ДиянаВ Публикувано: 2 септември, 2021 Сподели Публикувано: 2 септември, 2021 преди 8 часа, ven62 каза: Мерси! За весело - 100%, за нови неща - зависи от гледната точка. От две-три години не виждам почти нито една нова туристическа забележителност в Амстердам От друга гледна точка - всеки ден е пълен с удоволствия, новости и изненади. Днес една от тях беше: Жена ми е качила внучката (2г. и 9 м.) на масата в градината. По едно време я хваща за ръчичките и я залюлява (все едно да танцуват) Внучката ококрва очички (сини, ама сини) и казва: - Баба, вас мах ду. Тото Тити падна долу. В превод - "Бабо, какво правиш. Защото Тити ще падне долу" Според нея си, тя се казва Тити,тъй като баща и непрекъснато й казва "Ти направи това, Ти можеш ли така. Ти си ...." и т.н. И тя си е решила че се казва Тити. А Тити говори едновременно и непрекъснато на бебешки, холандски (ходи на градина), немски (майка й е германка), български, и малко английски. Всъщност, докато спи не говори. Познай дядо й как се оправя с тези 5 езика. Почти адашка на дъщерята, когато беше на същата възраст🙂 Питам я - мама как те нарича? - Нийчи. - А ти как се казваш? - Титя. Сега вече разгадах от къде е произлязло това име🙂, от “ти”. Благодаря Ти🙂 2 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 2 септември, 2021 Сподели Публикувано: 2 септември, 2021 преди 6 часа, AlexandraKo каза: А всъщност, Тити, как се казва? Калина, и в сравнение с другия й дядо е кръстена на мен, защото в името й няма нито една буква от неговото - Уве. А от моето има цели 5 т.е 5 от 6. Това си е над 83% съвпадение. 3 14 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 2 септември, 2021 Автор Сподели Публикувано: 2 септември, 2021 преди 5 минути , ven62 каза: Калина, и в сравнение с другия й дядо е кръстена на мен, защото в името й няма нито една буква от неговото - Уве. А от моето има цели 5 т.е 5 от 6. Това си е над 83% съвпадение. Много хубаво име! И естествено, че е на тебе кръстена - и при една буква, пак щеше да е:)))) Щото и твоето име е хубаво, не като на сватЯ 6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 2 септември, 2021 Сподели Публикувано: 2 септември, 2021 преди 15 часа, ven62 каза: Според нея си, тя се казва Тити,тъй като баща и непрекъснато й казва "Ти направи това, Ти можеш ли така. Ти си ...." и т.н. И тя си е решила че се казва Тити. А Тити говори едновременно и непрекъснато на бебешки, холандски (ходи на градина), немски (майка й е германка), български, и малко английски. Всъщност, докато спи не говори. Все едно чета разказ на съпругата ми от нейното детство! Само дето тя сама се е нарекла Тити без някой да и подсказва името по някакъв начин. И до днес, всички се обръщаме към нея с Тити... 6 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 2 септември, 2021 Сподели Публикувано: 2 септември, 2021 преди 9 часа, ven62 каза: Калина, и в сравнение с другия й дядо е кръстена на мен, защото в името й няма нито една буква от неговото - Уве. А от моето има цели 5 т.е 5 от 6. Това си е над 83% съвпадение. А стига бе, Венчо да не се окаже Калин? 🤔 все едно вчера се похвали за внучката, а те почти 3 год. минали. Надявам се, че си започнал записките, тези моменти са веднъж! Енджой! 5 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 3 септември, 2021 Сподели Публикувано: 3 септември, 2021 На 29.08.2021 г. в 18:35, домосед каза: Тоя път даже записах подиум! На домакинско състезание по шосейно бягане в София. Беше вечерно, но успях да разпозная @ven62 в една от блокираните за няколко часа (докато се източат бегачите) коли на кръстовщитето на Г.М.Димитров и Драган Цанков https://www.strava.com/activities/5868244672 Пробягването на десет километра удължава живота с половин час, но отнема 50 минути, споделиха здравни експерти 😉 4 20 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 Имаме нови съседи под нас и детето свири класическа музика на пиано (почти) всяка събота вечер. Та мога да си слушам без да излизам от нас 🙂 ❤️ 10 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 преди 36 минути , darinamarinova каза: Имаме нови съседи под нас и детето свири класическа музика на пиано (почти) всяка събота вечер. Та мога да си слушам без да излизам от нас 🙂 ❤️ Направо ти завиждам. Нашето съседче е открило барабаните за себе си. Вече трета година Добре че поне лятото ходи някъде, та имаме известен период тишина. 1 9 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 преди 14 минути , Lyubina каза: Направо ти завиждам. Нашето съседче е открило барабаните за себе си. Вече трета година Добре че поне лятото ходи някъде, та имаме известен период тишина. Ами по този случай вече има български ноу хау - "Абе, Гоше, ще оглушеем с това твое думкане, бе! Здравето не си взе! Хайде, остави ме мене, ами кокошките престанаха да снасят, при 20 кокошки — яйца от пазара купувам! Аз и на война съм бил, ама такова чудо! Бомбардират, бомбардират, па спрат. А при тебе спиране няма, от сутрин до вечер. Какво е това чудо, какво беше това твое изкуство, бе?" 🤣 1 2 10 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 @Lyubina Хахаха ужас 🙂 Срещу нас преди живееха семейство с тийнейджър и имаха рок група - 3 момченца. Обаче само през деня свиреха и пееха. Майка ми 1 път беше вкъщи и ги чу и ме питаше как се издържа това фалшиво крещене, вече бях свикнала и даже не обръщах внимание 😄 Поне не се занимават с простотии 🙂 2 4 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 19 септември, 2021 Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Ние имахме съседка, която даваше апартамента си с пиано под наем на момичета от музикалната академия. Тази част беше страхотна, слушахме невероятни неща. Проблемът беше, че имаха и задължителни духови инструменти и като почнеха да надуват разни тръби, очаквах всеки момент стадо варвари да нахлуят и да ни опустошат жилището. 1 20 Връзка към коментар
traveler Публикувано: 19 септември, 2021 Сподели Публикувано: 19 септември, 2021 Ние пък имаме съседка,която обединява всички инструменти , а сина и (9 г.) е много напред с псувните. Те слава богу не излизат много на двора и ги чуваме , когато излизат или се прибират. Всичко е съпроводено с тряскане на вратите на колите, дворна врата, врата на къщата или в обратен ред. Понякога и свирене на гуми. Да не пропусна и квиченето на кучета. Освен това сме и роднини. Всичко това е като за другата тема, но аз не обичам да се оплаквам.😉🤣 1 4 Връзка към коментар
Популярно мнение VASILEV Публикувано: 22 септември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 Днес направихме първата копка, да си пожелаем здраве и късмет 28 31 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 преди 6 минути , VASILEV каза: Днес направихме първата копка, да си пожелаем здраве и късмет Здраве и доволно финикийски знаци за завършване на обекта! 2 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 Еха - изглежда страхотно! Успех и късмет! А каква е голямата сграда от дясно? @VASILEV 2 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 преди 9 минути , Травеолани каза: Еха - изглежда страхотно! Успех и късмет! А каква е голямата сграда от дясно? @VASILEV Благодаря, това е съседа🙂 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 Преди 1 час, Светославов каза: Здраве и доволно финикийски знаци за завършване на обекта! В неговия случай по-скоро крипто знаци... 2 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 Като гледам каква "копачка" е инсталирал на обекта... 🙂 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 преди 2 часа, VASILEV каза: Днес направихме първата копка, да си пожелаем здраве и късмет Поздравления! Пожелавам ти кадърни майстори! Синът ми строи в момента и си има доста главоболия с "уменията" на майсторите. 1 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 преди 11 минути , Дани Магелани каза: Поздравления! Пожелавам ти кадърни майстори! Синът ми строи в момента и си има доста главоболия с "уменията" на майсторите. Благодаря Дани, с майсторите е много трудно, дано да имам късмет. 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 преди 2 часа, VASILEV каза: Днес направихме първата копка, да си пожелаем здраве и късмет И от мен много здраве и късмет!Да си създадете прекрасен дом и да сте щастливи!Няма по-хубаво място на света от домът,в който хората се обичат! 6 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 преди 5 минути , jungfraujoch каза: И от мен много здраве и късмет!Да си създадете прекрасен дом и да сте щастливи!Няма по-хубаво място на света от домът,в който хората се обичат! Благодаря🙂 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 22 септември, 2021 Сподели Публикувано: 22 септември, 2021 преди 3 часа, VASILEV каза: Днес направихме първата копка, да си пожелаем здраве и късмет Преди да налеете бетона в основите, хвърли малко стотинки в тях. Така ми казаха, когато ние строихме. Хаирлия да е! 4 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 25 септември, 2021 Сподели Публикувано: 25 септември, 2021 На 18.09.2021 г. в 22:19, darinamarinova каза: Имаме нови съседи под нас и детето свири класическа музика на пиано (почти) всяка събота вечер. Та мога да си слушам без да излизам от нас 🙂 ❤️ И аз ти завиждам ама благородно! Много обичам музиката и винаги слушам нещо.... а пък ако е и на живо 🎵 става още по-добре 😊 Когато има отида някъде и има жива музика 🙂 просто аз съм там. На 22.09.2021 г. в 16:05, VASILEV каза: Днес направихме първата копка, да си пожелаем здраве и късмет Здраве, късмет и кадърни майстори! Изглежда наистина страхотно! 4 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 6 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 6 октомври, 2021 От офиса на Еконт, където ходя ми подариха такова изкуствено цветенце за любим клиент. Сега живее на бюрото на работа 😍 19 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега