Популярно мнение Lindt Публикувано: 25 март Популярно мнение Публикувано: 25 март Малко се позабавих с отчета в тази тема и докато се усетя, мина първата седмица с нашето магеланче, а вероятно вече някои хора се тревожат и не смеят да питат 🙂 Та ние с @Gentleman Basta ви представяме Елена, нашият дребничък и много сладък ангел! И Бенчето ни се опитва да свикне с новия си слуга, който не му е полезен с нищо 😉 35 1 89
Дани Магелани Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Да ви е честита рожбата! Да е благословена, да има щастлив живот! Да ви носи радост и гордост! А Бенчето ще трябва да приеме, че вече е на заден план. И че ще е подложена на терор и любов от новия член на семейството. 10 2
Бръмбар Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честито малко магеланче на @Lindt, u @Gentleman Basta! Да е жива и здрава Елена, да е весела и щастлива, да се радва на живота, а и вас много да ви радва и много пътувания заедно! 7 2
iaia_mama Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честита ви радост! Да е здрава и успешна момичето на татко-принцеската на мама, да ви носи много радост! И да знаете: истинският живот започва сега 🙂 8 2
Миланка Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честита радост! Да е здрава и благословена Елена! 5 2
marycap Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Да е честита хубавата Елена на @Lindt и @Gentleman Basta! Да е здрава, умна, добра и да ви носи щастие! 6 2
bibi Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Добре дошла на Елена! Благословена да е! п.с. и скоро да й извадите паспорт 😉 6 1
дядо Пепи Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честита Ви радост в къщи!!! Да Ви е живо и здраво! Подгответе се за много, много красиви и незабравими мигове с малката принцеса. И... много, ама наистина много да я слушкате, и не я ядосвате. 🙂 5 1
chandni Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честитa първа рожба на @Lindt и @Gentleman Basta! Да расте здрава и обградена с обич малката Елена! И много пътешествия заедно! 5 2
ива валя Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честито щастие!Да е жива и здрава, Елена и да порасне голяма,за радост на мама и тате! 4 2
Роми Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Прекрасната Елена! Скоро и Бенчето ще разбере, че има нов шериф в къщата:))) И вие не го забравяйте и много я слушайте! Предстоят ви най-хубавите пътешествия с малкото магеланче! 3 2
ДиянаВ Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Пожеланията към Елена и магеланските й родители ще ги прескоча, защото вече ги написах. Ще спомена, че искрено се зарадвах, когато разбрах за тази новина от една птичка😃. Непринудено ми се ощастливи денят, благодарение на нея - Елена💕 И един съвет😄 за развеселяване - да внимавате със снимането й по-нататък😉. Като направи първите крачки моето момиченце, бързах да я снимам, защото нямаше никой около мен и да покажа😃. Тя, още нестабилна взе, че залитна и заби глава в дървеното на леглото🙈 Снимка не стана, но веднага изпъкна цицина на челото. Дали не си казах колко съм проста😄 2 7
Брани Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Ами крайно време беше - мислех вече аз да пускам тема. Спря ме единствено това, че се сетих, че специалитет са ми основно несериозните теми! Да ви е жива и здрава Елена! 🙂 А котаракът гледа жално сякаш е осъзнал, че завинаги е загубил това да е център на внимание ... 3 1 8
jungfraujoch Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Да е жива и здрава малката Елена! Да расте спокойна,щастлива и обичана.Да пътува по света с мама и татко и много да ви радва. Пожелавам да си има братче.❤️ А на щастливите родители пожелавам много приятни моменти.Вие сте модерни млади хора и със сигурност ще възпитавате Елена да бъде добра и много пътуваща! 5 2
crazyhorse Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честита рожба!Много здраве и сбъднати пътешествия на (вече) тричленното семейство! 5 2
venceremos Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Да ви е жива и здрава малката джувка и на много хубави места по света да ви заведе 🎀 2 2
Kalina Ivanova Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Добре дошла, Елена! Само радост, усмивки и забавни пакости да ви носи! Да пътува, приключенства и се забавлява по шарения свят, щом е избрала вас! Честито ви щастие, Марти! 3 2
Брани Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Забравих да напиша най-важното - пожелавам още две 🙂 7 1 3
cck Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честито ви отново за най-най-хубава Елена! Да ви радва, да я слушате и много пътешествия заедно! 3 2
antea Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март честита Елена, страхотни сладури сте! ❤️ макар че сигурно сте изживяли най-прекрасния си миг досега, ви пожелавам тази тръпка щастие да продължи безкрайно! ще си имам специален сантимент към това бебе аз, адашка ми е 2
Аzia Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честито, семейство. Добре дошла, малко магеланче Елена. Здрава и късметлийка да растеш в един добър свят. 1 2
DaBo Публикувано: 25 март Публикувано: 25 март Честита да ви е Елена! На тази малка запетайка пожелавам да се превърне в изискана дама, покоряваща света и мъжките сърца! 😘😘😘 2 2
ven62 Публикувано: 26 март Публикувано: 26 март И аз да ви честитя тук, във форума. Много да ви радва и каквито родителите, такава и дъщерята. 👶🍼 1 2
Miladina Публикувано: 26 март Публикувано: 26 март Честито! В началото сте на най- прекрасното пътуване. Насладете се на всеки миг от него. Бъдете щастливи! 1 2
Stryper Публикувано: 26 март Публикувано: 26 март Lindt и@Gentleman Basta честита дъщеричка! Да е здрава, да има прекрасно детство и да донесе много радост в дома ви! 2 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега