Angelika Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 аааааааа хахахах ..познай кой има резервация....ще го мисля до утре 3 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 То не е ясно... Може eloena да си е с приятелките и тогава са си баш за бусче... Аз не че нещо, ама намерих кола за 9 човека Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 11 декември, 2015 Сподели Публикувано: 11 декември, 2015 Бързам и аз да се похваля с първия си коледен подарък - малко от зашеметяващата Южна Америка, лично от авторката! 12 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 Аз само съвсем лекииичко да кажа, че от последната промоция на Уиз съм с билети за Бари за същите дати 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 Аз само съвсем лекииичко да кажа, че от последната промоция на Уиз съм с билети за Бари за същите дати Ти чу за автобуса ли? 7 Връзка към коментар
Eti* Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 (редактирано) Ти чу за автобуса ли? Нали знаеш как чета и слушам между редовете и се осланям на това, че ти и още една магеланка ще ме просветите и вкарате в пътя Редактирано 12 декември, 2015 от Eti* 2 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 Ти чу за автобуса ли? Ти искаш да се задавя с кафето ли... хахахаххахахааххахаха... Абе докато ни събира един влак, няма страшно Връзка към коментар
Тони Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 (редактирано) Ахахах, браво на вас, скупчили сте се. Аз като поне няколко пъти годишно пътуваща на такива кратки трипчета с голяма компания мога само да ви препоръчам да си вземете наистина голяма кола, тъй като следването с няколко е трудно. Сега като бяхме преди седмици взехме бус за 9 и ван за 7, тъй като бяхме 16. Аз си шофирах буса и нямах никакъв проблем, дори и с паркирането въпреки габаритите. Ако все пак решите за две коли мога да ви услужа с радиостанцийки, за да държите връзка без пари през цялото време, хващат до 5 км разстояние. Редактирано 12 декември, 2015 от Тони 6 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 Ти чу за автобуса ли? А после целта на форума била да се бори срещу организираните пътувания... 14 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 Ох,,, Аз си признавам че отдавна така не съм се забавлявала Единственият ми дерт ще е да си хвана навреме обратния полет за Лондон в неделя късно вечерта... хах... На идване в петък вечер се приземявам 10 минути преди българския полет, като за целта ще избягам от работа по рано Оттам нататък с колко коли, къде, как - толкова да не ме вълнува, че няма накъде повече... Усмивките за мен нямат цена. Горкият Диан... да видим дали ще споделя пак планове Надявам се да стигнем до планираната му цел Лече поне... хахахах Връзка към коментар
Mary Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 А после целта на форума била да се бори срещу организираните пътувания... Това е нов жанр - да разпространим магеланството по света - започваме с Италия, че е най близичко. 7 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 аааа, покани още няколко човека и направо автобус. Ако трябва да сме точни, аз каних специално за Маракеш, ма то ей го де е Бари - на един хвърлей мисъл от Мароко С тоя автобус със сълзи съм се смяла снощи... И се размазах от кеф, когато нашите кавалери казаха - колкото повече, толкова повече! Само да си се захапала пак... хахаххахах Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 12 декември, 2015 Сподели Публикувано: 12 декември, 2015 С мисъл и от хвърлей на хвърлей човек може и околосветско да направи, ей го, колко му е. А за кавалерите ви завидях, ама си трая. 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 16 декември, 2015 Сподели Публикувано: 16 декември, 2015 Днес спонтанно взех три билета Тенерифе-Ла Палма-Тенерифе с бинтер за средата на януари. Не е лоу кост и нямат големи намаления никога. Минималната цена за този марщрут за трима е 230 евро с всякакви видове включен багаж. Понеже сме постоянно живеещи тук, ни свалиха 50% и станаха 122 евро, след това минаха през румбо и останаха за плащане 50 евро и няколко цента. Та не се почудих много. Това ми е рекорда за сега, идва около 78% намаление. 13 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 16 декември, 2015 Сподели Публикувано: 16 декември, 2015 Сутринта се зачетох във форума на път за работа и когато се усетих, си бях пропуснал спирката на метрото Внимавайте с форума в градския транспорт, по гари и летища 14 Връзка към коментар
eloena Публикувано: 16 декември, 2015 Сподели Публикувано: 16 декември, 2015 Сутринта се зачетох във форума на път за работа и когато се усетих, си бях пропуснал спирката на метрото Внимавайте с форума в градския транспорт, по гари и летища То това май си ти е номер на теб, не е, че форума е опасен... 1 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 16 декември, 2015 Сподели Публикувано: 16 декември, 2015 ей, като ви прочетох и на ман ми се прииска да дойда но догодина, да порасне малко хлапето, че само ще ви надуе главата Връзка към коментар
Nati Публикувано: 17 декември, 2015 Сподели Публикувано: 17 декември, 2015 Да се похваля и аз - фирмата ще ме прати на безплатен уикенд за двама в Лондон през януари, като заслуга за добре свършената от мен работа тази година. Така ще започна новата година с евтините почивки но дано пък да ми върви така през цялата година 26 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 декември, 2015 Автор Сподели Публикувано: 17 декември, 2015 Да се похваля и аз - фирмата ще ме прати на безплатен уикенд за двама в Лондон през януари, като заслуга за добре свършената от мен работа тази година. Така ще започна новата година с евтините почивки но дано пък да ми върви така през цялата година Браво, така да ти върви цялата година! 1 Връзка към коментар
Nati Публикувано: 17 декември, 2015 Сподели Публикувано: 17 декември, 2015 Да се връща на всички! 2 Връзка към коментар
logist13 Публикувано: 17 декември, 2015 Сподели Публикувано: 17 декември, 2015 купих си билетчета за междузвездни войни в новото Imax кино във Варна цената бива - 3/4 от пътя със самолет до Бари 18 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 18 декември, 2015 Сподели Публикувано: 18 декември, 2015 Искам да се похваля,че получих коледния си подарък 7 дена преди Коледа- Nikon 3200. Весели Празник! 24 Връзка към коментар
noshtna_ptica Публикувано: 19 декември, 2015 Сподели Публикувано: 19 декември, 2015 Мечтаех си да получа мейл, че "Кал, пот и сълзи" са я намалили. Е, мечтата ми се сбъдна и ще си подаря коледен подарък! 7 Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 20 декември, 2015 Сподели Публикувано: 20 декември, 2015 Аз сега да се похваля или да се оплача трябва? За пръв път резервирам с Ryanair и на такива пари, обаче изненада! През целият Януари от Stansted до Лондон ще има ремонти през уикендите и няма да има влакове, но и дори да имаше влакове, влакът или автобусът са по-скъпи от полета. Reservation:CGXXXXSTATUS: CONFIRMED Thank you for booking with Ryanair To London (Stansted) : FR 144DEPART: Berlin (Schonefeld) T D (SXF)DATE: Sat 16 Jan 2016TIME: 06:30 ARRIVAL: London (Stansted) (STN)DATE: Sat 16 Jan 2016TIME: 07:25 From London (Stansted) : FR 145DEPART: London (Stansted) (STN)DATE: Sun 17 Jan 2016TIME: 07:50 ARRIVAL: Berlin (Schonefeld) T D (SXF)DATE: Sun 17 Jan 2016TIME: 10:40 RECEIPT: Total paid 19.98 EUR via Visa Debit / Delta ending in XXXXTotal paid in card holders currency 15.42 GBP FX rate 0.77177 GBP 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 декември, 2015 Сподели Публикувано: 21 декември, 2015 Дадоха ми визата за Шри Ланка 4 минути след като си пуснах онлайн апликацията... Това беше бързо! 24 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега