Lyubina Публикувано: 8 май, 2021 Сподели Публикувано: 8 май, 2021 Сега остава да кажеш източника. 😊 2 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 8 май, 2021 Сподели Публикувано: 8 май, 2021 Преди 1 час, Lyubina каза: Сега остава да кажеш източника. Едно новооткрито гаражно магазинче в Лозенец, където не очаквах, че може въобще да има такива неща. Основно купувам гъби Кладница от там, но бях приятно изненадан и с винце. 😀 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 май, 2021 Сподели Публикувано: 8 май, 2021 Хитро се измъкна и скри локацията. Като не намерим магазинчето, ще дойдем на гости. Не е честно да си го пиеш сам, и други обичаме хубавото винце! Преди 1 час, дядо Пепи каза: Едно новооткрито гаражно магазинче в Лозенец, където не очаквах, че може въобще да има такива неща. Основно купувам гъби Кладница от там, но бях приятно изненадан и с винце. 😀 Не казваш, вероятно за да си го изкупиш сам. 1 3 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 11 май, 2021 Сподели Публикувано: 11 май, 2021 За първи път от година и половина най-накрая направих резервация в букинг!Сега остава и скромното ми двудневно пътуване в страната да се реализира 🙂 16 1 1 3 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 12 май, 2021 Сподели Публикувано: 12 май, 2021 Поредното ми откритие! Много балансирано ( според мен ) вино. Продукт, който добре съчетах с едни ребърца на фурна.. Получи се 6++. Помествам го тук, а не при кулинарите, защото направо си се хваля! 😀 4 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 12 май, 2021 Сподели Публикувано: 12 май, 2021 преди 5 минути , дядо Пепи каза: Помествам го тук, а не при кулинарите, защото направо си се хваля! Благодаря за споделеното, а когато имаш повод за хвалба от такова естество, можеш да го направиш и в другата тема, за да остане в "каталога", че тук ще се загуби с времето 😉 2 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 12 май, 2021 Сподели Публикувано: 12 май, 2021 Пу да не ми мине котка път, вирус през носа, разтройство на детето през г**а: Горе-долу измислихме лятото, имаме резервации и планове до края на септември и оставихме няколко буферни периода за спонтанни други пътувания. Не съм очаквала, че през 2021 ще подходя толкова смело в бъдещето към пътуванията - цели 4 месеца напред! Даже се изкушавам да мисля и за някакви морета през октомври. 🙂 7 3 2 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 12 май, 2021 Сподели Публикувано: 12 май, 2021 Да се похваля с резултата от изследването 20 дни след ваксинация: Име на теста (изследването) Флаг Резултат Единици Референтни стойности SARS-CoV-2 TrimericS IgG количествен¹ >2080.00 BAU/mL <33.8 - Отрицателен;>33.8 - Положителен Започвам подготовката за пътуване. Билети имам - влача ги от година.✈️ 14 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 15 май, 2021 Сподели Публикувано: 15 май, 2021 Терасата ни преди и след. Доволна съм как се получи, без някакви драстични промени. Добавихме само килимче и възглавнички за навън и една палмичка. Мисля, че килимът много добре преобрази пространството и придаде уют. С удоволствие закусваме и си пием кафето тук, и се радвам, че имаме това оазисче от outdoor space. След Преди 37 11 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 17 май, 2021 Сподели Публикувано: 17 май, 2021 След два неуспешни опита, детето най-накрая е прието в държавна детска градина. Само тези, които са минали по този път, знаят какъв успех е това в София. Дано само да е за добро! 23 17 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 18 май, 2021 Сподели Публикувано: 18 май, 2021 преди 9 часа, oli_mali каза: какъв успех е това в София. Дано само да е за добро! Поздравления! Това е повече от шестица от тотото. Макар, че е страшно срамно в 21 век човек да се радва на такива неща, които би трябвало да са някакъв битовизъм, нюанс от красивия пейзаж на Живота. Имам познато семейство, които си продадоха етажа от къща в Павлово и отидоха да живеят в Елин Пелин само, защото могат да осигурят детски заведения на децата си. И срамно, и тъжно! Сега е на дневен ред борбата на детенце и адаптация към вирусите в групата. Трудна и нелека тема. Но Ви пожелавам успех! 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 май, 2021 Автор Сподели Публикувано: 18 май, 2021 преди 9 часа, oli_mali каза: След два неуспешни опита, детето най-накрая е прието в държавна детска градина. Само тези, които са минали по този път, знаят какъв успех е това в София. Дано само да е за добро! Да бе, ти да видиш! Сега, много по-трудно се влиза в ЦДГ, отколкото във ВУЗ. 7 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 18 май, 2021 Сподели Публикувано: 18 май, 2021 И аз да се похваля, току ще си взех две билетчета за Сицилия в началото на м. Юли🙂, дори не погледнах отворени ли са за полети от UK или не, но пък £20 на билетче какво му плащаш... 10 Връзка към коментар
jul Публикувано: 27 май, 2021 Сподели Публикувано: 27 май, 2021 Вчера, покрай други изследвания, си пуснах антитела, че ми беше интересно. Боледувахме ноември - ами доста има още, макар да са поспаднали спрямо декември. Де да можеше да се пътува с тях /без допълнителните изисквания/. 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 27 май, 2021 Автор Сподели Публикувано: 27 май, 2021 На 18.05.2021 г. в 23:33, VASILEV каза: И аз да се похваля, току ще си взех две билетчета за Сицилия в началото на м. Юли🙂, дори не погледнах отворени ли са за полети от UK или не, но пък £20 на билетче какво му плащаш... Тъъъъкмо, ще сме отлетели оттам:))) 2 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 27 май, 2021 Сподели Публикувано: 27 май, 2021 преди 58 минути , AlexandraKo каза: Тъъъъкмо, ще сме отлетели оттам:))) Алекс, аз просто си имам два билета. Както се казва “Барабар Петко с мъжете” но не знам изобщо дали ще летим. С новия индийски щам, който се вихри в Англия, някои държави спряха полети от и към други(Франция) въвеждат освен ПСР и 7 дневна карантина. А на всичко отгоре и в момента изискват куп ПСР-и тук. Примерно като летях до България март си купих билет за £60 а платих £350 за ПСР-и🙂 Ще видим, надявам се да имаме късмет🙂 1 2 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 30 май, 2021 Сподели Публикувано: 30 май, 2021 Малката ми терминаторка завърши с 1 бронзов и два сребърни медала на Европейската купа по кикбикс в Хърватия. Горда съм, защото след изхвръкнала леща е двата стила се е борила недовиждайки. 😊 16 28 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 май, 2021 Автор Сподели Публикувано: 30 май, 2021 преди 18 минути , bibi каза: Малката ми терминаторка завърши с 1 бронзов и два сеебърни медала на Европейската купа по кикбикс в Хърватия. Горда съм, защото след изхвръкнала леща е двата стила се е борила недовиждайки. 😊 Браво и честито! 1 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 30 май, 2021 Сподели Публикувано: 30 май, 2021 Минаха 10 месеца откакто Уиз ми анулираха полета до Петербург, аз им се моля да ми върнат 660 лвя а те обещават да го направят. Днес парите вече са ми по сметката, благодарение на ДСК и въпреки Уиз. 13 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 май, 2021 Автор Сподели Публикувано: 30 май, 2021 преди 5 часа, noshtna_ptica каза: Минаха 10 месеца откакто Уиз ми анулираха полета до Петербург, аз им се моля да ми върнат 660 лвя а те обещават да го направят. Днес парите вече са ми по сметката, благодарение на ДСК и въпреки Уиз. Оф, един приятел вчера ми се жалва, че от една година Уиз го мОтат и не му връщат едни 600 лева, за анулирани полети. Обещават и не връщат. Да взема, да му дам съвет, да оспорва в банката ли? @noshtna_pticaТи така ли направи? 3 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 30 май, 2021 Сподели Публикувано: 30 май, 2021 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Оф, един приятел вчера ми се жалва, че от една година Уиз го мОтат и не му връщат едни 600 лева, за анулирани полети. Обещават и не връщат. Да взема, да му дам съвет, да оспорва в банката ли? @noshtna_pticaТи така ли направи? Да, приложих и цялата кореспонденция с Уиз /то е цял роман/, бяха много мили и точни от ДСК. Казаха, че срокът им е 45 дни и точно за толкова ми възстановиха парите. Вече съм им във фен-групата 🙂 10 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 юни, 2021 Сподели Публикувано: 3 юни, 2021 Искам да се похваля колко съм умен: Преди няколко седмици си забраних темите за Covid-19. Но днес, без да знам как, съм цъкнал последната страница, но на грешна тема ( COVID-19 - обща дискусия ) И чета ли, чета ... ... Ле-ле, верно съм си много умен и далновиден. Колко лексотана и диазепама съм си спестил... 5 11 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 3 юни, 2021 Сподели Публикувано: 3 юни, 2021 @ven62 много си прав! Предпочитам да пия сок от бъз пред това да участвам в нея. Е, през няколко дена прочитам 2 мнения и отивам на химиотерапия, щото .. 8 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 3 юни, 2021 Сподели Публикувано: 3 юни, 2021 преди 23 минути , ven62 каза: Искам да се похваля колко съм умен: Преди няколко седмици си забраних темите за Covid-19. Но днес, без да знам как, съм цъкнал последната страница, но на грешна тема ( COVID-19 - обща дискусия ) И чета ли, чета ... ... Ле-ле, верно съм си много умен и далновиден. Колко лексотана и диазепама съм си спестил... Аз предрекох, че ще се върнеш ... 5 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 юни, 2021 Сподели Публикувано: 3 юни, 2021 преди 11 минути , Брани каза: Аз предрекох, че ще се върнеш ... Не, не, в никакъв случай. Беше неволна грешка. Предпочитам да ме отвлечеш в някой друга галактика, отколкото да чета тези теми. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега