Otnesen Публикувано: Вторник в 21:12 Сподели Публикувано: Вторник в 21:12 преди 31 минути , Argentique каза: В гугъл за две секунди излиза, че е CNS=>BNE 😎 Ааааа....що?....имат си полети и то на добри цени...https://www.directflights.com/CNS-BNE Връзка към коментар
Argentique Публикувано: Вторник в 21:32 Сподели Публикувано: Вторник в 21:32 преди 18 минути , Otnesen каза: Ааааа....що?....имат си полети и то на добри цени...https://www.directflights.com/CNS-BNE Откъде да знам що, сигурно е забравил да си купи самолетен билет и свършили. Полети има по много отсечки, ама влакове няма. 😜 2 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: Вторник в 23:13 Сподели Публикувано: Вторник в 23:13 7-8 кг макс , ръчен багаж.В повечето държави в югоизточната част на света има laundry service през сто метра , в САЩ , Канада и т.н. има автомати за символични цени. Чисти дрехи за смяна максимум за седем дни според дестинацията. Само в планината с чекиран багаж , заради палатката , спален чувал и разни необходими неща , но пак в рамките на 10-11 кг. всичко, при положение че само раницата тежи 1.6 кг. Мисля да инвестирам в по-леки неща с които ще смъкна базовото тегло за дълги преходи до около 8 кг. Там правилото ми е тениски , чорапи , бельо х3 независимо дали е за три дни или за двайсет - едно на мен , едно чисто за преобличане и едно резервно.И аз тръгвам понякога със стари неща които изхвърлям в движение.За щастие работата ми не налага да мъкна лаптоп и си спестявам тая мъка , не нося и фотоапарат. И поглеждам , че пишем в темата на забележително колоритна личност, която пътуваше с по няколко куфара , 32 кг чекиран багаж и различна рокля за всеки ден ...така че кой както му харесва и както обича.Шарен свят ! 12 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: Вторник в 23:24 Сподели Публикувано: Вторник в 23:24 14 hours ago, master_of_germs said: Аз винаги мога да помогна, като размразя и изпратя някой респираторен микроб и @Argentique да изкара половината околосветско със запушен нос. 😉 Другарчетата трябва да се подкрепят! 😄 Е , ти може и направо да я оставиш вкъщи. 1 2 Връзка към коментар
era123 Публикувано: Вторник в 23:48 Сподели Публикувано: Вторник в 23:48 преди 7 часа, stanimir каза: работата ми не налага да мъкна лаптоп и си спестявам тая мъка , не нося и фотоапарат. И според зависи си спести 2-4 кг, пък и бая обем. 2 седмици Мексико бях с нормален ръчен (натъпкан до пръсване 12на кг)+раница за лаптоп (без лаптоп) за електрониката. То излезна, че зарядни, кабели и тн вече са повече от гащите.... преди 22 часа, домосед каза: Както личи от илюстрацията, багажът се носи на гръб. Често - по цял ден И при мен. Ама 7-8 кг цял ден на гръб е почти толкова гадно като и 10-12кг, т.е не е решение. Шкафовете съхранение на багаж са. Верно, че като млад маах 10ч в Лондон пеш с 22кг на гръб. После сини рамене....ама бях млад и тъп, сега вече не съм млад.... 🙂 хахаа. Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: вчера в 00:13 Сподели Публикувано: вчера в 00:13 На 18.11.2024 г. в 17:45, домосед каза: Осъществих успешно проекта От Кокос до Хиос под 7 килограма 8 седмици околосветско пътуване през 5+ континента, 12+ държави, 13+ острова с декатлонски малък ръчен багаж, не надхвърлил 7 кг даже с добавен чадър. Маршрут: цък Фотодневник: https://photos.app.goo.gl/tuLcAxRX55oWutAU7 (пускани са по време на пътуването в Instagram) Поздравления!Много хубаво Околосветско пътешествие сте направили! Интересно ми е какви са цените на отделните отсечки и спанетата!Може ли да ги кажеш, ако ти се споделя, де? Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега