AlexandraKo Публикувано: 23 декември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 23 декември, 2020 Направих поръчка на разни напитки от Аванти, в София - тука няма. Десет бутилки Просеко,шампанско, кафе, 4 бутилки Бейлис, 4 големи кутии бонбони Фереро и други подобни. За да не плащам много, че се плащало на килограм, ако ми го пратят с куриер, ми се обадиха, дали искам, да ми ги донесат лично. И днес ми докараха поръчката на място, с тяхна кола, без да плащам нищо. Аз, разбира се, почерпих:))) Та идвам да се похваля от отношението им към клиента. Браво и благодаря! 25 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 23 декември, 2020 Сподели Публикувано: 23 декември, 2020 И аз да се похваля малко, ако може! 😊 Вчера (23 декември) си получих календарите! Много са красиви! Само, че ги разопаковах без да ги снимам. 😜 @Георги Благодаря ти! 10 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 25 декември, 2020 Сподели Публикувано: 25 декември, 2020 В навечерието на бъдни вечер получихме в пощенската кутия, не електронната, а реалната картичка от учителката на Боби "железото", който е 4-ти клас в момента, с един наистина невероятен искрен и впечатляващ текст. Един наистина професионален учител, каквито рядко се срещат в последно време. На коледа, все още днес към часа в който пиша поста с Боби решихме да зарадваме усмивки на хората по Софийските улици, като се облякохме с дрехи на Дядо Коледа и Джудже, напълнихме една торба с бонбони, дегизирахме мотора с рога и червен нос и се понесохме. Раздавахме бонбони и усмивки както на случайни хора, така и на наши приятели и познати. В кв. Симеоново попаднахме на Коледари, които наричаха за здраве и специално за Боби имаше силни думи. Преживяното от деня, както и самото наричане събрах в следващото видео. Весела коледа и не спирайте да се усмихвате !!! 14 35 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 27 декември, 2020 Сподели Публикувано: 27 декември, 2020 В навечерието на Бъдни вечер и деня преди това с Боби направихме велообиколка на част от Софийската Света Гора в търсене на Геокешове. Освен тях намерихме няколко манастира, Бялата църква, Кътинските пирамиди и едно прасе. 😂🤣 вижте как в следващото видео. 😀 8 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 28 декември, 2020 Сподели Публикувано: 28 декември, 2020 На 25.12.2020 г. в 23:23, Tonyco каза: В кв. Симеоново Аз ви видях там,еха,ако знаех,че това сте вие щях да ви спра и да си поговорим! Браво на госпожа Терзиева!Има,има готини учители! 3 Връзка към коментар
ива валя Публикувано: 28 декември, 2020 Сподели Публикувано: 28 декември, 2020 преди 22 часа, Tonyco каза: В навечерието на Бъдни вечер и деня преди това с Боби направихме велообиколка на част от Софийската Света Гора в търсене на Геокешове. Освен тях намерихме няколко манастира, Бялата църква, Кътинските пирамиди и едно прасе. 😂🤣 вижте как в следващото видео. 😀 Чудно! Манастирът на 4:50 мин.кой е? 1 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 28 декември, 2020 Сподели Публикувано: 28 декември, 2020 преди 12 часа, ива валя каза: Чудно! Манастирът на 4:50 мин.кой е? Балшенският. 😀 преди 13 часа, jungfraujoch каза: Аз ви видях там,еха,ако знаех,че това сте вие щях да ви спра и да си поговорим! Браво на госпожа Терзиева!Има,има готини учители! Ами трябва ше... 😁 То други откачалки на Коледа с мотор и дегизирани няма. 😂🤣 2 1 Връзка към коментар
Tonyco Публикувано: 29 декември, 2020 Сподели Публикувано: 29 декември, 2020 Между коледа и Нова Година направихме една разходка до нашето село. Взехме и Дрони с нас и успяхме да погледнем мястото, в което сме израснали от високо. Вечерта преди да пътуваме за София минахме и през Старата Столица за нощен полет. Пилота вдигна пулса 😂🤣, но за щастие се размина без катастрофи и пред очите ни се разкри невероятната красота на нощно Търново. Снимките подредих във тази фотогалерия: http://www.tonyco.net/pictures/Zlataritsa_28_12_2020/ Ето и една-две за зарибявка: Сглобих и видео, както може да се очаква в типичен Търновски дух. 15 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 декември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 30 декември, 2020 Вчера приключихме, с раздаването на коледните подаръци. Тази година , двамата със Сър Антъни, раздадохме , точно 50, като не броим деца и внуци. Само , на едно Слънчице, дето е далееееч, далеч и никога не ни забравя, не сме изпратили:((( Изпращаме му, хубави мисли и пожелания и много целувки! За сега:))) 8 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 декември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 30 декември, 2020 Най-забавната бутилка, която получихме. И сега се чудим -да я пием ли или, да не я пием:))) 5 16 Връзка към коментар
gini Публикувано: 30 декември, 2020 Сподели Публикувано: 30 декември, 2020 преди 3 часа, AlexandraKo каза: Най-забавната бутилка, която получихме. И сега се чудим -да я пием ли или, да не я пием:))) ЕЕЕЕ, как - не, след такова обещание... кревати се купуват :)... 3 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 30 декември, 2020 Сподели Публикувано: 30 декември, 2020 Днес си получих новите календари, точно преди новата година, страхотни са. Благодаря на Георги за бързата реакция, въпреки, че аз се забавих с поръчката тази година. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 31 декември, 2020 Сподели Публикувано: 31 декември, 2020 @ven62, дали не загуби още едно състезание, в което съм сигурен че дори не си разбрал че участваш?! 1 1 6 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 31 декември, 2020 Сподели Публикувано: 31 декември, 2020 преди 1 минута , Георги каза: @ven62, дали не загуби още едно състезание, в което съм сигурен че дори не си разбрал че участваш?! Ей-й, колко са красиви тези цифри - 89.9 ------------- Да-а-а, загубих го... Вече пълзя нагоре … към 92, а ме чакат тежки дни... Но знам точно кой е виновен … и това ме крепи... 4 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 31 декември, 2020 Сподели Публикувано: 31 декември, 2020 преди 5 минути , ven62 каза: Ей-й, колко са красиви тези цифри - 89.9 ------------- Да-а-а, загубих го... Вече пълзя нагоре … към 92, а ме чакат тежки дни... Но знам точно кой е виновен … и това ме крепи... Винаги е добре, когато има на кого да кажеш: Ти си виновен(на)! 3 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 31 декември, 2020 Сподели Публикувано: 31 декември, 2020 Детето взе първите си ски уроци. 🙂 Малко измрънкаха, че е само на 3г3м и не разбира съвсем, но пари никой не връща. Аз съм супер доволна, защото преди година пробвахме тук-там и ни отказваха, на 2г беше наистина малък. Случихме и на великолепен инструктор! Дано да вали сняг и този порив да кара да го държи още много сезони. В момента е зле, много е топло, всичко се топи, но тези дни си направихме чудесно закриване на годината. 🙂 6 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 декември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 31 декември, 2020 преди 4 часа, ven62 каза: Ей-й, колко са красиви тези цифри - 89.9 ------------- Да-а-а, загубих го... Вече пълзя нагоре … към 92, а ме чакат тежки дни... Но знам точно кой е виновен … и това ме крепи... Стига де, туй са “ плаващи кила”, до 3-4, тъй си плааааават- нагоре/надолу:))) А след празниците, ще си заръчаме, от тия комплекти: Не разбра ли, че почнахме с наздравиците? 2 14 Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 31 декември, 2020 Сподели Публикувано: 31 декември, 2020 На 30.12.2020 г. в 12:15, gini каза: ЕЕЕЕ, как - не, след такова обещание... кревати се купуват :)... Добре, че поясни, че аз го прочетох Гупи кревати и се чудех какъв е смисъла 😁 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 31 декември, 2020 Автор Сподели Публикувано: 31 декември, 2020 преди 23 минути , Бръмбар каза: Добре, че поясни, че аз го прочетох Гупи кревати и се чудех какъв е смисъла 😁 Чупи кревати:)))Та за това се чудим, дали да го пием:)))) Връзка към коментар
Бръмбар Публикувано: 31 декември, 2020 Сподели Публикувано: 31 декември, 2020 преди 13 минути , AlexandraKo каза: Чупи кревати:)))Та за това се чудим, дали да го пием:)))) Да, да, след пояснението на Гини се върнах и вече правилно разчетох, но отначало - не. Няма какво да се чудите, отваряте го, пък после...каквото стане 😀 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 1 януари, 2021 Сподели Публикувано: 1 януари, 2021 Искам да похваля хотел Downtown в София, където посрещнахме НГ. Бяхме резервирали стандартна стая с код за отстъпка през Booking, а на рецепция цената беше по-висока. От Booking имахме и безплатен ъпгрейд в делукс стая, но от хотела ни дадоха tower апартамента на последния етаж: Заради ковид не се знаеше дали след 22 ч. ще може да празнуваме в ресторанта, но от хотела много се бяха постарали и купонът продължи до късно. Вместо обичайния досаден DJ пееха момче и момиче, които дадоха всичко от себе си хората да се забавляват, даже направиха и караоке. Тук - изпълнение на "I want to break free": Персоналът на рецепция и сервитьорите - всички много добро впечатление ни направиха. ЧНГ на всички магеланци! С пожелания за много...ъпгрейди 🙂 19 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 1 януари, 2021 Автор Сподели Публикувано: 1 януари, 2021 преди 16 часа, Бръмбар каза: Да, да, след пояснението на Гини се върнах и вече правилно разчетох, но отначало - не. Няма какво да се чудите, отваряте го, пък после...каквото стане 😀 Не, не го отворихме. Сър Антъни, типично, в неговия стил, погледна, прочете и каза, че това е лоша проява на вкус и дебелашки опит за шега:(((😞 Така сме ние - винаги, с повишено внимание, какво се говори, какво се прави... 3 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 1 януари, 2021 Сподели Публикувано: 1 януари, 2021 преди 4 минути , AlexandraKo каза: Не, не го отворихме. Сър Антъни, типично, в неговия стил, погледна, прочете и каза, че това е лоша проява на вкус и дебелашки опит за шега:(((😞 Така сме ние - винаги, с повишено внимание, какво се говори, какво се прави... А виното може да е хубаво. Сложи го в каничка, за да не дразни окото на естета и си го пийте със здраве! 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 13 януари, 2021 Сподели Публикувано: 13 януари, 2021 На 31.12.2020 г. в 11:29, Георги каза: @ven62, дали не загуби още едно състезание, в което съм сигурен че дори не си разбрал че участваш?! Кой сега е №1! Лошото е, че стана не по моя начин - с глад и мързел, а по вашия - с физически упражнения. От Коледа тичам след внучката, а тя си е едно малко Perpetuum mobile. По цял ден тича като диво, а и иска да участвам в гонене на топки, люляне, катерене по пързалки от към плъзгащата се страна, криеница-жмичка, танцуване (добре , че поне това майка й ми го забрани - щял съм да увредя детето от към чувство за ритъм, ...) , а когато си почива, всъщност, е на конче/раменете на дядо си... 11 10 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 януари, 2021 Сподели Публикувано: 13 януари, 2021 преди 1 час, ven62 каза: Кой сега е №1! Даааа, ве - №1 във фотошопа, веднага си личи! Обаче мои агенти веднага ми пратиха оригиналната снимка! 1 16 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега