Популярно мнение Ники Петров Публикувано: 5 юли, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 От днес официално съм част от кабинния състав на а/к “България Ер” ! ✈️ Ще се радвам да се срещаме на борда 🌎 41 47 Връзка към коментар
lyusi Публикувано: 5 юли, 2022 Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 преди 1 час, Ники Петров каза: От днес официално съм част от кабинния състав на а/к “България Ер” ! ✈️ Ще се радвам да се срещаме на борда 🌎 Честито! 1 1 2 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 5 юли, 2022 Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 преди 3 часа, Ники Петров каза: От днес официално съм част от кабинния състав на а/к “България Ер” ! ✈️ Ще се радвам да се срещаме на борда 🌎 Честито! Жекая много щастливи пътувания. 2 1 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 5 юли, 2022 Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 преди 4 часа, Ники Петров каза: съм част от кабинния състав на а/к “България Ер” Бравою!!! И честито!!! Пожелавам много и винаги безопасни полети, кротки и послушни пътници. Справедлив наряд и ........ още по-справедливо заплащане. 5 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 5 юли, 2022 Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 преди 6 часа, Ники Петров каза: От днес официално съм част от кабинния състав на а/к “България Ер” ! ✈️ Ще се радвам да се срещаме на борда 🌎 Честито и тук! Пожелавам ти много здраве, късмет и разбира се много полети! 😊 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 5 юли, 2022 Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 Ники, от сега си записвай полета до Амстердам на 6 септември (само да е живот и здраве и да не ни затворят до тогава 😉 ) 1 1 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 5 юли, 2022 Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 Благодаря на всички за прекрасните пожелания! 2 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 5 юли, 2022 Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 В момента, Ники Петров каза: Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Честито, Ники! Професия като за магеланец! Много посетени страни ти пожелавам и да ти остава време да ги разглеждаш! 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 5 юли, 2022 Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 (редактирано) Да се похваля и аз 😎 След съсипващо, главно от психологическа гледна точка, подтискащо пътуване покрай умопомрачителните разрушения в Сирия 🇪🇬 9 г. след началото на войната и в следвоенен, тъжен и обеднял Ливан 🇵🇫 през март, най-после дойдох на себе си и придобих обичайната си активна и усмихната, в т.ч. и пътешественическа форма 🙃 Логично, има много за наваксване... Провали ми се отдавна мечтаното и замислено самостоятелното няколкоседмично бродене между хималайските първенци до Покхара и наоколо през април, както и включването ми в организираната от мен малка група приятели за Приключението Мустанг - изгубеното тибетско кралство, останало от 2016 г. вече и без крал... , след това, през м.май 😭 Обачеее като се съвземе човек, не само яко пропушва, а и отколешните мечти възкръсват и избуяват! Преди 3 дни отработих с непалския водач ново предложение и през октомври, щом мине мусонният сезон, буквално за РД ми ден, кацам с които решат, в Катманду и поемам първо с 20-минутен вътрешен полет до Покхара, а след това с високопроходими автомобили към Кралство Ло в непалската област Мустанг 🇳🇵.. Та продължавам подготовката ми за единственото място на планетата, където Времето е спряло и все още може да се преживее Тибет в най-чист вид, а китайското влияние е пренебрежимо слабо, откъдето я прекъснах през март; грабвам отново и учебника по тибетски при ежедневните си разходки по родните планини... Днес направих и първо проучване за цените на билети София - Катманду и обратно и направо ще ги купувам тези дни. Стискам палци на всички ни да не ни мине вирус път! 🤞 🙏 🍀 Пъстро и безметежно лято! ☀️ Връх Южен Нилгири (6839m) като фон на въжен мост над река Кали Гандаки, близо до Татапони. А върха няма начин да не зърнем от някъде при странстването си из изгубеното тибетско кралство. Тогава непременно ще направя своя снимка 📸 Кагбени - входът от Непал за Мустанг. Там се минава В В градчето Кагбени - входът от Непал за Мустанг. Там се минава през пункт на полицията и се заплаща таксата за влизане в Мустанг от 500 щ.д. за целия престой, която е включена в цената на пакета ни. От пустинния пейзаж на Мустанг. Пещерни жилищни комплекси, изградени в епохата на ранните заселвания на тибетските номади. В тях се срещат множество параклиси и олтари, както и артефакти от минали времена Редактирано 26 юли, 2022 от neuromancer Снимки 19 1 12 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 5 юли, 2022 Сподели Публикувано: 5 юли, 2022 преди 17 минути , Anna Kalinovska каза: Да се похваля и аз 😎 ... Тъй като има само един вид лайкване, да добавя още няколко: 🤞 4 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 На 5.07.2022 г. в 13:59, Ники Петров каза: От днес официално съм част от кабинния състав на а/к “България Ер” ! ✈️ Ще се радвам да се срещаме на борда 🌎 Браво. Наслаждавай се на работата си. --- Бързо минава времето... Някои помним как с баба до Валенсия отиде, а днес с каките от България Ер ... до десетки места ще може да летиш. 9 10 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 7 юли, 2022 Сподели Публикувано: 7 юли, 2022 На 5.07.2022 г. в 14:59, Ники Петров каза: От днес официално съм част от кабинния състав на а/к “България Ер” ! ✈️ Ще се радвам да се срещаме на борда 🌎 Честито, Ники! Пожелавам ти много интересни дестинации и добри колеги! Връзка към коментар
Роми Публикувано: 8 юли, 2022 Сподели Публикувано: 8 юли, 2022 Браво,Ники! Обиколи света и винаги му се наслаждавай! 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 10 юли, 2022 Сподели Публикувано: 10 юли, 2022 Тази година ще е щедра откъм цъфтежи... Предишни години цъфтеше с един, до три цвята, а само тази вечер са три и ще има поне още 4-5! Красиво! 29 3 Връзка към коментар
muchachote Публикувано: 10 юли, 2022 Сподели Публикувано: 10 юли, 2022 преди 1 минута , crazyhorse каза: Тази година ще е щедра откъм цъфтежи... Предишни години цъфтеше с един, до три цвята, а само тази вечер са три и ще има поне още 4-5! Красиво! Кое е това? Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 10 юли, 2022 Сподели Публикувано: 10 юли, 2022 преди 1 минута , muchachote каза: Кое е това? преди 1 минута , muchachote каза: Кое е това? Кактуса! 4 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 19 юли, 2022 Сподели Публикувано: 19 юли, 2022 В началото на месец май тази година, направих резервация през booking.com за един хотел в Трабзон във връзка с предстоящото ми пътуване до там през юни. Беше с възвръщаема стойност и без предплащане. Въпреки това, три дни по-късно от хотела ми дръпнаха парите, цялата сума. Предположих, че проверяват валидността на кредитната ми карта, но след като не ми възстановиха сумата в следващите 3-4 дни им писах. Отговориха ми, че резервацията била невъзвръщаема. Писах им, че не е така, имам и потвърждението на booking.com, че не е нонрифъндъбъл и затова искам да ми възстановят парите, а аз ще им платя, както е според условието на резервацията, т.е. когато пристигна там. От този момент нататък от хотела нямаше ни вест, ни кост. Реших, че след като така и така ще пътувам и ще отида там, няма смисъл да се разправям повече. Да, но след десетина дни плановете леко се промениха и ми се наложи да откажа резервацията, която все още беше в срока на безплатна промяна или отказ. Отказах я успешно, получих мейл от booking.com, че резервацията е канселирана "for free". Направих си нови резервации, писах на booking за ситуацията и заминах за Турция. По време на престоя ми в Турция си разменихме още няколко мейла със сървиса на booking - те не успяха да накарат хотела да ми върне парите. Като се прибрах в България отново писах на сървиса, изпратих им пожеланите от тях разпечатки от банкирането ми, обещаха, че ако хотелът не ми възстанови парите, те ще ми ги възстановят. След още седмица-две ми обясниха, че нещата ескалират, някоя си Джесика (еди-коя си) се захвана с проблема, отново изпратих разпечатките и накрая, след около 40-45 дни общо, ми възстановиха парите по резервацията в портфейла в профила ми в booking с опция, ако искам да ми ги преведат по банкова сметка. Дадох банковата сметка и моментално парите ми бяха прехвърлени в нея. Както е казал чичко Шекспир "Всичко е добро, когато завършва добре." Само ще добавя, че преди няколко години пак имах проблем с един хотел и тогава също booking.com си бяха на мястото, реагираха бързо и помогнаха да се реши проблема благоприятно за мен. Е, похвалих се... Похвалих ги 🙂 29 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 19 юли, 2022 Сподели Публикувано: 19 юли, 2022 Преди малко в "Клуба на пътешественика" нашият отбор "Магеланци" отново спечели "Куиз на пътешественика" , с което станахме първите, успели да дублират с две поредни победи. Благодаря ви за страхотната екипна работа, @Tedy, @Lirea и @Dian. Благодаря и на останалите 6 отбора за забавлението. Макар че и сред конкуренцията имаше магеланско представителство в лицето на @Граф Вронски😉. 13 1 15 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 20 юли, 2022 Сподели Публикувано: 20 юли, 2022 преди 7 часа, master_of_germs каза: Макар че и сред конкуренцията имаше магеланско представителство в лицето на @Граф Вронски😉. Е, значи мачът е бил вътрешна контрола. 1 3 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 20 юли, 2022 Сподели Публикувано: 20 юли, 2022 преди 6 часа, Zaro каза: Е, значи мачът е бил вътрешна контрола. Викаш, нарочно трансферираме наши таланти в конкуренцията, така че да им разстроят схемата и да не могат да ни правят изкуствени засади 😉 1 5 Връзка към коментар
Hazel Публикувано: 25 юли, 2022 Сподели Публикувано: 25 юли, 2022 Купих билет за спален вагон за нощния влак София - Бургас... онлайн! Ура! Платих го на сайта на БДЖ с люксембургска кредитна карта и го получих по мейл като pdf. Много съм щастлива:) В предишни години все се молех на хора да се разкарват до жп гара София или Бургас и да ми купуват билет - не по-рано от 1 месец преди пътуването, но не и твърде късно, за да не свършат местата в спалния вагон:) 13 3 Връзка към коментар
домосед Публикувано: 26 юли, 2022 Сподели Публикувано: 26 юли, 2022 Да се похваля с пълен успех на личната си кампания за бойкот на 9-евровия билет за цялата регионална мрежа в Германия в участъците от/до летище Меминген 😎😎😎 Хем си го имах билета в джоба. 😎 1. На отиване от летище Меминген за Мюнхен взех дирекетен извънсистемен рейс за 20 евро. (Шофьорът потегли, изричайки вълшебните думи "Бога ти jебем досадно!") 😎 2. На връщане от центъра на Швангау до гарата във Фюсен го взех пеш (5 км), защото първият рейс изпускаше първия влак в 09:15. А за мене беше важно вторият влак да не си изпусне връзката от три минути в Бухлое за Меминген. Добре се бях застраховал! Моят влак си изпусна именно тая връзка, но бидейки по-ранен, се оправих навреме със следващия. Че в Германия влаковете се движели по часовник, е текст от много стар пътеводител. А в посоки, в които веднъж са дерайлирали, после не се и движат. Примерно от Мюнхен към Гармиш-Партенкирхен 😎 3. От гарата в Меминген до летището в Меминген го взех пеш (5 км), защото рейсът ми се стори претъпкан като софийски 280 от епохата на икарусите, включително с куфари и бебета. Имах време даже да се разходя из историческия център, обаче някакви рицари като от филм на Монти Пайтън ми поискаха 10 евро вход. Защото ималo средновековен фестивал. Ама ако щях да чакам и пристигането на графа на кон, вече със сигурност щях да си изтърва полета (на унгарска авиокомпания с украински самолет и обслужване на руски език). 4 1 17 2 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 26 юли, 2022 Сподели Публикувано: 26 юли, 2022 преди 4 минути , домосед каза: на унгарска авиокомпания с украински самолет и обслужване на руски език). Следя една блогърка и днес публикува снимка от самолета, с който е летяла от Копенхаген към София. Опулих се, като видях на крилата логото на украинска лоу кост компания, с която не веднъж съм летяла в едно друго време. Даже направих скрийншот на снимката и я изпратих на мъжа ми да го питам дали правилно виждам. Явно грешката е вярна, както се твърди в един стар лаф. 😜 И да се похваля. Ама за да се похваля, първо трябва да се оплача. Цените на сам.билети и нощувките в Шотландия за последните 10 дни на август бяха нечовешки и затова се отказахме от концерта на Колдплей, заради който щяхме да ходим там. Това е оплакването. Имаме застраховка на билетите, но сайтът, от който ги купих, има опция за препродажба на билетите. Продаваш ги на същата цена, на която си ги купил. Пуснах ги за продажба (ако не успеех, щях да задействам застраховката) и за по-малко от 10 часа билетите бяха купени. 5 дни по-късно и парите влязоха в сметката. Това е похвалата. Шотландия ще я разглеждаме по друго време, извън всякакви музикални събития. 😉 16 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 На логващата страница на abv.bg има линк към тестове (географски, исторически, логически, IQ, ... всякакви) През 2-3 дни губя по минута да попълня поредния, за да получа актуално потвърждение на това, което знам отдавна: Гений съм! 2 2 8 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 3 август, 2022 Сподели Публикувано: 3 август, 2022 преди 1 час, ven62 каза: Гений съм! Тогава да вземем да ти кажем и това, което не знаеш още... Скромен си! 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега