darinamarinova Публикувано: 2 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 2 ноември, 2021 @Lyubina @bibi @jul @Дани Магелани Супер сте. Ще пробвам и ако имат приличен вид, ще докладвам в другата тема 🙂 3 Връзка към коментар
Популярно мнение ven62 Публикувано: 3 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. 17 62 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 3 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 3 ноември, 2021 преди 10 минути , ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Това са най-хубавите новини! Да ви е здрава и щастлива! Да ви носи много радост и гордост! 2 1 Връзка към коментар
oli_mali Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 2 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Ихууу, честито Венчооо! Да е здрава, с хубав късмет и много да ви радва цялото семейство! Стягай големия чувал с подаръци отсега още! 🙂 П.С. Носи 5 от 6 букви на баба си Veni62, нали? 😉 П.С2. Децата ги пускат да плуват от ден 1 вече, та ако се чудите къде - препоръчвам басейна на @Георги Матеев. 1 1 5 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 4 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честито! Да е жива и здрава и да донесе много радост в семейството ви! 1 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 6 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честита радост! Дълги години да те радва и ядосва! 2 1 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 6 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честито! Да ви е жива и здрава Емили! Да ви радва много! Да е наследила пътешественическия дух и неизчерпаемото чувство за хумор на дядо! 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 7 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честита да е Емили! Много да е щастлива и здрава! 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 7 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Да ви е жива и здрава и много да ви радва! 1 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 8 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честито! Да е жива и здрава, да ви носи радост и щастие малката принцеса! 1 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 8 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честито!Много радост да ви носи! 1 1 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 11 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Да е честита Емили! Да расте здрава, умна и щастлива- за нейна и ваша радост! 1 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 Честита радост!!! Да Ви е жива здрава! Да расте послушна и щастлива! И... много, много да я слушкате. 😀 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 4 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2021 преди 14 часа, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честито! Да расте здрава, щастлива и обичана! 1 Връзка към коментар
Bore Публикувано: 5 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2021 На 4.11.2021 г. в 0:30, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честино! Много щастие, радост, здраве и късмет за напред. 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 5 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2021 На 4.11.2021 г. в 0:30, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честито, @ven62! Да е жива, здрава и да донесе много радост в семейството Ви! 😊 1 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 5 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 5 ноември, 2021 На 4.11.2021 г. в 0:30, ven62 каза: Ихууу, Да ви се похваля. Имам си още една внучка – Емили. Честито! Пожелавам ви да обиколите света заедно! 😉 1 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 @ven62, честито! Да ви е жива и здрава, да ви радва много! Връзка към коментар
Популярно мнение Дани Магелани Публикувано: 6 ноември, 2021 Популярно мнение Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 И аз да се похваля. Станах за втори път баба! Синът ми и снаха ми ме дариха с внук Филип! Наскоро четиригодишната ми внучка Раличка ми каза с какво нетърпение чака братчето. Много е щастлива! Аз също! 19 36 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 6 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 преди 6 минути , Дани Магелани каза: И аз да се похваля. Станах за втори път баба! Синът ми и снаха ми ме дариха с внук Филип! Наскоро четиригодишната ми внучка Раличка ми каза с какво нетърпение чака братчето. Много е щастлива! Аз също! Прекрасна новина! Да е честит Филип! Нека да е много щастлив, да открива и покорява, да пътешества и опознава, да създава радост и топлина в близките си! 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 6 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 преди 21 минути , Дани Магелани каза: И аз да се похваля. Станах за втори път баба! Синът ми и снаха ми ме дариха с внук Филип! Наскоро четиригодишната ми внучка Раличка ми каза с какво нетърпение чака братчето. Много е щастлива! Аз също! Честито внуче, Дани! Да е живо и здраво! 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 6 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 преди 32 минути , Дани Магелани каза: И аз да се похваля. Станах за втори път баба! Синът ми и снаха ми ме дариха с внук Филип! Наскоро четиригодишната ми внучка Раличка ми каза с какво нетърпение чака братчето. Много е щастлива! Аз също! Честито! Да е жив, здрав и много, много щастлив! 1 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 6 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Честит да е Филип, Дани! Здрав, щастлив и успешен да е! И заедно с кака му Раличка да обиколите света! Честита да е и Емили на Венчо! 😘 Прекрасни новини! 5 2 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 6 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Малеее, да сте живи и здрави, @ven62 и @Дани Магелани, да са ви здрави внуците и само радости да ви носят! 1 2 Връзка към коментар
jul Публикувано: 6 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2021 Ех, че хубави новини от @ven62и @Дани Магелани❤️ Да са здрави и много да радват семействата Емили и Филип! 1 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега