Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 4 часа, ivailo_radev каза:

Хайде и аз да се похваля, че на първи март си сложихме по една мартеничка, а щъркелът само това и чакал. Вчера, на 02.03.2022 се роди нашият син Александър. Мама и бебо са добре, въпреки 22 часа раждане.

Да ви е честит. Да расте обичан и щастлив. Да бъде здрав. Поздравявам цялото семейство.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 5 часа, ivailo_radev каза:

Хайде и аз да се похваля, че на първи март си сложихме по една мартеничка, а щъркелът само това и чакал. Вчера, на 02.03.2022 се роди нашият син Александър. Мама и бебо са добре, въпреки 22 часа раждане.

Честито! Най-хубавите неща от живота- радвайте му се, обичайте го, слушайте го! Александър скоро да ви придружава в пътуванията и да ви определя посоката!

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 6 часа, ivailo_radev каза:

Честито! Жив и здрав и вие около него! :smile3:

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 часа, ivailo_radev каза:

Честито!

Да ви е жив и здрав Александър и много да ви радва.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 3.03.2022 г. в 10:00, ivailo_radev каза:

Честито! Да расте здрав и щастлив! :girl_in_love:

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Дани Магелани

След 2 години игра на нерви, най-накрая Оподо ми възстановиха парите за анулирани полети от Канада еър. Прехвърляха топката на АК. Но фактът, че парите са преведени от Оподо, показва, че най-вероятно АК отдавна е върнала сумата или са си били при тях.

• Харесвам 8
  • Браво 12
Връзка към коментар
На 3.03.2022 г. в 10:00, ivailo_radev каза:

Честит да е малкият Александър!

Избрал си е чудесни родители!

Много да ви радва и здраве за цялото семейство.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Този месец ми изтече дебитната карта, която е съвсем обикновена Виза електрон, и отидох да си взема новата. Докато се захласвах по дизайна, че е цялата жълтичка, видях най-накрая, че са ми дали дебитна Виза голд. Сега зачитам в сайта на банката :

Безплатна застраховка„Помощ при пътуване и злополука”.

Преференциални достъпиДостъп до бизнес салони „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2 за картодържателя и един придружител

Premium програмата Visa Luxury Hotel Collection Ексклузивна селекция от предимства и отстъпки на Visa Europe, които ще направят пътуванията ви още по-приятни

Не съм впечатлена, а направо зашеметена🙃 . Не знам какво е продиктувало тази промяна, но да са живи и здрави.

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
  • Браво 4
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

В тази книга пише за мене 😎

Като за първи българин, изкачил континентален първенец.
Кой? Ще трябва да си прочетете книгата, за да ме намерите.

Жокер: най-отдалечения от Екватора

1-600x654-1.jpg

https://www.360mag.bg/posts/129423

https://www.goodreads.com/review/show/4611529289

• Харесвам 18
  • Браво 27
Връзка към коментар
преди 10 минути , домосед каза:

В тази книга пише за мене 😎

Като за първи българин, изкачил континентален първенец.
Кой? Ще трябва да си прочетете книгата, за да ме намерите.

Жокер: най-отдалечения от Екватора

1-600x654-1.jpg

https://www.360mag.bg/posts/129423

https://www.goodreads.com/review/show/4611529289

Браво!

Е, тогава и аз да се похваля, че поне веднъж знам отговора на домоседова загадка  :thank_you:

Или поне така си мисля и затова няма да чета.

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Връзка към коментар

@bobole4e, добре че спомена, да си погледна и аз моята, сменена преди месец. 

Същото :curtsey:

А как се реализират тези "Premium програмата Visa Luxury Hotel Collection Ексклузивна селекция от предимства и отстъпки на Visa Europe", имате ли идея? 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, домосед каза:

В тази книга пише за мене 

Браво! 

преди 1 час, домосед каза:

Ще трябва да си прочетете книгата, за да ме намерите.

Пусни я на pdf и веднага ще те намерим 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Иван Попов каза:

Браво! 

Пусни я на pdf и веднага ще те намерим 😉

ее, ние сме чели сводките още отдавна, няма нужда да търсим

Връзка към коментар
преди 2 минути , neuromancer каза:

ее, ние сме чели сводките още отдавна, няма нужда да търсим

еее значи 😅 аз съм назад с материала 

Връзка към коментар
преди 3 часа, bobole4e каза:

Този месец ми изтече дебитната карта, която е съвсем обикновена Виза електрон, и отидох да си взема новата. Докато се захласвах по дизайна, че е цялата жълтичка, видях най-накрая, че са ми дали дебитна Виза голд. Сега зачитам в сайта на банката :

Преференциални достъпиДостъп до бизнес салони „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2 за картодържателя и един придружител

Premium програмата Visa Luxury Hotel Collection Ексклузивна селекция от предимства и отстъпки на Visa Europe, които ще направят пътуванията ви още по-приятни

Не съм впечатлена, а направо зашеметена🙃 . Не знам какво е продиктувало тази промяна, но да са живи и здрави.

Вече и аз съм зашеметена. Къде ще ходим? 🙂 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Lyubina каза:

@bobole4e, добре че спомена, да си погледна и аз моята, сменена преди месец. 

Същото :curtsey:

А как се реализират тези "Premium програмата Visa Luxury Hotel Collection Ексклузивна селекция от предимства и отстъпки на Visa Europe", имате ли идея? 

Аз имам идея , да - от десетина година имам тази програма ( по-високото ниво, и още нямам нито една резервация ), така че е по-скоро трудно използваема  на практика .

Виза картите имат две нива на програмата ( разликата е в допълнителните безплатни екстри ). Виза Голд ( или Сигначър извън Европа) е по-ниското ниво и предлага 7 “предимства и отстъпки “

- безплатна закуска за двама

- автоматичен ъпгрейд 

- гаранция най-ниска цена 

-ВИП гост статус

-безплатен нет

- късен чекаут

-25$ кредит за храна /напитки 

Цената теоритично е същата , на практика не е 😉. Ако стаите са с безплатна анулация - цената  е същата, но в масовият случай сайтовете на хотелите предлагат значително по-ниска цена , когато стаята няма опция за анулация, а това не се предлага от програмата. Другите периодични оферти от типа - плати 3, получи 4 нощувки са всъщност оферти от самите хотели ( тоест има ги налични и на техните сайтове ).

Имате достъп и до безплатен консиерж, който ще ви помогне с всякаква информация за навсякъде по света за транспорт, култура , ресторанти , билети ( самолетни , концерт, влак , музеи и т.н) , може и да ги купи за вас с вашата карта, ако ви е по-удобно или нямате време…

https://www.visasignaturehotels.com

Ако някой е с Виза Инфинит,  има по-високото ниво на програмата, което включва допълнително  нещо безплатно за 100-150$ на престой от рода на спа, кредит за храна/напитки , масаж ..

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 8 часа, bobole4e каза:

Коя банка това?

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• MCC
    • Asya Assenova
    • Gentleman Basta
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.