water Публикувано: 20 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 20 ноември, 2015 Търсейки едновременнно две дългосрочни квартири в две различни държави, да се похваля - вчера намерих едната - на любимо място за никакви пари. Сега остава втората 2 Връзка към коментар
a6olq Публикувано: 22 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2015 След кошмарното пътуване от Валенсия и премеждия на пловдивското летище снощи вече съм си у дома във Варна 10 Връзка към коментар
desislavna Публикувано: 22 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 22 ноември, 2015 (редактирано) Искам много се похваля, че вече си имам календарите, които са прекрасни . А настолният ми има пожелания от част от авторите на снимките, присъствали на снощната сбирка, което го направи истински специален. Ще го нося и на новогодишната сбирка за още автографи! Редактирано 22 ноември, 2015 от desislavna 15 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 Ще летим 3 магеланци от Мавриций към Истанбул и ще посрещнем Новата година някъде по трасето, което се надявам да е добро предзнаменование за 2016. Със сигурност е на много пътуване през годината. (Имам една позната, която винаги на Нова година гледа да прави секс, щото така да ѝ вървяло през цялата година ) 9 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 23 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 И аз да се похваля. Букинг ми анулираха една резервация и ми предложиха 100 пъти по-хубав апартамент и 3 пъти по-скъп, но за нас цената си е на предишния Кеф! 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 23 ноември, 2015 И аз да се похваля. Букинг ми анулираха една резервация и ми предложиха 100 пъти по-хубав апартамент и 3 пъти по-скъп, но за нас цената си е на предишния Кеф! Честито и да си прекарате прекрасно) 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 24 ноември, 2015 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Ох, не издържам повече - ще ви се похваля . Чакаме второ бебе в началото на април 2016. Вече знаем, че ще е момиченце отново. Та затова всички пътувания засега са на заден план. Евентуално се надявам през лятото да си дойда с бебето в България, но е много несигурно още. И не съм много активна тук напоследък, защото разбираемо съм се прехвърлила в един друг форум . Ето ме мен преди 2 дена: 62 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Ей, на това му се казва голямо хвалене!!!! Голямо честито, лека бременност и много здраве за бебка и за цялото семейство!!! 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Мерси, Noshtna Ptica Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Честито, Травеолани, лека бременност. 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 24 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Ох, не издържам повече - ще ви се похваля . Чакаме второ бебе в началото на април 2016. Вече знаем, че ще е момиченце отново. Та затова всички пътувания засега са на заден план. Евентуално се надявам през лятото да си дойда с бебето в България, но е много несигурно още. И не съм много активна тук напоследък, защото разбираемо съм се прехвърлила в един друг форум . Ето ме мен преди 2 дена: 20 week dusk 1.jpg Значиииии, имаме две красавици на тази снимка ) Честито! 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Ехей, браво! Чакаме нови магеланки значи Лека бременност 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Честито! Лека бременност и много късмет! 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 (редактирано) Благодаря ви! Много сте мили . Ехей, браво! Чакаме нови магеланки значи Лека бременност Тази бъдеща магеланка може да пътува на 3 месеца до България. Не съм сигурна дали ще стане, ама като нищо Надявам се да организирате срещи през лятото, да се запозная с вас . Редактирано 24 ноември, 2015 от Травеолани 2 Връзка към коментар
alex___ Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Честито ,Травеолани! Лека бременност 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Най-Обичам подобни хвалби! Много да ти е леко! 2 Връзка към коментар
Masmiya Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Травеолани, честито и лека бременност! Чудно коремче си имаш. Току виж се засичаме с теб в “другия“ форум, макар че аз съм с термин месец преди теб. Не знам как е при теб, но аз едвам се сдържам да не купувам билети и планувам пътувания. Последно разходих моя корем септември до Бъгария с Рилските езера и Йордания за седмица, следващото пътуване живот и здраве ще е също до България, но чак лятото. 6 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Най-Обичам подобни хвалби! Много да ти е леко! Ха ха, мерси! Преди няколко дена за първи път почувствах, че ми е тежко (физически ) Травеолани, честито и лека бременност! Чудно коремче си имаш. Току виж се засичаме с теб в “другия“ форум, макар че аз съм с термин месец преди теб. Не знам как е при теб, но аз едвам се сдържам да не купувам билети и планувам пътувания. Последно разходих моя корем септември до Бъгария с Рилските езера и Йордания за седмица, следващото пътуване живот и здраве ще е също до България, но чак лятото. Мерси, Masmiya! Честито и на тебе! Ти за март ли си? То да ти кажа моето раждане може и март да се случи, дъщеря ми 11 дена по-рано се появи. Ох, не ме питай, колко идеи имах за пътувания и не посмях да купя нищо!!! Тази календарна година мъжът ми няма отпуска повече и оня ден видях билети от Ванкувър до Мауи за 300 долара за януари. Ама тогава ще съм 7 месец и ще съм с огромен корем, и вероятността да не ме пуснат на самолета е много голяма. Не ги купих, ама вече кроя планове за януари 2017 1 Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Честито и от мен! Лека бременност, безпроблемно раждане, а пътуванията предстоят! 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 честито и от мен, лека бременност , пък ще пътувате много след това 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 честито и от мен, лека бременност , пък ще пътувате много след това Мерси! Дано да има пътувания, че с две малки човечета не знам как ще е Връзка към коментар
Polina Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Благодаря ви! Много сте мили . Тази бъдеща магеланка може да пътува на 3 месеца до България. Не съм сигурна дали ще стане, ама като нищо Надявам се да организирате срещи през лятото, да се запозная с вас . Честито и от мен. Органиизираме, организираме.. Пиши като затръгвате насам. Ще измислим нещо да се видим. 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Мерси! Като стане ясно ще пиша разбира се Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Честито и на двете ! Лека бременност с бъдещите магеланчета! 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 24 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 24 ноември, 2015 Това са смислените смисли в живота... Здраве да ви е, магеланки Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега