vlady Публикувано: 7 май, 2020 Сподели Публикувано: 7 май, 2020 Новата ми инвеститорска карта няма цифрички 🙂 5 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 7 май, 2020 преди 46 минути , vlady каза: Новата ми инвеститорска карта няма цифрички 🙂 Ми, хайде, честито! А като един лаик , да питам - защо няма цифри? 1 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 7 май, 2020 Сподели Публикувано: 7 май, 2020 преди 6 минути , AlexandraKo каза: Ми, хайде, честито! А като един лаик , да питам - защо няма цифри? security - данните са само в приложението на телефона 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 7 май, 2020 Сподели Публикувано: 7 май, 2020 преди 1 час, vlady каза: security - данните са само в приложението на телефона Това трябваше отдавна да е стандарт за всички карти, един чип, цък, готово. Кьораво и сакато да ти разполага с цифрите хич не е ок. 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 7 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 7 май, 2020 преди 5 часа, vlady каза: security - данните са само в приложението на телефона Продължавам с питането:( Ако ти откраднат телефона или го загубиш,какво става? 1 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 7 май, 2020 Сподели Публикувано: 7 май, 2020 преди 11 минути , AlexandraKo каза: Продължавам с питането:( Ако ти откраднат телефона или го загубиш,какво става? Купуваш си друг телефон и си сваляш приложението на него, а то съдържа всичките необходими данни. На загубения телефон вероятно приложението се отваря с код или пръстов отпечатък, така че друг не би могъл да го отвори. 4 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 7 май, 2020 Сподели Публикувано: 7 май, 2020 преди 2 часа, mililia каза: Купуваш си друг телефон и си сваляш приложението на него, а то съдържа всичките необходими данни. На загубения телефон вероятно приложението се отваря с код или пръстов отпечатък, така че друг не би могъл да го отвори. Абсолютно вярно 😁 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 май, 2020 Сподели Публикувано: 13 май, 2020 Да се похваля - тази сутрин осъществих една отколешна мечта - да нахлуя в банков клон с маска и ръкавици! ( а сега ще отида в другата тема да се оплача, че вместо да взема от техните пари ... им оставих от моите ) 1 21 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 16 май, 2020 Сподели Публикувано: 16 май, 2020 Някой беше казал, че тук ще стане като БГ Мамма покрай карантината. И аз давам своя принос с похвала към себе си - за 1ви път казах на момче, че го харесвам. Трябваха ми само 30 години подготовка. 😄 13 4 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 май, 2020 Сподели Публикувано: 16 май, 2020 преди 15 минути , darinamarinova каза: Трябваха ми само 30 години подготовка. Само не разбирам защо тая припряност, ама ти си знаеш ... 1 29 Връзка към коментар
tch Публикувано: 16 май, 2020 Сподели Публикувано: 16 май, 2020 преди 3 часа, darinamarinova каза: Някой беше казал, че тук ще стане като БГ Мамма покрай карантината. И аз давам своя принос с похвала към себе си - за 1ви път казах на момче, че го харесвам. Трябваха ми само 30 години подготовка. 😄 Щом в темата за хвалене значи е реагирал добре 🙂 1 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2020 преди 3 часа, darinamarinova каза: Някой беше казал, че тук ще стане като БГ Мамма покрай карантината. И аз давам своя принос с похвала към себе си - за 1ви път казах на момче, че го харесвам. Трябваха ми само 30 години подготовка. 😄 И квооооо,той кво рече ? Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 16 май, 2020 Сподели Публикувано: 16 май, 2020 преди 3 минути , AlexandraKo каза: И квооооо,той кво рече ? Щом се хваля, значи съм била приятно изненадана 🥰 2 Връзка към коментар
tch Публикувано: 16 май, 2020 Сподели Публикувано: 16 май, 2020 преди 7 минути , AlexandraKo каза: И квооооо,той кво рече ? Че и той е влюбен, ама в брат ѝ 1 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 16 май, 2020 преди 15 минути , darinamarinova каза: Щом се хваля, значи съм била приятно изненадана 🥰 Да не клекна тутакси ,на едно колянце,с пръстен,аааааа? 1 2 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 16 май, 2020 Сподели Публикувано: 16 май, 2020 преди 5 часа, AlexandraKo каза: Да не клекна тутакси ,на едно колянце,с пръстен,аааааа? Не. Така ли ставаха свалките "едно време"? 🤭 🤭🤭 Но ако има развитие, ще ви държа в течение щом има такъв интерес. 2 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 17 май, 2020 преди 7 часа, darinamarinova каза: Не. Така ли ставаха свалките "едно време"? 🤭 🤭🤭 Но ако има развитие, ще ви държа в течение щом има такъв интерес. Ааааа, сега времената са другииии:))) Момите,без пръстен с бял камък, не го броят за сериозно:) Ние се шегуваме, но оставям шегите настрана и ти пожелавам да си щастлива. Много и истински. Романтиката си съществува и ти я пожелавам и нея. 1 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 17 май, 2020 Сподели Публикувано: 17 май, 2020 преди 1 час, AlexandraKo каза: Ааааа, сега времената са другииии:))) Момите,без пръстен с бял камък, не го броят за сериозно:) Ние се шегуваме, но оставям шегите настрана и ти пожелавам да си щастлива. Много и истински. Романтиката си съществува и ти я пожелавам и нея. Мерси, мерси. Малко развлачихме темата, но аз пък си мисля, че важният пръстен е сватбеният. Другият е някаква мода от американските филми. 🙂 Даже и сватбата, много излишни харчове, може само подпис и тия пари по-добре за пътуване отколкото за 1 ден да се похарчат хиляди, за да е човек мечка на хоро 😄 5 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 17 май, 2020 Сподели Публикувано: 17 май, 2020 Имам си билетче 🙂 Началото на септември Париж - Ню Йорк. Мога да го променя без такси. Имах кредит от Level от пътуването, което трябваше да е април. Сега ми е по-щастливо 🙂 14 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 17 май, 2020 преди 30 минути , Eva eva каза: Имам си билетче 🙂 Началото на септември Париж - Ню Йорк. Мога да го променя без такси. Имах кредит от Level от пътуването, което трябваше да е април. Сега ми е по-щастливо 🙂 А, дано! Че ние трябва да литнем натам, на 18 септември. Пък си налагам, да не го мисля... 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 18 май, 2020 Сподели Публикувано: 18 май, 2020 От днес си имаме пътечка! Чудесно се събра в стаята, че иначе трябваше да стои в гаража, а там е доста по-неуютно. Нямам търпение да я изпробвам довечера! 11 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 18 май, 2020 преди 8 минути , Травеолани каза: От днес си имаме пътечка! Чудесно се събра в стаята, че иначе трябваше да стои в гаража, а там е доста по-неуютно. Нямам търпение да я изпробвам довечера! Честито! Със здраве да си я ползвате и с мерак! 2 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 18 май, 2020 Сподели Публикувано: 18 май, 2020 преди 12 минути , AlexandraKo каза: Честито! Със здраве да си я ползвате и с мерак! Благодаря, Alexandra! От много време искахме да си купим 🙂 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 26 май, 2020 Автор Сподели Публикувано: 26 май, 2020 Идвам да се похваля, че си поднових КЕП. И този път, родилните мъки по тръгването му, не бяха като за раждане на тризнаци, а само наполовина:(((((((( Такъв стрес ми е тоя процес, добре че, съпортът им от едно известно време е читав, та помагат. И всеки път се жалвам, че имам проблеми, лани и тук се оплаквах много. И все ми се казва:” Ми, не би трябвало да е така”. Като че ли, от мен зависи. Разгеле, тоя път стана с малко нерви. 7 Връзка към коментар
jul Публикувано: 26 май, 2020 Сподели Публикувано: 26 май, 2020 Отдавна се канехме и най-накрая осъществихме пътуване с кемпер. Трябваше да сме в Белгия-Холандия-Германия тия дни, ама на, всяко зло - за добро 😀 Даже установих, че има природа по бг черноморие по това време извън сезона - птици, цветя... Аз доволен 😀 23 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега