ven62 Публикувано: 16 юли, 2021 Сподели Публикувано: 16 юли, 2021 преди 7 часа, Травеолани каза: Четвъртък късен следобед. Правя сложни бюджети и главата ми пуши. Довършвам следобедното лате и какво да видя - картата на света в чашата ми 😂😂😂. Като гледам ме очакват пътувания в Северна Америка и Азия 🙂 (Южна Америка и Европа ще ми се разминат?!). Да не те отчайвам, но точно пред Азия има една кафява (брой я за черна) котка. Май, май само в Северна Америка ще си стоиш. 7 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 16 юли, 2021 Сподели Публикувано: 16 юли, 2021 преди 18 минути , ven62 каза: Да не те отчайвам, но точно пред Азия има една кафява (брой я за черна) котка. Май, май само в Северна Америка ще си стоиш. E, недей така! Не отнемай мечтите, това ни остана! преди 8 часа, Травеолани каза: Довършвам следобедното лате и какво да видя - картата на света в чашата ми 😂😂😂. Като гледам ме очакват пътувания в Северна Америка и Азия 🙂 (Южна Америка и Европа ще ми се разминат?!). С тези умения ще се наредим на опашка да ни гледаш за къде да купуваме билети. При тази непредвидимост на здравните власти и АК май ни е нужна врачка. 4 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 юли, 2021 Сподели Публикувано: 16 юли, 2021 преди 23 часа, muchachote каза: Никой не пита искат или не искат учениците. Както едно време. Цитат връщат руския лека- полека като втори език. То както е тръгнало, там българският може да стане втори език.... 1 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 16 юли, 2021 Сподели Публикувано: 16 юли, 2021 преди 34 минути , ven62 каза: Да не те отчайвам, но точно пред Азия има една кафява (брой я за черна) котка. Май, май само в Северна Америка ще си стоиш. А не, това аз го виждам като Индия 😂. преди 16 минути , Дани Магелани каза: E, недей така! Не отнемай мечтите, това ни остана! С тези умения ще се наредим на опашка да ни гледаш за къде да купуваме билети. При тази непредвидимост на здравните власти и АК май ни е нужна врачка. Направо вече само това ни остана ха ха. Аз тази карта на света я считам за ясен знак да не се отчайвам 😉 . И без това в момента се чудя къде да ходим догодина или зимата (ако може) - мисля, че намерих своите отговори 🙂. 3 1 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 16 юли, 2021 Сподели Публикувано: 16 юли, 2021 преди 35 минути , Фил каза: Както едно време. То както е тръгнало, там българският може да стане втори език.... Лошо няма. По Черноморието масово чуваш руска реч. Внасят пари в хазната, пълнят заведенията. Това лошо ли е? 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 16 юли, 2021 Сподели Публикувано: 16 юли, 2021 Чак пари в хазната, колкото Лукойл 2 2 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 17 юли, 2021 Сподели Публикувано: 17 юли, 2021 Не мога, ще се похваля 🙂 Имам си мега гига хипер жесток подарък за рождения ден от мега сладко същество - билет за Аланис Морисет, която има уникален талант и глас и дори не съм си мечтала да я видя на живо!!! И дори в тези трудни за концерти времена да не се получи от първия път, жестът пак ме прави много щастлива 🙂 И картичката много ми хареса: 23 1 19 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: 18 юли, 2021 Сподели Публикувано: 18 юли, 2021 преди 5 часа, Яничка каза: Не мога, ще се похваля 🙂 Имам си мега гига хипер жесток подарък за рождения ден от мега сладко същество - билет за Аланис Морисет, която има уникален талант и глас и дори не съм си мечтала да я видя на живо!!! И дори в тези трудни за концерти времена да не се получи от първия път, жестът пак ме прави много щастлива 🙂 И картичката много ми хареса: Честит рожден ден, Яничка! Любовта Ви един към друг да се разпалва все повече и повече от пътуванията🙂 4 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 юли, 2021 Автор Сподели Публикувано: 18 юли, 2021 преди 6 часа, Яничка каза: Не мога, ще се похваля 🙂 Имам си мега гига хипер жесток подарък за рождения ден от мега сладко същество - билет за Аланис Морисет, която има уникален талант и глас и дори не съм си мечтала да я видя на живо!!! И дори в тези трудни за концерти времена да не се получи от първия път, жестът пак ме прави много щастлива 🙂 И картичката много ми хареса: Ооооо, ЧРД, @Яничка! Да сте живи и здрави, все да сте си двамата и с много късмет! РД е най- хубавият празник и заслужава, най- хубавия подарък! 3 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 18 юли, 2021 Сподели Публикувано: 18 юли, 2021 преди 6 часа, Яничка каза: Не мога, ще се похваля 🙂 Имам си мега гига хипер жесток подарък за рождения ден от мега сладко същество - билет за Аланис Морисет, която има уникален талант и глас и дори не съм си мечтала да я видя на живо!!! И дори в тези трудни за концерти времена да не се получи от първия път, жестът пак ме прави много щастлива 🙂 И картичката много ми хареса: Честит Рожден Ден,Яничка! Да си жива и здрава!Пожелавам ти винаги да получаваш точно такива готини подаръци от любими хора и да споделяш пътешествията си с тях!Защото не е важно къде си,а с кого си! Много се радвам на споделените ти моменти и на прекрасното ти чувство за хумор! Поздрави и всичко добро! 2 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 19 юли, 2021 Сподели Публикувано: 19 юли, 2021 Рядко намирам повод да пиша в тази тема. Но сега има защо. Имам чисто новичка американска виза до 2031 г.! 17 17 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 19 юли, 2021 Сподели Публикувано: 19 юли, 2021 Честито, Дани! Да имаш много поводи да я ползваш!!! 2 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Иван Попов Публикувано: 26 юли, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 26 юли, 2021 Официално от днес съм с професионална квалификация „Инженер по автоматика“ и отново в първите класации с почти отличен успех (5,47). Завърших една много интересна специалност: „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в Технически университет – София. Защитих успешно моята дипломна работа пред комисия от 9 преподаватели на тема: „Управление на омни мобилен робот с ардуино“. Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха моите знания и умения през годините. Вие всички ме накарахте да проумея, че знанието е сила, която ще ми помогне във всяко начинание. Също така да благодаря на моя научен ръководител, който е и Ръководител катедра "Автоматизация на електрозадвижванията", доц. д-р инж. Владимир Христов и на ас. д-р инж. Данаил Славов. Завърших този университет и съм много доволен от образованието и от знанията, които съм получил и от всичко, което университетът ми е дал, за да мога да се реализирам. Човек се учи докато е жив, ако е ученолюбив. Висшето образование е привлекателно, но не е задължително. Следователно, ако искаш да продължиш да учиш, правиш го по свое желание, убеждение и самопреценка. Специалността ни е сред четирите най-желани в България в областта на техническите науки и е акредитирана с висока оценка от Националната агенция за оценяване и акредитация. Тя попада в четирите национални научни приоритети, със силен иновационен потенциал и значимост за икономическото развитие на Република България. Факт е, че съвременните машини са автомати и роботи, а съвременните процеси – автоматизирани и роботизирани. Безкрайно съм щастлив, че достигнах до този етап от живота ми, защото не беше изобщо лесно да се завърши това, което аз избрах. To be continued…… И едно клипче 😉 Може би скоро ще направя нещо по квалитетно клипче. 😊 15 46 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 26 юли, 2021 Сподели Публикувано: 26 юли, 2021 преди 6 минути , Иван Попов каза: Официално от днес съм с професионална квалификация „Инженер по автоматика“ и отново в първите класации с почти отличен успех (5,47). Завърших една много интересна специалност: „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в Технически университет – София. Защитих успешно моята дипломна работа пред комисия от 9 преподаватели на тема: „Управление на омни мобилен робот с ардуино“. ... Браво и честито! Аз някъде преди хиляда години в първи курс по автоматика, разбрах, че няма да успея да начертая вал и няма да излезе от мен инженер. Сега гледам какво се търси в Швейцария и ми се иска да се бях постарала повече 🙃 1 1 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 26 юли, 2021 Сподели Публикувано: 26 юли, 2021 преди 36 минути , Lindt каза: Браво и честито! Аз някъде преди хиляда години в първи курс по автоматика, разбрах, че няма да успея да начертая вал и няма да излезе от мен инженер. Сега гледам какво се търси в Швейцария и ми се иска да се бях постарала повече 🙃 Благодаря ти! 😊 Ама ти си учила автоматика и си се отказала още първи курс... е защо така? Само заради едно чертане ли си се отказала? Та то вал да се начертая е най-малкият проблем в нашата специалност. Аз имах един колега, които се отказа във втори курс. Той казваше така: който си вземе теоретична електротехника част 1 и част 2 е завършил (тя се учи във втората година). Да ама не, то оказа, че 3-тата година е най-сложна, поне според мен. 🙃 Ама и сега не е късно да започнеш да учиш 😉 Реализация ще има много за инженери. преди 44 минути , Lindt каза: хиляда години 😃 много се смях 1 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 26 юли, 2021 Сподели Публикувано: 26 юли, 2021 преди 47 минути , Lindt каза: Официално от днес съм с професионална квалификация „Инженер по автоматика“ и отново в първите класации с почти отличен успех (5,47). Завърших една много интересна специалност: „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в Технически университет – София. Защитих успешно моята дипломна работа пред комисия от 9 преподаватели на тема: „Управление на омни мобилен робот с ардуино“. Браво! Браво! Браво! Пожелавам ти само успехи занапред! Сега следва да се самонаградиш с едно мечтано пътешествие, а в момента - с лакомство и питие! 1 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 26 юли, 2021 Сподели Публикувано: 26 юли, 2021 преди 14 минути , Иван Попов каза: Благодаря ти! 😊 Ама ти си учила автоматика и си се отказала още първи курс... е защо така? Само заради едно чертане ли си се отказала? Та то вал да се начертая е най-малкият проблем в нашата специалност. Аз имах един колега, които се отказа във втори курс. Той казваше така: който си вземе теоретична електротехника част 1 и част 2 е завършил (тя се учи във втората година). Да ама не, то оказа, че 3-тата година е най-сложна, поне според мен. 🙃 Ама и сега не е късно да започнеш да учиш 😉 Реализация ще има много за инженери. 😃 много се смях Не знам дали ти прави впечатление, но душата ми не е техническа 🙃 Дали чертането или електротехниката, дали бъдещата работа, но нещо щеше да го покаже. 2 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 26 юли, 2021 Сподели Публикувано: 26 юли, 2021 Преди 1 час, Иван Попов каза: Официално от днес съм с професионална квалификация „Инженер по автоматика“ и отново в първите класации с почти отличен успех (5,47). Завърших една много интересна специалност: „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в Технически университет – София. Защитих успешно моята дипломна работа пред комисия от 9 преподаватели на тема: „Управление на омни мобилен робот с ардуино“. Браво! Браво! Браво! Пожелавам ти само успехи занапред! Сега се самонагради с едно мечтано пътешествие! А в момента- с някое лакомство и питие! В по-горния пост сбърках при цитирането, но то е ясен адресатът.😊 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 26 юли, 2021 Сподели Публикувано: 26 юли, 2021 преди 57 минути , Lindt каза: Не знам дали ти прави впечатление, но душата ми не е техническа 🙃 Дали чертането или електротехниката, дали бъдещата работа, но нещо щеше да го покаже. Да, то щеше да си покаже рано или късно, дали ти се отдава или не. Но пък за сметка на това пишеш много добри романи (много ти се възхищавам), а мен в това не ме бива хич. То всеки си е силен в нещо, нали знаеш... 😊 преди 54 минути , marycap каза: Браво! Браво! Браво! Пожелавам ти само успехи занапред! Сега се самонагради с едно мечтано пътешествие! А в момента- с някое лакомство и питие! Благодаря ти! Мечтаното пътуване ще е скоро, дори и тема ще пусна във форума. 😊 Лакомства колкото мога хапвам и то по цял ден. 😉 преди 54 минути , marycap каза: В по-горния пост сбърках при цитирането, но то е ясен адресатът Няма проблем. 3 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 27 юли, 2021 Сподели Публикувано: 27 юли, 2021 преди 11 часа, Иван Попов каза: Официално от днес съм с професионална квалификация „Инженер по автоматика“ и отново в първите класации с почти отличен успех (5,47). Завърших една много интересна специалност: „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в Технически университет – София. Защитих успешно моята дипломна работа пред комисия от 9 преподаватели на тема: „Управление на омни мобилен робот с ардуино“. Браво! Браво! Браво! Това наистина е нещо голямо и хубаво! Упоритостта да за захванеш с нещо и да го довършиш докрай показва много за един човек. Пожелавам ти много успехи в бъдеще и най-важното - да си намериш хубава работа по специалността, където да те ценят и ти да се чувстваш добре. 🙂 2 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 27 юли, 2021 Сподели Публикувано: 27 юли, 2021 @Иван Попов Честитооо! 🍾 Ако правите дни на отворените врати или участвате в някакви панаири на науката с роботите, пиши, ще дойдем с малкия, той много се зарибява на такива, а и ние покрай него 🙂 Work hard, play harder! 🤩 1 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 27 юли, 2021 Сподели Публикувано: 27 юли, 2021 преди 10 часа, Иван Попов каза: Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха моите знания и умения през годините. Вие всички ме накарахте да проумея, че знанието е сила, която ще ми помогне във всяко начинание. Честито! Постоянството винаги печели! Чудесно е,че изказваш благодарност към всички,които са те научили и са ти помогнали по пътя към успеха. Пожелавам ти много здраве,нека работата ти доставя удоволствие и ти даде много нови възможности за реализация! Късмет,любов и сбъднати мечтани пътешествия! 2 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 27 юли, 2021 Сподели Публикувано: 27 юли, 2021 преди 11 часа, Иван Попов каза: Официално от днес съм с професионална квалификация „Инженер по автоматика“ и отново в първите класации с почти отличен успех (5,47). Завърших една много интересна специалност: „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в Технически университет – София. Защитих успешно моята дипломна работа пред комисия от 9 преподаватели на тема: „Управление на омни мобилен робот с ардуино“. Беше наистина доста сложно, но за усилията, които положих си заслужаваше. Искам да изкажа най-искрените си благодарности към моите учители и преподаватели, които изградиха моите знания и умения през годините. Вие всички ме накарахте да проумея, че знанието е сила, която ще ми помогне във всяко начинание. Също така да благодаря на моя научен ръководител, който е и Ръководител катедра "Автоматизация на електрозадвижванията", доц. д-р инж. Владимир Христов и на ас. д-р инж. Данаил Славов. Завърших този университет и съм много доволен от образованието и от знанията, които съм получил и от всичко, което университетът ми е дал, за да мога да се реализирам. Човек се учи докато е жив, ако е ученолюбив. Висшето образование е привлекателно, но не е задължително. Следователно, ако искаш да продължиш да учиш, правиш го по свое желание, убеждение и самопреценка. Специалността ни е сред четирите най-желани в България в областта на техническите науки и е акредитирана с висока оценка от Националната агенция за оценяване и акредитация. Тя попада в четирите национални научни приоритети, със силен иновационен потенциал и значимост за икономическото развитие на Република България. Факт е, че съвременните машини са автомати и роботи, а съвременните процеси – автоматизирани и роботизирани. Безкрайно съм щастлив, че достигнах до този етап от живота ми, защото не беше изобщо лесно да се завърши това, което аз избрах. To be continued…… И едно клипче 😉 Може би скоро ще направя нещо по квалитетно клипче. 😊 Честито!Поздрсавления!Само напред и нагоре! 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 27 юли, 2021 Сподели Публикувано: 27 юли, 2021 преди 13 часа, Иван Попов каза: Официално от днес съм с професионална квалификация „Инженер по автоматика“ и отново в първите класации с почти отличен успех (5,47). Завърших една много интересна специалност: „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в Технически университет – София. Защитих успешно моята дипломна работа пред комисия от 9 преподаватели на тема: „Управление на омни мобилен робот с ардуино“. БРАВО! Още по-големи успехи в бъдеще. Избрал си правилната специалност. 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 27 юли, 2021 Сподели Публикувано: 27 юли, 2021 преди 13 часа, Иван Попов каза: Официално от днес съм с професионална квалификация „Инженер по автоматика“ и отново в първите класации с почти отличен успех (5,47). Завърших една много интересна специалност: „Автоматика, информационна и управляваща техника“ в Технически университет – София. Защитих успешно моята дипломна работа пред комисия от 9 преподаватели на тема: „Управление на омни мобилен робот с ардуино“. Браво и честито! Иначе аз от кога чакам да разработите истински терминатори на тази планета! Разчитам на теб! 🙂 1 1 1 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега