VASILEV Публикувано: 12 септември, 2020 Сподели Публикувано: 12 септември, 2020 6 minutes ago, Emil Chakalov said: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Да ви е живо и здраво внучето, а на вас прекрасни моменти с новия член на семейството! 1 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 12 септември, 2020 Сподели Публикувано: 12 септември, 2020 преди 23 минути , Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Пу, пу, пу Честито Дедо и Бобо! Много да ви радва. 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 12 септември, 2020 Сподели Публикувано: 12 септември, 2020 преди 1 час, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Адаш, честит да е малкия Теодор! Здрав и щастлив да расте! преди 1 час, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Адаш, честит да е малкия Теодор! Здрав и щастлив да расте! 1 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 12 септември, 2020 Сподели Публикувано: 12 септември, 2020 преди 3 часа, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Честито внуче! Да е живо и здраво и много да ви радва! 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 12 септември, 2020 Сподели Публикувано: 12 септември, 2020 преди 3 часа, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Да ви е жив и здрав, да расте умен и с късмет! Наздраве! 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 13 септември, 2020 Сподели Публикувано: 13 септември, 2020 преди 7 часа, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Честито внуче! Няма по-голямо щастие! Да ви е жив и здрав Теодор! Да бъде благословен, щастлив и любознателен! Сега ще видите как рязко ще се променят приоритетите. На първо място при мен вече не е "моето пътуване", а"моето внуче".😀 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 септември, 2020 Сподели Публикувано: 13 септември, 2020 преди 10 часа, Emil Chakalov каза: Имаме си внуче Теодор! Честито! 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 13 септември, 2020 Сподели Публикувано: 13 септември, 2020 преди 11 часа, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Емо, здрав и с късмет да расте адашът! 😍 2 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 13 септември, 2020 Сподели Публикувано: 13 септември, 2020 преди 11 часа, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Жив, здрав и честит да е и много да ви радва! 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 13 септември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 13 септември, 2020 преди 11 часа, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Вие тука, всички сте млади и изобщо не можете да си представите, каква прекрасна емоция е това, да имаш внуче! Емоция страхотна, непозната, разтърсваща и осмислена. Емо, честито, да сте живи и здрави всички, голяма радост е това! 2 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 13 септември, 2020 Сподели Публикувано: 13 септември, 2020 преди 12 часа, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Честита радост ! Нека малкия векува и късметът да е винаги с него !🌹 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 13 септември, 2020 Сподели Публикувано: 13 септември, 2020 Честита радост! Да ви радва много,а вие да го слушате! 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 13 септември, 2020 Сподели Публикувано: 13 септември, 2020 Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Ние трябва да почваме да го поливаме😀 6 1 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 13 септември, 2020 Сподели Публикувано: 13 септември, 2020 преди 19 часа, Emil Chakalov каза: Станахме баба Мариета и дядо Емил.Имаме си внуче Теодор! Емо, честито! Да е живо и здраво и много много много много радост да ви донесе!!!! Наздраве! 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 септември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 14 септември, 2020 А пък аз се похвалвам, с неочакван подарък,от любим магеланец,от далечни земи:)))) 21 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 14 септември, 2020 Популярно мнение Сподели Публикувано: 14 септември, 2020 Днес си защитих успешно моята интересна магистърска теза! 😊 Беше трудно и сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Благодаря на всички преподаватели за това, което направиха за мен! 🙂 Така, че вече сме официално завършили! Все още нямаме дипломи, но това няма никакво значение! Много е хубаво човек да очаква дипломата си! To be continued……. 20 31 Връзка към коментар
Kristinna Публикувано: 14 септември, 2020 Сподели Публикувано: 14 септември, 2020 Искам да се похваля, че от букинг ми върнаха сума за анулиран хотел още в началото на март, който нямаше опция за безплатно анулиране, но предвид, че затвориха Израел нямаше как да се случат нещата.И така след дълга сага от имейли и чакане вчера ги получих паричките! 😊 14 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 14 септември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 14 септември, 2020 преди 3 часа, Иван Попов каза: Днес си защитих успешно моята интересна магистърска теза! 😊 Беше трудно и сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Благодаря на всички преподаватели за това, което направиха за мен! 🙂 Така, че вече сме официално завършили! Все още нямаме дипломи, но това няма никакво значение! Много е хубаво човек да очаква дипломата си! To be continued……. Ванка, браво, браво и честито! А каква ти беше тезата? 1 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 14 септември, 2020 Сподели Публикувано: 14 септември, 2020 Ванка, честито и от мен! 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 18 септември, 2020 Сподели Публикувано: 18 септември, 2020 На 14.09.2020 г. в 19:53, AlexandraKo каза: Ванка, браво, браво и честито! А каква ти беше тезата? Благодаря ти! 😊 Тезата ми беше следната: Дали се чете само не знам, но за това ще я и напиша. Неравенство на Ердьош-Туран-Коксма в термините на Хаар функциите, конструирани в Канторови системи. Темата е интересна, нова и актуална. Материята е в (част от) математическия анализ, която от своя страна, анализът е една от най-сложните части на математиката. Имаме написана статия и след статията започнахме самата дипломна работа, която ми отне да не казвам колко месеца.... 🤔 На 14.09.2020 г. в 20:44, Светославов каза: Ванка, честито и от мен! Много ти благодаря! 😊 8 5 1 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 септември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 18 септември, 2020 преди 1 час, Иван Попов каза: Благодаря ти! 😊 Тезата ми беше следната: Дали се чете само не знам, но за това ще я и напиша. Неравенство на Ердьош-Туран-Коксма в термините на Хаар функциите, конструирани в Канторови системи. Темата е интересна, нова и актуална. Материята е в (част от) математическия анализ, която от своя страна, анализът е една от най-сложните части на математиката. Имаме написана статия и след статията започнахме самата дипломна работа, която ми отне да не казвам колко месеца.... 🤔 Много ти благодаря! 😊 Малеее, на мен, като на един образцов лаик-математик, ви се види, космически сложно! 2 1 Връзка към коментар
bulpa Публикувано: 18 септември, 2020 Сподели Публикувано: 18 септември, 2020 преди 1 час, Иван Попов каза: Неравенство на Ердьош-Туран-Коксма в термините на Хаар функциите, конструирани в Канторови системи. Това изречение не съм сигурна дали изобщо мога да го запомня 😜 Честито, Ванка! 2 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 18 септември, 2020 Сподели Публикувано: 18 септември, 2020 преди 1 час, Иван Попов каза: Благодаря ти! 😊 Много ти благодаря! 😊 Поздравления @Иван Попов. @AlexandraKo, като за магистърска работа в 2020 в БГ - наистина е много сложно. Иван Попов явно не се щади. -------- Ама я една задачка-закачка: Ванка, би ли определил кой има най-малко число на @AlexandraKo (Ердьош) в този форум. (Оставям на теб избора при подмяната на съавторство) 1 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 18 септември, 2020 Сподели Публикувано: 18 септември, 2020 преди 2 часа, Иван Попов каза: Благодаря ти! 😊 Тезата ми беше следната: Дали се чете само не знам, но за това ще я и напиша. Неравенство на Ердьош-Туран-Коксма в термините на Хаар функциите, конструирани в Канторови системи. Темата е интересна, нова и актуална. Материята е в (част от) математическия анализ, която от своя страна, анализът е една от най-сложните части на математиката. Имаме написана статия и след статията започнахме самата дипломна работа, която ми отне да не казвам колко месеца.... 🤔 Много ти благодаря! 😊 Далеч надминава скромните ми възможности твоята теза! Браво и много бъдещи успехи! 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 18 септември, 2020 Сподели Публикувано: 18 септември, 2020 Направо нищо не разбрах 🤣 и не се срамувам де, признавам си. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега