bobole4e Публикувано: 11 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2018 Хваля се с новият ми готов пъзел . 1500 части за една седмица. Леко съм разочарована, че има толкова още места които не съм видяла, а си мислех че доста съм отметнала. Сега по него мога да си планирам следващите пътувания 🌍 ✈️ 38 8 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 11 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 11 ноември, 2018 Не съм знаела, че участвам в томбола, но съм спечелила. 29 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 11 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 11 ноември, 2018 Преди 1 час, Тони каза: Не съм знаела, че участвам в томбола, но съм спечелила. Важното е, че късметът ти работи:)) Честото, да си я ползваш, с много нови пътешествия! 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 21 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2018 При ползване от моя страна на един измервателен уред в края на м. май числото започваше с 1ХХ Днес започна с 8Х Доволен съм от себе си … и от "зоната" 12 1 19 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 21 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2018 (редактирано) Браво, ven62 ! 🍷 И аз съм на тоя хал, макар и с по-скромен резултат към момента от 09.09.2018 г - 8 кг. по "Атанас Узунов". Бавно, но надявам се трайно и с подобрено здраве ! Редактирано 21 ноември, 2018 от bibi 7 4 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 21 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2018 (редактирано) Преди 1 час, ven62 каза: При ползване от моя страна на един измервателен уред в края на м. май числото започваше с 1ХХ Днес започна с 8Х Доволен съм от себе си … и от "зоната" Браво! Отдавна разказвам, че това е най-здравословния хранителен режим. От 2013г. съм почти непрекъснато в или около Зоната. Редактирано 21 ноември, 2018 от Цвете 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 21 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2018 преди 5 минути , Цвете каза: Браво! Отдавна разказвам, че това е най-здравословния хранителен режим. От 2013г. съм почти в непрекъснато в или около Зоната. На теб - Браво. За мен това е подвиг. Аз не бих могъл да сменя начина си на живот (хранене), а и не искам. Отслабнах - да. Спечелена битка - да. Но войната така или иначе, …, някой ден, … ще я загубя. Не искам да живея 100 години, а да ми се видят като 200. А който го прави по убеждение, без да го усеща като жертва - супер, мога само да го адмирирам. 13 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 21 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2018 преди 1 минута , ven62 каза: На теб - Браво. За мен това е подвиг. Аз не бих могъл да сменя начина си на живот (хранене), а и не искам. Отслабнах - да. Спечелена битка - да. Но войната така или иначе, …, някой ден, … ще я загубя. Не искам да живея 100 години, а да ми се видят като 200. А който го прави по убеждение, без да го усеща като жертва - супер, мога само да го адмирирам. Аз също не съм стриктна. От 3 години съм си "разрешила" да съм в правия път сутрин, обед и следобед, а вечер .... малко се отплесвам 😉. Като видя, че отплесването ми докарва 1-2 кг +, ставам по- стриктна. За момента се харесвам, въпреки, че ми се иска да съм с няколко кг по-малко 😊. Но тъй като съм вече във възраст, в която е по- добре да имаш малко повече на д - то, но лицето да е опънато, хич не го мисля вече. 2 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 21 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 21 ноември, 2018 Браво на всички вас! И аз като @Цвете, започвам да си мисля, че трябва да се намери компромис между показанията на измервателния уред и някоя-друга бръчка по-малко 😉 Пък и ЕГН-то неизбежно си казва думата. 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2018 (редактирано) преди 9 часа, Lyubina каза: И аз като @Цвете, Точно вие пък с Цвете къде въобще се бутате в тая тема Редактирано 22 ноември, 2018 от Фичо 1 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 ноември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 22 ноември, 2018 преди 17 часа, ven62 каза: На теб - Браво. За мен това е подвиг. Аз не бих могъл да сменя начина си на живот (хранене), а и не искам. Отслабнах - да. Спечелена битка - да. Но войната така или иначе, …, някой ден, … ще я загубя. Не искам да живея 100 години, а да ми се видят като 200. А който го прави по убеждение, без да го усеща като жертва - супер, мога само да го адмирирам. Радвай се на момента. :))) Тази война, аз я водя цяяяяяял живот и вече окончателно я загубих.:((((( Ама пък, човек трябва да види себе си във всякакви форми. И ако винаги си се харесва, що да се мъчи?:)))) 11 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 22 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2018 И аз да се похваля с поредната успешна "битка". След като Kiwi си признаха грешката и ми възстановиха 54 евро за проваленото пътуване, Grupon, малко трудно, също ми възстановиха 40 щатски долара за обявено и отказано вземане от хотела ми за екскурзия във Флорида, спорът с Viator беше най-лесно доказуем, но се оказа най-трудна битка. Не признаха, че два пъти са изтеглили 71 щатски долара за едно и също нещо, въпреки многобройните ми писма, придружени от банковото извлечение. Накрая ги дадох на ОББ, за да продължат те борбата. След 45 дни ми отговориха, че сумата е възстановена по МС. Браво на ОББ! Остана един счупен куфар, който корейците не искат да платят, въпреки документа от летище Фукуока. Билетът е на КЛМ, два от трите свързани полети са на КЛМ и жалбата ми е към тях. Не съм подала жалба към корейците (последен от трите полета) в 7 - дневен срок и отказват. Здраве да е! Това са малки суми, но обърнати в билети, са нещо. А и защо да им се даваме?! 19 2 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 22 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2018 ОББ и на мен са ми съдействали при подобни случаи - доволна съм от тях. 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 24 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2018 Имаме билети за Япония 🙂 Много съм щастлива. 16 10 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 24 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2018 Предстои ви ново и невероятно преживяване. Аз пак бих отишъл там. 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 24 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2018 Преди 1 час, Eva eva каза: Имаме билети за Япония 🙂 Много съм щастлива. Поздравления! В крайна сметка с коя авиокомпания ще пътувате и за какви пари! И на нас ни предстои подобно пътуване, но все още не сме попаднали на нашата оферта. Все пак имаме доста време. 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 24 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2018 Благодаря на всички. Ще пътуваме с катарците - 1208 лв. на човек, от 29.03, връщане - 09.04. Имаше по-евтини полети с АлИталия, но се отказахме от тях. Първо - защото се налагашe междинна нощувка в Рим, а там сме били и щеше да се оскъпи. Второ - доста негативни мнения четох за компанията и трето - предпочетохме да разглeдаме и Доха 🙂 7 1 Връзка към коментар
Captain45 Публикувано: 24 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2018 Аз пътувах с КЛМ през Амстердам с малък престой за 470 евро. Имаше промоция на катарските от 40% до много дестинации в Азия, но престоя беше доста голям в Доха и като проверих какво предлагат другите излезе страхотната оферта на КЛМ. Препоръчвам ги много! Неусетно мина полета и обслужването им беше много добро. Билетите ги купих някъде през ноември или декември, а летях края на март и началото на април. 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 28 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2018 Дядо Коледа дойде на магеланска сбира. Благодаря @Георги 🙂 8 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2018 преди 17 минути , T.E.Lawrence каза: Дядо Коледа дойде на магеланска сбира. Благодаря @Георги 🙂 Голямо чакане беше 🙂 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 28 ноември, 2018 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2018 Хубавите неща стават бавно. 🙂 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 2 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 (редактирано) Вчера ни се роди първото внуче. Мoмиченце - Калина. Няма такова щастие! Редактирано 2 декември, 2018 от ven62 33 35 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 (редактирано) преди 4 минути , ven62 каза: Вчера ни се роди първото внуче. Мoмиченце - Калина. Няма такова щастие! Здрава и много щастлива да е малката Калина! Честито! Редактирано 2 декември, 2018 от mililia 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 (редактирано) 10 minutes ago, ven62 said: Вчера ни се роди първото внуче. Мoмиченце - Калина. Няма такова щастие! Честита да е Калина! Много здраве и вълшебства! Редактирано 2 декември, 2018 от aleksandrina 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 2 декември, 2018 Сподели Публикувано: 2 декември, 2018 Преди 1 час, ven62 каза: Вчера ни се роди първото внуче. Мoмиченце - Калина. Няма такова щастие! Добре дошъл в отбора ни на баби и дядовци - магеланци! Да ви е живо и здраво малкото магеланче! Малката Калина да е много щастлива! Да наследи от знаменития си дядо тънкото чувство за хумор и любопитството към света! Да обикаля с баба и дядо близки и далечни земи! И да! Няма такова щастие! 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега