Jenbel Публикувано: 2 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2015 След 23 дневно отсъствие съм си вече у дома. Изминатите километри не бяха малко, по суша минахме 1900 км в южния остров на Нова Зеландия и около 2400 в Австралия. Довърших всичко, което ми беше останало от предните ходения във Виктория, повторих и най-любимите си места. За следващото ходене, живот и здраве ще се насоча към останалите райони. Нова Зеландия е прекрасна, радваме се, че успях да обходя повече от половината остров, тъй като за мен основното там е да пътуваш и попиваш. Фиджи се оказа кът от рая, успяхме да видим едно друго за 6-те дни там. Това е, време е за работа и малко волейболно приключение скоро. Добре дошла! Надявам се да пишеш за кътчето от рая и снимки да качиш , ще те следя да не изпусна. 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 2 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2015 Тони, добре дошла! Като забелязах, че щом прочета твой разказ и ми се случва път натам, ще чакам да пишеш с нетърпение. 2 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Не можах да устоя на катарците и закупих два билета София-Токио-11-23.05.2016. Jetcost.pt-Rumbo.pt с Diners-373 EUR на парче. 22 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 (редактирано) Тони, добре дошла! Като забелязах, че щом прочета твой разказ и ми се случва път натам, ще чакам да пишеш с нетърпение. Благодаря на всички. Само да намеря малко време и да видя какво сме наснимали и ще пускам разказ, разбира се. А сега като бонус една две снимки от новозеландските. Редактирано 4 ноември, 2015 от Тони 23 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 Благодаря на всички. Само да намеря малко време и да видя какво сме наснимали и ще пускам разказ, разбира се. А сега като бонус една две снимки от новозеландските. Тони, много красиво Можеж ли да поясниш от къде точно са снимките? 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 4 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2015 (редактирано) Да, ще обясня и подробно по-натам. Иначе първата е от езерото Пукаки, втората и третата са по пътя между Куинстаун и езерото Уанака. Редактирано 4 ноември, 2015 от Тони 4 Връзка към коментар
bori Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Благодаря на всички. Само да намеря малко време и да видя какво сме наснимали и ще пускам разказ, разбира се. А сега като бонус една две снимки от новозеландските. Красиво Особено първата е прекрасна. 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 ПОхвалвам се, че си купих билети за Лисабон за 3 март. Отказах се от НГ там,че бяха малко скъпички. И за да умилостивя съпружеското тяло отказах новогодишно спа в БГ . Ама това май е за оплаквателната тема. И се похвалвам, че Тони и Алекс ме заразиха с Австралийски вирус, а търпението не е силната ми черта,хах. Тони, мисли над НГ 2016-2017 в Сидни 6 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 ПОхвалвам се, че си купих билети за Лисабон за 3 март.........И за да умилостивя съпружеското тяло отказах новогодишно спа в БГ . Ей, големи жертви се дават заради тези пътувания. Не се прави така. Търси се под вола теле, което ще рече някой гаф на съпружеското тяло и веднага пак СПА-то е в списъка. 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Ей, големи жертви се дават заради тези пътувания. Не се прави така. Търси се под вола теле, което ще рече някой гаф на съпружеското тяло и веднага пак СПА-то е в списъка. Скъпи, защо не идеш да пиеш бира, докато аз съм на СПА? 7 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Скъпи, защо не идеш да пиеш бира, докато аз съм на СПА? Да бе, за тях СПА, а за нас пак тежката работа... 4 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Да бе, за тях СПА, а за нас пак тежката работа... Имаш пълното основание да се чувстваш онеправдан и да се оплакваш (то кой ли ще те чуе), но съгласи се, че не върви ти да идеш да се цамбуркаш в жакузито, а жена ти да се мъчи с бирите. Или пък да вземеш да отбиваш номера с някакви ликьорчета. Това не е мъжкарско, както обичат да се изразяват по телевизиите напоследък Така че - поеми си задълженията и се наливай с бира до припадък! Нека ти! Така ти се пада! Хак да ти е! (и други подобни възклицания) ...Разбира се, всичко това не е за тази тема, а за другата. Редактирано 10 ноември, 2015 от captain_oveur 7 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 ПОхвалвам се, че си купих билети за Лисабон за 3 март. Отказах се от НГ там,че бяха малко скъпички. И за да умилостивя съпружеското тяло отказах новогодишно спа в БГ . Ама това май е за оплаквателната тема. И се похвалвам, че Тони и Алекс ме заразиха с Австралийски вирус, а търпението не е силната ми черта,хах. Тони, мисли над НГ 2016-2017 в Сидни Ако почакаш малко, ще ти добавя и Тасманийски ;) 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 (редактирано) Ако почакаш малко, ще ти добавя и Тасманийски ;) Хм, да, ти се очертаваш като сериозен вирусоносител на Virus Magellanicus Редактирано 10 ноември, 2015 от captain_oveur 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Да се похвалим и ние /с Влади/ със закупени билети за Мавриций. Идеята е да се разгледа и Реюнион. Изобщо тази година ми върви на неочаквани и непланирани пътувания. Първо Белгия, Люксембург, после месец в Китай, Тибет, а сега и острови край Африка. Сега седя и се чудя какво ли точно съм правила в 24 часа, когато съм посрещала Новата година, та така да ми тръгне по вода и пътувания. И дали, ако повторя, магията ще се случи отново. Всъщност тази нова година трябва да съм в самолет, което също е добър знак. 14 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 10 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Хм, да, ти се очертаваш като сериозен вирусоносител на Virus Magellanicus Отдааааавна, отдавна, ти чак сега ли разбра? ;) Връзка към коментар
Duke Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Всъщност тази нова година трябва да съм в самолет, което също е добър знак. В такъв случай, по-дълго или по-кратко ще посрещаш 2016 г.? Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Предвид полета няма да е дълго, но се надявам турците да са дашни откъм новогодишна почерпка. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Предвид полета няма да е дълго, но се надявам турците да са дашни откъм новогодишна почерпка. Аз друго имах предвид, ама карай... Щом си с турците, по-скоро ще бъде по-кратко отколкото по-дълго предвид голяма част от техните дестинации... 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Ако съм разбрала правилно, че имаш предвид часовата разлика, точно за нея казвам, че няма да е дълго. 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 И може почерпката също да не е съществена. :/ Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 И може почерпката също да не е съществена. :/ Но тръпката ще е голяма, а това е най-важното. Връзка към коментар
Polina Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Да, да.. Тръпка ще има, това е сигурно! Връзка към коментар
Костов Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Сега аз не разбрах, Теди на борда на самолет ще посреща Нова Година, или ще лети със самолет за да посрещне някъде Нова Година? 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 10 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2015 Ще летим 3 магеланци от Мавриций към Истанбул и ще посрещнем Новата година някъде по трасето, което се надявам да е добро предзнаменование за 2016. 15 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега