. Бъди благодарен просто 🙂

преди 3 минути , neuromancer каза:

И на всичко отгоре жената искаше да свърша една работа, а аз доникъде...

Има си класическо средство за това :grin:

Image result for 18+

Връзка към коментар
преди 39 минути , Rainy каза:

Ако намериш начин да ми ги пратиш, ще ти ги сменя. Обменят само в банка, чрез банкова сметка. За някои може да е смешен вариант: Бразилия - Лондон, който може да мине и през България, ама ние сме изроди тук... 

Ми аз погледнах набързо докато ми обясняваха как не важали вече и доколкото разбрах мога да ги пратя до Bank of England, надявам се да има по-подробни инструкции там. А сметка аз все още имам там, че и револют имам.

преди 41 минути , Rainy каза:

Има си класическо средство за това :grin:

ха ха, разбрах какво имаш предвид, ама тя сега е нощна смяна и не става 😁

• Смея се 3
Връзка към коментар

Да се оплача и аз.Но първо да се похваля - от последната разпродажба на Ryan air с 25% намаление си купих билети за Дъблин за 27.50 € за началото на декември, наистина добра цена.😀От вчера цената вече е 24.99 € 😣.Дали ще пада още?Всъщност досега не съм виждал цени под 30€.

Редактирано от traveler
  • Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, traveler каза:

Да се оплача и аз.Но първо да се похваля - от последната разпродажба на Ryan air с 25% намаление си купих билети за Дъблин за 27.50 € за началото на декември, наистина добра цена.😀От вчера цената вече е 24.99 € 😣.Дали ще пада още?Всъщност досега не съм виждал цени под 30€.

Нямай грижи.  кажи датата. Ще купя и аз … и цената ще падне още … гаранция! :biggrin:

• Смея се 10
Връзка към коментар

@ven62 ще трябва да се понапъне доста с "късметлийската" си покупка, аз имам дъблински билети по 14,5 евро на човек, за септември :biggrin:

но да, взети са през jetcost-овете, като нормалната им цена беше май тази - 24,99, така че, @traveler, не се ядосвай, малка е разликата :smile:

• Смея се 3
Връзка към коментар

Вие, па, ще ме уморите:sarcastic_hand::sarcastic_hand:Като купя билети за някъде, си внушавам, че това е най-добрата цена и приключвам с въпроса.:party:

И започвам да се радвам и да трупам хубава емоция, като си мисля за прекрасното пътуване, дето ме очаква.:party:

Струва ли си, за 5 евро, човек да си разваля настроението, че да вземат да му станат бръчки, да вземе да погрознее или да се състари.:pleasantry:

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 15
  • Браво 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 36 минути , AlexandraKo каза:

...

Струва ли си, за 5 евро, човек да си разваля настроението, че да вземат да му станат бръчки, да вземе да погрознее или да се състари.:pleasantry:

Какви ти бръчки - аз така се напрягам като се прецакам с 5 евро, че ми се изпъва лицето от стреса. :biggrin:

• Харесвам 1
  • Смея се 18
Връзка към коментар
преди 37 минути , mu_ry каза:

ако може да купиш един билет за 19.09 за Лондон :rolleyes:

Sorry, вече съм "се прецакал" с едни 15-20 еврови през jetcost-овете:

София-Амстердам-София 17.09-19.09

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 32 минути , ven62 каза:

Какви ти бръчки - аз така се напрягам като се прецакам с 5 евро, че ми се изпъва лицето от стреса. :biggrin:

Значи, погрозняваш, а не е хубаво. :sarcastic_hand:

Имаме те за личен форумен момък.:tender:

Ех, че са хубави тез емотиконкииии!

Жоре, имаш от мен нещо  специално/ няма да кажа какво, да ги оглозга любопитството другите/.:yahoo:

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар

На мен ми отмениха директен полет ( изцяло канселираха отсечката) , заради което вместо 50 долара се наложи да платя 250 за два други полета, както пишело на един надгробен камък "да ви имам проблемите" за 20 евро ли летите или за  25. 😂

Редактирано от T.E.Lawrence
  • Харесвам 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 14 часа, T.E.Lawrence каза:

На мен ми отмениха директен полет ( изцяло канселираха отсечката) , заради което вместо 50 долара се наложи да платя 250 за два други полета, както пишело на един надгробен камък "да ви имам проблемите" за 20 евро ли летите или за  25. 😂

А па, не дай , Боже,  да идат 30 евро за билет - ка-та-стро-фа!:diablo:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Има едно приложение, което позволява да се плащат сметки с кредитна карта без лихва (до 3000 реала). Разпределени на мен и жената 6000 успявах да платя така. Тоест поне печелех мили от всички тия сметки. Обаче от този месец лимита е само 1000 реала, което не става за нищо, аз имам 4 сметки, всяка от които е по-голяма от 1000, без да броя дреболиите...

Отделно ЛАТАМ имаше 25% намаление за детски билети. И сега от 1 август са станали 10%, без въобще никой нищо да каже, да не говорим да предупредят няколко седмици предварително...

Връзка към коментар

Вчера бях безкрайно щастлива, че измислих план как да стигнем до Лондон в началото на септември за по-малко пари, тъй като билетите София- Лондон са по 250+, а ние сме 5-ма. Но плана ми срещна огромна съпротива от сайтовете. Имам 5 билета София-Будапеща с Wizz и 2 билета Братислава-Лондон с Ryanair. Не мога да купя останалите 3 билети.  Наличните ми карти не минаха през нито един сайт, а при Ryanair сайта забиваше и  легнах да спя. Днес билетите са с двойни цени и продължават да се качват. Дано пуснат някое намаление.

Връзка към коментар
преди 33 минути , mu_ry каза:

билетите за Лондон за септември са ужас ... аз гледам за 19, вчера бяха 200 лв, а днес са 320 😩 колкото и да не ми се иска май ще взимам прекачване с Уиз - Раян ...

Ти попита и ние те посъветвахме да купиш веднага. Не знам защо не ни повярва 🙂 

Връзка към коментар
преди 18 минути , Rainy каза:

Ти попита и ние те посъветвахме да купиш веднага. Не знам защо не ни повярва 🙂 

о , не, не е че не повярвах, просто чаках от Уиз да ми върнат доста пари за един полет ... и те докато ми ги върнат цените скочиха ... но, каквото такова, все някак трябва да стигнем 🙂 Варианта ти е Уиз и Изи, или Уиз и Раян ...

Връзка към коментар
преди 3 часа, mu_ry каза:

о , не, не е че не повярвах, просто чаках от Уиз да ми върнат доста пари за един полет ... и те докато ми ги върнат цените скочиха ... но, каквото такова, все някак трябва да стигнем 🙂 Варианта ти е Уиз и Изи, или Уиз и Раян ...

Сигурна съм, че ще изскочи нещо - при положение,че ги следиш 🙂

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.