AlexandraKo Публикувано: 25 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 Мерси! Дано да има пътувания, че с две малки човечета не знам как ще е Ааааа, до тогава в темата за пътуване с дечица всичко ще е изяснено, започвай от сега да четеш 1 Връзка към коментар
bori Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 Травеолани, честито и от мен! Лека бременност и много усмивки! 1 Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 25 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 25 ноември, 2015 Ох, не издържам повече - ще ви се похваля . Чакаме второ бебе в началото на април 2016. Честито! Изглеждаш чудесно Много здраве и щастие на цялото семейство! 1 Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 26 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2015 Успях да се чекирам с места на втория етаж до прозореца. Много съм доволна, не мислех, че има шанс да са останали свободни 15 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 26 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2015 Много се радвам, че има добри хора кaто теб и ми оставят места откъм пътеката. :D 7 Връзка към коментар
pikonio Публикувано: 26 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2015 Много се радвам, че има добри хора кaто теб и ми оставят места откъм пътеката. :D Е, те са двойка, а ние сме две. Имах предвид, че не са в средата. Иначе след като веднъж цяла нощ прескачах една жена, почти сядайки в нея всеки път, си научих урока и вземам само пътека. 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 26 ноември, 2015 (редактирано) .... Иначе след като веднъж цяла нощ прескачах една жена, почти сядайки в нея всеки път, си научих урока и вземам само пътека. пак като е било жена, че иначе може и конфузно да стане https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1pp0EZD9DmU#t=111 Редактирано 26 ноември, 2015 от Фичо 10 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 И аз да се похваля, че след 5 години връзка, днес за първи път си видях мъжа обръснат 17 Връзка към коментар
stormbringer Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 (редактирано) Имам си магелански календари edit: оказва се, че хората се хвалели за това в темата с календарите, извинявам се за спама Редактирано 28 ноември, 2015 от stormbringer 9 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 И аз да се похваля, че след 5 години връзка, днес за първи път си видях мъжа обръснат Айде да почерпиш и след 5 години пак да се похвалиш! 4 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 И аз да се похваля, че след 5 години връзка, днес за първи път си видях мъжа обръснат Ех, не е издържал джентълмена, на пет годишен всекидневен тормоз: Обръсни се, обръсни се!!! :D Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 Ех, не е издържал джентълмена, на пет годишен всекидневен тормоз: Обръсни се, обръсни се!!! :D Абе доста е издръжлив, цели 5 г. 4 Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 И първият й коментар по темата беше "Сега като ходим на плаж, ще трябва да ти мажа цялото лице с крем против слънце". Абе... 10 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 (редактирано) И аз да се похваля, че след 5 години връзка, днес за първи път си видях мъжа обръснат Ох, голяма мъка е това с бръсненето ! Пък на всичкото отгоре, било модерно да ходиш неизбръснат ! Редактирано 28 ноември, 2015 от Зани 2 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 И първият й коментар по темата беше "Сега като ходим на плаж, ще трябва да ти мажа цялото лице с крем против слънце". Абе... Надявам се, че си схванал посланието: що бърза толкова да се бръснеш, не можа ли да изчакаш още година-две...пет? 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 Ох, голяма мъка е това с бръсненето ! Пък на всичкото отгоре, било модерно да ходиш неизбръснат ! О, да, модерно Миналата година покрай no shave november офисът се беше превърнал в сбъднатия ми кошмар, всеки прилично изглеждащ колега си отглеждаше някаква безформена четина. Тогава прецених, че има и по-лоши неща от това да ми сваля кожата на лицето когато го доближа. 1 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 (редактирано) Е, те са двойка, а ние сме две. Имах предвид, че не са в средата. Иначе след като веднъж цяла нощ прескачах една жена, почти сядайки в нея всеки път, си научих урока и вземам само пътека. ... за да сядат в теб всеки път... Иначе честито за местата, на мен нервите не ми издържаха и си ги купих предварително за този полет на BA (преди 2 месеца де)... Приятно изкарване в Свазлиленд! Редактирано 28 ноември, 2015 от FlyTraveler Връзка към коментар
Gentleman Basta Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 Надявам се, че си схванал посланието: що бърза толкова да се бръснеш, не можа ли да изчакаш още година-две...пет? Просто откри, че причината да не се бръсна 6 години е, че съм грозен. 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 28 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2015 Просто откри, че причината да не се бръсна 6 години е, че съм грозен. Млад си още, прекалено явен намек беше това и страхувам се, че няма да мине... 2 Връзка към коментар
Diana Doncheva Публикувано: 29 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2015 За първи път прекосих Екватора. Завърнах се от пътуване до Бали и Куала Лумпур. В Куала Лумпур бях за около 24 ч., но поне успях да видя накои от забележителностите му. В Бали бях за 8 нощувки и имам чудесни впечатления от острова. Дори за един ден отидох до о.Ява. Доста интересни места посетих. 19 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 30 ноември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 30 ноември, 2015 Идвам да се похваля и тук - мнооого ми е хубав подаръкът, дето ми го пратИ дядо Коледа В него има списък на мечтаните туристически дестинации и са изброени 50. Половината съм ги отупала, останаха ми само 26 19 Връзка към коментар
Linniko Публикувано: 2 декември, 2015 Сподели Публикувано: 2 декември, 2015 Искам да се похваля, че започнах да пиша пътепис за форума! Най-накрая успях да намеря откъде да започна О, и купих билети за Германия. Една дестинация, която ми беше останала някакси настрани досега 16 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 декември, 2015 Сподели Публикувано: 9 декември, 2015 ...Пък много се кефя пък... Пък две магеланки си направиха полетите до Мароко баш като моите, с огромна вероятност да си разположат очарователните дупета в ''моята'' къща за гости в центъра на Маракеш, пък и да омотаме района, както и да споделим някое и друго питие за 26-тия ми Рожден ден на 1-ви Февруари Ъф, колко отдавна не съм имала такива великолепни изненади... От идването на няколко магеланци в Лондон, всъщност... Ако още някой има път между 30 януари и 2 февруари нанякъде, пък не знае накъде да хване, да се чувства поканен Връзка към коментар
Лидия Публикувано: 10 декември, 2015 Сподели Публикувано: 10 декември, 2015 . Ако още някой има път между 30 януари и 2 февруари нанякъде, пък не знае накъде да хване, да се чувства поканен Ех само ако знаеш откога се каня за Мароко и все не успявам и как ме е яд сега,че пак няма да успея като се има впредвид,че се прибираме от Австралия на 21.01 ах, абе ти голямо скитане ти се очертава - Ирландия, Мароко и ....? Връзка към коментар
Гост Публикувано: 10 декември, 2015 Сподели Публикувано: 10 декември, 2015 Ех само ако знаеш откога се каня за Мароко и все не успявам и как ме е яд сега,че пак няма да успея като се има впредвид,че се прибираме от Австралия на 21.01 ах, абе ти голямо скитане ти се очертава - Ирландия, Мароко и ....? И един уикенд в Копенхаген Билетите за Мароко още не съм ги купила де... хах... Иначе голямо, голямо, колко да е голямо... Три уикенда, сравнени с Австралия и Нова Зеландия - айде холан... Само да сме живи и здрави, другото се нарежда! Благодарна съм за всяко скитане. Иначе колежката до мен миналата година е била на фойерверките в Сидни - било е размазващо... Да ви е приказно там! А като се върнете, ще направим разбор на зимно барбекю Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега