Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

...Пък много се кефя пък... Пък две магеланки си направиха полетите до Мароко баш като моите, с огромна вероятност да си разположат очарователните дупета в ''моята'' къща за гости в центъра на Маракеш, пък и да омотаме района, както и да споделим някое и друго питие за 26-тия ми Рожден ден на 1-ви Февруари  :crazy: Ъф, колко отдавна не съм имала такива великолепни изненади... От идването на няколко магеланци в Лондон, всъщност... Ако още някой има път между 30 януари и 2 февруари нанякъде, пък не знае накъде да хване, да се чувства поканен :clapping:  :)

И не мога да не се похваляяяяяяя... Билетите за Мароко купени + една моя мноооого любима магеланка идва с мен - като за по-накратко ще мине през Лондон и да пие питие у нас  :lol: Ах, че удоволлствиееееее... А на 1 февруари ще съм с три бойни магеланки в Атласките планини - всичко уговорено  :party:  :party:  :party: Живи и здрави да сме само, момичета! Ако още някой иска... хаха

Връзка към коментар

И не мога да не се похваляяяяяяя... Билетите за Мароко купени + една моя мноооого любима магеланка идва с мен - като за по-накратко ще мине през Лондон и да пие питие у нас  :lol: Ах, че удоволлствиееееее... А на 1 февруари ще съм с три бойни магеланки в Атласките планини - всичко уговорено  :party:  :party:  :party: Живи и здрави да сме само, момичета! Ако още някой иска... хаха

А аз ви чакам  да се върнете  да разказвате, защото ние тръгваме на 28.02....Лек път и весело:)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Аз, като съм тръгнала да се хваля - и да пазарувам  :blush:, да кажа че вече съм горд притежател на билет до Бари и смятам да се лепна към тумбата с огроооомно удоволствие! :) Направо се отдадох на изкушението... хахах

Mary, на 08 Дек. 2015 - 21:13, написа:snapback.png

След проведена консултация с Георги Матеев, давам следната заявка:

19.02.2016г. - 22.02.2016г. - Бари / Лече - мини магеланско пътуване - desislavna Dian и аз.  :)

Rainy: Що ме изкушаваш сега... Знаеш ли какво сладко полетче има на Раян до Бари   :blush:  С извинение за офтопика  :)

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

Аз, като съм тръгнала да се хваля - и да пазарувам :blush:, да кажа че вече съм горд притежател на билет до Бари и смятам да се лепна към тумбата с огроооомно удоволствие! :) Направо се отдадох на изкушението... хахах

Оххх, че красиво се получава. Познай до 3 пъти кой още се лепна към тумбата онзи ден :)

Предвиждам грандиозни магелански фиести в Бари и околия...

Редактирано от Георги Матеев
  • Харесвам 6
Връзка към коментар

Оххх, че красиво се получава. Познай до 3 пъти кой още се лепна към тумбата онзи ден :)

Предвиждам грандиозни магелански фиести в Бари и околия...

Не смея да предполагам, обаче ритам от удоволствие! :) 

Връзка към коментар

Хаха, значи през февруари всичкото мафиот от Пулия ще избяга  :lol:  :lol:  :lol:

:biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

Ауу, искам и ааааз, в Бари с ваас! 

Айде деееееееее... Ама съм баси нахалницата. Цопнах се и почнах да каня  :lol:

Връзка към коментар

Ако не беше фактът, че по него време май няма да имам право на отпуска, изобщо не бих се поколебала. Толкова изкушаваща оферта..... ама човек като си е без късмет, си е без късмет. Някои ще се забавляват, пък други ще работим. "Карма, Анджей сан", както се казваше в един добре известен на нашето поколение филм (и книга, разбира се).

Връзка към коментар

На мен датата ми е заета, а и Бари не ме изкушава... само компанията. :)

Така де..то компанията е изкушаваща. :) Пък и Пловдив не е лош... Ще се кача до Альошата най-сетне.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

:) Ми да се похваля и аз! Много ми е слаб ангела! Неустоима компания, неустоими цени на билетите....И аз съм в кюпа!

ауууу ..как искам и аз с вас...нищо, че за 6 месеца ще ми е за N-ти път това Бари :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И аз съм била в Бари - но първо за малко, после - идеята уж беше Лече, ама накрая не  ясно какво ще излезе, и най-най-най-вече - животът е да се споделя с такива уникални хора като въпросната компания, така че просто преритвам от удоволствие и шанса да го случа :) 

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.