Tmoaka Публикувано: 27 август, 2020 Сподели Публикувано: 27 август, 2020 Искам да се похваля с цъфнал лотос в нашата градина!7 Вероятно няма да видим Азия тази година и това цвете много ме зарадва! 29 12 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 27 август, 2020 Сподели Публикувано: 27 август, 2020 преди 1 час, Tmoaka каза: Искам да се похваля с цъфнал лотос в нашата градина!7 Вероятно няма да видим Азия тази година и това цвете много ме зарадва! Трудно ли е да се отгледа? Много харесвам това цвете! 1 Връзка към коментар
Tmoaka Публикувано: 27 август, 2020 Сподели Публикувано: 27 август, 2020 Семената поръчах от Алиекспрес миналата година и никакви специални грижи не изисква.Пишеше ,че цъфти на третата година , но 2020 не е обикновена! 6 1 3 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 август, 2020 Сподели Публикувано: 29 август, 2020 Днес летях със самолет 6 15 9 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 29 август, 2020 Автор Сподели Публикувано: 29 август, 2020 преди 25 минути , домосед каза: Днес летях със самолет Ауууу, завижд, завижд, завииииииииижд! То, наистина, опряхме до хвалба... Връзка към коментар
домосед Публикувано: 29 август, 2020 Сподели Публикувано: 29 август, 2020 преди 4 часа, домосед каза: Днес летях със самолет Има развитие на хвалбата: в бизнес салон на голямо международно летище си внесох храна отвън. За сефте 😉 2 5 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 29 август, 2020 Сподели Публикувано: 29 август, 2020 преди 9 минути , домосед каза: Има развитие на хвалбата: в бизнес салон на голямо международно летище си внесох храна отвън. За сефте 😉 Сигурно е имало голяма опашка за бизнес салона и си чакал да влезеш? И кажи къде си,не го поднасяй като загадка.😉 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 29 август, 2020 Сподели Публикувано: 29 август, 2020 С тая криза дойде време на бостана диня да си носиш, както имаше един виц 4 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 31 август, 2020 Сподели Публикувано: 31 август, 2020 Да се похваля като горда баба. Раличка стана на 3 години и вече има магелански мечти! Крушата не пада по-далеч от дървото, май! 26 18 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 3 септември, 2020 Сподели Публикувано: 3 септември, 2020 Гледал съм 'Мълчанието на агнетата' в новата пленарна зала на Народното събрание. 2 2 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 5 септември, 2020 Сподели Публикувано: 5 септември, 2020 На 3.09.2020 г. в 12:05, bad kid каза: Гледал съм 'Мълчанието на агнетата' в новата пленарна зала на Народното събрание. Аз пък "Секс, лъжи и видео" 😀 2 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 септември, 2020 Сподели Публикувано: 8 септември, 2020 За 11 дни стъпих на 11 гръцки острова! (Плюс Сими, за който да се валидира е достатъчна гледка към града от кораб в пристанището) 13 1 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 8 септември, 2020 Сподели Публикувано: 8 септември, 2020 На 3.09.2020 г. в 12:05, bad kid каза: Гледал съм 'Мълчанието на агнетата' в новата пленарна зала на Народното събрание. На 5.09.2020 г. в 14:11, Бръмбар каза: Аз пък "Секс, лъжи и видео" 😀 Аз пък съм пял с училищния хор на някакъв конкурс в тогавашната зала "Георги Кирков", понастоящем пленарна зала на Народното събрание ... освен това съм бил звънеца в оригиналната сграда на Народното събрание. и съм давал пресконференции на "трибунката". Beat that! А ако на някого са му свършили мобилните данни и се намира около НС, може да се включи на аванта в парламентарния WiFi : 9 3 7 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 8 септември, 2020 Сподели Публикувано: 8 септември, 2020 преди 11 минути , Фичо каза: Beat that! Звънеца и трибунката в Народното събрание и аз ги имам отметнати. А в зала Георги Кирков с пионерска връзка (за по-младите: също като скаутска, но алено червена) съм поднасял цветя на космонавти (и асоциирани с делото им научни и обществени кадри) 5 3 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 8 септември, 2020 Сподели Публикувано: 8 септември, 2020 Преди 1 час, Фичо каза: Аз пък съм пял с училищния хор на някакъв конкурс в тогавашната зала "Георги Кирков", понастоящем пленарна зала на Народното събрание ... Майка ми скоро ми припомни, че и аз съм пяла като дете в тази зала 🙂 Искам да се похваля, че макар и със закъснение, намерих начин да се справя с дискомфорта при носене на маска в жегата. Бях купила като подарък за брат ми ето това мини вентилаторче за телефон някъде от чужбина, че той си пада по такива изгъзици. Но се оказа, че буксата на неговит телефон е различна и в крайна сметка остана неизползваемо, някъде в бюрото ми. Тези дни докато разчиствах попаднах на него и взех, че го пробвах на настоящият ми телефон. Много е откачено, но страшно полезно. Събира децата около теб, пъди насекоми и животни 😉 Все едно си носиш мини климатик. Освен че намалява дискомфорта от носене на маска е идеално и за охлаждане при разходка на открито. Щеше да е по-добре да се бях сетила за него още юни, а не септември. Може пък да е знак, че трябва да пътувам към гореща дестинация 😜 15 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 8 септември, 2020 Сподели Публикувано: 8 септември, 2020 Я дай някакво селфи с това чудо 😀 Какви ли не простотии измислят... На шапка ще е по-добре, че иначе трябва постоянно да си държиш телефона пред тебе 1 Връзка към коментар
Oldkozel Публикувано: 8 септември, 2020 Сподели Публикувано: 8 септември, 2020 преди 1 час, neuromancer каза: Я дай някакво селфи с това чудо 😀 Какви ли не простотии измислят... На шапка ще е по-добре, че иначе трябва постоянно да си държиш телефона пред тебе https://www.amazon.co.uk/The-Solar-Trader-Fan-White/dp/B005FCE798 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 8 септември, 2020 Сподели Публикувано: 8 септември, 2020 преди 2 часа, neuromancer каза: иначе трябва постоянно да си държиш телефона пред тебе Е, да, това е идеята - цъкаш си на телефона, вентилаторчето те охлажда 🙂 С огъващо се тяло е ( както е показано на малката снимка)и го насочваш накъдето ти е удобно. Мисля, че ще е много полезно по летищата и по време на полет, когато се задушаваш с маската - някак раздвижва въздуха около теб и по-леко дишаш. Май от flying tiger го купих. Ето такъв с USB порт за лаптоп или таблет: https://electronicsknight.com/product/rocketek-creative-usb-fan-flexible-portable-mini-fan-for-power-bank-notebook-computer-summer-gadgets/ 3 Връзка към коментар
Популярно мнение Tonyco Публикувано: 11 септември, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 11 септември, 2020 Здравейте, аз искам да се похваля с това, че Боби стана най-малкото дете в историята на велотура Дунав Ултра. Дунав Ултра се провежда ежегодно вече 7-ма година и представлява около 700 км от Видин до Дуранкулак по поречието на река Дунав. Не само, че Боби го завърши абсолютно самостоятелно, но и успя за 5 дни да измине цялото разстояние с байк около 14 кг тежък. Разпределихме дните равномерно, за да се получат средно колко 140 км на ден. Първите два дни правихме по 146 и 148 км, след това започнахме по около 130 - 140 на ден. На 4-тия ден валя цял ден, тогава карахме 132 км, като много от участниците се отказаха да карат въпросния ден. 15 градуса и дъжд нонстоп. Боби не се предаде и изкара 10 ч. въртейки педалите, даже му беше по-забавно сякаш из локвите. За да се получи равномерно разпределение на дните имахме с нас съпътстващ автомобил (нашия с шофьор), карахме докато направим дневния километраж, след което с колата се връщахме до мястото за нощувка в най-близкия голям град, на следващия ден се пренасяхме с колата до позицията в която сме финиширали предния ден и така се получи без прекъсване цялото трасе. Дунавската равнина се оказа неравнина и положителната денивелацията за цялото трасе беше около 5500 м. , средно правихме по 1000 - 1200 м на ден. Истината е, че бях решил Боби да кара по колко 100 км на ден, след което да се вози на колата, но се оказа, че е доста по "Железен" от очакванията ми и сложи много от възрастните участници в малкия си джоб. Никъде не е бутал, докато имаше доста бутащи по баирите. Реално ние катерим доста по-стръмни планински участъци, пък в Дунавската неравнина няма баири с голям процент наклон и не му представляваха никакъв проблем. Определено беше център на внимание през повечето време. Ще кача тук някоя друга снимка, тъй като не съм стигнал да ги подредя на сайта все още. Сглобих един филм посветен на Боби, приятно гледане магеланци. 15 47 Връзка към коментар
wiliko Публикувано: 11 септември, 2020 Сподели Публикувано: 11 септември, 2020 кога е бил финала като ден на къмпинг Космос... браво на Боби железен е ... айде пък догодина Ком -Емине с колелото 😜 2 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 11 септември, 2020 Сподели Публикувано: 11 септември, 2020 Браво! Но го пази, да не "прегори" рано. Щото имам наблюдения за познати, които "юркаха" дечковците си, едни с плуване, други със ски, че един и със скално катерене, но като поотраснаха, бързо им мина мерака. 4 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 11 септември, 2020 Сподели Публикувано: 11 септември, 2020 преди 43 минути , wiliko каза: кога е бил финала като ден на къмпинг Космос... браво на Боби железен е ... айде пък догодина Ком -Емине с колелото 😜 5.09 финиширахме ние, имаше и до 7 ми някой. Вечерта се събрахме там. Благодаря, Ком-Емине с колело, като порасне. 🙂 преди 43 минути , Светославов каза: Браво! Но го пази, да не "прегори" рано. Щото имам наблюдения за познати, които "юркаха" дечковците си, едни с плуване, други със ски, че един и със скално катерене, но като поотраснаха, бързо им мина мерака. Благодаря, то тука е различно, ние се забавляваме, а и аз лично се занимавам с него, не треньори и да го натириш детето друг да го учи. При нас целта е да приключенстваме, не се борим за места, важното е да е интересно и забавно. Като влезе в пубертета ще е друго вече. 🙂 9 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 11 септември, 2020 Сподели Публикувано: 11 септември, 2020 Железен е Боби! Браво! 3 Връзка към коментар
Популярно мнение ECC Публикувано: 12 септември, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 12 септември, 2020 Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! 25 1 27 Връзка към коментар
jul Публикувано: 12 септември, 2020 Сподели Публикувано: 12 септември, 2020 @Emil Chakalov, жив и здрав да е Теодор и мноооого да ви радва! И да знаеш, големи късметлии са Теодорчовците (по сина ми съдя) 👌 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега