MayaS Публикувано: 3 март, 2022 Сподели Публикувано: 3 март, 2022 преди 4 часа, ivailo_radev каза: Хайде и аз да се похваля, че на първи март си сложихме по една мартеничка, а щъркелът само това и чакал. Вчера, на 02.03.2022 се роди нашият син Александър. Мама и бебо са добре, въпреки 22 часа раждане. Да ви е честит. Да расте обичан и щастлив. Да бъде здрав. Поздравявам цялото семейство. 3 Връзка към коментар
Роми Публикувано: 3 март, 2022 Сподели Публикувано: 3 март, 2022 преди 5 часа, ivailo_radev каза: Хайде и аз да се похваля, че на първи март си сложихме по една мартеничка, а щъркелът само това и чакал. Вчера, на 02.03.2022 се роди нашият син Александър. Мама и бебо са добре, въпреки 22 часа раждане. Честито! Най-хубавите неща от живота- радвайте му се, обичайте го, слушайте го! Александър скоро да ви придружава в пътуванията и да ви определя посоката! 4 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 3 март, 2022 Сподели Публикувано: 3 март, 2022 Жив и здрав, весел и палав да расте! 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 март, 2022 Сподели Публикувано: 3 март, 2022 преди 6 часа, ivailo_radev каза: Хайде и аз да се похваля, че на първи март си сложихме по една мартеничка, а щъркелът само това и чакал. Вчера, на 02.03.2022 се роди нашият син Александър. Мама и бебо са добре, въпреки 22 часа раждане. Честито! Жив и здрав и вие около него! 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 3 март, 2022 Сподели Публикувано: 3 март, 2022 Честито! Да ви е жив и здрав, и много да ви радва! Да расте в мирен свят сред любов и доброта! 4 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 3 март, 2022 Сподели Публикувано: 3 март, 2022 Добре дошъл на Александър ! Здрав и благословен да е ! 3 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 март, 2022 Сподели Публикувано: 3 март, 2022 преди 13 часа, ivailo_radev каза: Хайде и аз да се похваля, че на първи март си сложихме по една мартеничка, а щъркелът само това и чакал. Вчера, на 02.03.2022 се роди нашият син Александър. Мама и бебо са добре, въпреки 22 часа раждане. Честито! Да ви е жив и здрав Александър и много да ви радва. 1 Връзка към коментар
Izabela Публикувано: 4 март, 2022 Сподели Публикувано: 4 март, 2022 Да е жив и здрав Александър! И да има много пътешествия по света с мама и тате! 2 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 11 март, 2022 Сподели Публикувано: 11 март, 2022 Честито! Александър да е здрав и щастлив, много да ви радва, да се гордеете с делата му! 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 11 март, 2022 Сподели Публикувано: 11 март, 2022 На 3.03.2022 г. в 10:00, ivailo_radev каза: Хайде и аз да се похваля, че на първи март си сложихме по една мартеничка, а щъркелът само това и чакал. Вчера, на 02.03.2022 се роди нашият син Александър. Мама и бебо са добре, въпреки 22 часа раждане. Честито! Да расте здрав и щастлив! 3 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 15 март, 2022 Сподели Публикувано: 15 март, 2022 След 2 години игра на нерви, най-накрая Оподо ми възстановиха парите за анулирани полети от Канада еър. Прехвърляха топката на АК. Но фактът, че парите са преведени от Оподо, показва, че най-вероятно АК отдавна е върнала сумата или са си били при тях. 8 12 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 15 март, 2022 Сподели Публикувано: 15 март, 2022 На 3.03.2022 г. в 10:00, ivailo_radev каза: Хайде и аз да се похваля, че на първи март си сложихме по една мартеничка, а щъркелът само това и чакал. Вчера, на 02.03.2022 се роди нашият син Александър. Мама и бебо са добре, въпреки 22 часа раждане. Честит да е малкият Александър! Избрал си е чудесни родители! Много да ви радва и здраве за цялото семейство. 1 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 Този месец ми изтече дебитната карта, която е съвсем обикновена Виза електрон, и отидох да си взема новата. Докато се захласвах по дизайна, че е цялата жълтичка, видях най-накрая, че са ми дали дебитна Виза голд. Сега зачитам в сайта на банката : Безплатна застраховка„Помощ при пътуване и злополука”. Преференциални достъпиДостъп до бизнес салони „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2 за картодържателя и един придружител Premium програмата Visa Luxury Hotel Collection Ексклузивна селекция от предимства и отстъпки на Visa Europe, които ще направят пътуванията ви още по-приятни Не съм впечатлена, а направо зашеметена🙃 . Не знам какво е продиктувало тази промяна, но да са живи и здрави. 9 1 4 1 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 В тази книга пише за мене 😎 Като за първи българин, изкачил континентален първенец. Кой? Ще трябва да си прочетете книгата, за да ме намерите. Жокер: най-отдалечения от Екватора https://www.360mag.bg/posts/129423 https://www.goodreads.com/review/show/4611529289 18 27 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 10 минути , домосед каза: В тази книга пише за мене 😎 Като за първи българин, изкачил континентален първенец. Кой? Ще трябва да си прочетете книгата, за да ме намерите. Жокер: най-отдалечения от Екватора https://www.360mag.bg/posts/129423 https://www.goodreads.com/review/show/4611529289 Браво! Е, тогава и аз да се похваля, че поне веднъж знам отговора на домоседова загадка Или поне така си мисля и затова няма да чета. 2 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 Преди 1 час, домосед каза: В тази книга пише за мене Като за първи българин, изкачил континентален първенец. Ехееее, браво, браво! 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 @bobole4e, добре че спомена, да си погледна и аз моята, сменена преди месец. Същото А как се реализират тези "Premium програмата Visa Luxury Hotel Collection Ексклузивна селекция от предимства и отстъпки на Visa Europe", имате ли идея? 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 Преди 1 час, домосед каза: В тази книга пише за мене Браво! преди 1 час, домосед каза: Ще трябва да си прочетете книгата, за да ме намерите. Пусни я на pdf и веднага ще те намерим 😉 1 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 1 минута , Иван Попов каза: Браво! Пусни я на pdf и веднага ще те намерим 😉 ее, ние сме чели сводките още отдавна, няма нужда да търсим Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 2 минути , neuromancer каза: ее, ние сме чели сводките още отдавна, няма нужда да търсим еее значи 😅 аз съм назад с материала Връзка към коментар
denita Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 3 часа, bobole4e каза: Този месец ми изтече дебитната карта, която е съвсем обикновена Виза електрон, и отидох да си взема новата. Докато се захласвах по дизайна, че е цялата жълтичка, видях най-накрая, че са ми дали дебитна Виза голд. Сега зачитам в сайта на банката : Безплатна застраховка„Помощ при пътуване и злополука”. Преференциални достъпиДостъп до бизнес салони „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2 за картодържателя и един придружител Premium програмата Visa Luxury Hotel Collection Ексклузивна селекция от предимства и отстъпки на Visa Europe, които ще направят пътуванията ви още по-приятни Не съм впечатлена, а направо зашеметена🙃 . Не знам какво е продиктувало тази промяна, но да са живи и здрави. Вече и аз съм зашеметена. Къде ще ходим? 🙂 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 1 час, Lyubina каза: @bobole4e, добре че спомена, да си погледна и аз моята, сменена преди месец. Същото А как се реализират тези "Premium програмата Visa Luxury Hotel Collection Ексклузивна селекция от предимства и отстъпки на Visa Europe", имате ли идея? Аз имам идея , да - от десетина година имам тази програма ( по-високото ниво, и още нямам нито една резервация ), така че е по-скоро трудно използваема на практика . Виза картите имат две нива на програмата ( разликата е в допълнителните безплатни екстри ). Виза Голд ( или Сигначър извън Европа) е по-ниското ниво и предлага 7 “предимства и отстъпки “ - безплатна закуска за двама - автоматичен ъпгрейд - гаранция най-ниска цена -ВИП гост статус -безплатен нет - късен чекаут -25$ кредит за храна /напитки Цената теоритично е същата , на практика не е 😉. Ако стаите са с безплатна анулация - цената е същата, но в масовият случай сайтовете на хотелите предлагат значително по-ниска цена , когато стаята няма опция за анулация, а това не се предлага от програмата. Другите периодични оферти от типа - плати 3, получи 4 нощувки са всъщност оферти от самите хотели ( тоест има ги налични и на техните сайтове ). Имате достъп и до безплатен консиерж, който ще ви помогне с всякаква информация за навсякъде по света за транспорт, култура , ресторанти , билети ( самолетни , концерт, влак , музеи и т.н) , може и да ги купи за вас с вашата карта, ако ви е по-удобно или нямате време… https://www.visasignaturehotels.com Ако някой е с Виза Инфинит, има по-високото ниво на програмата, което включва допълнително нещо безплатно за 100-150$ на престой от рода на спа, кредит за храна/напитки , масаж .. 2 Връзка към коментар
bobole4e Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 1 час, denita каза: Вече и аз съм зашеметена. Къде ще ходим? 🙂 В Италия, разбира се 😉 2 Връзка към коментар
Ardent Публикувано: 16 март, 2022 Сподели Публикувано: 16 март, 2022 преди 8 часа, bobole4e каза: Този месец ми изтече дебитната карта, която е съвсем обикновена Виза електрон, и отидох да си взема новата. Докато се захласвах по дизайна, че е цялата жълтичка, видях най-накрая, че са ми дали дебитна Виза голд. Сега зачитам в сайта на банката : Безплатна застраховка„Помощ при пътуване и злополука”. Преференциални достъпиДостъп до бизнес салони „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2 за картодържателя и един придружител Premium програмата Visa Luxury Hotel Collection Ексклузивна селекция от предимства и отстъпки на Visa Europe, които ще направят пътуванията ви още по-приятни Не съм впечатлена, а направо зашеметена🙃 . Не знам какво е продиктувало тази промяна, но да са живи и здрави. Коя банка това? 1 Връзка към коментар
VASILEV Публикувано: 23 март, 2022 Сподели Публикувано: 23 март, 2022 Замених “старият” Приус с новичък Хюндай🙂Както казват, с фул екстри😄 20 19 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега