Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

преди 3 минути , VASILEV каза:

Замених “старият” Приус с новичък Хюндай🙂Както казват, с фул екстри😄

ACDC1CE2-8436-4BDF-AD0B-A8CD93FF0C6E.jpeg

29E7250D-BB31-438E-A650-3358808451B9.jpeg

Ехеее, супер! С радост да си караш колата и да няма никакви проблеми! 🙂

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 34 минути , VASILEV каза:

Браво. Да си го караш със здраве.

За гаража не питам ... планирал си го в новата къща.

:good:

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Преди 1 час, VASILEV каза:

Честито и безаварийно! Да си го карате с кеф! Как го/я кръстихте? Аз си кръщавам колите.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 25 минути , ven62 каза:

Браво. Да си го караш със здраве.

За гаража не питам ... планирал си го в новата къща.

:good:

Благодаря, тя тази кола ще си остане в Лондон, за Плевен ще му мислим 🙂

В момента, DaBo каза:

Честито и безаварийно! Да си го карате с кеф! Как го/я кръстихте? Аз си кръщавам колите.

Black pearl😄 не знам не съм измислил още

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , cybersimo каза:

а защо хибрид, а не чиста електричка?

Защото все още няма достатъчно charging points около мен където живея, може би след година две ще заменя Хюндайчето с Тесла😉

• Харесвам 7
  • Браво 2
Връзка към коментар
преди 14 часа, VASILEV каза:

Защото все още няма достатъчно charging points около мен където живея, може би след година две ще заменя Хюндайчето с Тесла😉

Честито! Всичко да е ток и жица с Хюндая 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 часа, Яничка каза:

След сафарито в Танзания си взехме тематичен...кантар. 

1f430cebb79f8eccd9f24a11f0c8dcd5.0.jpg.6aa151177dd32bc51a001a0c8302b1b3.jpg

Ся умувам как да станем фини кат антилопи 🙂

Вземете си лъв за вкъщи. По възможност гладен.

преди 16 часа, VASILEV каза:

Айде да споделиш впечатления после, че и аз съм му хвърлил око. Колебая се между електричката и хибрида. И се чудя 5-те колонки за зареждане около нас дали ще стигат в бъдеще и дали ще има и нови.

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар
Дани Магелани
преди 46 минути , master_of_germs каза:

Искам да похваля @Mistress of Germs за трите години труд, които положи, и за нервите, които изхаби, за да може тази книга все пак да види бял свят, въпреки масовото нежелание на нашите издателства да си сложат таралеж в гащите с подобна тематика. По-добре късно, отколкото още по-късно.

Себе си, в качеството на редактор на микробиологичната и вирусологична част, не искам да хваля - това си го приемам за работно задължение.

П.П. Работата по тази книга започна много преди пандемията, така че не очаквайте основният фокус да е върху ваксините срещу CoVID-19. (Е, и без тях не може, де!)

Цялата дандания около тях обаче ще доведе до грешни перцепции у много хора относно много други ваксини. Целта на тази книга е информира на достъпен за широката публика език, за да се разбере, че не може да се поставят всички ваксини под общ знаменател, и че всяка ваксина е различна по отношения на състав, производство, приложение и очакван ефект.

Screenshot_20220315-191906_Facebook.jpg.39a15008bb343da7dd5b2cf46285d389.jpg

Ако някой прояви желание да получи повече информация или просто да ни се порадва, може да заповяда довечера на официалното представяне на книгата в Столичната библиотека 🙂

Screenshot_20220324-120704_Facebook.jpg.86ad96e1756f150eb64f3d7a5e5bfd5d.jpg

Поздравления! Това е сериозен труд и заслужава адмирации!

Пожелавам ви на двамата много изпълнени мечти и реализирани планове!

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, master_of_germs каза:

Искам да похваля @Mistress of Germs за трите години труд, които положи, и за нервите, които изхаби, за да може тази книга все пак да види бял свят, въпреки масовото нежелание на нашите издателства да си сложат таралеж в гащите с подобна тематика. По-добре късно, отколкото още по-късно.

Себе си, в качеството на редактор на микробиологичната и вирусологична част, не искам да хваля - това си го приемам за работно задължение.

П.П. Работата по тази книга започна много преди пандемията, така че не очаквайте основният фокус да е върху ваксините срещу CoVID-19. (Е, и без тях не може, де!)

Цялата дандания около тях обаче ще доведе до грешни перцепции у много хора относно много други ваксини. Целта на тази книга е информира на достъпен за широката публика език, за да се разбере, че не може да се поставят всички ваксини под общ знаменател, и че всяка ваксина е различна по отношения на състав, производство, приложение и очакван ефект.

Ако някой прояви желание да получи повече информация или просто да ни се порадва, може да заповяда довечера на официалното представяне на книгата в Столичната библиотека 🙂

Аз ще изчакам да издадете пълната част - "Всичко за ваксините"!

🙂

• Благодаря 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, Брани каза:

Аз ще изчакам да издадете пълната част - "Всичко за ваксините"!

🙂

Имам идея къде да протече “чакането”. Тръгвай към бара, за да не закъснееш!

преди 5 часа, master_of_germs каза:

Записвам се за 1 бройка на следващата Магеланска среща, но да има автограф/и от автора и редактора!

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Една история за доброто около нас, която ми се случи в неделя:

Излизам днес да хвърлям боклука. Освен боклука нося и костите от печената кокошка, която ядохме и останки от други ястия, за да нахраня котките стоящи пред контейнера. Обаче днес пред контейнера, стои бездомник и двете му кучета. Той рови търсейки нещо, нещо с което може да си купи храна, навярно. Изхвърлям боклука и  приближавам към бездомника. Имаш ли нужда от храна? - го питам
А това какво е? - пита ме той, поглеждайки към торбичките в ръцете ми.
Пилешки кости - отговарям му без да го гледам. Неудобно ми е. 

-Ако искаш вземи го, тук там има месце.
Не, не  това ще е за кученцата, от два дни не са яли - отговори ми той
И тогава зададох възможно най-тъпия въпрос - То и ти сигурно не си ял, защо ги държиш тези кучета?
Той ме изгледа и каза - Ама как?!? Те са ми приятели!!! Кой ще се грижи за тях, ако не аз?!?
...
Днес, този човек ми предаде най-добрият урок по хуманност и любов към ближният.

• Харесвам 26
  • Браво 9
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, Nivear каза:

Браво! Би ми било интересно да я прочета, къде може да се купи? 

От днес вече би трябвало да я има по книжарниците. При поръчки онлайн вероятно има и отстъпки. Не знам дали е коректно да рекламирам бг издателство във форума, затова не го правя 🙂

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 39 минути , master_of_germs каза:

да рекламирам бг издателство във форума, затова не го правя 🙂

Давай смело! Борбата с незнанието ще прости някаки си дребни прегрешения. 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Gentleman Basta
    • Lindt
    • iMari
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.