Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Мерси! Дано да има пътувания, че с две малки човечета не знам как ще е :)

Ааааа, до тогава в темата за пътуване с дечица всичко ще е изяснено, започвай от сега да четеш:)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ох, не издържам повече - ще ви се похваля :). Чакаме второ бебе в началото на април 2016.

Честито! Изглеждаш чудесно :) Много здраве и щастие на цялото семейство!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Много се радвам, че има добри хора кaто теб и ми оставят места откъм пътеката. :D

Е, те са двойка, а ние сме две. Имах предвид, че не са в средата. Иначе след като веднъж цяла нощ прескачах една жена, почти сядайки в нея всеки път, си научих урока и вземам само пътека.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

.... Иначе след като веднъж цяла нощ прескачах една жена, почти сядайки в нея всеки път, си научих урока и вземам само пътека.

пак като е било жена, че иначе може и конфузно да стане :P

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1pp0EZD9DmU#t=111

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 10
Връзка към коментар

Имам си магелански календари ;)

edit: оказва се, че хората се хвалели за това в темата с календарите, извинявам се за спама  :blush:

post-2790-0-18762200-1448712262_thumb.jpg

Редактирано от stormbringer
  • Харесвам 9
Връзка към коментар

И аз да се похваля, че след 5 години връзка, днес за първи път си видях мъжа обръснат :rolleyes:

Ех, не е издържал джентълмена, на пет годишен всекидневен тормоз: Обръсни се, обръсни се!!! :D :P
Връзка към коментар

И аз да се похваля, че след 5 години връзка, днес за първи път си видях мъжа обръснат  :rolleyes:

Ох, голяма мъка е това с бръсненето  :) ! Пък на всичкото отгоре, било модерно да ходиш неизбръснат  :rolleyes: !

Редактирано от Зани
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

И първият й коментар по темата беше "Сега като ходим на плаж, ще трябва да ти мажа цялото лице с крем против слънце".

Абе...

Надявам се, че си схванал посланието: що бърза толкова да се бръснеш, не можа ли да изчакаш още година-две...пет?  :biggrin: 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ох, голяма мъка е това с бръсненето :) ! Пък на всичкото отгоре, било модерно да ходиш неизбръснат :rolleyes: !

О, да, модерно :) Миналата година покрай no shave november офисът се беше превърнал в сбъднатия ми кошмар, всеки прилично изглеждащ колега си отглеждаше някаква безформена четина. Тогава прецених, че има и по-лоши неща от това да ми сваля кожата на лицето когато го доближа.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Е, те са двойка, а ние сме две. Имах предвид, че не са в средата. Иначе след като веднъж цяла нощ прескачах една жена, почти сядайки в нея всеки път, си научих урока и вземам само пътека.

... за да сядат в теб всеки път... Иначе честито за местата, на мен нервите не ми издържаха и си ги купих предварително за този полет на BA (преди 2 месеца де)... Приятно изкарване в Свазлиленд!

Редактирано от FlyTraveler
Връзка към коментар

Надявам се, че си схванал посланието: що бърза толкова да се бръснеш, не можа ли да изчакаш още година-две...пет?  :biggrin: 

Просто откри, че причината да не се бръсна 6 години е, че съм грозен.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За първи път прекосих Екватора. Завърнах се от пътуване до Бали и Куала Лумпур. В Куала Лумпур бях за около 24 ч., но поне успях да видя накои от забележителностите му. В Бали бях за 8 нощувки и имам чудесни впечатления от острова. Дори за един ден отидох до о.Ява. Доста интересни места посетих.

post-2803-0-72322800-1448824470_thumb.jpg

• Харесвам 19
Връзка към коментар

Идвам да се похваля и тук - мнооого ми е хубав подаръкът, дето ми го пратИ дядо Коледа :)

В него има списък на мечтаните туристически дестинации и са изброени 50.

Половината съм ги отупала, останаха ми само 26 ;)

• Харесвам 19
Връзка към коментар

Искам да се похваля, че започнах да пиша пътепис за форума! Най-накрая успях да намеря откъде да започна :) 

О, и купих билети за Германия. Една дестинация, която ми беше останала някакси настрани досега :)

• Харесвам 16
Връзка към коментар

...Пък много се кефя пък... Пък две магеланки си направиха полетите до Мароко баш като моите, с огромна вероятност да си разположат очарователните дупета в ''моята'' къща за гости в центъра на Маракеш, пък и да омотаме района, както и да споделим някое и друго питие за 26-тия ми Рожден ден на 1-ви Февруари  :crazy: Ъф, колко отдавна не съм имала такива великолепни изненади... От идването на няколко магеланци в Лондон, всъщност... Ако още някой има път между 30 януари и 2 февруари нанякъде, пък не знае накъде да хване, да се чувства поканен :clapping: :) 

Връзка към коментар

. Ако още някой има път между 30 януари и 2 февруари нанякъде, пък не знае накъде да хване, да се чувства поканен :clapping:  :)

Ех само ако знаеш откога се каня за Мароко и все не успявам и как ме е яд сега,че пак няма да успея като се има впредвид,че се прибираме от Австралия на 21.01 :( ах, абе ти голямо скитане ти се очертава - Ирландия, Мароко и ....?

Връзка към коментар

Ех само ако знаеш откога се каня за Мароко и все не успявам и как ме е яд сега,че пак няма да успея като се има впредвид,че се прибираме от Австралия на 21.01  :( ах, абе ти голямо скитане ти се очертава - Ирландия, Мароко и ....?

И един уикенд в Копенхаген :) Билетите за Мароко още не съм ги купила де... хах... Иначе голямо, голямо, колко да е голямо... Три уикенда, сравнени с Австралия и Нова Зеландия - айде холан... ;) Само да сме живи и здрави, другото се нарежда! Благодарна съм за всяко скитане. 

Иначе колежката до мен миналата година е била на фойерверките в Сидни - било е размазващо... Да ви е приказно там! А като се върнете, ще направим разбор на зимно барбекю :) 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.