Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 22 часа, Иван Попов каза:

Искам да се похваля, че преди няколко дни имах рожден ден 😊 и родителите ми направиха един доста добър подарък 🥰 апартамент в центъра на гр. Сандански. 🤩

Та сега ми остана само обзавеждането да бъде от мен 😊 Доста съм щастлив 😊

Айде честито, Ванка! Супер подарък! :smile3:

Жив и здрав и хубави емоции в новото жилище!
Кога ще е купонът:drinks: :dance4:за откриването на апартамента, че да не си купуваме билети за тая дата? :biggrin:

P.S. 

преди 19 часа, Брани каза:

Таз година къща, догодина - тъща! 🙂 

Eййй, оставете го момчето да си поживее поне 2-3 годинки на свобода, преди да се бракува! :grin:

• Благодаря 1
  • Браво 3
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 22 часа, Иван Попов каза:

Искам да се похваля, че преди няколко дни имах рожден ден 😊 и родителите ми направиха един доста добър подарък 🥰 апартамент в центъра на гр. Сандански. 🤩

Та сега ми остана само обзавеждането да бъде от мен 😊 Доста съм щастлив 😊

Честит да си, Ванка! Бъди щастлив, пътешествай и мечтай! Подаръкът е заслужен и продължавай да заслужаваш и нови:))))

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
На 27.12.2021 г. в 19:46, jungfraujoch каза:

Браво,Ванка!

Да са живи и здрави родителите ти и да се гордеят с теб!

А ти от своя страна да си все така любознателен и да сбъдваш мечтите си!

Смело напред и нагоре!

Благодаря ти! 😊

Дано всички да сме живи и здрави! 😊

На 27.12.2021 г. в 20:35, Граф Вронски каза:

Честит Рожден ден (на патерици)! Жив и здрав! И успех с обзавеждането. 🙂

Благодаря! 😊

А виж с обзавеждането ще е интересно 😉 

На 27.12.2021 г. в 21:14, Брани каза:

Честито! 🙂

Таз година къща, догодина - тъща! 🙂 

Благодаря ти! Дано, чул те Господ! 😊  

Ох тази тъща, като я видя тази дума и лошо ми става 😀 Малко, че трябва и с дъщеря й да се разбирам, та и с нея ли ще трябва 😃

На 27.12.2021 г. в 21:29, Светославов каза:

Честито на патерици и от мен, за рождения ден! 

По вашенско май не си поплюват много момите, та не вярвам гнезденцето да остане дълго без интериорна дизайнерка. 🙂 

Благодаря ти! 😊

Момите са опасни по нашия край 😉 

преди 22 часа, iaia_mama каза:

Честит рожден ден, честит и апартамент! С кеф да си го обзаведеш, пък догодина да се похвалиш и с булка, оооще малко по-натам и с "люлка"  🙂

Благодаря ти! 😊

Разбира се, че ще се похваля, дано само това време да е по-скоро. 😊

преди 22 часа, oli_mali каза:

В Сандански май първо идва люлката и с нея и булката 🙂 @Иван Попов Честито! Много любов и уют да има в новия ти дом!

Ами как дойде е при нас! 😊

Благодаря ти! 😊

преди 13 часа, Lyubina каза:

Честито, Ванка! Здрав да си и много щастие в новото жилище! 

Благодаря ти! 😊 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 5 часа, Фил каза:

Айде честито, Ванка! Супер подарък! :smile3:

Жив и здрав и хубави емоции в новото жилище!
Кога ще е купонът:drinks: :dance4:за откриването на апартамента, че да не си купуваме билети за тая дата? :biggrin:

P.S. 

Eййй, оставете го момчето да си поживее поне 2-3 годинки на свобода, преди да се бракува! :grin:

Благодаря ти! 😊

Надявам се емоциите да предстоят 😉 Ами знам ли, то има доста още работа, но по-рано от Коледа няма да е... 

Искам да си го направя като 5 звезден хотел 😊 Ще Ви предупредя, няма проблем 😉

преди 4 часа, Роми каза:

Честит да си, Ванка! Бъди щастлив, пътешествай и мечтай! Подаръкът е заслужен и продължавай да заслужаваш и нови:))))

Благодаря ти от сърце! 😊

Благодаря на всички! 🤩

Бъдете живи, здрави и следвайте мечтите си! 

Вече чакам с нетърпение лятото, защото знам, че ще се пътува отново и отново 😊

• Харесвам 9
Връзка към коментар
преди 14 минути , Иван Попов каза:

Вече чакам с нетърпение лятото, защото знам, че ще се пътува отново и отново 😊

Ай стига бе! Чак лятото ли ще чакаш?🥴

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 4 минути , muchachote каза:

Ай стига бе! Чак лятото ли ще чакаш?🥴

Нямам друго време за пътуване извън Б-я. 🙂 Просто с тези карантини, умувах за Нова година в Атина, но заради мерките и се отказах. 

За 2/3 дни може да отскоча примерно до Банско/Боровец, но за по-дълго ще е лятото :dance3:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Честото Ванка,

Много щастие в новия апартамент.

----

Преди години един колега си беше направил тениска с надпис "Предлагам софийско жителство"

@Иван Попов, само идея давам. ... "Всеки сам си преценя":wink:

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 19 минути , ven62 каза:

Честото Ванка,

----

Преди години един колега си беше направил тениска с надпис "Предлагам софийско жителство"

@Иван Попов, само идея давам. ... "Всеки сам си преценя":wink:

E то тук става въпрос за Сандански, не ти разбрах логиката в асоциацията със "софийското жителство" 🙂

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 минути , Брани каза:

E то тук става въпрос за Сандански, не ти разбрах логиката в асоциацията със "софийското жителство" 🙂

"Красив, умен, със собствен апартамент в международен курорт с уникален климат."

...

Девойките с асма ще трябва да компенсират с нещо друго.

Изобщо, сериозен бизнес план може да се развие...

:grin:

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
преди 4 часа, Tedy каза:

Честито, Ванка! Щастливо да ти е в новия дом. 🙂

Благодаря, Теди! 😊

преди 4 часа, ven62 каза:

Честото Ванка,

Благодаря ти! 😊

преди 3 часа, ven62 каза:

"Красив, умен, със собствен апартамент в международен курорт с уникален климат."

Чак пък и красив 🤩 Или момите не виждат красотата ми, или проблемът е в мен 🙃

А виж, че имаме уникален климат съм съгласен с двете ръце 😊

преди 3 часа, ven62 каза:

А и не само с астма 😇 да не забравяме, че имаме и минерални извори.

Вчера като излезнах с колата по града беше пълна лундица. От колко години пътувам, такова нещо за първи път виждам. 🤔

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 19 часа, ven62 каза:

:grin:

Девойките с асма ще компенсират с вино и ракия. С астма - по взаимно договаряне.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Най-сетне използвах sous-vide уреда, който си бях взел преди повече от една година. Тъй като не се задържам много време вкъщи  (в будно състояние), все го пренебравах и не му идваше реда. Но резултатът се получи страхотен. 

• Харесвам 6
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , darinamarinova каза:

Само с приятели. 🙂 Няма никаква пикантерия 😄

То тези неща стават между приятели, не с врагове😄

Късметлийски билет ти желая🙂

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Не толкова аз да се хваля (понеже малко неща, свързани с провалено пътуване :huh: ,  може да са за хвалба), но поне да похваля Delta Airlines. 
И по-точно съпорта им и най-вече Джейми. :smile3:
Какъв е случаят - пролетта на миналата година , в поредния пристъп на умопомрачение :grin: ( инспирирано най-вече от продължаващата суша с пътуванията заради ковида) и с надеждата, че през 2021г. ще отшуми чумата, и въпреки че уж се бях зарекъл да не си купувам билети за Щатите преди да си изкарам виза, взех че се изкуших от добра оферта като цена и боднах едни OJ-билетки от Австрия до Хаваите  (VIE-LIH ... KOA-VIE ) за края на януари 2022-ра ... Ей така - да си имам някакво по-далечно, презокеанско пътуване  като перспектива - да ми топли душицата и да не се изнервям от цялата ситуация. Леко психотерапевтично, един вид ...  :grin:
Да, ама както се оказа - ковида не си замина, а  макар Щатите (и Хавай) да се поотвориха за туристи, консулството в София продължаваше  да е затворено за издаване на (нови) туристически визи, та шансът да осъществя пътуването започна все повече да се изпарява. 
Междувременно Делта ми изпратиха писмо, че има промяна в полетите с опции да приема промяната или да получа ваучер на стойността на покупката.  Да, обаче на мен вариантът за ваучер точно от Delta хич не ми се стори атрактивен, та реших (макар и с крехка надежда) да се пробвам за върщане на парите за билетите. Сламката, за която реших да се хвана, беше, че предложеният ми вариант за връщане вместо с два стопа (в Сиатъл и Амстердам) беше станал с три (+ JFK). 
Влязох в чата за съпорт на страницата на Delta и след няколко реплики с бота, поисках жив агент, който се появи учудващо бързо. Обясних на Джейми каква е ситуацията и че не ме кефи предложената алтернатива, понеже има допълнителен стоп и че искам да ми върнат парите.  Помоли ме да изчакам и след малко оферира друг вариант, с по два стопа, както ми беше оригиналният билет. Точно от това се опасявах и вече се зачудих какво да измисля като повод за отказ ... и казах, че пак не ме устройва, защото се налага пренощуване при един от стоповете.  (впоследствие установих, че съм се объркал :biggrin: заради формата на часовете с AM и PM и разликата в часовите зони и всъщност в предложения вариант няма пренощуване :grin: ).   
И тогава Джейми сигурно реши, че съм някакъв ретард, който не може да сметне правилно часовете :grin:, или пък не му се занимаваше повече с мен и ми написа - ОК, господине, пускам нареждане за refund, ще получите e-mail с потвърждение.  Мейлът пристигна веднага, а след 3-4 дни и сумата от €340 беше налична по сметката ми.  Yes! :smile3:  
Честно казано - не вярвах, че ще стане толкова лесно.  Така че - похвалвам агент Джейми и Delta!  :clapping:
......
P.S. И още нещо в тази връзка - по принцип за такива по-далечни дестинации (извън Европа) и при положение, че разликата в цената е €30-40-50, предпочитам да купя билетите директно от АК, вместо от посредник, и така за втори път (след едни билети от AirCanada) се оказва, че това е правилен подход, понеже предполагам процедурата за refund през евентуален посредник щеше да бъде или доста тегава  или даже въобще невъзможна... 

• Харесвам 21
  • Браво 13
Връзка към коментар
преди 19 часа, Фил каза:

P.S. И още нещо в тази връзка - по принцип за такива по-далечни дестинации (извън Европа) и при положение, че разликата в цената е €30-40-50, предпочитам да купя билетите директно от АК, вместо от посредник, и така за втори път (след едни билети от AirCanada) се оказва, че това е правилен подход, понеже предполагам процедурата за refund през евентуален посредник щеше да бъде или доста тегава  или даже въобще невъзможна... 

Това лично аз повтарям от създаването на форума, но е лошо ако трябва да се научи по трудния начин... 😉

Иначе, почти аналогичен случай при мен с едни вътрешни полети в Австралия за миналата година. След кратко общуване с бот бях прехвърлен на жив агент и за нула време получих пълен рефънд, че дори и намазах отгоре заради курсови разлики... 😛 

Лошото е, че през последните две години се налага да се хвалим с успешно възстановяване на средства по провалени пътувания, вместо с впечатления събрани по време на тези пътувания... 😞  

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Пристигна ми медалът за финиширане на полумаратон в Равена!

Този ми е един от любимите като дизайн - вдъхновението е от византийските мозайки в града на изкуствата, съчетано със силуета на Данте Алегиери, на годишнината от чиято смърт беше посветено конкретното издание на състезанието.

20211107ravenna.JPG.0c9fc4ea389347afca846ad6775c8132.JPG 

Състезанието от 2020 беше отоложено с една година по общоизвестни причини. Проведе се през ноември 2021, като разрешиха и неприсъствено участие, от което се възползвах. Неприсъствено означва да си търчиш където намериш по света, докладваш резултата, а те ти пращат медала по пощата.

Другата подточка на хвалбата е, че с този ми се закръгли бройката на колекцията медали на 80 😎

https://photos.app.goo.gl/q6xDmmr8o3xFnepAA

Мисля, че @Фил се беше интересувал изрично😉

Повечето за търчане на дистанция 10 км, присъствено или не. Има и няколко, отчитащи натрупан километраж за даден период.

• Харесвам 11
  • Браво 28
Връзка към коментар
преди 55 минути , домосед каза:

Другата подточка на хвалбата е, че с този ми се закръгли бройката на колекцията медали на 80 😎

Ехааа, страхотна колекция! И страхотно спортно постижение! Браво! :clapping:
С пожелание бройката скоро да стане трицифрена! :good:

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, домосед каза:

Равена!

града на изкуствата

неприсъствено участие

Браво! Пожелавам ти присъствено посещение на Равена, в случай, че още ни си я посетил. 

Връзка към коментар

.... съчетано със силуета на Данте Алегиери, на годишнината от чиято смърт беше посветено конкретното издание на състезанието.

А точно по повод 700-тната годишнина от смъртта на Данте, на ключови сгради в Равена са поставени 100 плакета с откъси от "Божествена комедия", по един за всяка песен – 34 за ада, 33 за чистилището и 33 за рая.
Нямахме време да ги обходим всичките ... :wink:

20211218_124403.jpg.1705296e9cc2fa544c4ce4b4502989bf.jpg      20211218_123523.jpg.89573116b69feb0cf7f0a35be005e3aa.jpg

20211218_113638.jpg.9ca8d42d573e7e0b329fc02abafb93b5.jpg 

• Харесвам 8
  • Браво 2
Връзка към коментар

Неприсъствено означва да си търчиш където намериш по света, докладваш резултата, а те ти пращат медала по пощата.

Е за какво му беше на Джоката да става за резил, като можеше да си изиграе неприсъствено АО у дома.

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.