ВениК Публикувано: 22 декември, 2022 Сподели Публикувано: 22 декември, 2022 Шкода октавия комби е возилото. Кофти.. хич и не ми мина през ума да проверявам за отворен/затворен Трансфагараш. Благодаря за информацията zvezda9001. 5 Връзка към коментар
milen_40 Публикувано: 22 декември, 2022 Сподели Публикувано: 22 декември, 2022 Честито да ти е возилото. Много километри да изминета и на хубави места да ви води. П.П Явно си имал търпение да я чакаш, че сега с новите автомобили е мъка. 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Argentique Публикувано: 24 декември, 2022 Популярно мнение Сподели Публикувано: 24 декември, 2022 Понеже на Коледа ставали чудеса и аз барабар с тях за първи път от години станах в нечовешки ранен час без аларма и без да е необходимо. Такава шестица от тотото не бива да се губи, затова отидох за изгрев пеш до близкия баир, където срещнах две сърни със сърненце. Малко му трябва на човек за пълно щастие! 🙂 38 13 Връзка към коментар
Pantelej Putnik Публикувано: 24 декември, 2022 Сподели Публикувано: 24 декември, 2022 преди 11 часа, Argentique каза: Понеже на Коледа ставали чудеса и аз барабар с тях за първи път от години станах в нечовешки ранен час без аларма и без да е необходимо. Такава шестица от тотото не бива да се губи, затова отидох за изгрев пеш до близкия баир, където срещнах две сърни със сърненце. Малко му трябва на човек за пълно щастие! 🙂 Асеновград 2 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 3 януари, 2023 Сподели Публикувано: 3 януари, 2023 Искам да се похваля, че най-накрая минаха тези празници и няма да се налага повече да се усмихваме пресилено и да говорим за "светлина" и други подобни неща. И поне ние в Империята можем да се върнем към обичайните си тъмни практики, интереси и чувства! 9 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 януари, 2023 Сподели Публикувано: 3 януари, 2023 а Йордановден и Ивановден къде ги забравяш? 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 3 януари, 2023 Сподели Публикувано: 3 януари, 2023 преди 17 минути , neuromancer каза: а Йордановден и Ивановден къде ги забравяш? В отпуска ще съм няколко дни - ще си прекопавам лавата около замъка, че това е един от малкото начини, по които релаксирам ... 1 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 5 януари, 2023 Сподели Публикувано: 5 януари, 2023 На 3.01.2023 г. в 16:15, Брани каза: В отпуска ще съм няколко дни - ще си прекопавам лавата около замъка, че това е един от малкото начини, по които релаксирам ... Това с прекопаването на лавата прозвуча доста мазохистично, но щом те влече... 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 5 януари, 2023 Сподели Публикувано: 5 януари, 2023 преди 26 минути , Duke каза: Това с прекопаването на лавата прозвуча доста мазохистично, но щом те влече... Налага се - иначе камъните не растат! 😞 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 5 януари, 2023 Сподели Публикувано: 5 януари, 2023 преди 21 минути , Брани каза: Налага се - иначе камъните не растат! 😞 Ама, лавата не ти ли напомня постоянно за онзи мерзавец, който те бутна в нея? 1 3 1 Връзка към коментар
era123 Публикувано: 5 януари, 2023 Сподели Публикувано: 5 януари, 2023 В момента на концерт на Fito y fitipaldis и се пръскам от кеф. За инфо: https://youtu.be/m3acmB888SY 1 1 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 6 януари, 2023 Сподели Публикувано: 6 януари, 2023 преди 19 часа, Duke каза: Ама, лавата не ти ли напомня постоянно за онзи мерзавец, който те бутна в нея? Това преглътнах, ама в началото всеки път като се видим с Императора, и той да си тананика "вземи огин, запали ме" и да се подхилква, беше доста по-подло! Но пък ние сме злодеи - това се подразбира като част от чертите ни! 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 януари, 2023 Сподели Публикувано: 6 януари, 2023 преди 6 часа, Брани каза: Това преглътнах, ама в началото всеки път като се видим с Императора, и той да си тананика "вземи огин, запали ме" и да се подхилква, беше доста по-подло! Но пък ние сме злодеи - това се подразбира като част от чертите ни! Няма да питам дали е истина... 1 9 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 6 януари, 2023 Сподели Публикувано: 6 януари, 2023 преди 5 часа, Duke каза: Няма да питам дали е истина... някоЙ обективи изкривяват 1 2 Връзка към коментар
Популярно мнение Травеолани Публикувано: 13 януари, 2023 Популярно мнение Сподели Публикувано: 13 януари, 2023 Аз да се похваля какъв подарък получих днес от дъщеря ми - дъска за рязане с формата на остров Хаваи, която тя сама е направила в класа им по дървообработване. Много съм горда с дъщеря ми, че е изработила тази дъска, и много си я харесвам. Имаше подобни сувенирни дъски в Хаваи, но бяха много скъпи и тежки, и се отказах да купувам. И сега си имам тази 🙂 32 39 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 13 януари, 2023 Сподели Публикувано: 13 януари, 2023 Браво на детето! Като отидеш до Етъра или Трявна, за нищо пари ще ти произведат и останалите острови. Така ще си имаш комплект. 3 1 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 13 януари, 2023 Сподели Публикувано: 13 януари, 2023 Преди 1 час, Дани Магелани каза: Браво на детето! Като отидеш до Етъра или Трявна, за нищо пари ще ти произведат и останалите острови. Така ще си имаш комплект. T.e. там може да се направи и с формата на България? П.с. Аз сутринта споделих на моята майка за изненадата на @Травеолани, че и тя много обича дъски. Предложих и да ме запише на курс по дървообработване, ама не прояви желание 😄 😄 😄 1 10 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 13 януари, 2023 Сподели Публикувано: 13 януари, 2023 преди 8 минути , Граф Вронски каза: T.e. там може да се направи и с формата на България? П.с. Аз сутринта споделих на моята майка за изненадата на @Травеолани, че и тя много обича дъски. Предложих и да ме запише на курс по дървообработване, ама не прояви желание 😄 😄 😄 Мисля, че може да се направи с произволна форма, ако се даде "кройка" на лист хартия. 2 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 13 януари, 2023 Сподели Публикувано: 13 януари, 2023 отпечатваш на лист картата, залепваш на дъската и после режеш с лъкче или както се казва там по контура, или с машина, после махаш листа 2 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 13 януари, 2023 Сподели Публикувано: 13 януари, 2023 преди 3 часа, Дани Магелани каза: Браво на детето! Като отидеш до Етъра или Трявна, за нищо пари ще ти произведат и останалите острови. Така ще си имаш комплект. Благодаря за идеята, Дани! Както каза @Граф Вронски там мога да си направя с картата на България. Другите хавайски острови са с по-странни форми, от Мауи и Оаху няма да станат хубави дъски. От Кауаи може 😂. Като говорихме с дъщеря ми за формата на дъската, обмислях и Кауаи като опция, но в крайна сметка избрах Бих Айлънд. В училище имат работилница - много машини, доста професионално е всичко. Аз се притеснявах да не се върне детето без някой пръст 😬. Иначе учителя им е с тях, наблюдава ги, минали са курс по инструкции за безопасност. Изпринтирала е картата на хартия, изрязала я е и я е очертала върху дървото. @Дани Магелани - четох в някоя от другите теми, нещо, което ме наведе на мисълта, че скоро ще пътуваш до Хаваи. Погледни в сувенирните магазини, има такива дъски 🙂 Ето оригинала, който ми даде идеята 🙂 7 Връзка към коментар
tch Публикувано: 13 януари, 2023 Сподели Публикувано: 13 януари, 2023 преди 45 минути , Травеолани каза: Ето оригинала, който ми даде идеята 🙂 Подаръкът, който си получила е по-хубав, не само заради емоционалната стойност, ами и е по-практичен. С тия резби дъската нямаше да има изчистване. 6 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 13 януари, 2023 Сподели Публикувано: 13 януари, 2023 @Травеолани - Специално да я поздравиш от нас! Едва ли ни помни, но й кажи, че е страхотна и подаръкът е разкошен! 😘 2 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 13 януари, 2023 Сподели Публикувано: 13 януари, 2023 преди 57 минути , DaBo каза: @Травеолани - Специално да я поздравиш от нас! Едва ли ни помни, но й кажи, че е страхотна и подаръкът е разкошен! 😘 Дани, Ще я поздравя разбира се и ще ѝ предам. Да знаеш, че редовно ви споменаваме, защото подаръчето от теб още ѝ виси в стаята. Ще трябва нова среща на живо за опресняване на спомените и да се запознаете с номер 2, която ще стане на 7 г. след три месеца! преди 1 час, tch каза: Подаръкът, който си получила е по-хубав, не само заради емоционалната стойност, ами и е по-практичен. С тия резби дъската нямаше да има изчистване. Абсолютно, и аз това си мислех, не си я заменям моята! Мисля, че гърбът на сувенирната беше без резби и е малко като за декорация - може да се закачи на стената (има малка дупчица в средата). 5 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 22 януари, 2023 Сподели Публикувано: 22 януари, 2023 Пак аз :). Да се похваля, че домашният ни фитнес в гаража е готов! Мъжа ми цяла седмица оправяше стените и тавана, а декорът е от мен. Харесва ми как се получи и се радвам, че оползотворихме част от пространството в гаража, което иначе стоеше неизползвано. Преди: След: 21 14 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 23 януари, 2023 Сподели Публикувано: 23 януари, 2023 Браво супер се е получило. Прилича повече на йога място. Като отворих, долната снимка не се виждаше на екрана, та се посмях с декора (стълбата)🤓. Оправи ми деня. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега