Дани Магелани Публикувано: 15 юни, 2020 Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 преди 12 минути , Брани каза: Искам да се похваля с това, че се завърнах във форума. Благодаря на всички, на които им липсвах! Тези дни се очаква да набера скорост и да превключа на режим full retard. Така и така сега имаме повече време за странични теми, а офтопикът е моята Сила. Реших за зарадвам феновете си със специално изработен от мен десктоп тапет в чест на моето завръщане! Добре дошъл! От коя планета пристигна? 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 юни, 2020 Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 преди 24 минути , Брани каза: Искам да се похваля с това, че се завърнах във форума. Благодаря на всички, на които им липсвах! Тези дни се очаква да набера скорост и да превключа на режим full retard. Така и така сега имаме повече време за странични теми, а офтопикът е моята Сила. Реших за зарадвам феновете си със специално изработен от мен десктоп тапет в чест на моето завръщане! Може ли да персонализираш десктоп тапета специално за мен като "АЗ" е два пъти по-голямо от "СЕ ЗАВЪРНАХ" и веднага след "АЗ" да си сложиш каската в средни скоби. Мерси предварително. Пусни ми го на лични. ---- И си оправи техническата грешка, че това "за зарадвам" ми звучи като "заразявам"... а и нали си дишаш трудно by default ... Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 юни, 2020 Автор Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 Преди 1 час, Брани каза: Искам да се похваля с това, че се завърнах във форума. Благодаря на всички, на които им липсвах! Тези дни се очаква да набера скорост и да превключа на режим full retard. Така и така сега имаме повече време за странични теми, а офтопикът е моята Сила. Реших за зарадвам феновете си със специално изработен от мен десктоп тапет в чест на моето завръщане! Абе, да ти кажа, тъкмо вчера се чудех, къде се загуби? И се сетих, че се беше оплакал:((( Добре дошъл! Надявам се, че си добре и всичко е наред. 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 15 юни, 2020 Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 преди 2 часа, ven62 каза: Може ли да персонализираш десктоп тапета специално за мен като "АЗ" е два пъти по-голямо от "СЕ ЗАВЪРНАХ" и веднага след "АЗ" да си сложиш каската в средни скоби. Мерси предварително. ... @Брани , много благодаря! Имам да черпя. 3 1 1 8 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 юни, 2020 Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Абе, да ти кажа, тъкмо вчера се чудех, къде се загуби? И се сетих, че се беше оплакал:((( Добре дошъл! Надявам се, че си добре и всичко е наред. Още не е напълно наред ама докторката каза, че било нормално да има флуктуации за известно време, които евентуално да затихват. Пия някакво лекарство на основата на Гинко Билоба и се опитвам да не обръщам внимание и да си се натоварвам вече както си трябва в живота. 🙂 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 юни, 2020 Автор Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 преди 51 минути , Брани каза: Още не е напълно наред ама докторката каза, че било нормално да има флуктуации за известно време, които евентуално да затихват. Пия някакво лекарство на основата на Гинко Билоба и се опитвам да не обръщам внимание и да си се натоварвам вече както си трябва в живота. 🙂 Тебокан ли? Ако да - хубаво е. Връзка към коментар
Брани Публикувано: 15 юни, 2020 Сподели Публикувано: 15 юни, 2020 преди 4 минути , AlexandraKo каза: Тебокан ли? Ако да - хубаво е. Селеногин. 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 18 юни, 2020 Сподели Публикувано: 18 юни, 2020 След три месеца борба с Иберия на всички фронтове, най-накрая си получих парите за канселирания от тях полет до Чили. Похвал, похвал, похвал :))))))) Накратко - март трябваше да летя до Чили през Барселона. В нощта преди да тръгна за Барселона получих мейл, че полета до Сантяго се отменя и да не ходя изобщо до летището, това става два дена преди да въведат извънредно положение тук. Билета съм си го купила от сайта на Иберия, изпълнител на полета е Левъл. През техния сайт подадох искане за ваучер, но такъв не получих. Подадох искане за възстановяване на сумата, но ми отговориха, че имам ваучер и нямам право на рефънд. Ново оспорване, че не съм получила ваучер и чакане 24 работни дни, колкото искаха за да обработят искането. След този срок подадох оспорване пред банката, че не съм получила услугата и че имам право на връщане на парите. Два отказа от страна на Иберия към банката, като предоставиха записите от техните бази данни, в които ясно се вижда, че към моя мейл е изпратено само данните за билета, когато съм го купувала. Така се сдобих с мейл, на който авиокомпанията отговаря, но уви беше блокиран за мейли от всякакви домейни. И най-накрая успешната комуникация стана през туитър - поисках си парите, отговора беше, че съгласявайки се на ваучер, това е доброволно приемане на рефънд. Поисках копие от ваучера да ми бъде изпратен на алтернативни мейли, след което изненадващо получих отговор, че обработват искането ми за връщане на пари. И парите вече са в сметката ми. Колко кратко го описах 😜 Но съм супер доволна 🙂 12 16 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 18 юни, 2020 Сподели Публикувано: 18 юни, 2020 преди 5 минути , bulpa каза: След три месеца борба с Иберия на всички фронтове, най-накрая си получих парите за канселирания от тях полет до Чили. Похвал, похвал, похвал :))))))) Накратко - март трябваше да летя до Чили през Барселона. В нощта преди да тръгна за Барселона получих мейл, че полета до Сантяго се отменя и да не ходя изобщо до летището, това става два дена преди да въведат извънредно положение тук. Билета съм си го купила от сайта на Иберия, изпълнител на полета е Левъл. През техния сайт подадох искане за ваучер, но такъв не получих. Подадох искане за възстановяване на сумата, но ми отговориха, че имам ваучер и нямам право на рефънд. Ново оспорване, че не съм получила ваучер и чакане 24 работни дни, колкото искаха за да обработят искането. След този срок подадох оспорване пред банката, че не съм получила услугата и че имам право на връщане на парите. Два отказа от страна на Иберия към банката, като предоставиха записите от техните бази данни, в които ясно се вижда, че към моя мейл е изпратено само данните за билета, когато съм го купувала. Така се сдобих с мейл, на който авиокомпанията отговаря, но уви беше блокиран за мейли от всякакви домейни. И най-накрая успешната комуникация стана през туитър - поисках си парите, отговора беше, че съгласявайки се на ваучер, това е доброволно приемане на рефънд. Поисках копие от ваучера да ми бъде изпратен на алтернативни мейли, след което изненадващо получих отговор, че обработват искането ми за връщане на пари. И парите вече са в сметката ми. Колко кратко го описах 😜 Но съм супер доволна 🙂 Много е изнервящо и споделям радостта ти! Преди 7-8 месеца аз пък успях да се преборя за обезщетение по Регламент (ЕО) №261/2004 за премаршрутиран полет на националния ни извозвач. Звучи почти невъзможно, но с много нерви и писма ...... 🙂 5 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Георги Матеев Публикувано: 19 юни, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 юни, 2020 Прекрасната му племеница днес е абитуриентка, а гордият вуйчо беше в ролята на официален шофьор до бала 😊 42 17 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 19 юни, 2020 Сподели Публикувано: 19 юни, 2020 преди 47 минути , Георги Матеев каза: Прекрасната му племеница днес е абитуриентка, а гордият вуйчо беше в ролята на официален шофьор до бала 😊 А гордият вуйчо,няма ли да черпи? 2 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 19 юни, 2020 Сподели Публикувано: 19 юни, 2020 Имам си билетчета София - Бари 🙂 За август. 14 3 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 23 юни, 2020 Сподели Публикувано: 23 юни, 2020 За първи път, откакто съм родител, държавата ми дава пари под формата на подкрепа за децата. 🙂 Не е даром естествено - най- малката щерка е одобрена от общината за еднократна стипендия от 100 лв., защото има медал от световна купа на неолимпийски спорт. 17 24 Връзка към коментар
Zara Публикувано: 23 юни, 2020 Сподели Публикувано: 23 юни, 2020 @bibi, браво на дъщерята! и "0-ла" за общината...за "еднократна стипендия от 100 лв" 2 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 24 юни, 2020 Сподели Публикувано: 24 юни, 2020 Нахейтих гугъл какви все по-тъпи критерии има за търсачката и току що получих доволен ваучер за реклама при тях 🙂 1 4 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 Двучасовата разправия за подновяване на шофьорска книжка имаше неочакван бонус - получавам златен талон като изряден шофьор 🙂 Съвсем отделен е въпросът колко малко съм шофирал през последните години, но не ме издавайте... 15 4 2 Връзка към коментар
ива валя Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 преди 3 часа, Георги Матеев каза: Двучасовата разправия за подновяване на шофьорска книжка имаше неочакван бонус - получавам златен талон като изряден шофьор 🙂 Съвсем отделен е въпросът колко малко съм шофирал през последните години, но не ме издавайте... Какви са предимствата на златния талон? Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 преди 4 минути , ива валя каза: Какви са предимствата на златния талон? https://www.sba.bg/за-какво-служи-златният-талон-на-кат/ 2 1 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 преди 4 часа, Георги Матеев каза: Двучасовата разправия за подновяване на шофьорска книжка имаше неочакван бонус - получавам златен талон като изряден шофьор 🙂 Съвсем отделен е въпросът колко малко съм шофирал през последните години, но не ме издавайте... Като те знам какъв си факир, няма да се учудя, ако успееш да го statusmatch-неш за платинен статус при катарците. Все пак като направиш врътката, пусни едно описание на процедурата тук, ще се възползвам и аз. А и като цяло мисля, че рязко ще повишиш процента на дисциплинираните шофьори в България. И току-виж ти присъдили офицерско звание в МВР, сектор ПП 1 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 преди 4 часа, Георги Матеев каза: получавам златен талон като изряден шофьор Айде тази година златен, догодина - платинен! 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 преди 20 минути , Goal & Boss каза: Като те знам какъв си факир, няма да се учудя, ако успееш да го statusmatch-неш за платинен статус при катарците. Все пак като направиш врътката, пусни едно описание на процедурата тук, ще се възползвам и аз. А и като цяло мисля, че рязко ще повишиш процента на дисциплинираните шофьори в България. И току-виж ти присъдили офицерско звание в МВР, сектор ПП Ти остави, ми въпросният "златен" талон реално бил розов на цвят... Бая факирство ще трябва за да го наглася за statusmatch 🙂 А процедурата не е нищо сложно. Днес като подновявах книжката в районния МВР клон лелята първо провери в системата дали имам неплатени актове и фишове, след което усмихната ме информира: "Ама вие повече от 6 години сте без нарушения и имате право на златен талон". Платих 2 лв отгоре за него и след месец ще го взема заедно с книжката. Екстрите му не са кой знае колко, но поне въобще не трябва да се разкарвам до КАТ. 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 преди 4 часа, Георги Матеев каза: получавам златен талон като изряден шофьор Само как се нареждат нещата: 1.Ботко вече го няма. 2. @Adventurer намери Москвич под наем на разумна цена. 3.Матеев неочаквано получи златен талон. Следиш ли ми мисълта......😆 4 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 преди 1 минута , Мари Николова каза: Само как се нареждат нещата: 1.Ботко вече го няма. 2. @Adventurer намери Москвич под наем на разумна цена. 3.Матеев неочаквано получи златен талон. Следиш ли ми мисълта......😆 Ще те карам с Москвич-а до Полша, след като ти отмениха полетите? Натам ли биеш? 😄 6 Връзка към коментар
tch Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 А след още 20-30 години може да премахнат талоните изцяло, защото ще има единна система, ех мечти 😃 2 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 29 юни, 2020 Сподели Публикувано: 29 юни, 2020 преди 27 минути , Георги Матеев каза: Ще те карам с Москвич-а до Полша, след като ти отмениха полетите? Натам ли биеш? 😄 ХА-ха,надявах се самоотвержено да правиш тегели в полза на носталгично настроени магеланци между София и морето, но твоето великодушие надмина моите очаквания 🤪А шоколадчета ще раздаваш ли?🤩 П.п Първо ги отмениха, после взеха, че ги възстановиха 🤣 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега