Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама :) Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни :)

За раждането получихме подарък от татко му - пътуване за тримата през пролетта до Норвегия. Честно да си призная за пръв път сърцето ми е свито за пътуване, защото нямам идея как ще е пътуване с бебе, ще очаквам съвети, препоръки и кураж от вас :) Допълнително ще имам много въпроси за това пътуване :)

Първо да свикнем един с друг :)

Честито, Вили! Да ви е жив и здрав, и да има много късмет малкият Михаел!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

честито Вили, да ви е жив и здрав малкия :) за свикването - бързо ще стане, моя е вече на два месеца и половина и почти сме се напаснали :) А за пътуването споделям твоите тревоги, че сме планирали Мадрид за Нова година, но съм сигурна , че ще оправим :) Важното е всички да са здрави :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Честито и от мен, Вили! Чак сега видях поста ти. Да е живо и здраво хлапето и много да ви радва :)

Иначе по темата... Днес постигнах дългоочаквана победа над Bulgaria Air, макар и индиректна. Преди 6 месеца в последния момент ми отмениха полет Рим-София и после упорито отказваха да върнат парите без никакво логично обяснение. След като авиокомпанията ми счупи нервите и накрая дори спря да отговаря натиснах здраво посредника (flyhi.bg), от който беше купен билета, и в крайна сметка те ще ми възстановят сумата. Еврика!

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 13
Връзка към коментар

Иначе по темата... Днес постигнах дългоочаквана победа над Bulgaria Air, макар и индиректна. Преди 6 месеца в последния момент ми отмениха полет Рим-София и после упорито отказваха да върнат парите без никакво логично обяснение. След като авиокомпанията ми счупи нервите и накрая дори спря да отговаря натиснах здраво посредника (flyhi.bg), от който беше купен билета, и в крайна сметка те ще ми възстановят сумата. Еврика!

Нали знаеш, че освен връщането на сумата от билета имаш право и на компенсация? :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Нали знаеш, че освен връщането на сумата от билета имаш право и на компенсация? :)

Разбира се, пуснал съм ги на refund.me още преди 5 месеца, но честно казано нямам огромни надежди в тази посока.

На практика те не искаха да ми върнат пари, които ми дължаха по всички параграфи, а какво остава за компенсация...

Връзка към коментар

Колкото и да не обичам да се хваля няма как точно на вас да не споделя - станах мама :) Има още един пътешественик в магеланския отбор - Михаел, който се роди точни преди 10 дни :)

За раждането получихме подарък от татко му - пътуване за тримата през пролетта до Норвегия. Честно да си призная за пръв път сърцето ми е свито за пътуване, защото нямам идея как ще е пътуване с бебе, ще очаквам съвети, препоръки и кураж от вас :) Допълнително ще имам много въпроси за това пътуване :)

Първо да свикнем един с друг :)

Честито, това е най-хубавото нещо, което може да се случи на човека! Да се радвате на много хубави мигове, здраве и усмивки!

По темата.. искам да се похваля, че оцелях и този ден! Радвам се, че дойде уикенда, планувала съм пътуване, махане от всичко и всички!! 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Вили, Господ да ви пази рожбата!

А иначе по темата - вчера защитих Докторска степен в областта на Техническото законодателство и Стандартизацията :) Смятам че 50 години учене са достатъчни и си надявам следващите 50 да реализирам това постижение със сериозни материални придобивки, част от които сериозно да похарча в скитане :)

Връзка към коментар

10-на дни се дебнахме с Ryanair, проверявах цените им по два пъти на ден. Тази сутрин пуснаха 1 билет на минимална цена за моята дата и го грабнах. Нямах време за румбо и сие, а и в моя случай щях да спестя само 2 евро през испанските версии, през другите няма как да си използвам намалението за постоянно местоживеене на островите. Не ми се рискуваше за тези 2 евро да остана без билет, след като беше само един. Веднага след като го купих, цената стана х2, както си беше.

Крайна цена - 11,72 евро направо от тях

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Вили, честито! Да расте здрав и щастлив!

Рейни, честито и на теб! И успешна реализация на бъдещите материални придобивки :)

Аз пък купих билети за декември за Аахен. Най-накрая ще видя немски коледен базар!

Редактирано от Роца
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Вили, Господ да ви пази рожбата!

А иначе по темата - вчера защитих Докторска степен в областта на Техническото законодателство и Стандартизацията :) Смятам че 50 години учене са достатъчни и си надявам следващите 50 да реализирам това постижение със сериозни материални придобивки, част от които сериозно да похарча в скитане :)

Браво,Рейни и честито!Пожелавам ти да стане точно както си го намислила!

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Смятам че 50 години учене са достатъчни и си надявам следващите 50 да реализирам това постижение със сериозни материални придобивки, част от които сериозно да похарча в скитане :)

Поне през следващите 50, вярвам в теб. :)

Връзка към коментар

Получих подарък. Неочакван. Трогната съм. Мноооооооого!

А човекът... Той просто е душичка!

Редактирано от Polina
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

Виждаш ли , Поли! Само спомена за забавения коледен подарък и веднага получи! Какво ще кажеш, има ли случайни неща, а! :)

По-често ще казвам, че нещо ми се бави, че да се компенсира веднага с друго. :)

Голям кеф е.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е е е е, Теди, браво и все така ти пожелавам!Много ти се радвам!

Уф, ние, дъртите, по такива поводи се просълзяваме, чак не мога да се трая:(((

Редактирано от AlexandraKo
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.