Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 14 минути , zon каза:

Браво! Пожелавам ти присъствено посещение на Равена, в случай, че още ни си я посетил. 

Без да съм гледал хилядите карфици в tripadvisor-а на @домосед, обзалагам се, че Равена е прободена.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , ven62 каза:

Без да съм гледал хилядите карфици в tripadvisor-а на @домосед, обзалагам се, че Равена е прободена.

И аз бих заложил сериозна сума в подкрепа на едно такова предположение!:yes:

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 11 минути , ven62 каза:

преди 9 минути , Фил каза:

И аз бих заложил сериозна сума в подкрепа на едно такова предположение!:yes:

@домосед да си признае, ходил ли е или не в Равена. 

• Смея се 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, zon каза:

@домосед да си признае, ходил ли е или не в Равена. 

Ходил е тайно на секретна мисия.

Но ръката му се подава!

AM-JKLVYh-ErzIulkdfAPyZPS-I5lx67ArHynwEAfRA99ZNYcZrxy0AjuGgGCFexVRxVhQ6Sur1ZsXBIShfsEzQEC6fZtEMf4vf3gTfPa9qpKTwlwRyWKOghcTvVZxKzuWDgN93PznsqKdsvNcPMr6zgTTFwhw=w1377-h914-no?authuser=0

(снимка от личен архив, юли 2004)

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар
преди 4 минути , Фил каза:

Айде пак изавдих късмет! :biggrin:
Едни 400 хилки ме чакат! :grin:
Направо не знам вече къде и как ше ги харча всички тея кинти ? :rolleyes::scratch_one-s_head:  Ще ми трябват помощ! 

image.png.11bef231a767a14be38ea3583f6a2858.png

Няма да ти е трудно да намериш помощници. Нареждам се първа в списъка 😁

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

След 4-месечно търсене имам раница 😄 Подходяща за Раян, Уиз, Америка, Африка, Азия и ми отива на всички възможни дрехи 😄  Даже, като я гледам и за планини и гори става 🙂 

10002633-CRESCENT_01.jpg

• Харесвам 20
  • Браво 13
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 44 минути , Eva eva каза:

След 4-месечно търсене имам раница 😄 Подходяща за Раян, Уиз, Америка, Африка, Азия и ми отива на всички възможни дрехи 😄  Даже, като я гледам и за планини и гори става 🙂 

10002633-CRESCENT_01.jpg

Ехаа, Eva eva, ако знаеш откога си търся такава, дето да става за всички фърколети и изобщо! Може ли подробности - откъде я купи, размери, цена, пробва ли я какво ти побира   🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 16 минути , iaia_mama каза:

Ехаа, Eva eva, ако знаеш откога си търся такава, дето да става за всички фърколети и изобщо! Може ли подробности - откъде я купи, размери, цена, пробва ли я какво ти побира   🙂

🙂 От Спорт депо я взех, този големия магазин на бул. "Цариградско шосе" № 143 до Интер Експо Център. Има различни размери, модели и цветове. Моята е 33 литра, Размери: 52 x 33 x 20 см., 125 лв. Не е много евтина, но изглежда стабилна.  Малко идва по-голяма за Раян, но ще понатискам оттук-оттам, ако се налага 🙂 Доста неща ще събере, обемна си е. Предполагам, че за 2-3 дневно пътуване без проблем ще си събера боклучките, даже и с апарата.

https://www.sportdepot.bg/dakine-aksesoari/ranici/brand-273_0_481_30?orderBy=price&showBy=200&page=2

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Връзка към коментар

Dakine e страхотна марка. Ученическа раница купих преди две години и е като нова. Купих е от английския амазон за 15 паунда. Следете там, цените са по добри от тук.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 15 минути , vladimira74 каза:

Dakine e страхотна марка. Ученическа раница купих преди две години и е като нова. Купих е от английския амазон за 15 паунда. Следете там, цените са по добри от тук.

Супер, радвам се, че е качествена вашата раничка! За цената - сега я проверих, излиза доста по-скъпо, като се сложи и доставката. Явно е различно за различните артикули. 

https://www.amazon.co.uk/Dakine-Backpack-University-Bagpack-Daypack/dp/B0873BDSPB/ref=sr_1_2?crid=3AE912IXPGEP8&keywords=dakine%2Bbackpack%2B33l&qid=1643474343&sprefix=dakine%2Bbackpack%2B%2Caps%2C199&sr=8-2&th=1&psc=1

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, Eva eva каза:

Подходяща за Раян, Уиз, Америка, Африка, Азия и ми отива на всички възможни дрехи 

Точно!Ще ти тича на дънки,бермуди, поли и рокли,ако носиш.Със здраве да си я ползваш и много нови дестинации да имаш!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, Eva eva каза:

Dakine са супер - аз имам една Dakine Haslam от 2010г., която още ползвам за пътуване. Изкара последните години на гимназията, студентството, живот в чужбина, работа и продължава да е здрава (с изключение на един цип, който прецаках по моя вина и се наложи да сменя). Абсолютно съм сигурен, че ще изкара още минимум толкова. Браво за избора, надявам се и новите им модели да са толкова читави. 

• Благодаря 1
Връзка към коментар

Dakine и на мен ми е любима марка, имат огромен асортимент, всякакви цветове и размери, а качествено не мръдва с години, имам две в момента, едната 21l, другата 29, втората с толкова ципчета и джобчета, че чак се обърквам, но върши невероятна работа (има си място и за лаптоп даже). В Амазон наистина се намират понякога големи оферти, а на техния сайт правят редовно намаления (но не колкото в Амазон).

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Спечелих диспут с търговец в Алиекспес за несъответствие на предлаганата стока с доставената и ще ми върнат 2$, което е 50% от цената😄

Става въпрос за едни пълнители за химикали с триещо се мастило. Получих видимо по-тънки от тези на снимките на търговеца и в сравнение с други, които купих от други търговци.

Не знам защо, но много ми е сладка победата над китайски продавачи😄

05E54996-E2DE-49F0-BA89-00196BCAB02D.jpeg

FCFFA9D0-64A6-4048-992E-135A43679E34.jpeg

• Харесвам 9
  • Браво 1
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 26 минути , ivailo_radev каза:

Да се похваля с новото си хоби - да рисувам по корема на жена ми. Има два проблеми само - ще мога да го практикувам около 8 седмици и не мога да рисувам добре. Ама важно е участието.

Бъдещ магеланец

20220118_180016.jpg.35516c69edf25f1e222d02d45af3d060.jpg

Да си знае какво го очаква 😄

20220130_181414.jpg

Поздравления! Бъдещият магеланец от сега си има хубави снимки. А майка му става все по-красива!

• Харесвам 8
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 51 минути , Дани Магелани каза:

Поздравления! Бъдещият магеланец от сега си има хубави снимки. А майка му става все по-красива!

Ама много шава. Докато рисувах Земята, Африка я удариха поне 10 земетресения 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 29
Връзка към коментар
преди 4 минути , ivailo_radev каза:

Ама много шава. Докато рисувах Земята, Африка я удариха поне 10 земетресения 😄

Споко, след месец често ще виждаш и Килиманджаро на различни места. :laugh:

• Харесвам 1
  • Смея се 18
Връзка към коментар
преди 13 минути , Mary каза:

Споко, след месец често ще виждаш и Килиманджаро на различни места. :laugh:

Може да докладва, че го е мернал нейде из Азия... :girl_crazy:

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Връзка към коментар
преди 16 часа, Травеолани каза:

@ivailo_radev Супер сладурско! Знаете ли пола или ще е изненада? 

Знаем го, знаем го, ама ми казаха да не издавам още. Ама синята боя най-бързо ми свършва. Е, ама сигурно заради многото океани, когато рисувам Земята де.

• Харесвам 18
  • Браво 1
  • Смея се 7
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

След 6 месеца разправии, безброй разменени мейли и изпилени нерви, най-после получих рифънд от фалиралите Vayama!

Тук е момента да похваля Европейския потребителски център, които разрешиха случая само седмица след като се свързах с тях, въпреки първоначалните съмнения, че може и да не успеят да помогнат заради това, че Vayama са регистрирани в САЩ.

• Харесвам 20
  • Браво 4
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• shots
    • veselush
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.