Прескочи до съдържание

Искам да се похваля

AlexandraKo

Препоръчани мнения

Публикувано:

Благодаря на всички от сърце! Светли празници ви желая!

@EliDion, честит рожден ден на още един Козирог сред нас! Бъди себе си и сбъдвай желанията си! Весел празник!

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Публикувано:

Падна ми се парата от питката.

Таман да не се чуди фамилията, откъде имам парички да пътешествам 🙃

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:

@chandni, Честит рожден ден и от мен! Много щастие, здраве, усмивки и прекрасни пътешествия! 

Благодаря на всички за пожеланията! Бъдете живи и здрави! Дано пожеланията да се връщат тройно! 

@chandniЗабравих, че и ти имаш празник с мен! 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Буквално от вчера изненадващо и за самата мен се връщам след 100 години към едно полузабравено хоби.. Тогава, в полудетските ми години беше една Кьолнска катедрала, не беше много лесна, дребни части, но приятна за редене. По-късно, в юношеството на сина ми, имахме 2 състезателни автомобила, вероятно са си при него в очакване на бъдещи последователи.

От днес вече горд собственик на 3 прекрасни пъзела. Нямам търпение да започна с най-големия, 2000 части, политическа карта на света, който да застане на стената над работното ми място. Ще изчакам утре да пристигне килимче за редене, сега започнах само сортиране.

А Италия с Рим и Венеция, които съм имала щастието да посетя, ще потърпят малко със съответно 1000 и 1500 части..

IMG_20241227_205844.jpg

IMG_20241221_142024.jpg

• Харесвам 13
Публикувано:

Тази година нещо не успях да си изработя особени коледни бонуси, ама ще оцелея и така. 
Обаче! Имало полза чукча да е писател из нет пространството*, вместо като нормален човек да работи каквото си работи там.
Влиза тия дни чукчата в известен бг форум Хикс за първи път от месец и честитка – измислили хората лоялна програма и раздават точки на чукчи-писатели със задна дата. Точките разменяш за ваучери за покупка в популярни онлайн магазини. 
И сега на изненаданата чукча @Argentique ѝ предстои задачка да си избере подаръчета за 500 лв. :shok:

==============

* Разбира се, моралните, интелектуалните, материалните и емоционалните ползи и радости, с които ме дарява този форум тук, са несъизмерими с всичко останало. :girl_in_love:

• Харесвам 6
  • Браво 12
Публикувано:
преди 3 часа, Argentique каза:

Тази година нещо не успях да си изработя особени коледни бонуси, ама ще оцелея и така. 
Обаче! Имало полза чукча да е писател из нет пространството*, вместо като нормален човек да работи каквото си работи там.
Влиза тия дни чукчата в известен бг форум Хикс за първи път от месец и честитка – измислили хората лоялна програма

И аз имам дребен бонус, чак се учудих, защото много рядко се подвизавам в онова пространство.

Публикувано:
преди 22 минути , chandni каза:

И аз имам дребен бонус, чак се учудих, защото много рядко се подвизавам в онова пространство.

Преди се подвизавах, сега почти не. Познайте от един път коя тематика най ме е вълнувала 😎

• Смея се 3
Публикувано:

Искам да се похваля, че днес имах случайна магеланска среща на началото на пътеката El Parrizal до Beceite, Испания. Ние с жената и дъщерята излизахме от пътеката, а насреща ни се приближаваше @master_of_germs и две дами.Добре, че наскоро четох премеждията му в Казахстан и Киргистан, че успях да го разпозная. А за @mary_shery не подозирах, че и тя ще бъде част от групата, но нея я разпознах от темата за каишите из италианските Доломити, до които така и не мога да стигна.

Не съм подозирал, че някога ще имам снимка със знамето, понеже локацията ми е извън България, но по щастливо стечение на обстоятелствата, @master_of_germs го носеше. Само забравих едно нещо, което надявам се, че ще ми бъде великодушно простено: забравих да поздравя Негово височество Клавдий и да го поканя да влезе и той в кадър. Може някой ден ще се случи. А може би още утре на летището в Барселона.

Много благодаря за идеите за тази част на Испания! Почивката беше чудесна! Надявам се, че всички преподаватели са си починали добре и ще бъдат благосклонни към студентите.

• Харесвам 12
  • Браво 6
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 13 минути , vorbis каза:

Искам да се похваля, че днес имах случайна магеланска среща на началото на пътеката El Parrizal до Beceite, Испания. Ние с жената и дъщерята излизахме от пътеката, а насреща ни се приближаваше @master_of_germs @mary_shery  @master_of_germs 

Благодаря, чудничко се получи 🙂

А Клъвдий е своенравен и не обича много да влиза всякога в кадри, особено ако не е пил достатъчно. 😄

• Харесвам 4
  • Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.