Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Ще летим 3 магеланци от Мавриций към Истанбул и ще посрещнем Новата година някъде по трасето, което се надявам да е добро предзнаменование за 2016. :lol:

Искрено ти се възхищавам. Такова неглижиране на битийността още не ми е по силите :) Да поздравиш родителите си - ако е възможно - за прекрасното възпитание. Мъжът ти ще го почерпя - за това че те е съхранил ;) - надявам се лично.

Връзка към коментар

Искрено ти се възхищавам. Такова неглижиране на битийността още не ми е по силите :) Да поздравиш родителите си - ако е възможно - за прекрасното възпитание. Мъжът ти ще го почерпя - за това че те е съхранил ;) - надявам се лично.

Ей това е... аз се хваля, ти ме хвалиш, щастието е пълно, даже преливам. :lol: Галееееееее. :flirt:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Водка ще има на борда , но за Буш или Кептън Морган не съм оптимист   ;)

Ако нямат поне някакъв ром на същия новогодишен полет, и на турците ще се карам, както на франсетата при едно друго пътуване  :rolleyes:

В случай, че и това не помогне, ще се примиря и аз с водка. А като ми тръгне на водка точно в първите часове на Нова година на борда на самолет, най-много 2016-та да приключи някъде из Русия на борда на... влак  :locomotive:  

Кво, пак си е оферта  :biggrin:

П.П. Все пак не може да няма съвсем никакъв ром в магазините на летището  :unsure:

Редактирано от wilks
  • Харесвам 7
Връзка към коментар

Получих си всичките пари обратно (140 долара) за един недобре проведен полудневен частен тур на Претория от Йоханесбург.  Тура, колкото и да не беше представен добре, все пак го направихме и след разправии на място с шофьора посетихме обещаните места (на 95%). :) Като за без пари беше направо супер.

• Харесвам 10
Връзка към коментар

Ще летим 3 магеланци от Мавриций към Истанбул и ще посрещнем Новата година някъде по трасето, което се надявам да е добро предзнаменование за 2016. :lol:

:) По-добро посрещане на Нова Година - Здраве му кажи!!!

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Преди няколко часа започна сватбеното ни пътешествие :)

Ееее, колко хубавоооо :) :) :) Да сте живи и здрави и все така да пътешествате! :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Не е за мен , за мои близки , но много обичам да се занимавам с това.Полети ,трансфери , маршрути и всичко свързано.

П.С. Разбира се ще избухна и аз ...скоро :)

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Отново правя планиране ... май това ми харесва повече от самите пътувания ;)

attachicon.gifclip_image002.jpg

Ами ... ако скучаеш понякога, мога да ти предложа  планирането на две-три мои дестинации. :lol:

Ти ще си доволен, че това ти харесва, а аз ще се помъча да ги изпътувам. :P

А от новия ти план се вижда, че ти хареса по тези места, даже и без багаж. ;)

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Отново правя планиране ... май това ми харесва повече от самите пътувания ;)

attachicon.gifclip_image002.jpg

Не си само ти болен от тази болест, да знаеш :) Този номер със стрелкичките по маршрута как става? 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Не си само ти болен от тази болест, да знаеш :) Този номер със стрелкичките по маршрута как става? 

Това е круиз. Аз правя планиране основно на Перу , че за там само има три пълни дни в които трябва да се вмести едно Мачу Пикчу. От корабната компания искат безумните 3000 $ , аз мисля да го докарам до 600-700-800  max. комфортно и без ограничения .

• Харесвам 2
Връзка към коментар

От Thai airways ми възстановиха почти цялата сума по канселиран промо билет, като другото им предложение беше безплатна смяна на датата по отсечката в рамките на година напред. Предвид че летят от Суварнабуми и цените на вътрешните им полети не са много по различни от Еър Азия, мисля че си спечелиха фен. 

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Да се похваля, че излизам от мрачен период, в който бях загърбил приоритетите си, повече няма да се поддавам.

Веднъж се живее, не може само работа, започвам и аз да планувам пътешествие, скромно, до Италия.

• Харесвам 14
Връзка към коментар

официалната туристическа страница на Италия във facebook за втори път споделя моя снимка   :)

https://www.facebook.com/italia.it/photos/a.191238277619099.47145.190854910990769/916521061757480/?type=3&theater  

• Харесвам 28
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.