Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Преди 1 час, darinamarinova каза:

От офиса на Еконт, където ходя ми подариха такова изкуствено цветенце за любим клиент. Сега живее на бюрото на работа 😍

Webp.net-resizeimage (2).jpg

Яко ! На мен ми подарятат само брандирани чадъри, чорапи, еко торби, чаши и стрес топки. 😞

• Харесвам 2
Връзка към коментар

@bibi Е, и това не е лошо. Аз не съм им толкова голям клиент за брандирани подаръци - предполагам за такива става въпрос, ама и те не са лоши. В случая ми го подариха просто така. Аз им взех шоколадче да се почерпят 🙂 

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не се хваля,но не знам в коя друга тема да изразя радостната си емоция.

Прибрахме цветята в зимната градина,почистихме двора,събрахме орехите,скоро ще направим чудесен компот от така любимите ми дюли.Пуснахме парното.

Обичам всички сезони,защото смятам,че е много хубаво да има кръговрат в годишните времена.Есента ми е любима,Наслаждавам се на аромати и цветове и приятни разходки.Сега е времето и на книгите и топлите чайове от прилежно набраните билки.

Онзи ден видях как в едно магазинче изваждаха коледната декорация и започнаха да редят разни красиви коледни нещица.Веднага купих едни много симпатични кутийки за подаръци,защото знам,че скоро @Maryще пусне чудесна тема!

Магеланци,слагайте топлите шалчета и шапки и се разхождайте из България и по света!

Пожелавам Ви прекрасни и пъстроцветни есенни моменти!

• Харесвам 32
Връзка към коментар

Похвалвам се, че успях да си купя първите вегански обувки, през сайт, който не работи с дайнърс, с помощта на пътуващата си и/или понастоящем несъществуваща curve, а плащането ми мина. Сега, нямам идея този google pay как работи, нито дали съм оправила там всякакви валути, но дано получа обувки :mail1:

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 5 минути , домосед каза:

Това обувки за ритане на вегани ли са?

Не, те сами си падат 😄

Цитат

Superdry’s latest drop of women’s vegan trainers will have you feeling as good as you look. With bold, iconic designs and clean craftsmanship, these shoes are set to be your casualwear staple for years to come. These vegan trainers come in high and low top options, whether you pair them with your favourite jeans, or that new summer dress, these shoes are the perfect finishing touch to elevate your outfits this season. All our trainers in the vegan range are registered with the Vegan Society, so you know they are completely animal free. Shop more eco-styles this summer with our organic cotton range, for seriously soft hoodies and tees. Discover our full range of women’s shoes for more casual footwear this season.

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 21 минути , Lindt каза:

Похвалвам се, че успях да си купя първите вегански обувки, през сайт, който не работи с дайнърс, с помощта на пътуващата си и/или понастоящем несъществуваща curve, а плащането ми мина. Сега, нямам идея този google pay как работи, нито дали съм оправила там всякакви валути, но дано получа обувки :mail1:

Да ги покажеш. Щерката си купи сандали от Берлин. Много беше щастлива. Дано и ти така.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 56 минути , Lindt каза:

All our trainers in the vegan range are registered with the Vegan Society so you know they are completely animal free

Да си ги носиш със здраве и много да си ги пазиш, да не ти ги изяде някой веган! 

• Смея се 15
Връзка към коментар

Днес ми върнаха от Себу Пасифик парите за 2 билета Дубай-Манила-Дубай на стойност 220 лева.

В момент на екстаз реших да вложа още 9 пъти по толква в билети до Колумбия. 

Това е. Чао. Отивам да си купя ром поради липса на Aguardiente у наше село.

• Харесвам 6
  • Шок 1
  • Браво 5
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 7 минути , Gentleman Basta каза:

Днес ми върнаха от Себу Пасифик парите за 2 билета Дубай-Манила-Дубай на стойност 220 лева.

Честито! :smile3::good:

преди 7 минути , Gentleman Basta каза:

Отивам да си купя ром ...

Малко си закъснял, декадата на ромското включване приключи! :grin:

• Смея се 5
Връзка към коментар
На 9.10.2021 г. в 17:19, Lindt каза:

Сигурно ще прозвуча глупаво, но ще ги ядеш ли ? 

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 1 час, Gentleman Basta каза:

Значи, ако намериш ром Dictador, Santa Fe, Boyaca, Botero, Viejo de Caldas или Medellin, ще си точно в 10-ката! Но съм почти сигурна, че по нашите географски ширини, трудно ще ги откриеш. Всичко останало не е колумбийско. 😉 На място ще опиташ Агуардиенте, ако си голям мераклия.  Иначе колумбийското кафе Juan Valdez може да си купиш в магазините на Калиман Карибе и да започнеш подготовката. ️ 

И страхотно прекарване! 🤗 Мисля, че завиждам… 😉

• Харесвам 5
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 14 минути , DaBo каза:

Значи, ако намериш ром Dictador, Santa Fe, Boyaca, Botero, Viejo de Caldas или Medellin, ще си точно в 10-ката! Но съм почти сигурна, че по нашите географски ширини, трудно ще ги откриеш. Всичко останало не е колумбийско. 😉 На място ще опиташ Агуардиенте, ако си голям мераклия.  Иначе колумбийското кафе Juan Valdez може да си купиш в магазините на Калиман Карибе и да започнеш подготовката. ️ 

И страхотно прекарване! 🤗 Мисля, че завиждам… 😉

Сега като започна да те обстрелвам с въпроси, не само ще завиждаш, ами и ще те е страх да си погледнеш известията  :victory:

преди 28 минути , Боян Димитров каза:

Сигурно ще прозвуча глупаво, но ще ги ядеш ли ? 

Нещо не ми изглеждат вкусни, ама ако бях веган, щях да им посегна :yes:

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 2 минути , Lindt каза:

Сега като започна да те обстрелвам с въпроси, не само ще завиждаш, ами и ще те е страх да си погледнеш известията  :victory:

Няма проблем, питай винаги! 🤗

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , Lindt каза:

Сега като започна да те обстрелвам с въпроси, не само ще завиждаш, ами и ще те е страх да си погледнеш известията  

Питай в някоя тема в твой стил, че да чете всички. :wink:

В момента, DaBo каза:

Няма проблем, питай винаги!

Сега като се замисля, ще е супер да напишеш за всички нещо. За Киев ми беше повече от полезно написаното, за Колумбия пак ще е така.

Е, билети нямам де, ама мечти - винаги. :smile:

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , DaBo каза:

Няма проблем, питай винаги! 🤗

Мале, от три дни се сдържам, за да не си урочасам пътуването, преди да купим билети. И е голяма мъка, защото като си нямам тема, си записвам в бележките на телефона важните неща като "sin cilantro, por favor!"

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 14 минути , Mary каза:

Сега като се замисля, ще е супер да напишеш за всички нещо. За Киев ми беше повече от полезно написаното, за Колумбия пак ще е така.

Е, билети нямам де, ама мечти - винаги. :smile:

Ами да напиша, ама си тръгнахме оттам 2016, минахме след това през Малайзия, сега сме в Украйна.... Нещата сигурно много са се променили, но пък винаги имам кого да попитам, както и да проверя и преведа нещо. Така че винаги ще помагам!

преди 15 минути , Lindt каза:

Мале, от три дни се сдържам, за да не си урочасам пътуването, преди да купим билети. И е голяма мъка, защото като си нямам тема, си записвам в бележките на телефона важните неща като "sin cilantro, por favor!"

Хаха, абе опитайте го този кориандър, може пък и да ви се хареса. Макар, че за мен колумбийският кориандър е като бозата или дуриан, хаха. Ако не сте видели как швед се опитва да пие боза или французин да яде дуриан, нищо не сте видели. Култовооо... уникални спомени, които още предизвикват сълзи от смях.

Направи си тема и питай!

И не се шашкайте, когато си поръчате салата от домати с моцарела и ви питат дали я искате топла или студена. 😉 Ех, спомени...

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

И ние хич не се погаждаме с тоя бурен.Докато разбера обаче не знаех кое е тъй гадно.В Галапагос ядох севичо и реших,че са мили паницата със сапун и не са я оплакнали.После в Колумбия човек от компанията си поръча салата без кориандър,че не го понася.Тогава опитах и разбрах кое ми има вкус на сапун.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 3 часа, Gentleman Basta каза:

Ей, вече човек не може едно ромче ли да си купи!?

Внимавай някой да не сезира Българския Хелзингски Комитет за това ромче, дето ще го купуваш!

• Смея се 8
Връзка към коментар

Намерих 100 лв на шосето.Преди 10 години пак бях намерил толкова и си купих автобусен билет до чужбина,но беше зима и се отказах като наближи.Трябваше да ида от провинцията до офиса в София и щях да получа 90 % от парите,обаче поради мързел не отидох.

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 15 часа, Emil Chakalov каза:

И ние хич не се погаждаме с тоя бурен.Докато разбера обаче не знаех кое е тъй гадно.В Галапагос ядох севичо и реших,че са мили паницата със сапун и не са я оплакнали.После в Колумбия човек от компанията си поръча салата без кориандър,че не го понася.Тогава опитах и разбрах кое ми има вкус на сапун.

Ние точно с Наско и Леси в Лисабон открихме какво мислим за подправката 🙃. Опитахме, викнахме сервитьора и посочихме въпросително зеленото изчадие в чинията. Той грейна, мислейки, че ни харесва и ни каза името. И после посърна, като от 4 страни чу, че останалите ни поръчки искаме да не съдържат този треволяк. 

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар

Аз не мога да понасям лиминова трева. Но в Тайланд, както и в Занзибар, са ни я слагали безпощадно на много от астията. Просто не се яде с тази гадост и това е.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.