LaBarba Публикувано: 10 декември, 2015 Сподели Публикувано: 10 декември, 2015 Че приключвам годината със стил: 59-ят и последен полет за 2015-та е в бизнес класа, и че полетът е за вкъщи 29 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 ...Пък много се кефя пък... Пък две магеланки си направиха полетите до Мароко баш като моите, с огромна вероятност да си разположат очарователните дупета в ''моята'' къща за гости в центъра на Маракеш, пък и да омотаме района, както и да споделим някое и друго питие за 26-тия ми Рожден ден на 1-ви Февруари Ъф, колко отдавна не съм имала такива великолепни изненади... От идването на няколко магеланци в Лондон, всъщност... Ако още някой има път между 30 януари и 2 февруари нанякъде, пък не знае накъде да хване, да се чувства поканен И не мога да не се похваляяяяяяя... Билетите за Мароко купени + една моя мноооого любима магеланка идва с мен - като за по-накратко ще мине през Лондон и да пие питие у нас Ах, че удоволлствиееееее... А на 1 февруари ще съм с три бойни магеланки в Атласките планини - всичко уговорено Живи и здрави да сме само, момичета! Ако още някой иска... хаха Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 И не мога да не се похваляяяяяяя... Билетите за Мароко купени + една моя мноооого любима магеланка идва с мен - като за по-накратко ще мине през Лондон и да пие питие у нас Ах, че удоволлствиееееее... А на 1 февруари ще съм с три бойни магеланки в Атласките планини - всичко уговорено Живи и здрави да сме само, момичета! Ако още някой иска... хаха А аз ви чакам да се върнете да разказвате, защото ние тръгваме на 28.02....Лек път и весело 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 (редактирано) Аз, като съм тръгнала да се хваля - и да пазарувам , да кажа че вече съм горд притежател на билет до Бари и смятам да се лепна към тумбата с огроооомно удоволствие! Направо се отдадох на изкушението... хахах Mary, на 08 Дек. 2015 - 21:13, написа: След проведена консултация с Георги Матеев, давам следната заявка: 19.02.2016г. - 22.02.2016г. - Бари / Лече - мини магеланско пътуване - desislavna , Dian и аз. Rainy: Що ме изкушаваш сега... Знаеш ли какво сладко полетче има на Раян до Бари С извинение за офтопика Редактирано 11 декември, 2015 от Гост Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 (редактирано) Аз, като съм тръгнала да се хваля - и да пазарувам , да кажа че вече съм горд притежател на билет до Бари и смятам да се лепна към тумбата с огроооомно удоволствие! Направо се отдадох на изкушението... хахах Оххх, че красиво се получава. Познай до 3 пъти кой още се лепна към тумбата онзи ден Предвиждам грандиозни магелански фиести в Бари и околия... Редактирано 11 декември, 2015 от Георги Матеев 6 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Оххх, че красиво се получава. Познай до 3 пъти кой още се лепна към тумбата онзи ден Предвиждам грандиозни магелански фиести в Бари и околия... Не смея да предполагам, обаче ритам от удоволствие! Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Хаха, значи през февруари всичкото мафиот от Пулия ще избяга 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 еййй, кви сте изкусители ... 3 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 (редактирано) Ауу, искам и ааааз, в Бари с ваас! Редактирано 11 декември, 2015 от eloena Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Хаха, значи през февруари всичкото мафиот от Пулия ще избяга Ауу, искам и ааааз, в Бари с ваас! Айде деееееееее... Ама съм баси нахалницата. Цопнах се и почнах да каня Връзка към коментар
achieva Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 И аз искам да се похваля. Току що си поръчах този прекрасен бонбонен венец за коледната ни трапеза. 9 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 еййй, кви сте изкусители ... И аз съм на същото мнение. Едвам се сдържам... Връзка към коментар
Lyubina Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Ако не беше фактът, че по него време май няма да имам право на отпуска, изобщо не бих се поколебала. Толкова изкушаваща оферта..... ама човек като си е без късмет, си е без късмет. Някои ще се забавляват, пък други ще работим. "Карма, Анджей сан", както се казваше в един добре известен на нашето поколение филм (и книга, разбира се). Връзка към коментар
eloena Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Ми да се похваля и аз! Много ми е слаб ангела! Неустоима компания, неустоими цени на билетите....И аз съм в кюпа! 7 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Е то какво стана сега! Еврибари на магари в Бари! 9 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Е то какво стана сега! Еврибари на магари в Бари! Аз ще съм при теб в Пловдив, на разходка по калдъръма... 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 На мен датата ми е заета, а и Бари не ме изкушава... само компанията. 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 На мен датата ми е заета, а и Бари не ме изкушава... само компанията. Така де..то компанията е изкушаваща. Пък и Пловдив не е лош... Ще се кача до Альошата най-сетне. 4 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Ми да се похваля и аз! Много ми е слаб ангела! Неустоима компания, неустоими цени на билетите....И аз съм в кюпа! Започвам да търся кола със 7 места Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Започвам да търся кола със 7 места аааа, покани още няколко човека и направо автобус. 5 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 аааа, покани още няколко човека и направо автобус. Ако се задавя тази вечер, ти ще летиш да ме спасяваш Връзка към коментар
Polina Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 аааа, покани още няколко човека и направо автобус. То не е ясно... Може eloena да си е с приятелките и тогава са си баш за бусче... Връзка към коментар
Angelika Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Ми да се похваля и аз! Много ми е слаб ангела! Неустоима компания, неустоими цени на билетите....И аз съм в кюпа! ауууу ..как искам и аз с вас...нищо, че за 6 месеца ще ми е за N-ти път това Бари 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 (редактирано) И аз съм била в Бари - но първо за малко, после - идеята уж беше Лече, ама накрая не ясно какво ще излезе, и най-най-най-вече - животът е да се споделя с такива уникални хора като въпросната компания, така че просто преритвам от удоволствие и шанса да го случа Редактирано 11 декември, 2015 от Гост Връзка към коментар
eloena Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 ауууу ..как искам и аз с вас...нищо, че за 6 месеца ще ми е за N-ти път това Бари Давай, Анджиии!!! И аз като последна "цопнала се"... да започна да каня 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега