ДиянаВ Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 6 minutes ago, aleksandrina said: Ами... И аз да се похваля. Месец юли завърши за нашето семейство с едно 9 месечно пътешествие. Въпреки всички невъзможности за пътуване, на мен този период ми се отрази добре (както и на готвенето вкъщи). Имаме си нов пътешественик, добре отгледан (за малко 4 кг) с хубавото име Михаил. Вече сме четирима. Още веднъж, ама то колкото повече ... Да сте живи, здрави, много щастливи и семейно задружни дълги години 🤗 1 1 1 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 @aleksandrina, честита радост! Бъдете здрави🎈🎈🎈 1 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 преди 38 минути , aleksandrina каза: Ами... И аз да се похваля. Месец юли завърши за нашето семейство с едно 9 месечно пътешествие. Въпреки всички невъзможности за пътуване, на мен този период ми се отрази добре (както и на готвенето вкъщи). Имаме си нов пътешественик, добре отгледан (за малко 4 кг) с хубавото име Михаил. Вече сме четирима. Прекрасна новина! Да ви е жив и здрав Михаил! Много радост да ви носи! преди 38 минути , aleksandrina каза: преди 38 минути , aleksandrina каза: 2 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 Преди 1 час, aleksandrina каза: Ами... И аз да се похваля. Месец юли завърши за нашето семейство с едно 9 месечно пътешествие. Въпреки всички невъзможности за пътуване, на мен този период ми се отрази добре (както и на готвенето вкъщи). Имаме си нов пътешественик, добре отгледан (за малко 4 кг) с хубавото име Михаил. Вече сме четирима. Прекрасна новина! Да ви е жив и здрав бебчо, както и цялото семейство, да сте щастливи заедно! 🙂 2 1 Връзка към коментар
Adventurer Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 Аз тази тема много не и обръщам внимание, защото се е за някакви много дребни хвалби, но тази определено е от по-едрите... Честито! 🍾 4 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 3 август, 2020 Преди 1 час, aleksandrina каза: Ами... И аз да се похваля. Месец юли завърши за нашето семейство с едно 9 месечно пътешествие. Въпреки всички невъзможности за пътуване, на мен този период ми се отрази добре (както и на готвенето вкъщи). Имаме си нов пътешественик, добре отгледан (за малко 4 кг) с хубавото име Михаил. Вече сме четирима. ЕЕЕ, браво и честито! Да сте живи и здрави, цялото семейство! 1 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 Живи и здрави да сте всички. А то голямото пътешествие сега започва 🙂 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 Честит да е Михаил! Многооо хубава новина! Честито на цялото задружно семейство! 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 преди 2 часа, aleksandrina каза: Ами... И аз да се похваля. Месец юли завърши за нашето семейство с едно 9 месечно пътешествие. Въпреки всички невъзможности за пътуване, на мен този период ми се отрази добре (както и на готвенето вкъщи). Имаме си нов пътешественик, добре отгледан (за малко 4 кг) с хубавото име Михаил. Вече сме четирима. Жив и здрав да е Михаил! Да расте спокоен и да бъде пътешественик!Много да ви радва! 1 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 @aleksandrina, жив ,здрав и благословен да е Михаил ! 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 @aleksandrina Честит да е Михаил! Прекрасна новина! Живи и здрави да сте цялото семейство! 1 1 Връзка към коментар
Mistela Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Жив и здрав да ви е бебока! Голям да порасне и умна снаха да ви доведе ! 😊 1 1 Връзка към коментар
aleksandrina Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 От сърце ви благодарим за чудесните пожелания! Всички бъдете здрави и да ви случват най- желаните пътешествия! 💖 6 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 Много хубаво име. Да е жив и здрав и голям юнак да порасне! 🙂 2 1 Връзка към коментар
a6olq Публикувано: 3 август, 2020 Сподели Публикувано: 3 август, 2020 Жив и здрав да е малкият Михаил! Много радост и гордост да Ви носи! 1 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 Днес , наследникът Мартин (2,5г) е за първи ден на детска градина: 26 20 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 преди 15 минути , stanislavpp каза: Днес , наследникът Мартин (2,5г) е за първи ден на детска градина: Страшен сладур! И съм фен на тениската 🙂 5 2 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 преди 17 минути , stanislavpp каза: Днес , наследникът Мартин (2,5г) е за първи ден на детска градина И мен ме зарадва, дано да свикне бързо и да е щастлив зетко там 🙂 Иначе си представям, че на гърба на тениската е нещо сходно: 7 Връзка към коментар
rdd Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 преди 21 минути , stanislavpp каза: Днес , наследникът Мартин (2,5г) е за първи ден на детска градина: Честит Първи ден на детска градина! Само как си е стиснал чантичката. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 Преди 1 час, stanislavpp каза: Днес , наследникът Мартин (2,5г) е за първи ден на детска градина: На добър час на младежа! 4 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 @aleksandrina честита нова радост! Да е жив и здрав Михаил! Да ви носи много поводи за усмивки и щастие! 1 1 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 5 август, 2020 Сподели Публикувано: 5 август, 2020 @aleksandrina да е жив и здрав новия член на семействотото ви и да ви донесе много радост! Бързо възстановяване от раждането! stanislavpp дано малкия да свикне бързо с детската градина и да ходи с радост. 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 На 5.08.2020 г. в 16:15, stanislavpp каза: Днес , наследникът Мартин (2,5г) е за първи ден на детска градина: На добър час! Дано бързо свикне с децата и госпожите. 😊 2 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 На 5.8.2020 г. в 16:15, stanislavpp каза: Днес , наследникът Мартин (2,5г) е за първи ден на детска градина: Ще свикне бързо. Сигурен съм. Нашата внучка от 7-месечна възраст я дадоха на детска градина в Амстердам. Бях ужасен, като знам моите синове с какво прискърбие, едри сълзи и обреченост отиваха на градина. Даже малкия в предучилищната година си седеше сам в къщи. Да ни пита човек с какъв акъл сме го оставяли, ама беше толкова жален с тази градина. Тя свикна изненадващо бързо, а сега (след 1 година) сутрин едвам издържа майка й да й откопчае колана, изсулва се от столчето и тича към градината. Почти насила казва "Чао". Синът ми я взима и тя през ден се дърпа и плаче и иска още да седи в градината. Синът ми се притеснява, че ще ги докладват на социалните. -------- Само когато баба и дядо са там забравя за градината. 12 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 7 август, 2020 Сподели Публикувано: 7 август, 2020 7 minutes ago, ven62 said: Ще свикне бързо. Сигурен съм. Нашата внучка от 7-месечна възраст я дадоха на детска градина в Амстердам. Бях ужасен, като знам моите синове с какво прискърбие, едри сълзи и обреченост отиваха на градина. Даже малкия в предучилищната година си седеше сам в къщи. Да ни пита човек с какъв акъл сме го оставяли, ама беше толкова жален с тази градина. Тя свикна изненадващо бързо, а сега (след 1 година) сутрин едвам издържа майка й да й откопчае колана, изсулва се от столчето и тича към градината. Почти насила казва "Чао". Синът ми я взима и тя през ден се дърпа и плаче и иска още да седи в градината. Синът ми се притеснява, че ще ги докладват на социалните. -------- Само когато баба и дядо са там забравя за градината. Поначало момчетата са по-ревливи от момичетата 😉 ... за ясли и детски градини даже се тръшкат. Нежният пол сигурно сме по-социални от малки 🙂 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега