Прескочи до съдържание

Air Baltic-периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано:

Аз си мислех за еднопосочен полет до Стокхолм. Там 2 дни и после полет с Уиз до Гданск за примерно 3 дни. Ама съм разколебана - идва сложна и непредвидима схема, като просто мога да си отида до Гданск🙂

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Аз си мислех за еднопосочен полет до Стокхолм. Там 2 дни и после полет с Уиз до Гданск за примерно 3 дни. Ама съм разколебана - идва сложна и непредвидима схема, като просто мога да си отида до Гданск🙂

Аз най-вероятно ще пропусна промото. Рига да не видя вече след всичките ходения дотам. 😄 Лятото смятам да гоня хлад в Полша или Словакия и Гданск е в списъка. :wink:

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, jorocontrola каза:

Не дъжда точно Нида де, имах предвид Куршската коса като цяло. Спокойна къщичка до дюните ще ми пасне идеално 🙂

Да видим утре сутрин какво ще излезе де.

Прекалено спокойно е.

Публикувано:

Те нещо са отрязали дестинациите ми се струва, а гледам Талин, Вилнюс и тн са по 100 евро посока.. дано да е надуване преди промоция. Преди две години взехме по 50 евро отиване и връщане до Хелзинки, дано и сега има нещо. 😁

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 38 минути , Loverboy каза:

Те нещо са отрязали дестинациите ми се струва, а гледам Талин, Вилнюс и тн са по 100 евро посока.. дано да е надуване преди промоция. Преди две години взехме по 50 евро отиване и връщане до Хелзинки, дано и сега има нещо. 😁

И аз това забелязах!Ще пропусна тази промоция,май!

Публикувано:

Тук важният въпрос е как да се оптимизират цените без Дайнърс, че свикнахме да купуваме с 50 на сто намаление 😀

Публикувано:

Не знам дали има начин да се оптимизират и чесно казано тоя път нещо не ми се занимаваше.

Миналата година хванахме якото промо и летяхме за 55евро до Рига. Чесно казано тази зима гледах доста пъти за някакви сносни билети до Вилниус или Талин, но все бяха по близо 200евро (може и да е имало нещо малко по-така, но специално държа за този полет да летя от уикенд до уикенд).

Разгледах цените и до Талин имаше за 81евро и то Юли месец. Взех 3 броя, лично на мен ми се вижда добра цената.

ПС - уредих подаръците за 2 РД-та 😁

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз очаквах поне опция за мултисити или еднопосочни от София, но не предлагат нито едното. За момента нито Edreams, нито Jetcost помагат за цената. 

В крайна сметка взех София - Вилнюс / Рига - София през Trip за 90€. Имат безплатна канселация в следващите 48 часа, така че продължавам да следя дали ще излезе нещо по-добро.

Публикувано:

Снощи нямаше кога да търся, сега симулирах през skyscanner.no намалява с 5€ от 81€ на 76€ прехвърля към gotogate , плащане с мастеркард дебит

• Харесвам 4
Публикувано:

Jetcost.de сваля малко, но само с по един пътник на резервация:

image.png.2ee5c6be0460ea506ffd19d75ab0bb39.png

А Трип дава опции с доста по-големи трансфери с минимално оскъпяване, което не ми излиза в други търсачки или директно през сайта им:

image.png.3f6eeccb2f237e16158a15dce52a3d31.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 18 минути , jorocontrola каза:

Jetcost.de сваля малко, но само с по един пътник на резервация:

image.png.2ee5c6be0460ea506ffd19d75ab0bb39.png

А Трип дава опции с доста по-големи трансфери с минимално оскъпяване, което не ми излиза в други търсачки или директно през сайта им:

image.png.f0b4316a7eef57edac00610a13b644b0.png

При навързани маршрути задължително на един (или два) мултисити билета от Трип. При промяна единичните отсечки могат да станат неизползваеми. Миналата година махнаха четвъртъците до София. А с мултисити ако нещо се разтури, ще ти потърсят замяна или ще ти върнат парите.

В Трип дава и големи трансфери +1 ден, примерно така летяхме до Стокхолм с нощувка в Рига, за да не кацаме на Арланда в полунощ. Тогава имахме билети София-Рига-Стокхолм-Рига-Паланга на една резервация, можех и още да навържа, но връщането от Паланга беше след три дни и не даде.

• Харесвам 7
Публикувано:

До Осло има полети под 100€ двупосочно за лятото. На страницата на промоцията нещо не вади всички градове, не че са много.

Screenshot.png.926c0c156c23d89ff28b0c482416a1a2.png

До Копенхаген за лятото по 45€ на посока, връщане 62 обаче:

Screenshot (1).png

• Харесвам 2
Публикувано:

При мен така ми ги показва - в ценови категории:

IMG_7172.png.ce63bff7255f220cebf81110683a3076.png

98€ са до Стокхолм и Осло, а 108€ Копенхаген.

Почти същото е и от Букурещ, като освен Копенхаген има и Билунд, с което изцяло се покриват Уиз дестинации - директни. 
Осло не е лошо, но ще събирам пари за друго лято. Истината е, че уиз избухнаха с много дестинации, вече взех някои, имам и стари мераци и то лятото свършило🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 минути , ДиянаВ каза:

вече взех някои

Я се похвали 😄
От София няма Копенхаген с уиз от тази пролет, може и да се появи, но в момента за другото лято няма никакви обявени полети. Има с Райън сега и за зимния сезон, но цените са сходни с Еър Балтик, че и по-високи. Полетите на Еър балтик по-скоро стават за хора, дето планират отрано, имат някаква работа там или искат да ходят в топ сезон, на гости и т.н. Тези билети са и с някакъв багаж все пак. От София летните цени за Дания и Осло с други авиокомпании са доста високи. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Argentique каза:

Я се похвали 😄

Най-хубавата 🙂 Бордо, с връщане през Сантандер около 30€ в посока. Но чак до август 2026 г. Какво ще стане …

Ще ми се и Гданск, както казах, ама нещо висока ми се вижда цената за поляците дето ще летуват в Румъния и обратно😁

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Преди ми се струваше, че имаше повече дестинации - сега само Талин, Рига, Вилнюс, Стокхолм и Осло. Има в търсачката Дубай и някакви такива, но като отвориш дава, че няма полети. Турку също не работи и някакви такива… обмислям един Талин и евентуално Рига, да ги отметна…

Публикувано:
преди 2 минути , Loverboy каза:

Преди ми се струваше, че имаше повече дестинации - сега само Талин, Рига, Вилнюс, Стокхолм и Осло.

Има си и Хелзинки. Не знам само какво повече очакваш при положение, че винаги се лети до Рига като начало. Аз поне за Дубай през Рига няма да тръгна...

Иначе от Рига си има и други дестинации за смешни пари, дори да не са на една резервация от София:

image.png.ecaa58c0dd1f12ea1b25695af0c4b3b7.png

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:
преди 12 минути , Loverboy каза:

сега само Талин, Рига, Вилнюс, Стокхолм и Осло.

Има и Хелзинки, Турку, Тампере, Копенхаген и Паланга. Същите ги имаше и миналата година. Продават си ги на един билет. Берген не се получаваше и тогава. 

Screenshot.png.854ae183e77710644cd7a7deecc2b59b.png

Между другото, еднопосочните има билети са по-скъпи, така че отново излиза на помощ trip.com за шантави маршрути.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Argentique каза:

Има и Хелзинки, Турку, Тампере, Копенхаген и Паланга. Същите ги имаше и миналата година. Продават си ги на един билет. Берген не се получаваше и тогава. 

Screenshot.png.854ae183e77710644cd7a7deecc2b59b.png

Между другото, еднопосочните има билети са по-скъпи, така че отново излиза на помощ trip.com за шантави маршрути.

През Трип на един ли ги издава? Защото мисля, че трип репликира fare basis на авиокомпанията - и да, тази година са по-евтини като roundtrip, а не еднопосочни. Може би ще направя един Талин за спорта. 

При Трип е готино, че можеш да си добавиш free cancellation към всеки билет за 10-13 евро отгоре, което е супер удобно. 

Публикувано:
преди 17 минути , Loverboy каза:

Преди ми се струваше, че имаше повече дестинации - сега само Талин, Рига, Вилнюс, Стокхолм, Осло... 

Показва само дестинациите, които са с опции за прекачване от София. Ако полетът беше сутрешен, щяха да излизат почти всички опции. Ама при следобеден полет, остават само вечерни варианти за прекачване и те са именно до Талин, Рига, Вилнюс, Стокхолм и Осло.

Както и обратното. При обеден полет Рига-София показва само сутрешните прекачвания... ако полетът до БГ беше вечерен, щеше да има много варианти. Но.. това е положението. При някои има с вариант 22-23 часов престой в Рига и летиш на другия ден, но всичко е на една резервация. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Loverboy каза:

През Трип на един ли ги издава? Защото мисля, че трип репликира fare basis на авиокомпанията - и да, тази година са по-евтини като roundtrip, а не еднопосочни. Може би ще направя един Талин за спорта. 

При Трип е готино, че можеш да си добавиш free cancellation към всеки билет за 10-13 евро отгоре, което е супер удобно. 

И предните две години бяха скъпи еднопосочните. В трип-а задаваш мултисити и започваш да навързваш с дати и часове. Ако нямаш много големи престои, ще ти издаде един билет. Писах горе.

преди 5 минути , Hakkâri Spor каза:

Ако полетът беше сутрешен, щяха да излизат почти всички опции. Ама при следобеден полет, остават само вечерни варианти за прекачване и те са именно до Талин, Рига, Вилнюс, Стокхолм и Осло.

Не са само това дестинациите, не знам защо повтаряш каквото е казал някой, който е недовидял (няма лошо), след като просто се отваря сайтът и се гледа. Ако се цъкне и на другите цени вдясно, ще видите и други градове.

Screenshot(2).png.022adb760f2bbfe82cb5a349b0deac33.png

• Смея се 1
Публикувано:

Ето ви примерен, сравнително безопасен и свободен мултисити. Скъпите билети са ви подсигурени, Талин може да се смени с Вилнюс или Хелзинки. 

Screenshot_20250819_125246_Tripcom.jpg.522daef9ff0cfea0273831dc4e447168.jpg

При добавяне на Талин- Вилнюс и Вилнюс-Рига към билета като трети и четвърти полети, цената стана 186€, което е много. Имате рамка за цяла седмица и все ще вмъкнете други градове в нея с дати по желание - билетите са по 18€ в шведския скайскенер. Има и автобуси и влакове в краен случай.

• Благодаря 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.