Прескочи до съдържание

Търся билет за Лондон

Препоръчани мнения

Здравейте,

Търся самолетен билет за Лондон Лутън/Станстед за дата 22 Март - еднопосочен. С голям куфар -до 32кг. Датата е фиксирана. За часът - стига да не е късно вечерта след 22ч !

Това което намерих е Wizz - с карта за 154,99лв (само за билета), Easyjet - на 159евро.

Ако има други варианти които изобщо не виждам, ще съм благодарна да ги споделите!

Връзка към коментар

Здравейте,

Търся самолетен билет за Лондон Лутън/Станстед за дата 22 Март - еднопосочен. С голям куфар -до 32кг. Датата е фиксирана. За часът - стига да не е късно вечерта след 22ч !

Това което намерих е Wizz - с карта за 154,99лв (само за билета), Easyjet - на 159евро.

Ако има други варианти които изобщо не виждам, ще съм благодарна да ги споделите!

Ми Ryanair от Пловдив, но са по-скъпи. Пък и необходимостта от голям куфар общо взето оставя само Уиз, другите ще искат да платиш доста за до 32кг. 

Връзка към коментар

Здравейте,

Не виждам по изгоден вариант от Wizz за 155 лв + 49 лв за 1 брой чекиран багаж.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.