Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Търсейки едновременнно две дългосрочни квартири в две различни държави, да се похваля - вчера намерих едната - на любимо място за никакви пари. Сега остава втората:)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искам много се похваля, че вече си имам календарите, които са прекрасни :wub: .

А настолният ми има пожелания от част от авторите на снимките, присъствали на снощната сбирка, което го направи истински специален. Ще го нося и на новогодишната сбирка за още автографи!

Редактирано от desislavna
  • Харесвам 15
Връзка към коментар

Ще летим 3 магеланци от Мавриций към Истанбул и ще посрещнем Новата година някъде по трасето, което се надявам да е добро предзнаменование за 2016. :lol:

Със сигурност е на много пътуване през годината. :):good:

(Имам една позната, която винаги на Нова година гледа да прави секс, щото така да ѝ вървяло през цялата година :biggrin: )

• Харесвам 9
Връзка към коментар

И аз да се похваля.

Букинг ми анулираха една резервация и ми предложиха 100 пъти по-хубав апартамент и 3 пъти по-скъп, но за нас цената си е на предишния  :) Кеф!

• Харесвам 10
Връзка към коментар

И аз да се похваля.

Букинг ми анулираха една резервация и ми предложиха 100 пъти по-хубав апартамент и 3 пъти по-скъп, но за нас цената си е на предишния  :) Кеф!

Честито и да си прекарате прекрасно:))
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ей, на това му се казва голямо хвалене!!!!  :)  :)  :)

Голямо честито, лека бременност и много здраве за бебка и за цялото семейство!!!  :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ох, не издържам повече - ще ви се похваля :). Чакаме второ бебе в началото на април 2016. Вече знаем, че ще е момиченце отново.

Та затова всички пътувания засега са на заден план. Евентуално се надявам през лятото да си дойда с бебето в България, но е много несигурно още. И не съм много активна тук напоследък, защото разбираемо съм се прехвърлила в един друг форум :).

Ето ме мен преди 2 дена:

attachicon.gif20 week dusk 1.jpg

Значиииии, имаме две красавици на тази снимка :))

Честито!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря ви! Много сте мили :).

Ехей, браво! Чакаме нови магеланки значи

Лека бременност

Тази бъдеща магеланка може да пътува на 3 месеца до България. Не съм сигурна дали ще стане, ама като нищо :)

Надявам се да организирате срещи през лятото, да се запозная с вас :).

Редактирано от Травеолани
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Травеолани, честито и лека бременност! Чудно коремче си имаш.

Току виж се засичаме с теб в “другия“ форум, макар че аз съм с термин месец преди теб. Не знам как е при теб, но аз едвам се сдържам да не купувам билети и планувам пътувания. Последно разходих моя корем септември до Бъгария с Рилските езера и Йордания за седмица, следващото пътуване живот и здраве ще е също до България, но чак лятото.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Най-Обичам подобни хвалби! Много да ти е леко!

Ха ха, мерси! Преди няколко дена за първи път почувствах, че ми е тежко :) (физически :) )

Травеолани, честито и лека бременност! Чудно коремче си имаш.

Току виж се засичаме с теб в “другия“ форум, макар че аз съм с термин месец преди теб. Не знам как е при теб, но аз едвам се сдържам да не купувам билети и планувам пътувания. Последно разходих моя корем септември до Бъгария с Рилските езера и Йордания за седмица, следващото пътуване живот и здраве ще е също до България, но чак лятото.

Мерси, Masmiya! Честито и на тебе! Ти за март ли си? То да ти кажа моето раждане може и март да се случи, дъщеря ми 11 дена по-рано се появи.

Ох, не ме питай, колко идеи имах за пътувания и не посмях да купя нищо!!! Тази календарна година мъжът ми няма отпуска повече и оня ден видях билети от Ванкувър до Мауи за 300 долара за януари. Ама тогава ще съм 7 месец и ще съм с огромен корем, и вероятността да не ме пуснат на самолета е много голяма. Не ги купих, ама вече кроя планове за януари 2017 :)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря ви! Много сте мили :).

Тази бъдеща магеланка може да пътува на 3 месеца до България. Не съм сигурна дали ще стане, ама като нищо :)

Надявам се да организирате срещи през лятото, да се запозная с вас :).

Честито и от мен.

Органиизираме, организираме.. Пиши като затръгвате насам. Ще измислим нещо да се видим.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.