iaia_mama Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември Честито! Колкото дълго искаш и без аварии да си я караш тази красавица! 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември преди 3 часа, krasen_denev каза: Ей, и аз да се разпиша в тази тема! Искам да се похваля,че от днес съм горд собственик на чисто нов автомобил Toyota Corolla.Не е някакъв скъп клас кола, но си е моя и то закупена с много "жертви" и пропуснати пътешествия. И след като Пежото направи заветните 28 държави се надявам с Toyota-та да направя поне наполовина,а и най-важното да я закарам да най-северната точка в Норвегия. Честито! Със здраве да я караш и безаварийно! Ние преди 7 години си купихме Корола и това е най-безпроблемната и хубава кола, която е на пазара! (наистина е малко ниска, но не е кой знае какво това ). Много хубави спомени и много километри да имаш с нея ! 1 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември преди 6 часа, krasen_denev каза: Ей, и аз да се разпиша в тази тема! Искам да се похваля,че от днес съм горд собственик на чисто нов автомобил Toyota Corolla.Не е някакъв скъп клас кола, но си е моя и то закупена с много "жертви" и пропуснати пътешествия. И след като Пежото направи заветните 28 държави се надявам с Toyota-та да направя поне наполовина,а и най-важното да я закарам да най-северната точка в Норвегия. Навремето с една тойота обиколихме стоте национални туристически обекта (е, по баирите си катерехме пеш, де. 🙂 Та ти с твоята няма нужда да скромничиш и нека да го докараш поне до сребърна магеланска значка за сто посетени държави. 🙂 1 Връзка към коментар
Миланка Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември Честито! Със здраве да я ползваш. На дълги разстояния и весели приключения да заведеш. 1 Връзка към коментар
bibi Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември Честито и безаварийно! Да подобри рекорда на пИжото! 1 Връзка към коментар
Аzia Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември Честито, Краска. Без аварии и щастливи пътешествия ви желая. Как я кръстихте?🤭 1 Връзка към коментар
Crazy Horse Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември Честито и от мен! Много безаварийни пътешествия с новата кола ти желая! И между другото, повечето богати хора в САЩ карат Тойота, Хонда или Форд, така че си на прав път! 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември преди 25 минути , Аzia каза: Честито, Краска. Без аварии и щастливи пътешествия ви желая. Как я кръстихте?🤭 Още няма име. Ще го мислим. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември преди 7 часа, krasen_denev каза: Искам да се похваля,че от днес съм горд собственик на чисто нов автомобил Toyota Corolla. Уау! Поздавления за избора!!! Ние залагаме на Тойота 3 поредни пъти и не сме имали абсолютно никакви проблеми. Струва ми се, че цветът е приятната бяла перла, предишният ни Аурис беше с такъв цвят. Направил си страхотен избор, освен да ти пожелая много и безаварийни километри! Да ви заведе на много места и да натрупате много спомени с нея. Нашата първа Тойота (Аурис) се казваше "Тоти", а втората ни Тойота (отново Аурис) се казваше "Аурисчо". 2 1 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември Честито, Красене! Пожелавам ти много безаварийни километри и много места да посетите с новия автомобил! 1 Връзка към коментар
Stryper Публикувано: 6 ноември Сподели Публикувано: 6 ноември Честита нова кола, Красене! Да ви закара на много нови и интересни места! 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември преди 10 часа, chandni каза: Уау! Поздавления за избора!!! Ние залагаме на Тойота 3 поредни пъти и не сме имали абсолютно никакви проблеми. Струва ми се, че цветът е приятната бяла перла, предишният ни Аурис беше с такъв цвят. Направил си страхотен избор, освен да ти пожелая много и безаварийни километри! Да ви заведе на много места и да натрупате много спомени с нея. Нашата първа Тойота (Аурис) се казваше "Тоти", а втората ни Тойота (отново Аурис) се казваше "Аурисчо". А вие защо сменихте Тоти с Аурисчо? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември На 7.11.2024 г. в 7:31, Lindt каза: А вие защо сменихте Тоти с Аурисчо? Защото Гугъл ми показа световно автоизложение с новия модел Аурис, който аз съответно показах на мъжа ми и Тоти смени собствениците си. 😀 Не е било защото имаме оплаквания от нея. 1 Връзка към коментар
дядо Пепи Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември Тойота Аурис е една много, много добра кола. Притежавах и управлявах 8 години. Ако не беше високият бордюр пред нас, никога нямаше да се разделя с нея. Всеки път като се случеше да ударя праговете, кръв ми капеше от сърцето. И сега от време навреме я сравнявам с Кашкай, който го замени. И откривам много плюсове на Ауриса. Като завърши автоизложението и взех да разглеждам флаерите, и други материали, взети от там, установих, че най-много време съм отделил на изложените автомобили на Тойота. И по-специално - C-HR, YARIS CROSS и COROLLA CROSS. След 8,5 години с изделието на Нисан се колебая дали да не го сменям вече и дали да не бъде пак някаква Тойота. 2 Връзка към коментар
Asya Assenova Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември преди 20 часа, krasen_denev каза: Ей, и аз да се разпиша в тази тема! Искам да се похваля,че от днес съм горд собственик на чисто нов автомобил Toyota Corolla.Не е някакъв скъп клас кола, но си е моя и то закупена с много "жертви" и пропуснати пътешествия. И след като Пежото направи заветните 28 държави се надявам с Toyota-та да направя поне наполовина,а и най-важното да я закарам да най-северната точка в Норвегия. Честито! Пожелавам ти само безавариини пътувания с новата придобивка и малко да ти харчи! 1 Връзка към коментар
milen_40 Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември Честито за Тойотата. Много и безаварийни км. Според мен са много добри коли за парите си. Не виждам добре дали е хибрид или е 1.5 бензин. От хибридите имам впечатления, ако е само на бензин ще се радвам да споделиш информация. 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември Със здраве да си я ползвате! 🍀 Много да пътувате за удоволствие! 1 1 Връзка към коментар
luba_rizova Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември преди 5 часа, дядо Пепи каза: Тойота Аурис е една много, много добра кола. Притежавах и управлявах 8 години. Ако не беше високият бордюр пред нас, никога нямаше да се разделя с нея. Всеки път като се случеше да ударя праговете, кръв ми капеше от сърцето. И сега от време навреме я сравнявам с Кашкай, който го замени. И откривам много плюсове на Ауриса. Като завърши автоизложението и взех да разглеждам флаерите, и други материали, взети от там, установих, че най-много време съм отделил на изложените автомобили на Тойота. И по-специално - C-HR, YARIS CROSS и COROLLA CROSS. След 8,5 години с изделието на Нисан се колебая дали да не го сменям вече и дали да не бъде пак някаква Тойота. Ние също като взехме нашата кола миналата година (само тойоти гледахме), се чудехме между Корола Крос хибрид, и Рав4 хибрид, разликата в цената (за същия клас оборудване), беше само 5 000 лева, а Рав4 все пак е по-голяма кола. Давам го само като идея. Това е нашия 1 хибриден автомобил, харчи средно 6 на 100 (бензин). По магистралата е 7, в града е къде 4. Королата ни гори 4 на 100 (тя е дизел), но е с доста по-малък двигател. Не знам дали има вариант джип, па макар и сув паркетник, да гори по-малко. 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември преди 49 минути , luba_rizova каза: Не знам дали има вариант джип, па макар и сув паркетник, да гори по-малко. Plug-in hybrid-ът със сигурност ще гори по-малко от стандартния. 3 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември Честито, Краси! Да обиколиш Европа, а може и към Азия, Африка с нея. 😊 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 7 ноември Сподели Публикувано: 7 ноември Честито, Краси! Безаварийно каране и интересни обиколки из близки и далечни дестинации! 1 1 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември На 6.11.2024 г. в 13:14, krasen_denev каза: Ей, и аз да се разпиша в тази тема! Искам да се похваля,че от днес съм горд собственик на чисто нов автомобил Toyota Corolla.Не е някакъв скъп клас кола, но си е моя и то закупена с много "жертви" и пропуснати пътешествия. И след като Пежото направи заветните 28 държави се надявам с Toyota-та да направя поне наполовина,а и най-важното да я закарам да най-северната точка в Норвегия. Добре дошъл в клуба. Ние с @chandni сме заклети фенове на Тойота, ..., до степен да пребиваме с камъни всеки, който дори и намек (отрицателен) направи за тази марка. В другата тема съм се хвалил от моята последна Тойота - Корола, комби, но червена, та затова "Червената грация". Много съм доволен, въпреки че от Авенсис "слязох" на Корола. Сигурен съм, че и ти ще си удовлетворен от Тойотата. Качваш се и караш. Никави грижи. Пожелавам ти го. И да разказваш където я водиш. 1 1 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: Петък в 16:28 Сподели Публикувано: Петък в 16:28 Първи опит за снимки в стил "hygge" Ако не ви харесат - нищо не разбирате от "hygge" Хюга се нарича всичко – от „изкуството да създаваш атмосфера на интимност“, „комфорт за душата“ и „липсата на дразнители“ до „да изпитваш удоволствие от наличието на успокояващи неща“, „споделени моменти на уют“ и „да пиеш какао на светлината на свещи“. В моментите на хюга ни изпълва спокойствие и сигурност и можем да бъдем себе си. Усещаме хюга, когато се сгушим на дивана с любимия човек, когато споделяме вкусна храна с най-близките си приятели или просто когато в ясното утро през прозореца струи идеалната светлина. 28 8 Връзка към коментар
Фил Публикувано: Петък в 16:38 Сподели Публикувано: Петък в 16:38 преди 8 минути , Eva eva каза: Ако не ви харесат - нищо не разбирате от "hygge" Със сигурност не разбирам нищо от "hygge" и за пръв път го чувам, но снимикте създават усещането за топлина и уют, което си описала. 11 1 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: Петък в 16:40 Сподели Публикувано: Петък в 16:40 преди 1 минута , Фил каза: Със сигурност не разбирам нищо от "hygge" и за пръв път го чувам, но снимикте създават усещането за топлина и уют, което си описала. Точно това е "hygge" 🙂 Хюга (на датски и норвежки: hygge) е датска и норвежка дума за чувство на уют, удовлетворение и сигурност. 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега