домосед Публикувано: 4 декември, 2018 Сподели Публикувано: 4 декември, 2018 преди 22 часа, Травеолани каза: И с двете ми деца трябваше да си платя за отделен ултразвук, за да ми кажат пола. Китайките и индийките не могат ли да си позволят отделен ултразвук? Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 декември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 4 декември, 2018 Преди 1 час, Емика каза: Нищо не разбрах...……..Но, това не е темата, така че може и без отговор. Лекарски хумор, шегува сеееееее! 1 Връзка към коментар
pamela Публикувано: 4 декември, 2018 Сподели Публикувано: 4 декември, 2018 И аз уж влизам редовно във форума, но съм закъсняла с тази хубава новина. Така че с малко закъснение, но от сърце. @ven62, честита ви радост! Желая на малката Калина да е здрава и щастлива, да е заобиколена от любими хора и да сбъдва мечтите си! Сигурна съм, че ще обиколи достатъчно красиви места с дядо си и баба си! 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 4 декември, 2018 Сподели Публикувано: 4 декември, 2018 Преди 1 час, домосед каза: Китайките и индийките не могат ли да си позволят отделен ултразвук? Могат разбира се, но трябва да е след 20-21 седмица. Преди това никой тук по закон не може да ти каже пола на бебето. А след 20 седмица, когато вече знаеш пола на бебето, не е законно да се прекъсва бременността по желание. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 6 декември, 2018 Сподели Публикувано: 6 декември, 2018 Имам си нов пъзел! Голямо забавление! 🙂 7 1 3 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 6 декември, 2018 Сподели Публикувано: 6 декември, 2018 On 12/4/2018 at 5:18 PM, akair said: Oт приятели знам, че и в Германия известно време не казват на родителите - пак по някакви сходни причини май... Мисля че по закон в Германия до 14 седмица е забранено, защото до тогава може да се направи аборт по желание на родителите. Но на практика не всички лекари спазват този закон. Аз разбрах пола и на двете деца преди 14-та седмица като при първото лекарката сепциарно каза, че още не е позволено да казва пола, но изглеждаме като семейство, което ще се радва и на двата възможни варианта. И честито на гордия и щастлив дядо! Много здраве и щастие за малката госпожица и цялото семейство. 1 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 Една от любимите ми групи от тийнеджърските години разбрах, че ще имат концерт в България и пет минути по-късно вече си купих билет. 🙂 Това е видео от какво се очаква на концерта 8 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 преди 7 минути , T.E.Lawrence каза: Една от любимите ми групи от тийнеджърските години разбрах, че ще имат концерт в България и пет минути по-късно вече си купих билет. 🙂 Това е видео от какво се очаква на концерта Ех ако бяха с Удо сигурно щях да се метна с 200 и аз 🙂 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 В момента, Георги Матеев каза: Ех ако бяха с Удо сигурно щях да се метна с 200 и аз 🙂 Доскоро и аз мислех така, но това шоу е невероятно, виж в тубата клипове. Имат много добри неща и с новия вокалист, ще свирят доста стари, освен това ще записват dvd live и се очаква да се напънат доста. 1 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 Преди малко обявиха и това: Slayer ще свирят в парка на летище 'София' на 11 юли 2019 г. 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 преди 3 минути , T.E.Lawrence каза: Доскоро и аз мислех така, но това шоу е невероятно, виж в тубата клипове. Имат много добри неща и с новия вокалист, ще свирят доста стари, освен това ще записват dvd live и се очаква да се напънат доста. Да да ясно е всичко това... просто съм голям фен точно на гласа на Удо. Ма знаеш ли, до 19 Май има много време и може да размисля 😉 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 преди 1 минута , Георги Матеев каза: Да да ясно е всичко това... просто съм голям фен точно на гласа на Удо. Ма знаеш ли, до 19 Май има много време и може да размисля 😉 Ето ти видео с новия вокал може да ти помогне да размислиш. 🙂 4 Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 преди 27 минути , T.E.Lawrence каза: Ето ти видео с новия вокал може да ти помогне да размислиш. 🙂 много добре. аз почти размислих 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 10 декември, 2018 Сподели Публикувано: 10 декември, 2018 Преди 1 час, T.E.Lawrence каза: Ето ти видео с новия вокал може да ти помогне да размислиш. 🙂 Тц. Не става. Много е висок. 2 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 (редактирано) @T.E.Lawrence и @Георги Матеев искахте Udo, получавате го. В една година и Accept и Udo, си е направо голям шлем. Редактирано 13 декември, 2018 от BlackArt77 1 1 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 преди 13 минути , BlackArt77 каза: @T.E.Lawrence и @Георги Матеев искахте Udo, получавате го. В една година и Accept и Udo, си е направо голям шлем. Сега ако кажеш, че ти го организираш... 🙃 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 13 декември, 2018 Сподели Публикувано: 13 декември, 2018 6 minutes ago, Георги Матеев said: Сега ако кажеш, че ти го организираш... 🙃 Не съм аз, моята насоченост е към по екстремните стилове. Аз организирам Grind Over Sofia и бях организатора на Autumn Souls Of Sofia Festival 3 години подред, но за сега е замразен проект. 3 Връзка към коментар
Популярно мнение funny Публикувано: 15 декември, 2018 Популярно мнение Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 (редактирано) Похвалвам се че си имам нов , осиновен куч . Изоставен в балкана, целия в сняг . За сметка на това сега е на топло и си има жълто одеало . ПП. В дъното, под масичката се вижда част от миналогодишния ми коледен подарък от магеланската размяна - пантофите 🙂 Редактирано 15 декември, 2018 от funny 25 27 1 Връзка към коментар
savagejo Публикувано: 15 декември, 2018 Сподели Публикувано: 15 декември, 2018 преди 4 часа, funny каза: Похвалвам се че си имам нов , осиновен куч . Изоставен в балкана, целия в сняг . За сметка на това сега е на топло и си има жълто одеало . ПП. В дъното, под масичката се вижда част от миналогодишния ми коледен подарък от магеланската размяна - пантофите 🙂 Голям сладур е! Направо не знам как може да изоставиш такава душичка на студа. 3 Връзка към коментар
mradulova Публикувано: 17 декември, 2018 Сподели Публикувано: 17 декември, 2018 Да се похваля, както темата повелява - имам билети за Том Джоунс в Пловдив 🙂 Куриозното е, че единият билет е подарък за малкия ми син, който е луд фен на дядо Джоунс. Пепи е на 6 и се шегувам, че сигурно е най-младият фен в България - знае наизуст и си припява почти всеки ден Sex bomb, Delilah, She's a lady и т.н. Мечтае да се запознае с Том Джоунс и много се надявам да успеем да го издебнем за автограф преди или след концерта 🙂 btw, познайте каква торта си е поръчал синковеца - със снимка на Том Джоунс 😉 16 1 4 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 18 декември, 2018 Сподели Публикувано: 18 декември, 2018 преди 23 часа, mradulova каза: Да се похваля, както темата повелява - имам билети за Том Джоунс в Пловдив 🙂 Куриозното е, че единият билет е подарък за малкия ми син, който е луд фен на дядо Джоунс. Пепи е на 6 и се шегувам, че сигурно е най-младият фен в България - знае наизуст и си припява почти всеки ден Sex bomb, Delilah, She's a lady и т.н. Мечтае да се запознае с Том Джоунс и много се надявам да успеем да го издебнем за автограф преди или след концерта 🙂 btw, познайте каква торта си е поръчал синковеца - със снимка на Том Джоу😎нс 😉 Благодаря за това, че се похвали 🙂! Благодарение на теб, взех страхотен коледен подарък за родителите ми. Баща ми му е голям фен и страшно ще се изкефи! 7 3 Връзка към коментар
Marisha Публикувано: 23 декември, 2018 Сподели Публикувано: 23 декември, 2018 Искам да се оплача и да се похваля. Коледниче не иска да ми цъфти за Коледа, но ми е цъфнала теменужка. 9 2 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 23 декември, 2018 Сподели Публикувано: 23 декември, 2018 Как да не се похвалиш! 8 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 24 декември, 2018 Сподели Публикувано: 24 декември, 2018 Искам да се похваля, че най-после затворих фабриката 16 4 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 декември, 2018 Автор Сподели Публикувано: 24 декември, 2018 преди 2 часа, noshtna_ptica каза: Искам да се похваля, че най-после затворих фабриката Лелееееее, какви красоти! Ама, ти измайстори всичко това? Свалям шапка и поклон! Браво! 1 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега