Популярно мнение Eva eva Публикувано: 13 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 февруари, 2022 Печеля един фотографски конкурс, да кажем за полу-професионалисти или по-скоро начинаещи професионалсти 🙂 Темата беше "Зима е". Това е моята снимка, зимен изгрев от вр. Мусала 🙂 39 42 Връзка към коментар
Izabela Публикувано: 13 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2022 Браво! Както се казва - " Жестока е"! 1 1 Връзка към коментар
Kalina Ivanova Публикувано: 13 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2022 преди 39 минути , Eva eva каза: Печеля един фотографски конкурс, да кажем за полу-професионалисти или по-скоро начинаещи професионалсти 🙂 Темата беше "Зима е". Това е моята снимка, зимен изгрев от вр. Мусала 🙂 Ехааа! Един диагонал и толкова красота Поздравления, честита ти заслужена награда! 2 1 Връзка към коментар
tch Публикувано: 13 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2022 Преди 1 час, Eva eva каза: Печеля един фотографски конкурс, да кажем за полу-професионалисти или по-скоро начинаещи професионалсти 🙂 Темата беше "Зима е". Това е моята снимка, зимен изгрев от вр. Мусала 🙂 Поздравления, как успя да си толкова рано на върха? 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 13 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 13 февруари, 2022 преди 12 минути , tch каза: Поздравления, как успя да си толкова рано на върха? Благодаря много! Спахме на заслона "Еверест", който е в подножието на върха. Станахме към 6 и 7 и нещо бяхме горе 🙂 6 3 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2022 Не знам хваля се или се оплаквам, ама щом се прибрах благополучно от Тайланд при всички ежедневни промени в правилата, трябва да е хвалба. Дали съжалявам? В никакъв случай, ползотворен микс от бизнес контакти и забавление. Дали бих се заел пак с такава организация? В никакъв случай - страшно много стрес, нерви, документи, тестове, загуба на време и пари. Задължителни маски навън, даже гледаха стриктно за бързи тестове на някои места, за да седнеш да ядеш, въпреки че си ваксиниран. На всичкото отгоре под натиска на застрахователите и загубите им, вече няма да ти покриват ковида, освен ако не си на легло. Същевременно надписаните болнични сметки и карантинни хотели продължават и за безсимптомни, да живее медицинската индустрия. Дестинацията я замразявам до декември. Надявам се нещата да са доста по-добре, в момента няма по-абсурдна държава за пътуване. 19 5 3 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 Предвид якото всяване на паника и евакуации от Украйна, не знам дали е за хвалене, но аз лично съм много щастлив, че спечелих конкурс на историческите архиви в Лвив, Украйна и ме канят да се поровя 2 седмици в архивите им през юни месец като ми поемат и разходите за пътуване. Знаех си аз, че ще разбия конкуренцията ако изобщо има такава тази година. Но, който го е страх от мечки да не ходи в Карпатите. @DaBo, май месец ще поговорим като почна да планирам. 15 9 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 17 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2022 На 13.02.2022 г. в 21:28, Eva eva каза: Благодаря много! Спахме на заслона "Еверест", който е в подножието на върха. Станахме към 6 и 7 и нещо бяхме горе 🙂 A-a-a, значи спиш все пак. Щото аз от темата "Кой къде щъка" и от темата за готвенето си мислех, че това упражнение - спането, не го владееш. 1 14 1 Връзка към коментар
Популярно мнение Граф Вронски Публикувано: 19 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 19 февруари, 2022 Малко ме е срам, но да се похваля, че спечелих първо място в моята категория (мъже - beginners) по crossfit, което се проведе днес вътрешно за хора, ходещи в тази зала. Малко не разбрах как стана, но в моята категория бяхме общо 2 отбора (всеки отбор е по 2ма човека). Имахме 2 състезания (или все едно две тренировки) - едното преди обяд, другото следобяда. Сигурен, че на второто завършихме първи (гребане 1500м за време). Не знам какви са били критериите за оценка (защото всяко състезание има по две различни части), колко ние сме получили, колко те са получи. Но ако правилно чух, те са били на второ място , ние на първо. Но те са се отказали (?) и така на стълбичката беше само моят отбор (по-точно - само аз, защото моето другарче беше си вече тръгнало). За мен е по-важното, че се престраших да се запиша. Преди самия старт, започнах да се притеснявам , че изобщо няма да издържа. Но като цяло съм доволен. Имам някаква по-ясна представа къде са ми слабите места, по които да продължа да тренирам. И сега съм още по-надъхан. А, преди тренировка си правя различни снимки на изгрева и стъклените сгради. И много си ми харесват 😄 29 29 Връзка към коментар
Популярно мнение chandni Публикувано: 20 февруари, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Чудих се дали сме за темата с похвалите или оплакванията (), но в крайна сметка реших, че по-скоро сме за тук Наскоро в живота ни влезе едно малко северно сияние - Magical Aurora Borealis (накратко Аурора) от породата сибирско хъски, което днес стана на 3 месеца. Смело, нали...? Особено за хора пътешественици, чието работно ежедневие беше достатъчно натоварено и без тази малка пакостница. Към всичко това добавете факта, че без да сме се занимавали с кучета от детските си години, се гмурнахме в тази авантюра, забърквайки се с една от най-инатливите и диви кучешки породи. Мислехме, че си взимаме красива и елегантна госпожица с разноцветни очи, а се оказа, че се сдобихме с полудиво вълче, което носи в себе си в голяма степен тяхната ДНК! Денем е кротка и спокойна, но привечер хищникът у нея се пробужда. Рови, "дави жертвите" си - без значение дали са пластмасова бутилка, въже или чорап, а зъбите ѝ са остри като игли (питате ли ни )... Предстои ни много работа в опитомяването на това вълче и обучението ѝ в общо послушание! Едновременно ни радва и ни побърква с непрестанните си лудории! Непрекъснато ни държи нащрек, защото всяка секунда мисли нова щуротия! 🙂 Ако някой има опит с подобен trouble maker, приемаме съвети. Ако ли пък не, просто ни стискайте палци! А ето я и нея... 🙂 48 17 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Красавица! 5 1 Връзка към коментар
jul Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 преди 13 минути , chandni каза: Чудих се дали сме за темата с похвалите или оплакванията (), но в крайна сметка реших, че по-скоро сме за тук Наскоро в живота ни влезе едно малко северно сияние - Magical Aurora Borealis (накратко Аурора) от породата сибирско хъски, което днес стана на 3 месеца. Смело, нали...? Особено за хора пътешественици, чието работно ежедневие беше достатъчно натоварено и без тази малка пакостница. Към всичко това добавете факта, че без да сме се занимавали с кучета от детските си години, се гмурнахме в тази авантюра, забърквайки се с една от най-инатливите и диви кучешки породи. Мислехме, че си взимаме красива и елегантна госпожица с разноцветни очи, а се оказа, че се сдобихме с полудиво вълче, което носи в себе си в голяма степен тяхната ДНК! Денем е кротка и спокойна, но привечер хищникът у нея се пробужда. Рови, "дави жертвите" си - без значение дали са пластмасова бутилка, въже или чорап, а зъбите ѝ са остри като игли (питате ли ни )... Предстои ни много работа в опитомяването на това вълче и обучението ѝ в общо послушание! Едновременно ни радва и ни побърква с непрестанните си лудории! Непрекъснато ни държи нащрек, защото всяка секунда мисли нова щуротия! 🙂 Ако някой има опит с подобен trouble maker, приемаме съвети. Ако ли пък не, просто ни стискайте палци! А ето я и нея... 🙂 Красавица! Стискам палци да я опитомите 🙂 Наистина е смело да се вземе куче от пътуващи хора, ние сме с кот и пак си е предизвикателство ❤️ 1 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 преди 19 минути , chandni каза: Чудих се дали сме за темата с похвалите или оплакванията (), но в крайна сметка реших, че по-скоро сме за тук Наскоро в живота ни влезе едно малко северно сияние - Magical Aurora Borealis (накратко Аурора) от породата сибирско хъски, което днес стана на 3 месеца. Смело, нали...? Особено за хора пътешественици, чието работно ежедневие беше достатъчно натоварено и без тази малка пакостница. Към всичко това добавете факта, че без да сме се занимавали с кучета от детските си години, се гмурнахме в тази авантюра, забърквайки се с една от най-инатливите и диви кучешки породи. Мислехме, че си взимаме красива и елегантна госпожица с разноцветни очи, а се оказа, че се сдобихме с полудиво вълче, което носи в себе си в голяма степен тяхната ДНК! Денем е кротка и спокойна, но привечер хищникът у нея се пробужда. Рови, "дави жертвите" си - без значение дали са пластмасова бутилка, въже или чорап, а зъбите ѝ са остри като игли (питате ли ни )... Предстои ни много работа в опитомяването на това вълче и обучението ѝ в общо послушание! Едновременно ни радва и ни побърква с непрестанните си лудории! Непрекъснато ни държи нащрек, защото всяка секунда мисли нова щуротия! 🙂 Ако някой има опит с подобен trouble maker, приемаме съвети. Ако ли пък не, просто ни стискайте палци! А ето я и нея... 🙂 Много е красива Аурора. За породата не знам, ама са си предизвикателство по принцип. Моето куче колко неща прегриза вкъщи направо не мога да изброя, пералнята само поне 5 пъти поправях, поне като порасна и спря... 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 преди 27 минути , Цвете каза: Красавица! преди 17 минути , jul каза: Красавица! преди 3 минути , neuromancer каза: Много е красива Аурора. Благодаря! 🙂 Връзка към коментар
chochiani Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 На 15.02.2022 г. в 14:35, T.E.Lawrence каза: Не знам хваля се или се оплаквам, ама щом се прибрах благополучно от Тайланд при всички ежедневни промени в правилата, трябва да е хвалба. Дали съжалявам? В никакъв случай, ползотворен микс от бизнес контакти и забавление. Дали бих се заел пак с такава организация? В никакъв случай - страшно много стрес, нерви, документи, тестове, загуба на време и пари. Задължителни маски навън, даже гледаха стриктно за бързи тестове на някои места, за да седнеш да ядеш, въпреки че си ваксиниран. На всичкото отгоре под натиска на застрахователите и загубите им, вече няма да ти покриват ковида, освен ако не си на легло. Същевременно надписаните болнични сметки и карантинни хотели продължават и за безсимптомни, да живее медицинската индустрия. Дестинацията я замразявам до декември. Надявам се нещата да са доста по-добре, в момента няма по-абсурдна държава за пътуване. Елате в Швейцария! Тук вече нищо не искат. Само маски в транспорта и болници. Минимум стрес! Хубава вечер на всички! 7 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 Много ви е сладка палавата госпожица Аурора. Както я описваш си е куче с характер. Обичайте я и си играйте заедно. Ще се справите с пакости,тя е още мъничка и игрива. 2 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 преди 1 час, chandni каза: Чудих се дали сме за темата с похвалите или оплакванията (), но в крайна сметка реших, че по-скоро сме за тук Наскоро в живота ни влезе едно малко северно сияние - Magical Aurora Borealis (накратко Аурора) от породата сибирско хъски, което днес стана на 3 месеца. Смело, нали...? Особено за хора пътешественици, чието работно ежедневие беше достатъчно натоварено и без тази малка пакостница. Към всичко това добавете факта, че без да сме се занимавали с кучета от детските си години, се гмурнахме в тази авантюра, забърквайки се с една от най-инатливите и диви кучешки породи. Мислехме, че си взимаме красива и елегантна госпожица с разноцветни очи, а се оказа, че се сдобихме с полудиво вълче, което носи в себе си в голяма степен тяхната ДНК! Денем е кротка и спокойна, но привечер хищникът у нея се пробужда. Рови, "дави жертвите" си - без значение дали са пластмасова бутилка, въже или чорап, а зъбите ѝ са остри като игли (питате ли ни )... Предстои ни много работа в опитомяването на това вълче и обучението ѝ в общо послушание! Едновременно ни радва и ни побърква с непрестанните си лудории! Непрекъснато ни държи нащрек, защото всяка секунда мисли нова щуротия! 🙂 Ако някой има опит с подобен trouble maker, приемаме съвети. Ако ли пък не, просто ни стискайте палци! А ето я и нея... 🙂 Това си е наистина за похвала! За нас кучето в къщата си е задължително условие за семеен уют. Обичай те я и тя ще ви отвръща трикратно с обичта си! Е, ще има бели, но след 1 година, когато порасне, тези бели дори ще ви липсват. Успех! 5 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 20 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 20 февруари, 2022 преди 2 часа, chandni каза: Непрекъснато ни държи нащрек, защото всяка секунда мисли нова щуротия! 🙂 Ако някой има опит с подобен trouble maker, приемаме съвети. Очаквай всякакви бели, на мен ми прегриза маркуча на пералнята и направи наводнение, отделно сдъвка маншона на пералнята два пъти го сменях, един път сме оставили отворено, но втория път си е отворила сама, има следи от зъби по дръжката дето отваря. Няколко копчета на печката и пералнята липсват, веднъж правиха ремонт в банята и от чукането падна плочка в кухнята, само за един ден разбра, че макар и навсякъде стените и пода са твърди, на това място може да се копае и направи бая дупка докато намеря същата плочка да сложа. Има някакъв спрей, дето отблъсквал кучетата да не гризат, но той е достатъчно гаден и за мен докато пръскам, пък и не съм сигурен доколко е ефикасен, аз почнах да мажа с един лют сос и спря да хапе намазаното, но може пък да е въпрос на вкус и твоето да обича люто 😀 2 9 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 21 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2022 Звучи много "забавно"... За щастие, при нас пералнята е вградена (в шкафа зад нея на втората снимка, та поне за маркучите ще сме спокойни ) Каква порода е твоят trouble maker? 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 21 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2022 Прекрасна е! На първата снимка вече демонстрира "виновно" изражение май 😉 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 21 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2022 На 19.02.2022 г. в 18:12, Граф Вронски каза: Малко ме е срам, но да се похваля, че спечелих първо място в моята категория (мъже - beginners) по crossfit, което се проведе днес вътрешно за хора, ходещи в тази зала. ... Ами, не знам дали те е срам, но е силно притеснително. Аз не знаех какво е това "crossfit". И се осведомих: "CrossFit is a branded fitness regimen that involves constantly varied functional movements performed at high intensity.[1] The methodology was developed by Greg Glassman,[2] who founded CrossFit, LLC, with Lauren Jenai in 2000,[3][4][5] with CrossFit its registered trademark.[6] CrossFit is promoted as both a physical exercise philosophy and a competitive fitness sport, incorporating elements from high-intensity interval training, Olympic weightlifting, plyometrics, powerlifting, gymnastics, kettlebell lifting, calisthenics, strongman, and other exercises.[7] It is practiced by members of thousands of affiliated gyms,[8] roughly half of which are located in the United States,[9] and by individuals who complete daily workouts (otherwise known as "WODs" or "Workouts of the Day")" Това са първите 3-4 изречения от уикипедия. Напълно са ми достаъчни. А и в съчетание с изгрев,..., хмм. На 19.02.2022 г. в 18:12, Граф Вронски каза: ... Имам някаква по-ясна представа къде са ми слабите места, ... И да ти кажа. Аз ... слаби места нямам. 10 Връзка към коментар
Coo Публикувано: 21 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2022 @chandni Чудесна е! Много да ви разхожда!!! 🙂 🥳 Тази порода много "дърпа", колкото и да я обучавате, в кръвта им е ❤️ 🙂 1 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 21 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2022 преди 21 часа, chandni каза: А ето я и нея... 🙂 Страхотна е! Много разходки Ви пожелавам! 😊 1 1 Връзка към коментар
ECC Публикувано: 21 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2022 преди 20 часа, neuromancer каза: Очаквай всякакви бели, на мен ми прегриза маркуча на пералнята и направи наводнение, отделно сдъвка маншона на пералнята два пъти го сменях, един път сме оставили отворено, но втория път си е отворила сама, има следи от зъби по дръжката дето отваря. Няколко копчета на печката и пералнята липсват, веднъж правиха ремонт в банята и от чукането падна плочка в кухнята, само за един ден разбра, че макар и навсякъде стените и пода са твърди, на това място може да се копае и направи бая дупка докато намеря същата плочка да сложа. Има някакъв спрей, дето отблъсквал кучетата да не гризат, но той е достатъчно гаден и за мен докато пръскам, пък и не съм сигурен доколко е ефикасен, аз почнах да мажа с един лют сос и спря да хапе намазаното, но може пък да е въпрос на вкус и твоето да обича люто 😀 Въпрос на вкус.Нашата хубавица Ронда (порода Лигъл,разбирай Бигъл) ми изяде лютите чушки директно от саксията.Не мисля изобщо,че има усет за люто. 1 1 9 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 21 февруари, 2022 Сподели Публикувано: 21 февруари, 2022 преди 12 часа, ven62 каза: И да ти кажа. Аз ... слаби места нямам. Имаш поне едно - не си аз! 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега