Йосиф Милчов Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 (редактирано) За един допълнителен чекиран багаж Алиталия ми искат 130 евро. Редактирано 20 март, 2019 от BlackArt77 1 2 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 а някои хора какво чекират 1 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 преди 7 часа, akair каза: Тея не са хора! Предлагам всички дружно да почнем да им се оплакваме в социалните медии и те покажем солидарността на магеланците. 🙂 Абсолютно не са прави така да ми възпрепятстват живота. Основно с такива гофрети си изяждам бурканчетата с разни сладка ... Аз все пак правя стъпки за решаването на този проблем де - буквално даже правя стъпки - разкождайки се до Билла. 1 Връзка към коментар
funny Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 Оплаквам се от новата визия на сайта на БГ Еър. Абсолютна идиотия е да намериш това което търсиш. 4 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 13 minutes ago, Брани said: Абсолютно не са прави така да ми възпрепятстват живота. Основно с такива гофрети си изяждам бурканчетата с разни сладка ... Аз все пак правя стъпки за решаването на този проблем де - буквално даже правя стъпки - разкождайки се до Билла. И защо не си купиш гофретник? Аз ще ти дам рецепта. Стават уникални. 😉 Spoiler 2 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 преди 11 минути , aleksandrina каза: И защо не си купиш гофретник? Аз ще ти дам рецепта. Стават уникални. 😉 Покажи Защото ще започна да си правя през ден и ще застраша невероятната си фигура! 🙂 Но ти я дай де. Ако имаш за палачинки също може, че съм решил да започна нова фаза в живота си и да се науча да готвя основни, а след това и велики неща! 4 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 Не само с рецептата и с презентацията да се постараеш. https://gizmodo.com/up-your-breakfast-game-with-a-darth-vader-pancake-maker-1739642207 5 4 6 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 Рецептата 3 1 2 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 Понеже много хора се радват на вейдърския гофретник, не се изисква кой знае каква изобретателност да намериш нещо такова. Почти съм сигурен, че като добавиш vader + произволно съществително и ще излезнат резултати. Star wars хич не подбират какви продукти брандират. 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 (редактирано) https://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss_2?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&url=search-alias%3Daps&field-keywords=Waffeleisen+star+wars Ей сега и рецептата ще добавя тук. 🙂 Spoiler 4 яйца 100 гр захар 1 с.л. разтопено масло 1 прахче ванилия 1 л прясно мляко 1 щипка сол брашно- на око- около 4-5-6 чаени чаши Тестото трябва да стане по- гъсто от това за плачинки (или по- гъсто от боза). Редактирано 20 март, 2019 от aleksandrina Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 И музикалния фон, докато правиш гофрети. 3 1 Връзка към коментар
Василена Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 преди 12 часа, Rainy каза: Просто се пошегувах за съденето 🙂 Но не искам да си ритам атовете с Бритиш. Отиването е петък, работен ден, 24-януари. Мога късен следобяд, мога вечер, ама съвсем през просото - от сутринта, малко не бива. Просто... нямам отпуск излишен. Нито един ден 😞 И мога да помисля за едно отиване до Мадрид, ама... Обаче връщането е в понеделник сутринта - и хептен не става, щото директно на работа. Няма да е за пръв път. Ама ако ме стоварят в Мадрид - забрави. Изобщо - голям рев пада 🙂 😂😂Ако те оставят в Мадрид ще скокна да те видя ... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 (редактирано) преди 7 часа, Rainy каза: Купих го билета 😄 € 472.30 През ..... Много ви благодаря, момчета! Моля, моля, приемаме благодарностите, а аз, като един от първите, повдигнали сериозно въпроса (напомням, понеже лесно се забравят тия неща ), бих приел и някоя бутилка Карменер от Чили . Редактирано 20 март, 2019 от Фичо 4 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 преди 1 час, Василена каза: 😂😂Ако те оставят в Мадрид ще скокна да те видя ... Ай не с лошо де 😁 Не че ще ми е лошо 😁 Ще намеря начин да дофтасам на Канарите нарочно 😊 преди 1 час, Фичо каза: Моля, моля, приемаме благодарностите, а аз, като един от първите, повдигнали сериозно въпроса (напомням, понеже лесно се забравят тия неща ), бих приел и някоя бутилка Карменер от Чили . Гледай сега как ми разтопяваш с сърцето 😁 С ръчен багаж съм, но ще се поглезя с такава бутилка от duty free, щом я хвалиш. Ще я споделя, ако наминеш през Surrey 😎 Щото до България нямам спомен откога не съм имала чекиран багаж 😁 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 преди 1 час, BlackArt77 каза: И музикалния фон, докато правиш гофрети. Колкото и да е изненадващо, в Империята слушаме постоянно Модърн Токинг. Moята любима е Blackbird, а на Императора - Ready for the victory ... 😛 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 (редактирано) Аз също да се оплача от много вкусната храна в Палма, а и в Берлин. Така се връща човек по-тежък, а после що билетите скачат.... Отивам да се хваля в кулинарната Редактирано 20 март, 2019 от Тони 2 6 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 Преди 1 час, Тони каза: Аз също да се оплача от много вкусната храна в Палма, а и в Берлин. Така се връща човек по-тежък, а после що билетите скачат.... Отивам да се хваля в кулинарната И на мен ми се иска да напиша нещо там, ама нямам с какво да се похваля в животЪТ :( 1 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 4 minutes ago, Брани said: И на мен ми се иска да напиша нещо там, ама нямам с какво да се похваля в животЪТ 😞 Купуваш гофретник, правиш гофрети, поливаш ги с шоколад, снимаш... и си в темата. :D 3 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 преди 2 минути , aleksandrina каза: Купуваш гофретник, правиш гофрети, поливаш ги с шоколад, снимаш... и си в темата. 😄 Или просто вместо вместо гофретник използва Силата. А Тъмната страна на Силата ще залее Тъмната страна на гофретата с Тъмен шоколад 😉 1 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 (редактирано) преди 2 часа, Тони каза: Отивам да се хваля в кулинарната Нямате никаква милост, ей! Редактирано 20 март, 2019 от Фичо 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 6 minutes ago, Фичо said: Нямата никаква милост, ей! Нямат ами... Аз съм на диета. 1 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 И ние сме на диета. За това хляба не се пипаше. Ама имахме много поводи, та и вечерите завършваха така: 7 2 2 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 Имперско! Само така! Опа, забравих каква е темата: ужас, ужас, много зле! 🙂 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 Преди 1 час, Брани каза: И на мен ми се иска да напиша нещо там, ама нямам с какво да се похваля в животЪТ 😞 Не че нещо, ама от това, с което ти можеш да се оплачеш, хората можЕМ спокойно да се похвалим. И обратното, разбира се. 😆😆😆 1 Връзка към коментар
Hadzhitodorovi Публикувано: 20 март, 2019 Сподели Публикувано: 20 март, 2019 преди 6 часа, Георги каза: Star wars хич не подбират какви продукти брандират. 2 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега