Crazy Horse Публикувано: 14 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 14 октомври, 2018 (редактирано) Да ви е жив и здрав Мартин и да ви надмине по изминати километри по света! А, ние вчера се озовахме на междунарoдна украино-испанска сватба. Беше интересно, но нямаше изобщо украинска музика. Аз се сетих за украинския хит на Казка Плакала, който слушах лятото и изнедах булката като казах на ди джея да я пусне. Стана готино.https://www.youtube.com/watch?v=5Fv19KVVya8 Естествено всички украинци излязоха веднага на дансинга. Редактирано 14 октомври, 2018 от Crazy Horse 4 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 16 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 16 октомври, 2018 Пирамидата ми от книжки за Древен Египет, от време на време я развалям да си припомням по нещо. 🙂 19 4 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 Тази неделя в Атина проведох първия си качествен разговор с непознати за мен французи на френски език. Бях с една приятелка, която знае френски, и според нея (и според мен, също :D) се справих много добре (без да се запъвам). История за заговарянето на французите е следната: По време на обиколката ни в нациоаналния археологически музей, казах, че миналата година на 5 юни бях пред Версай и видях неговата красота без тълпата от хора, защото тогава беше празник (освен че беше понеделник). Работя във фирма, която има и френски офис, и получаваме известия за техните почивни празници. Обаче не си спомнях празника. Търсихме в нета, но нещо не успяхме да разберем кой е този празник. И в музея имаше много французи (или хора, говорещи френски). Реших, че е надеждено да попитам французин, за да получим отговора. Е, на входа на Акропола отидох до една възрастна двойка и ги заговорих. Те казаха, че не знаят за празник на 5ти юни, а на 6ти юни е Débarquement de Normandie . И аз реших, че съм объркал датата. Но проверих мейла си. Миналата година на 5 юни се е празнувало Lundi de Pentecôte - 50 дни след Великден и заради това всяка година е на различна дата. От цялата история съм супер доволен, че успях да се пречупя и се надявам за вбъдеще да поотпускам повече и повече. 10 5 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 17 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 17 октомври, 2018 8 minutes ago, Граф Вронски said: 50 дни след Великден Петдесетница се казва. Голям християнски празник е. Той прославя явяването на Светия Дух върху апостолите на 50-я ден след Възкресението (след Великден). На следващия ден (понеделник) е Ден на Светия дух. 8 1 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 22 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 22 октомври, 2018 Имам австралийска визааааааа! 22 16 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 22 октомври, 2018 преди 21 минути , patilana каза: Имам австралийска визааааааа! Ми, хайде, честито! 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 На 26.09.2018 г. в 9:40, Граф Вронски каза: Снощи си направих подарък за рожден ми ден (който е следващата година юни месец, но съм си такъв все с бъдещи планове😄 ). Взех си билет за концерт на Céline Dion за един от последните ѝ концерт в Лас Вегас - една от любимите ми изпълнителки. Бил съм на нейн концерт преди 2 години в Белгия. Казах си, че е подходящ подарък за мен за кръглата ми годишнина. 😄 Нямам виза, никога не съм бил в САЩ, като цяло тази държава не ми е в списъка, но сега ще кандидатствам, пък ако станат нещата ще е добре. Ако не - здраве да е. Важното е да опитам. На 26.09.2018 г. в 14:51, AlexandraKo каза: Закачка и шегичка. Виждаш едно красиво копче, харесва ти и веднага го купуваш. А после, кроиш планче, как ще си ушиеш палто за това копче. И си ушиваш новото палто, според копчето. Както ти си направил - купил си си билет, което е най-малкото, предстоят ти големите неща. Иначе, това е поговорка - " Пришива на копчето балтон. " Получих американска виза. Започвам да шия балтон. 😄 Надявам се, че ще се получи хубав. 😄 П.с. Започва да ми става любима тази поговорка. И преди съм я прилагал, без да съм я знаел. 😉 17 8 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 преди 1 минута , Граф Вронски каза: Получих американска виза. Започвам да шия балтон. 😄 Надявам се, че ще се получи хубав. 😄 П.с. Започва да ми става любима тази поговорка. И преди съм я прилагал, без да съм я знаел. 😉 Щом вече имаш копче, другото е лесно 4 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 Не съм много по хваленето, но тук ще се похваля! Вече официално приет и записан магистър! Леко леко вървим нагоре..... 😃 24 1 16 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 преди 2 минути , Иван Попов каза: Вече официално приет и записан магистър! Браво, Ванка! 🙂 Успех! 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 (редактирано) преди 7 минути , Иван Попов каза: Не съм много по хваленето, но тук ще се похваля! Вече официално приет и записан магистър! Леко леко вървим нагоре..... 😃 Поздравления! Сега на път за "Магистър", след някоя година за "Доктор"! Редактирано 30 октомври, 2018 от Дани Магелани 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 (редактирано) преди 3 часа, Иван Попов каза: Не съм много по хваленето, но тук ще се похваля! Вече официално приет и записан магистър! Леко леко вървим нагоре..... 😃 Поздравления и от мен! Бъди здрав, следвай си пътя, умножавай успехите си! Не спирай да пътуваш, да сбъдваш мечтите си! И да се похвалиш,когато завършиш магистратура! Редактирано 30 октомври, 2018 от Mary 1 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 преди 16 минути , Иван Попов каза: Не съм много по хваленето, но тук ще се похваля! Вече официално приет и записан магистър! Леко леко вървим нагоре..... 😃 Браво! Успех и нагорееее 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 октомври, 2018 Автор Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 Преди 1 час, Иван Попов каза: Не съм много по хваленето, но тук ще се похваля! Вече официално приет и записан магистър! Леко леко вървим нагоре..... 😃 Браво, наистина да ти е леко изкачването по стълбицата на знанието!😀 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 (редактирано) преди 9 часа, Tedy каза: Браво, Ванка! 🙂 Успех! Благодаря ти, Теди! 🙂 преди 9 часа, Дани Магелани каза: Поздравления! Сега на път за "Магистър", след някоя година за "Доктор"! Чул те Господ! Благодаря ти! 🙂 преди 9 часа, jungfraujoch каза: Поздравления и от мен! Бъди здрав, следвай си пътя, умножавай успехите си! Не спирай да пътуваш, да сбъдваш мечтите си! И да се похвалиш,когато завършиш магистратура! Благодаря ти! 🙂 Задължително ще се похваля, а и се надявам да имам повече свободно време, за да четя форума! преди 9 часа, Роми каза: Браво! Успех и нагорееее Благодаря ти! 🙂 преди 8 часа, AlexandraKo каза: Браво, наистина да ти е леко изкачването по стълбицата на знанието!😀 Благодаря ти! 🙂 Думата "леко" е силно казано при мен, защото съм с бакалавърска степен и магистърска степен едновременно и е много трудно, поне за мен де! Ще видим до къде ще я докараме! Благодаря на всички! Редактирано 30 октомври, 2018 от Иван Попов добавяне 2 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 30 октомври, 2018 Сподели Публикувано: 30 октомври, 2018 Озовах се на виртуалните страници на популярен български блог - Ла Мартиния :). Ето линк, ако ви е интересно. Постът е част от рубриката Пътуване с лек багаж: 🙂 https://www.lamartinia.com/2018/10/patuvane-s-lek-bagaj-irina-shtereva.html 9 10 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 Да се похваля с билет и резервация в ресторант Амадео в Брюксел от мъжа, когото обичам навръх рождения ми ден! Само такива подаръци за всички! 11 8 Връзка към коментар
akair Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 On 10/30/2018 at 6:40 PM, Травеолани said: Озовах се на виртуалните страници на популярен български блог - Ла Мартиния :). Ето линк, ако ви е интересно. Постът е част от рубриката Пътуване с лек багаж: 🙂 https://www.lamartinia.com/2018/10/patuvane-s-lek-bagaj-irina-shtereva.html Предполагам като автор? Честито! 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 преди 9 минути , cumalissa каза: Да се похваля с билет и резервация в ресторант Амадео в Брюксел от мъжа, когото обичам навръх рождения ми ден Приятно изкарване, забавлявайте се! Ресторантът е известен 😉 А и на около има какво да се види. 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 1ви ноември ми е една от най-любимите дати в календара за последните 10 години. Много яко звучи като си помисля "другия месец заминавам за Азия" 😋 11 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 1 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 1 ноември, 2018 преди 2 часа, akair каза: Предполагам като автор? Честито! Участвам в една от рубриките на блога, един вид интервю с мен, отговарям на техните въпроси за пътуване :). 5 3 Връзка към коментар
cumalissa Публикувано: 4 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2018 На 1.11.2018 г. в 17:12, Lyubina каза: Приятно изкарване, забавлявайте се! Ресторантът е известен 😉 А и на около има какво да се види. По скоро Брюж, че имам 2 дни време. Малко лодка по каналите, романтика...,а Брюксел последният ден. Ако е рекъл Господ. 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 5 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2018 Леле... Току-що за цифром и словом 19 лева се сдобих с... я да видим: 3+3 електронни книги от litres.ru, +(1+1) подарък (1 на всеки 3 купени наведнъж) +(1+1) от конкретните промоции, на които се натресох в интернет. Това колко прави - 10 книги за 19 кинта! Людмила Улицкая, Владимир Войнович, Евгений Гуляковский... WOW! 7 3 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 5 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2018 1 minute ago, Goal & Boss said: Леле... Току-що за цифром и словом 19 лева се сдобих с... я да видим: 3+3 електронни книги от litres.ru, +(1+1) подарък (1 на всеки 3 купени наведнъж) +(1+1) от конкретните промоции, на които се натресох в интернет. Това колко прави - 10 книги за 19 кинта! Людмила Улицкая, Владимир Войнович, Евгений Гуляковский... WOW! Нямаше ли ги фри в rulit.me? 😉 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 5 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2018 преди 33 минути , aleksandrina каза: Нямаше ли ги фри в rulit.me? 😉 Ти пък! М'че нали така ще изпусна кешбека?! 1 9 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега