desislavna Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни За раждането получихме подарък от татко му - пътуване за тримата през пролетта до Норвегия. Честно да си призная за пръв път сърцето ми е свито за пътуване, защото нямам идея как ще е пътуване с бебе, ще очаквам съвети, препоръки и кураж от вас Допълнително ще имам много въпроси за това пътуване Първо да свикнем един с друг Честито, Вили! Да ви е жив и здрав, и да има много късмет малкият Михаел! 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 честито Вили, да ви е жив и здрав малкия за свикването - бързо ще стане, моя е вече на два месеца и половина и почти сме се напаснали А за пътуването споделям твоите тревоги, че сме планирали Мадрид за Нова година, но съм сигурна , че ще оправим Важното е всички да са здрави 2 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Честито, Вили! Да е живо и здраво и много да ви радва ! 1 Връзка към коментар
harta Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Честито, Вили! Да сте здрави и щастливи за много пътешествия! 1 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Честито, Вили! Бъдете много щастливи заедно! 1 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 30 септември, 2015 Сподели Публикувано: 30 септември, 2015 Честита рожба, Вили! Да е жив и здрав и с лекота да постига всичко в живота! 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 2 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2015 (редактирано) Честито и от мен, Вили! Чак сега видях поста ти. Да е живо и здраво хлапето и много да ви радва Иначе по темата... Днес постигнах дългоочаквана победа над Bulgaria Air, макар и индиректна. Преди 6 месеца в последния момент ми отмениха полет Рим-София и после упорито отказваха да върнат парите без никакво логично обяснение. След като авиокомпанията ми счупи нервите и накрая дори спря да отговаря натиснах здраво посредника (flyhi.bg), от който беше купен билета, и в крайна сметка те ще ми възстановят сумата. Еврика! Редактирано 2 октомври, 2015 от Георги Матеев 13 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 2 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2015 Иначе по темата... Честито! Отдавна не се беше хвалил... 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 2 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2015 Иначе по темата... Днес постигнах дългоочаквана победа над Bulgaria Air, макар и индиректна. Преди 6 месеца в последния момент ми отмениха полет Рим-София и после упорито отказваха да върнат парите без никакво логично обяснение. След като авиокомпанията ми счупи нервите и накрая дори спря да отговаря натиснах здраво посредника (flyhi.bg), от който беше купен билета, и в крайна сметка те ще ми възстановят сумата. Еврика! Нали знаеш, че освен връщането на сумата от билета имаш право и на компенсация? 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 2 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2015 Нали знаеш, че освен връщането на сумата от билета имаш право и на компенсация? Разбира се, пуснал съм ги на refund.me още преди 5 месеца, но честно казано нямам огромни надежди в тази посока. На практика те не искаха да ми върнат пари, които ми дължаха по всички параграфи, а какво остава за компенсация... Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 2 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2015 Честита рожба и от мен Вили Бъдете здрави и много щастливи! 1 Връзка към коментар
bori Публикувано: 2 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 2 октомври, 2015 Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни За раждането получихме подарък от татко му - пътуване за тримата през пролетта до Норвегия. Честно да си призная за пръв път сърцето ми е свито за пътуване, защото нямам идея как ще е пътуване с бебе, ще очаквам съвети, препоръки и кураж от вас Допълнително ще имам много въпроси за това пътуване Първо да свикнем един с друг Честито, това е най-хубавото нещо, което може да се случи на човека! Да се радвате на много хубави мигове, здраве и усмивки! По темата.. искам да се похваля, че оцелях и този ден! Радвам се, че дойде уикенда, планувала съм пътуване, махане от всичко и всички!! 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 3 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 3 октомври, 2015 Вили, Господ да ви пази рожбата! А иначе по темата - вчера защитих Докторска степен в областта на Техническото законодателство и Стандартизацията Смятам че 50 години учене са достатъчни и си надявам следващите 50 да реализирам това постижение със сериозни материални придобивки, част от които сериозно да похарча в скитане Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 10-на дни се дебнахме с Ryanair, проверявах цените им по два пъти на ден. Тази сутрин пуснаха 1 билет на минимална цена за моята дата и го грабнах. Нямах време за румбо и сие, а и в моя случай щях да спестя само 2 евро през испанските версии, през другите няма как да си използвам намалението за постоянно местоживеене на островите. Не ми се рискуваше за тези 2 евро да остана без билет, след като беше само един. Веднага след като го купих, цената стана х2, както си беше. Крайна цена - 11,72 евро направо от тях 12 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 (редактирано) Вили, честито! Да расте здрав и щастлив! Рейни, честито и на теб! И успешна реализация на бъдещите материални придобивки Аз пък купих билети за декември за Аахен. Най-накрая ще видя немски коледен базар! Редактирано 4 октомври, 2015 от Роца 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 октомври, 2015 Автор Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 (редактирано) Вили, Господ да ви пази рожбата! А иначе по темата - вчера защитих Докторска степен в областта на Техническото законодателство и Стандартизацията Смятам че 50 години учене са достатъчни и си надявам следващите 50 да реализирам това постижение със сериозни материални придобивки, част от които сериозно да похарча в скитане Браво,Рейни и честито!Пожелавам ти да стане точно както си го намислила! Редактирано 4 октомври, 2015 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 4 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2015 Смятам че 50 години учене са достатъчни и си надявам следващите 50 да реализирам това постижение със сериозни материални придобивки, част от които сериозно да похарча в скитане Поне през следващите 50, вярвам в теб. Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 (редактирано) Получих подарък. Неочакван. Трогната съм. Мноооооооого! А човекът... Той просто е душичка! Редактирано 7 октомври, 2015 от Polina 9 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 Виждаш ли , Поли! Само спомена за забавения коледен подарък и веднага получи! Какво ще кажеш, има ли случайни неща, а! 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 7 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 7 октомври, 2015 Виждаш ли , Поли! Само спомена за забавения коледен подарък и веднага получи! Какво ще кажеш, има ли случайни неща, а! По-често ще казвам, че нещо ми се бави, че да се компенсира веднага с друго. Голям кеф е. 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Tedy Публикувано: 9 октомври, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 9 октомври, 2015 (редактирано) Ето и причината за моето последно пътуване до Китай. Не мога да не се похваля със спечелената престижна Documentary award на конкурса на HPA. Имаше силно българско участие - 2 фотографи + 1 съдия в журито. За мен беше голямо удоволствие да представя страната ни на международен форум по толкова добър повод иииии купона беше на макс. На изложбата пред моя сет от Йемен. Ето го и българското знаме, едно от над 130-те, които се въртяха на екрана. Получавам тибетски шал и приза от кмета на Шангри Ла. Редактирано 9 октомври, 2015 от Tedy 61 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 9 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2015 Ашколсун, както се казва. Е сега вече рязко се вдигна цената на календара. Браво Теди, довечера ще почерпиш. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 9 октомври, 2015 Автор Сподели Публикувано: 9 октомври, 2015 (редактирано) Е е е е, Теди, браво и все така ти пожелавам!Много ти се радвам! Уф, ние, дъртите, по такива поводи се просълзяваме, чак не мога да се трая(( Редактирано 9 октомври, 2015 от AlexandraKo 5 Връзка към коментар
Пожето Публикувано: 9 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2015 Браво, Теди! Снимките ти ме радват винаги, независимо дали си пред или зад обектива 3 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 9 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 9 октомври, 2015 Браво Теди, честито Обожавам твоите снимки 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега